Orijinalini görmek için tıklayınız : Gp arkadaşları yardım lütfen
selimozan
10/11/2012, 23:07
selamlar ben bursadan selim ozan yıldız kırşehir merkezde bi arac bulduk GP 1.3 MULTI satan kişi aracta bi kusur olmadıgını şasi numarasını sahteciliğe karşı veremeyecegini kırşehire gelince sorgulatmamı söyledi her konuda anlaştık gibi birşey ben aracı sordurcam ama birde işini iyi bilen ustaya yada yetkili servise expertz yaptırmak yada araca baktırmak istiyorum sonuçta ne zorluklarla biriktirdiğimiz para boşa gitmesin içimiz rahat olsun istiyorum (0 araç alamıyorum) bana bu konuda kırşehire yakın yada orda ikamet eden arkadaş eş dostun bildiğiNİZ bir usta yada yetkiliservis varsa yardımcı olabilirsen cok sevinicem
selimozan
10/11/2012, 23:30
çıkarmı 1 kişi acaba :)
ben Kırşehirliyim hemşerim ama şu anda ilgilenecek bir arkadaş yok :(ilan numarasını versene belki tanırım..birde forumda Serhat hemşerim olur (Takres) ona da bir sor bakalım..
selimozan
10/11/2012, 23:43
serhat saolsun aradı beni bu sabah ama çözüm bulamadık yinede kendisine teşekkür ediyorum aracta anlaştık kapattım aracı ama işte bursadan kalk git kırşehire orda kötü bir şeyle karşılaşmak kötü olur
selimozan
11/11/2012, 00:26
başka arkadaşların yardımlarını bekliyorum ...... :)
caner_ege
11/11/2012, 01:19
üstat slm bende geçenlerde ankaraya taşınmadan önce ankaraya araç almaya geldim istanbuldan inan bende korka korka geldim ama çok memnun kaldım inan ne olcağını bilemessin yapman gereken kırşehirden adamı ikna edip ankaraya getircen gerekirse yakıt parasını 30-40 tl vs. karşilicaksın adamı da ikna etcen birde üzerine nakit para alma bu devirde ne olur ne olmaz paran bankada dursun ankaraya geldiğinde ostimde kompitex var bilgisayarlı araç testi yapılıyor 50 tl ye aracın boya değişen motor testi firen testi vs. gibi işlemlerini yaptırırsın sonrasında bir fiat servisine gider aracın geçmişine ücretsiz baktırırsın ve alırsın... ank ye gelcek olursan yardımcı olmaya çalışırım özelden yazabilirsin numaranı da en mantıklısı bu bence... inan bana fiat ın expertizinden çok daha memnun kalcaksın kompitex de...
selimozan
11/11/2012, 01:24
teşekkürler bizimde aklımıza böyle birşey geliyordu beni dahada aydınlatmış oldun
aykut_1914
11/11/2012, 01:32
"Genoa" lılardır esas sahibi diyerek yorumuma başlıyayım :)
bence en mantıklısı Ankara'ya götürmek aracı sahibini ikna edip. Birde link varsa paylaşın belki aracı tanıyan arkadaşımız çıkar?
selimozan
11/11/2012, 01:44
Fiat Punto 1.3 M.jet Active 2008 Model 23.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 97015783 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-taburoglu-otomotiv-hatasiz-boyasiz-punto-dizel-97015783/detay)
Selim bey yarın olsun ben bir araştırayım bakalım Taburoğulları kimmiş..
selimozan
11/11/2012, 02:31
teşekkür ederim
Ben aracimi almadan once butun galerilerle muhattap oldum emin olun bir tane duzgun galerici bulamazsin hepsi duzanbaz ya km dusurur ya pert araca hatasiz boyasiz hatta bitanesi ile anlastim hatasiz boyasiz olan bi punto araci bi arastirdik arac selden perte ayrilmis yani siz siz olun sakin galericiye guvenmeyino aracta mutlaka bi sorun vardir
sent my new ipad
selamlar ben bursadan selim ozan yıldız kırşehir merkezde bi arac bulduk GP 1.3 MULTI satan kişi aracta bi kusur olmadıgını şasi numarasını sahteciliğe karşı veremeyecegini kırşehire gelince sorgulatmamı söyledi her konuda anlaştık gibi birşey ben aracı sordurcam ama birde işini iyi bilen ustaya yada yetkili servise expertz yaptırmak yada araca baktırmak istiyorum sonuçta ne zorluklarla biriktirdiğimiz para boşa gitmesin içimiz rahat olsun istiyorum (0 araç alamıyorum) bana bu konuda kırşehire yakın yada orda ikamet eden arkadaş eş dostun bildiğiNİZ bir usta yada yetkiliservis varsa yardımcı olabilirsen cok sevinicem
usta sen adamın yanına gitmeden önce onu ara ve ondan sadece motor numarasının son 7 hanesini söylemesini iste serviste neler yapılmış ona bakacam falan de.. motor nosunun son 7 hanesi aracın herşeyini meydana çıkarır.. gel söyle bana bende sana söleyim o araca ne yapılmış :)
ayrıca alınma ama avatarındaki sampdoria logosunu hiç beğenmedim (PES 13'te hep beni yeniyo ağzını kırdığımın takımı :D )
Adam galericiymis, degil Ankaraya gelmek dukkandan cikarmaz o araci..
selimozan
11/11/2012, 12:39
önceden deneriz çıkmazsa gitmeyiz .... arabamı yok yani :)
O paraya bu aracı alacağına km si biraz daha yüksek dynamic bak bence...
