Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Philips X-treme Vision Yardım lütfen.

karamurat4141
05/11/2012, 21:15
Arkadaşlar abiler Dostlar yardımlarınıza ihtiyacım var..Geçen forumda gezerken üyelerimizden birisi philips x-treme Vision beyaz ampül takmıştı..bende çok begendim netliğini vs herşeyini ama aklımda xenonda taktırmak var beyaz olarak hangisi daha çok verimli olur bu arada uzun kısa beyez istiyorum her iki seçenekte..ve x-treme vision alırsam bizim araçların ampul çeşitleri nelerdir SİS-KISA-UZUN onun hakkında da bir bilgi verirmisiniz kesinlikle karşıdan gelen araçları kör etmek istemem bunuda dip not olarak yazalım..Şimdiden teşekkür ederim..

EvoKoray
05/11/2012, 21:35
kesinlikle karşıdan gelen araçları kör etmek istemem bunuda dip not olarak yazalım..Şimdiden teşekkür ederim..

o zaman XENON Takmayacaksınız

Philips X-treme Vision halojen ampüldür , normal araba farı gibi fakat daha iyi görüş sağlar, normal far ayarında karşıdakinin gözünü almaz.

Farlar H4
Sisler H1(Grande Punto) , H11(Punto EVO)

https://forum.grandepuntotr.com/modifiye/33327-philips-x-treme-vision-vs-osram-blux.html

karamurat4141
05/11/2012, 21:55
zaten amacım bu karşıdan geleni kör etmek istemeyişimdir ve bu yüzden farklı çözümler aramaktayım bilgilerinizden ötürü Tekrar Teşekkür ederim