PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SeS Problemleri.

fotobelit
07/11/2012, 12:34
Teknik sayfasına bakarken sesler ilgili sorunlar gözüme çarptı..10 sayfalık bir arama yaptım ve çıkan bazı ses problemleri :)
Ön takımdan gelen cik cik ses
Direksiyondan gelen cıt sesi
Langur lungur ses
Alttan gelen luk luk ses
170km/h ortaya çıkan ses
Debriyajdan gelen gacırtı sesi
Göğüsten tıkırtı sesi
Motor sesi
Sadece gaza basarken gelen tak tak sesi
Motordan gelen kayış sesi
1. ve 2. Viteste Gelen Ses
ön sol tekerin ordan gelen ses
Ön tekerde kesik kesik sürtme sesi
Önden ses geliyor
kontak çevirince gelen gırgırgır sesi
Tümseklerde gelen tok ses
Olmayan kapıdan gelen ses

GUNES
07/11/2012, 17:27
güzel çalışma hocam ama....bilemedim ne diyeyim :) çok sesli bir araç sanırım puntolar :)

rbcn
07/11/2012, 17:29
aynen 2 sıradaki çıt sesinden muzdaribim en kısa zamanda servise götürüp yaptırıcam

serdareren
07/11/2012, 18:12
Teknik sayfasına bakarken sesler ilgili sorunlar gözüme çarptı..10 sayfalık bir arama yaptım ve çıkan bazı ses problemleri :)
Ön takımdan gelen cik cik ses
Direksiyondan gelen cıt sesi
Langur lungur ses
Alttan gelen luk luk ses
170km/h ortaya çıkan ses
Debriyajdan gelen gacırtı sesi
Göğüsten tıkırtı sesi
Motor sesi
Sadece gaza basarken gelen tak tak sesi
Motordan gelen kayış sesi
1. ve 2. Viteste Gelen Ses
ön sol tekerin ordan gelen ses
Ön tekerde kesik kesik sürtme sesi
Önden ses geliyor
kontak çevirince gelen gırgırgır sesi
Tümseklerde gelen tok ses
Olmayan kapıdan gelen ses

Benim arabada olan sesleri işaretledim:)İnşallah hepsinden en kısa sürede kurtulucam.Araç şuan serviste zaten.:(Ön sol kapıya bayramdan önce motorsiklet çarpmıştı onu değiştiriyoruz.Hazır girmişken hepsi yapılsın bari.

fotobelit
07/11/2012, 20:17
Kusura bakmayın arkadaşlar,araçların arızaları ile kesinlikle dalga geçmek değil amacım..Sadece bana komik gelen lak luk taktuk cik cık gibi anlatımlar :) ..İnş.Tüm sorunlarınız giderilir..Tüm arkadaşların..

sarslan
07/11/2012, 20:53
wd40 alın ses nerden geliyosa sıkın oraya ben ön torpidodan gelen ses vardı servis ben duymuyorum diyodu ben duyuyodum:)ve wd40 alıp sıktım çok amaçlı yağlayıcı valla ses kalmadı punto değil her arabada var 10 ses:)

GUNES
07/11/2012, 22:04
Kusura bakmayın arkadaşlar,araçların arızaları ile kesinlikle dalga geçmek değil amacım..Sadece bana komik gelen lak luk taktuk cik cık gibi anlatımlar :) ..İnş.Tüm sorunlarınız giderilir..Tüm arkadaşların..

o sesleri forum sayfalarında ancak bu şekilde anlatabiliyoruz arkadaşım...sesini kaydedip buraya aktaracak değiliz heralde...bu sesler ancak bu benzetmelerle ortak çözüm noktasına kavuşuyor...umarım başınıza gelmez.

biancoangelo
07/11/2012, 23:29
Kolçaktan gelen gıcırtıyı eklemek isterim hocam. Buda benden 11 olsun.