Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 301
bugün alışveriş merkezinde peugeot 301'i inceleme fırsatım oldu...çok kaliteli duruyor araç...sedan isteyenler için bence ideal...yaklaşık 20 dk inceledim tüm ayrıntıları...şoför mahaline oturmadan baktım inceledim...ancaak; şoför mahaline bir oturdum biraz dar geldi bana...ön göğüs kucakta gibi ...bizim puntolar bile daha ferah geldi bana...koltuğu en geriye ittim biraz ferahladım...boyum 1.80 ...tavanı alçak geldi bana....dizel 1.6 modeli vardı incelediğim yerde...ama genel olarak çok kaliteli malzeme kullanılmış....ortalama fiyat 38-42bin arası....lineanın tahtına oturur gibi geldi bana...yorumlarınızı beklerim...
30.000 liradan başlıyor kardeşim,bagaj kapağını açıp sol sağ elinle hafifçe tokatlasaydın anlardın kalitesini...:)
Arka kapılarla arka çamurluk çizgileri uyuşmuyor,Fuarda detaylı inceleme şansımız oldu,kalitesi vasat düzeyde lakin aracın ilk bıraktığı izlenim olduğundan kaliteli olduğu yönünde,güzel bir aldatmaca var bu işte...:)
Kapı açma düğmeleri orta konsolda,bagaj üzerinde açma kolu yok sadece içerden açılabiliyor,ABS ve ESP standar donanımda...
bakış açısı...ben maviyi severim bi başkası kahverengiyi...bana hoş geldi araç...bir alex değil tabi :)
aykut_1914
10/11/2012, 18:16
1.6 dizel full modelini 42.500 e anlaşmak üzere en yakın arkadaşım. internetten baktım beğendim ben :)
bugün ADANA'da o full modele 42bin dedi...bi de bunun pazarlığı var...arkadaşın daha da zorlasın derim...
ahmet4646
10/11/2012, 18:27
30.000 liradan başlıyor kardeşim,bagaj kapağını açıp sol sağ elinle hafifçe tokatlasaydın anlardın kalitesini...:)
Arka kapılarla arka çamurluk çizgileri uyuşmuyor,Fuarda detaylı inceleme şansımız oldu,kalitesi vasat düzeyde lakin aracın ilk bıraktığı izlenim olduğundan kaliteli olduğu yönünde,güzel bir aldatmaca var bu işte...:)
Kapı açma düğmeleri orta konsolda,bagaj üzerinde açma kolu yok sadece içerden açılabiliyor,ABS ve ESP standar donanımda...
Arka çamurlukla kapı çizgisi nasıl uyuşmuyor anlamadım bide 407 de 0 ın ortasına basınca açılıyordu bagaj bunda yokmu öyle birşey.
linea zaten bu segmentte tek idi..ama artık fluence,301 ve citroenin c-elysse modelleri linea yı koltuğundan edebilir..hatta fluence busines modeli tam mümessiller için..
Dün ben de fuarda inceledim.Dışarıdan güzel ama içeriden çok basit ve kalitesiz.Neticede amacına uygun olarak üretilmiş uygun fiyatlı bir sedan.Ülkemizde başarılı olacaktır...
lionT-JET
11/11/2012, 22:57
fuarda inceledigim kadarıyla fiyatına göre yapılmıs bir arac.ici cok kaliteli degil velhasıl yanındaki 208 bile ondan daha kaliteli duruyordu.sonucta dizel ve 38000 tl.lineanın en dolusuna 1.6 motor 43500 tl fiyat verdiler.
firari83
11/11/2012, 23:14
linea zaten bu segmentte tek idi..ama artık fluence,301 ve citroenin c-elysse modelleri linea yı koltuğundan edebilir..hatta fluence busines modeli tam mümessiller için..
linea yı kimse koltuğundan edemez fiat bi yerlerden çalar çırpar ifyatı 3000 daha geri çeker:group000:
bende fuarda gördüm clio sembole benzettim kalitesini bence vasat yıl 2012 hala millete allayıp pullayıp uydurmaya çalışıyorlar euroncap testlerinde ve çarpışma testlerinde ne sonuç verecek merak ediyorum
bende fuarda gördüm clio sembole benzettim kalitesini bence vasat yıl 2012 hala millete allayıp pullayıp uydurmaya çalışıyorlar euroncap testlerinde ve çarpışma testlerinde ne sonuç verecek merak ediyorum
Haklısın Serkan, 301 in rakipleri Clio Symbol, Linea, City, Accent..
firari83
12/11/2012, 00:53
Haklısın Serkan, 301 in rakipleri Clio Symbol, Linea, City, Accent..
accent blue fiyatları indirse hepsinden kaliteli gibi duruyo...
accent blue fiyatları indirse hepsinden kaliteli gibi duruyo...
