Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda City ?????
Multiairimi sattım 30mılyara yakın bütcem var. 2009 model honda city 1.4ler tipleri hosuma gitti 27 lira piyayası var cityler nasıl bılgisi olan varmı. ayrıca hangi araçları öneririsiniz bugun baska bi puntoya baktım ama arac biraz hoşaf geldi öylece kaldı biraz bilgi verin ne alayım ......
motor delisi
04/11/2012, 18:24
Hocam punto satıp genemı punto baktınız :) isterseniz yabancılık çekmeyin benimkini vereyim :) Bence city almayın mahalledeki bi abide vardı oda hondacı civic sattı city aldı civice binerken bihonda havası vardu city nin sürüşünü hiç beğenmıyorum clio gibi diyordu hiç memnun değildi şimdi tekrardan civic aldı :)
Hocam punto satıp genemı punto baktınız :) isterseniz yabancılık çekmeyin benimkini vereyim :) Bence city almayın mahalledeki bi abide vardı oda hondacı civic sattı city aldı civice binerken bihonda havası vardu city nin sürüşünü hiç beğenmıyorum clio gibi diyordu hiç memnun değildi şimdi tekrardan civic aldı :)
ben gaziantepteyım :)
lionT-JET
04/11/2012, 18:41
benim komsuda var.acıkcası clio linea gibi bir arac.otomatik derseniz bir lafim yok.ama city yerine en azından dream paket bir civic te bakabilirsiniz..
benim komsuda var.acıkcası clio linea gibi bir arac.otomatik derseniz bir lafim yok.ama city yerine en azından dream paket bir civic te bakabilirsiniz..
civicler 35 lira ya okadar imkansız şöyle 27-28-29 civarı yakıt konusunda cok cımrıyımdır :D
Bravo veya başka c sınıfı öneririm Leon vs city arada kalmış bence hoş olmayan bir arac cok rahat bravo tjet alıp lpgli kullanabilirsiniz
brawolara baktım 31.32 aşagı yoktur lpgli onlar cok gelir yaa of kaldıkmı arabasız
ben de bi dönem honda city araştırdım hocam...dışı çok keskin ya çok hoşunuza gider ya da bu ne biçim tip diyeceğimiz yönde bir araç ....içi hondanın kalitesini her yönüyle vermiş görünüyor...hiç kullanmadım aracı ancak albenisi var sanki aracın...sonuçta honda..
Hocam o zaman b sınıfı dolu araçlara bak punto dizel skydome falan on numara olur Honda cityden uzak dur bence Hyundai i30 kia ceed de bakabilirsin onlar daha makuldur sahibinden sitesinde baktığın ilanlardan 2-3 bin tl aşağı rahat alınıyor
evet biraz araştırdım civic diyor herkes ögrencı oldugumdan dolayı şehır dısına cıkamıyorum cıksam iyi arabalar var anteptekılere bakıcaz artık bende tam karar vermedım biraz beklemek en iyisi yine evoya dönecegım galiba cunku piyasadakı aracların hoşafı cıkmıs ve ucuk fiyatlar istiyorlar özellıkleri ise bi evoda yoktur..
Evo'yuda yeni almıştınız neden sattınız acaba?
Yeni kasa Honda City bence güzel araç ama piyasası 30000TL civarı ise o paraya değmeyen bir araç bence.Eski kasasıyla arada çok fark var ama neticede rakipleri Accent, Linea, Clio Symbol gibi araçlar.Bence madem puntoyu sattınız o zaman civic, bravo gibi araçlara bakın derim.30000TL civarına bu araçlardan bulunur rahatlıkla...
Honor COOPER
04/11/2012, 20:44
Aradığınız araba bu!LPG ile dizeli kadar yakar.
Fiat Bravo 1.4 Turbo Emotion 2008 Model 29.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 93361909 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ekspres-plaza-dan-2008-model-fiat-bravo-1-4-turbo-emotion-93361909/detay)
makyajlı kasası fena değil ama ilk çıkan city 5 para etmez..
swimmer_tr
04/11/2012, 21:40
hocam öğrenci olduğum için çıkamam demişsin ama yakın çevreye bakabilirsin bir günde halleder gelirsin anlaştıktan sonra abim arabasını bu şekilde aldı konyadan biz ankaradayız. ya da biraz daha uzağa bakabilirsin haftasonumu ayırabilirim dersen sadece gidişe otobüs bileti alır dönerken arabanla dönersin bi düşün bence :)
aykut_1914
04/11/2012, 23:37
hocam sen aracı askere gidecegin için satmıyor muydun ya? :D
Evo'yuda yeni almıştınız neden sattınız acaba?
Vallah kar verilince dayanamadım yoksa arabam temizdi biraz fazla yakıyordu zevkıne sattım jeep tarzı bi araçta alabilirim sandero 2012 gibi dizel
Yeni kasa Honda City bence güzel araç ama piyasası 30000TL civarı ise o paraya değmeyen bir araç bence.Eski kasasıyla arada çok fark var ama neticede rakipleri Accent, Linea, Clio Symbol gibi araçlar.Bence madem puntoyu sattınız o zaman civic, bravo gibi araçlara bakın derim.30000TL civarına bu araçlardan bulunur rahatlıkla...
lpgli brawo bulursam alıcam 28 29
hocam öğrenci olduğum için çıkamam demişsin ama yakın çevreye bakabilirsin bir günde halleder gelirsin anlaştıktan sonra abim arabasını bu şekilde aldı konyadan biz ankaradayız. ya da biraz daha uzağa bakabilirsin haftasonumu ayırabilirim dersen sadece gidişe otobüs bileti alır dönerken arabanla dönersin bi düşün bence :)
Çıkmam imkansız :D