Orijinalini görmek için tıklayınız : Sacma trafik cezaları
Arkadaslar öncelikle hepinize mrb. Aracı alalı 1 sene olmadı 140 tl engelli yerne 2 dkkalık bekledim arac içinde ceza yazmıslar hadi onda haklı 72 tl yuksek sesle gezmısım sozde durdurma yok ıkaz yok eve 72 tl geldi far ve sis xenonmus yine habersiz 72 tl geldi herkezde film var benım araca 156 tl ceza ve trafikden men yedim. Dünyaca ünlü büyük bi özel şirkette calısıyorum senelik benden 25 bin tl vergi kesiliyor devleti en iyi sekilde besledigim yetmiyo gibi kendini bilmez polis sacma span cezalar yazıyor cok zoruma gitti acıkcası bu sekilde baska ceza yıyenler varmı acaba
valla hocam ben 5,5 senedir resmi olarak trafikteyim(en az senin kadar yani) ancak 1 kere park cezası yedim sadece. Birde bu açıdan düşünmek lazım...
Ziyaretci037
08/11/2012, 14:46
Yok artık o nasıl iş yaa?
Birkan61
08/11/2012, 14:50
Sana kafayı takmışlar peş peşe o kadar ceza yemen normal bir durum değil :)
dogus618
08/11/2012, 15:11
birkan beni trafikten men ederlerdi biliorsun puntoyla nasıl gidiyorduk artı şimdide son ses müzikle geziyorum teisasıta büyüttüm hepten yesem ben yerdim ceza:) taksim şişlinin göbeğindeyim iyi kurtarmışız bu kadar zaman ceza yememişim
Yemin ederim artık polislerden sogudum ya
sehzadeamasya
08/11/2012, 20:41
evet bencede bir kasıt var gibi bu işte
volume23
08/11/2012, 20:47
Evinizin yakınlarında size takmış biri var kasıtlı gibi görünüyor.Benim aracındaki tesisat baya sağlam hep bursa merkezde dolaşırım hiç başıma böyle bişiy gelmedi.
Film için bi avukat dava acmıstı acaba baska acan varmıdır bizim burdaki polis arkadasların karnı cok acıktı heralde benm paralarla gecıncek sanki bi tanesinin ifadesini aldırmak lazım saglam bi avukat bulup
shellcininabisi
08/11/2012, 20:58
valla hocam ben 5,5 senedir resmi olarak trafikteyim(en az senin kadar yani) ancak 1 kere park cezası yedim sadece. Birde bu açıdan düşünmek lazım...
dostum sana katılıyorum 2001 yılından beri fiilen trafikteyim ben de daha 1 tane cezam yok