Zaten bana göre tasarım olarak accent blue ve city diğerlerinin önünde...
firari83
12/11/2012, 02:21
linea rentacar arabası, rakipleri symbol ve admireden geniş,
başka bi rakip gelmidi aklıma,
şimdi citroenle peugeıt biraz pazarı kızıştıracak ama fiat fiyat kırar yine satar linea yı
Tam filo arabası yapılacak araç bence, fuarda şöyle bir gördüm dışarıdan; tasarımı bence olmamış, malzeme kalitesi de çok iyi değil gibi duruyordu. Filocular için biçilmiş kaftan. Rakiplerinden biri olan symbolün iki gömlek üstünde ama bence donanım olarak. 1.6 92 hp motorun tüketimi de gayet başarılı. Ama bir linea kalitesine ulaşamaz gibi geliyor bana.
vasat bir araç zevk meselesi tabiki ama tasarım çok kötü
Ülkemizde kiralama şirketleri , taksiler , şirket araçlarında fiat markasının çok satması zaten fiat ın her anlamda öncü olduğunun göstergesidir.Peugeot bu anlamda fiat a bu saatten sonrada rakip olamaz
Misafir046
12/11/2012, 16:54
Tam filo arabası yapılacak araç bence, fuarda şöyle bir gördüm dışarıdan; tasarımı bence olmamış, malzeme kalitesi de çok iyi değil gibi duruyordu. Filocular için biçilmiş kaftan. Rakiplerinden biri olan symbolün iki gömlek üstünde ama bence donanım olarak. 1.6 92 hp motorun tüketimi de gayet başarılı. Ama bir linea kalitesine ulaşamaz gibi geliyor bana.
Linea'nın cok basarılı oldugunu dusunmuyorum.301 ile kafa kafayadır.
Symbol onlardan iyi değildir.
maliyeti düşürmek için elinden geleni yapmış Peugeot...Symbol ve era dan vs kötü değildir ama...
inanılması güç bakış açıları....
firari83
12/11/2012, 21:43
linea nın kalitesi de ortada rentecarlardan ve filolardan başını kaldıramadı her ne kadar ailen diye bas bas reklam yapsada :D
full donanımlısı POLSAN da 33500 tl ye satılıyo.
firari83
13/11/2012, 00:04
full donanımlısı POLSAN da 33500 tl ye satılıyo.
dizel mi?
301 benim gözümde o kadar kaliteli değil. cam düğmelerini orta konsolda olması basit ve ucuz kaçmış.
Arka çamurlukla kapı çizgisi nasıl uyuşmuyor anlamadım bide 407 de 0 ın ortasına basınca açılıyordu bagaj bunda yokmu öyle birşey.
Arka kapıların çamurlukla birleşim yerleri çıkıntılı duruyordu,fuara getirilen araçların hepsinde durum aynıydı...
3.Dünya ülkelerindeki hırsızlık riskine karşı bagaj açma düğmesi aracın içine alınmış,bagaj kapağından açılması mümkün değil ( Peugeot yetkililerinin açıklaması bu yönde,bizi aynı kategoriye sokmuşlar )...
firari83
13/11/2012, 18:16
Arka kapıların çamurlukla birleşim yerleri çıkıntılı duruyordu,fuara getirilen araçların hepsinde durum aynıydı...
3.Dünya ülkelerindeki hırsızlık riskine karşı bagaj açma düğmesi aracın içine alınmış,bagaj kapağından açılması mümkün değil ( Peugeot yetkililerinin açıklaması bu yönde,bizi aynı kategoriye sokmuşlar )...
kınıyıruz...:ranting2:
evo_dynmc
14/11/2012, 19:22
ortalama sedan için alınabilecek bir araç, çok da kötülememek gerek, ihtiyaca göre değişir sonuçta. çok incelemedim ama internetteki resimlerini beğendim
dizel mi?
evet, zaten POLSAN tek seçenek yapmış bu sefer. ama süre bitmiş. 250 kişi belli olmuş. ilgi büyük , o yüzden 2. kampanyayyı da yapar büyük olasılıkla.
firari83
14/11/2012, 22:43
iyi fiyat, lansman fiyatı sanırım.
iyi fiyat, lansman fiyatı sanırım.
evet bencede, büyük olsılıkla tanıtım indirimi de var. bide peugeot ile POLSAN daha önce de pek çok defa kampanya yaptı.