PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mont???

engincantan33
03/11/2012, 00:34
arkadaşlar bıraz ınce facebookta fıat mont vıdyosu ızledım ıstanbul autoshow a geldımı? yanı turkıyeye gelıyormu bılgınız varmı?

engincantan33
03/11/2012, 00:35
siteye baktım beyler sımdı sanırım gelıyor ama 93 bın dıyor yuhhh dedım!!!!

Bolu_Beyi
03/11/2012, 01:38
Daha yeni aldık Bravo'yu şimdi para biriktirip bunu almak içinmi hırtlaklicaz :)

biancoangelo
03/11/2012, 01:39
93.000 buna vereceğime wolkvagen alırım renault alırım vs. vs.... Ekstası nedir yahu....

madenmaden
03/11/2012, 01:56
mont türkiye ye geliyor ve araçta yok yok 93000 olması doğal crysler, dodge dan gelme araçta multimedia sistemi anahtarsız giriş ve çalıştırma mevcut onun dışında 4x4 modelleri otomatik vitesle birlikte gelecek bence renault mont yerine iyi bir seçim olmaz koleos un fiyatının 120.000 civarında olduğunu göz önünde bulundurursak aynı şekilde volkswagen de buna dahil ayrıca bu araç suv modeli

özelliklerine buradan bakabilirsiniz: https://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/mont.aspx

rbcn
03/11/2012, 02:04
Fiata 93 bin tl verilmez

sent my new ipad

uLTRa GP
03/11/2012, 02:11
autoshowa geldi ve fiyatı 110.000 dediler ama bilmiyorum yarın bakarım =)

lektonstar17
03/11/2012, 02:35
Yav Allah aşkına 93 bin nedir ,bi arabaya bu kadar para verilir mi? Bu paraya ev alınır yaa.Yazıktır günahtır.

byspayn
03/11/2012, 03:21
Deli para.. Ama fiatın bundan sonraki ataklarını merak ediyorum. Bravonun veliahtını getirip 60 milyardan başlatmasında :D

coll34
03/11/2012, 03:44
93.000 değermi bilinmez teslerini görmeden ama ortak yapım ve yapan firmalar boş değil bu paraya renault alırım diyen olabilir jip başarısı ortada kia sorento bile 100-130 binlerde geziyor

aykut_1914
03/11/2012, 05:02
Yav Allah aşkına 93 bin nedir ,bi arabaya bu kadar para verilir mi? Bu paraya ev alınır yaa.Yazıktır günahtır.

93bine insanın yaşıyabileceği ev nerde?

aracın hali ortada 60 bin mi bekliyordunuz ben anlamadım

Battal
03/11/2012, 11:13

Herkes Milyon dolarlık evlerde mi yaşıyor kardeş? Herkesin bütçesine göre ev var, gayette güzel yaşanır :)

Arabayı incelemedim ama, o paraya çok daha güzel bir araba alınabileceğine eminim.

ahmet4646
03/11/2012, 12:15
93.000 buna vereceğime wolkvagen alırım renault alırım vs. vs.... Ekstası nedir yahu....

Ekstralarına siteye girip bir bakın isterseniz ekstrası çok fakat Fiat a olan ön yargı bitirir bu aracı.Zaten renault la karşılaştırmak hata bu araç kaleos tan 2 gömlek üstün

aykut_1914
03/11/2012, 14:48
Herkes Milyon dolarlık evlerde mi yaşıyor kardeş? Herkesin bütçesine göre ev var, gayette güzel yaşanır :)

Arabayı incelemedim ama, o paraya çok daha güzel bir araba alınabileceğine eminim.

tüm evler milyon dolar mı çıkıyor benim yorumumdan? 90binede ev yok tamam sövüceksiniz fiatada komik yorumlar yapmayın lütfen. Bunu alıcagıma reno alırım yazmıs biride o da ayrı bir konu :D

lektonstar17
03/11/2012, 15:01

Memleketim Çanakkale - Bayramiç te arkadaşım 95 bine sıfır dublex ev aldı.İstanbulda bile bu paraya biçok yerde sıfır evler var.Sizin yaşam alanından anladığınız İzmirden mi ibaret ? Biz Türkiyede yaşıyoruz.

