Orijinalini görmek için tıklayınız : Kombi markaları..
burhankutlu
11/11/2012, 23:11
çok yabancı olduğum kombiler hakkında bilgi paylaşacak olanlardan rica ediyorum 130mektrekare ev için kombi bakıyoruz ama o kadar çok ve ayrıntılı ki markalar kararsız kaldık fiyat olarakta 1200-2000 lira arası bakıyoruz ama çok fazla var çeşit bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Ziyaretci036
11/11/2012, 23:14
buderus
immergaz
vailant
bosch
eca
demirdöküm
uzar gider
immergazı tavsiye ederim.
Birkan61
11/11/2012, 23:15
Hocam bence kombiden çok peteklerin büyüklüğü ve nerede olduğuda önemli.
Mesela bizim oturma odamız biraz ufak, L şeklinde koltuklarımız var istemesekte peteğin önünü kapatıyoruz koltukla. Başka bir şekilde koltuğu sokamıyoruz bi şekilde.. O baya fark ettiriyor :)
Bizim evimizde 140 metre kare, şimdi kalkıp bakarım markasına. Gayet memnunuz..
burhankutlu
11/11/2012, 23:17
buderus
immergaz
vailant
bosch
eca
demirdöküm
uzar gider
immergazı tavsiye ederim.
o marka(immergaz) burada hiç yok ve serviste çok sıkıntı olur diye düşünüyorum. yukarıdakilere gelince bizede önerilen onlar ama hangi modelleri hepsinin bir çok modeli var hangi yere gitsek satıcılar farklı bir marka model öneriyor şaşırdık kaldık.
burhankutlu
11/11/2012, 23:22
Birkan hocam model olarakta bakarsan sevinirim, Tayfun hocam Viesman gerçektende kullananlar memnun ama nereye gittiysek satıcılar kafamızı kurcaladı birde fiyat olarak internet ile buradaki satıcılar arasında çok aşırı fark var netten alsak servisle alakalı sıkıntı olurmu acaba
aykut_1914
11/11/2012, 23:38
Birkan hocam model olarakta bakarsan sevinirim, Tayfun hocam Viesman gerçektende kullananlar memnun ama nereye gittiysek satıcılar kafamızı kurcaladı birde fiyat olarak internet ile buradaki satıcılar arasında çok aşırı fark var netten alsak servisle alakalı sıkıntı olurmu acaba
abi arayıp sormanı tavsiye ederim. Ayrıca birkan haklı evin durumu nasıl?
babam müteahitlik yapmakta ve bu konulara o koşuşturuyor haliyle isterseniz yarın sorarım buraya yazarım
Birkan61
12/11/2012, 00:27
Bizim kombinin markası " Panther " marka..
Modelini nereden öğrenebilirim bilmiyorum ama gündüz gözüyle daha rahat bakarım. Şansınıza balkondaki ampul patlak :)
burhankutlu
12/11/2012, 00:40
Aykut sana zahmet bi sorarsan sevinirim ve Birkan modeli vardır bi zahmet yarın yazarsan sevinirim baya yordu bizi zaten
Birkan61
12/11/2012, 00:43
Yarın yazarım abicim :)
panter, protherm ıse bızde kullanmıstık zamanında ama eve kucuk geldı vallıantın yan urunudur vallıant servıslerı yetkılıdır kullanımı kolaydır
vailant çok sorunsuz bir kombidir fiyat olarak diğerlerinden birazda pahalıdır 8 sene sorunsuz kullandık servis ağı geniş olsun dersen eca veya demirdöküm öneririm ama eca biraz daha kalitedir
Birkan61
12/11/2012, 01:17
Netten baktım, bizim kombi bundan :)
PROTHERM PANTHER 24.000K/CAL HERMET?K KOMB?(12 YILA KADAR GARANT?L?) - Ticaretmerkezi.com.tr (https://www.ticaretmerkezi.com.tr/PROTHERM-PANTHER-24-000K-CAL-HERMETiK-KOMBi-12-YILA-KADAR-GARANTiLi-_216499.html#0)
aykut_1914
12/11/2012, 02:02
Aykut sana zahmet bi sorarsan sevinirim ve Birkan modeli vardır bi zahmet yarın yazarsan sevinirim baya yordu bizi zaten
tamamdır abi merak etme. en geç çarşamba yazıcam sana yarın nete giremeyebilirim cünkü. Vailant marka bizim evdeki ve geçenlerde nette evde kullandığımız modele bakmıstı 1650 tl gibi bir ücrete çıkmış diye söylenmekteydi :) Yeni binalara ondan koymayı düşünüyor çünkü çok memnunuz.
airarmada
12/11/2012, 02:05
eski evimizde 15 sene boyunca demirdöküm kullandık.Yıllar geçtikçe haliyle ufak tefek arızalar vermişti.Ama memnunduk..
sedat06DF5649
12/11/2012, 13:06
ferroli bakın bence
çok yabancı olduğum kombiler hakkında bilgi paylaşacak olanlardan rica ediyorum 130mektrekare ev için kombi bakıyoruz ama o kadar çok ve ayrıntılı ki markalar kararsız kaldık fiyat olarakta 1200-2000 lira arası bakıyoruz ama çok fazla var çeşit bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
kardeş Maraşta yatılı bölgede lord market arkasında 4 yıl kaldım Ev 210 metrekareydi alarko marka kombi vardı. Yakıt olarak çok ekonomik 4 yıldır hiç sorunsuz bir şekilde çalıştı Sadece yıllık bakımlarını yaptırdım. Isınma için ise peteklerin yeri ve büyüklüğü önemli.