örnek olsun diye koyuyorum: garantisi devam ediyor, hem dyanmic hemde 90lık
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-grande-punto-dizel-103369620/detay#
Sırf dizel diye active puntolara 23 lira istiyorlar, dynamiclere daha da çok istiyorlar ama t-jetler para etmiyor arkadaş :D nedir bu :D
selimozan
11/11/2012, 15:27
O paraya bu aracı alacağına km si biraz daha yüksek dynamic bak bence...
örnek olsun diye koyuyorum: garantisi devam ediyor, hem dyanmic hemde 90lık
Fiat Punto 1.3 M.jet Dynamic 2008 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 103369620 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-grande-punto-dizel-103369620/detay#)
aldım gibi birşey sizden önce görmüştüm araba pazarına gitmeden önce yanlız bunda neden çelik jant yok ben onu anlamadım :)
volume23
11/11/2012, 15:27
Sırf dizel diye active puntolara 23 lira istiyorlar, dynamiclere daha da çok istiyorlar ama t-jetler para etmiyor arkadaş :D nedir bu :D
Kıymet bilmiyorlar:) t-jet meraklısına gidiyor adranalin isteyenlere hitap ediyor dizeller ekonomi aracı olduğu için her kesime hitap ediyor.
aldım gibi birşey sizden önce görmüştüm araba pazarına gitmeden önce yanlız bunda neden çelik jant yok ben onu anlamadım :)çelik jant sadece emotion'larda standart diğerlerinde opsiyoneldir.
selimozan
11/11/2012, 15:40
ilginiz için teşekkür ederim
galericiler şasi noyu vermek istemezler genelde,çünkü km düşürülmüştür çoğu araçta....
Furkan06
11/11/2012, 21:10
artık tramere mesaj attıgınızda aracın kaç km de muayeneye gırdıgı de cıkıyor. mesaj atın şansınızı deneyın bence
maddogjr75
12/11/2012, 01:01
bu arabada yokuş kalkış desteği varmı gerçekten ilanda dendiği gibi
rehber28
12/11/2012, 01:25
galerıcıyse dıkkat et cakal dırbunlar
selimozan
12/11/2012, 01:31
bu arabada yokuş kalkış desteği varmı gerçekten ilanda dendiği gibi
yok zaten fotografları eski sattıgı aracın fotosu bana söylediği aracın fotosunu telefonuma yolladı araç düz aktif az sayıda bulunan garip bir renk bej ile gri arası ben cok nadir buldum
yokmu allah aşkına benim yerime önceden araca bakabilecek bir arkadaş dediğine göre kırşehirde computestte varmış bakın araca şasıyı bana yollayın siz sadece teste sokturun masrafı benden dönüşte ankaradan geçicem büyük bir zevkle yanınıza ugrarım bişi çıkarsa faturayı fakslayın ödemesini yaparm
Kıymet bilmiyorlar:) t-jet meraklısına gidiyor adranalin isteyenlere hitap ediyor dizeller ekonomi aracı olduğu için her kesime hitap ediyor.
Aynen Erkan, halbuki lpg ile dizel ayarında yakıp, çok daha fazla gideceğini de düşünemiyorlar sanırım :)
lionT-JET
12/11/2012, 01:55
sası no yu veremem demek nasıl bır seydır?ben araca kredi cekecegim ruhsatın fotokopisini gonderın deyın ne dıyorlar.eger yıne gondermıyorlarsa kesın bır sey cıkacaktır.servıste bır tanıdıgınız varsa plaka veya plakadan dogru sase nosunu bulup gecmısını gorebılırsınız ama km olayı ıcın ılla cıhaza baglanmanız sart..
fotobelit
12/11/2012, 15:10
Arkadaşım o araç active ise çoğu yazdığı özellik yok,ona göre hareket et..Biraz özellikleri şişirilmiş..Km sinin bile orjinal olmadıgını düşünüyorum,Okadar şişirmeye göre..Bu Özeliklerin 2008 active de olmadıgını sanıyorum..76 - 100 hp,ESP,EBD,Yokuş Kalkış Desteği,Hava Yastığı (Yan),Lastik Arıza Göstergesi,Otm.Kararan Dikiz Aynası,Deri Direksiyon,Far Yıkama,Aynalar (Isıtmalı),Aynalar (Hafızalı),Krom Ön Izgara,Yağmur Sensörü..
maddogjr75
13/11/2012, 00:05
Selim ozan kardeş.Acele etme bence Bursada bulursun istediğin gibi bir punto.Ben de geçen yıl niyetlenmiştim burdan afyona gitmeye bir opel corsa için sözde 80000 km deydi.Gece uyku uyumadım araba satılıcak ben gitmeden diye.Adam telefonda yazdığı he bilginin doğru olduğunu ısrarla söylüyordu.Sonra ertesi gün ilan kaldırıldı dedim herhalde satıldı tüh derken aynı araç 2-3 gün sonra tekrar ilana çıktı.Ama bu sefer ilanda 150000 yazıyordu kilometrede.Gerisini sen düşün artık.Bursada nerdesiniz.Ben yıldırımda öğretmenim