30 binlik evo ya binerken 93 bine nasıl uygun fiyat diyorsunuz ben de sizi anlamadım.Çok paranız varsa buyrun alın hayırlı olsun gülegüle kullanın.Heralde haliniz vaktiniz yerinde ama mütevazi yaşamayı seviyosunuz.Yada geliri düşük insanlar acaba nasıl arabalara biniyormuş deyip bir evo aldınız.

lektonstar17
03/11/2012, 15:06
İstanbulda 90 bine değil 79 bine rezidans satılıyor.Siz nerde nasıl bi hayat yaşıyosunuz yavvv?

Misafir046
03/11/2012, 15:33
Yorumlara guldum valla...

Ne kadar olmalıydı ?

40 bin ?

Yok yok olma bedava olsun..

Arkadaslar araclar sınıflarına gore satılıyor.

Evet bizim sartlarımızda pahalı..Ama ederi bana gore o.

Benimde param yok onu almaya ama olsa alabilirdim.

Allahın berbat kore arabaları deli paralara giderken siz bu aracı bu kdar kucumsemeyin.

Ben bu aracı yurt dısında gordum kullandım...İtalyada tatildeyken.

Boş arac değil...Eger tutarsa ki turkiyede pahalı arac yok cok vergi var.

Bu arac kasıp kavurur...

Battal
03/11/2012, 15:51
tüm evler milyon dolar mı çıkıyor benim yorumumdan? 90binede ev yok tamam sövüceksiniz fiatada komik yorumlar yapmayın lütfen. Bunu alıcagıma reno alırım yazmıs biride o da ayrı bir konu :D

Valla senin yorumun daha komik olmuş bence, hatta trajikomik olmuş. Sokaktan çevir herhangi bir vatandaşa sor, "93bine insanın yaşıyabileceği ev nerde?" diye, göstersinler sana :D

Herneyse, konuya dönecek olursak, aynı sınıftaki araçların fiyatları da aşağı yukarı aynı.
CRV 89.000'den başlıyor.
Kuga 96.770'den başlıyor.

Türkiye'de 90-100 bin bütçe ayırıp SUV alacak kişiler ne marka tercih eder, fiat önyargısını kırıp satışları patlar mı yoksa opel, ford gibi bu sınıfta tutunamaz mı, beraber bekleyip göreceğiz. Pazarda kendine elbette ki bir yer bulacaktır ama diğer markalara oranla ne kadar satış yapacak orasını zaman gösterecek..

lektonstar17
03/11/2012, 16:13
Yorumlara guldum valla...

Ne kadar olmalıydı ?

40 bin ?

Yok yok olma bedava olsun..

Arkadaslar araclar sınıflarına gore satılıyor.

Evet bizim sartlarımızda pahalı..Ama ederi bana gore o.

Benimde param yok onu almaya ama olsa alabilirdim.

Allahın berbat kore arabaları deli paralara giderken siz bu aracı bu kdar kucumsemeyin.

Ben bu aracı yurt dısında gordum kullandım...İtalyada tatildeyken.

Boş arac değil...Eger tutarsa ki turkiyede pahalı arac yok cok vergi var.

Bu arac kasıp kavurur...

Elbette sınıfına göre fiyat biçilip satılıcak ama arkadaşlarında dediği gibi vw,ford gibi markalar varken kim bir fiata 90-100 bin tl vericek,lütfen objektif olalım.Fiat biraz daha makul fiyatlara daha çok insana ulaşıp Fiat kalitesini daha çok insana kanıtlasa daha başarılı olmaz mı?
Yanlış satış tekniğinin kurbanı Bravo buna bir örnek değil mi?,
Benim asıl tepkim sanki Miami de oturan Linkoln jip sahibi biriymiş gibi yorum yapan muhterem arkadaşlarımıza.Neymiş fiyatı çok uygunmuş peynir ekmek gibi satarmış.Arkadaşlar yapmayın,sizi dünyaya ,gerçek hayata davet ediyorum.