petekler için firmalar keşif yapıp size nasıl bi petek alacağınızı söylüyor hocam...arçelik derim ben...
k.Maraş ta alarko nun bayisi ve servisi mevcut kolaylıkla temin edebilirsiniz
saygin54
12/11/2012, 15:09
Hangi marka alırsanız alın bence yoğuşmalı kombi almaya dikkat edin çünkü daha az yakan kombilerdir...
burhankutlu
12/11/2012, 21:47
Fehmi hocam eski evin yakın bize :)az metrekare evler için yoğuşmalıya gerek yok dendi iyice karıştı :),proterme gelince burda iki arkadaşta var kartı sürekli sorun çıkarıyor dediler açıkçası soğudum, vailant markada düz modeline 2100 lira fiyat verdi bence onun yerine farklı markanın yoğuşmalısı mantıklı gibi geliyor,Güneş hocam petekler takılı sadece kombi takılacak açıkçası arçelik hiç bakmadım,ferroli takan yerde bir yer olunca fiyatlar doğal olarak uçuyor demirdökümde bakılabilir ama hangi modeli onunda bir çok modeli var, viesmandan fiyat aldım düz modeli 1700 lira fakat sormak istediğim bir konuda bu oda ısısını gösteren kumanda gibi bir parça var o tüm kombilerde ücretsiz mi geliyor yoksa ayrıyeten ücret veripmi taktırıyoruz viesman ekstra ücret talep ediyorda.
ibrahim06
13/11/2012, 00:45
Benim evde Tokinin taktığı demirdöküm var.Ama ben size baymak tavsiye ederim. Hem iyidir hemde çok yaygın servis ağı vardır.
Diğer markaların hiçbirini bilmiyorum ama evimizde 15 yıldır Vaillant var.Performansından, kalitesinden memnunuz.Zaten halen uzatılmış garantisi var.Ufak tefek sorunlar garantiden halledildi zamanında.Projelendirme, ev hacmine göre kalori hesabı gibi şeyler de önemli tabi...
Fehmi hocam eski evin yakın bize :)az metrekare evler için yoğuşmalıya gerek yok dendi iyice karıştı :),proterme gelince burda iki arkadaşta var kartı sürekli sorun çıkarıyor dediler açıkçası soğudum, vailant markada düz modeline 2100 lira fiyat verdi bence onun yerine farklı markanın yoğuşmalısı mantıklı gibi geliyor,Güneş hocam petekler takılı sadece kombi takılacak açıkçası arçelik hiç bakmadım,ferroli takan yerde bir yer olunca fiyatlar doğal olarak uçuyor demirdökümde bakılabilir ama hangi modeli onunda bir çok modeli var, viesmandan fiyat aldım düz modeli 1700 lira fakat sormak istediğim bir konuda bu oda ısısını gösteren kumanda gibi bir parça var o tüm kombilerde ücretsiz mi geliyor yoksa ayrıyeten ücret veripmi taktırıyoruz viesman ekstra ücret talep ediyorda.
tatlı park üzeri deniz apartmanı :) alarko fiyat nedir sordunuz mu hiç
burhankutlu
14/11/2012, 02:08
evet biliyorum oraları komşuyuz :)alarkonun eski kalitesi yok dediler pek takan yerde yok açıkçası :) vailanta gelince kalitesi su götürmez bir gerçek ama burada aşırı derecede pahalı düz modelleri bile, eca fiyat aldık burada en düşük baz modeli neredeyse alman markaları kadar fiyat çıkardı, baymakta el değiştirmiş ve eski kaliteyok diyorlar ama içerik nasıldır inanın kafamız karıştı ama çevredeki herkeste viesman deyince onda karar kıldık diğer markalar kötü değil ama uzman bir arkadaşla konuştum alman kombi markaları öncelikli olsun deyince ona karar verdik hayırlısı olsun deneyelim bakalım paylaşırım :)
halit1472
14/03/2013, 16:36
arkadaşar ben klimacıyım kombi konusunda buderusu davsiye edebilirim bide eca comfort plas benden bukaar
rafetyildiz
14/03/2013, 16:44
arkadaşar ben klimacıyım kombi konusunda buderusu davsiye edebilirim bide eca comfort plas benden bukaar
aynen eca comfort plus kullanıyorum bende gayet memnunum guvenlık olarak 19 ayrı gaz kesme mekanızması mevcut gayet guzel
mtyardim
14/03/2013, 16:52
arabada mersedes ne ise kombide buderus odur.eviniz küçük, bu bölgede hava iyi yoğuşmalıya gerek yok gibi söylemlere takılmayın ve yoğuşmalı alın... klima da "inverter" sistem nasıl daha yüksek konfor sunuyorsa kombidede tam yoğuşmalı benzerdir..sadece para hesabı yapmayın, konfor ve rahatlık olarakta düşünün.... sonuçta ne alırsanız Hayırlı Olsun.....