Misafir046
03/11/2012, 16:19
Elbette sınıfına göre fiyat biçilip satılıcak ama arkadaşlarında dediği gibi vw,ford gibi markalar varken kim bir fiata 90-100 bin tl vericek,lütfen objektif olalım.Fiat biraz daha makul fiyatlara daha çok insana ulaşıp Fiat kalitesini daha çok insana kanıtlasa daha başarılı olmaz mı?
Benim asıl tepkim sanki Miami de oturan Linkoln jip sahibi biriymiş gibi yorum yapan muhterem arkadaşlarımıza.Neymiş fiyatı çok uygunmuş peynir ekmek gibi satarmış.Arkadaşlar yapmayın,sizi dünyaya ,gerçek hayata davet ediyorum.

Hocam tepkinde haklısın.

Ama bak ben diger arkadaslardan daha farklı bir şey diyorum.

Ben bu arabayı test ettim.Daha turkiyede esamesi okunmazken yurt dısında.

Sanırım forumdan bir baska arkadasta test etmişti sanırım konu bile acmıstıç

Emin olun bu araba cok cok iyi.Fiyatı vs değil.Ciddi anlamda FİAT'ın turkiyeye gelen en kaliteli aracı olacak...

lektonstar17
03/11/2012, 16:30
Berkan eyvallah araç iyi, kaliteli olabilir.Benim demek istediğim Fiatın Türkiye satış stratejisini gözden geçirmesi gerek.Avrupa ülkelerindeki gelir seviyesi- araç fiyat oranlarıyla Türkiyedeki oran arasında uçurum var.Başka ülkelerde bu fiyatlar mantıklı olabilir ama Türkiye geneline göre bir Fiata bu fiyat bence fazla.

Misafir046
03/11/2012, 16:33
Berkan eyvallah araç iyi, kaliteli olabilir.Benim demek istediğim Fiatın Türkiye satış stratejisini gözden geçirmesi gerek.Avrupa ülkelerindeki gelir seviyesi- araç fiyat oranlarıyla Türkiyedeki oran arasında uçurum var.Başka ülkelerde bu fiyatlar mantıklı olabilir ama Türkiye geneline göre bir Fiata bu fiyat bence fazla.

Ümit abi sıkıntı su aracın avrupa satıs fiyatına bir bakalım.Ondan sonra tekrar konusalım cunku abi bize gelince + 15000 tl kafada vergi giriyor...

Eger aracın avrupa satısı 50 bin tl ise turkiyede 90 istenirse haklısın.

Ben bir bakayım avrupa fiyatları ne ?

lektonstar17
03/11/2012, 16:46
Vergi konusunda haklısın.Malesef bizde aracın 3te biri 4te biri vergi.

madenmaden
03/11/2012, 17:53

bu kadar çok kişi bmw mercedes gibi lüks arabalara binerken bu araç için bence makul bir fiyat çünkü aracın çoğu parçası dodge-crysler dan gelme yani tahmin ettiğiniz gibi bir fiat kalitesi yok kuga ya bakcak olursak arabanın çoğu plastik renault koleos a bakalım 120.000 tl ve tiguan dan çok da fazla bir farkı yok ayrıca bu araç suv - station wagon bir araç türkiye de piyasaya sunulduğunda umarım palio weekend ler gibi olmaz çünkü türkiye de henüz büyük araba kavramı gelişmedi. umarım mont iyi satış rakamlarına ulaşır.
ben punto evomu 40.000 tl ye almış olduğum için bu aracın donanımı ve motor gücü bakımından fiyatı çok uygun suv tipi bir araca göre.

aykut_1914
03/11/2012, 17:55
Memleketim Çanakkale - Bayramiç te arkadaşım 95 bine sıfır dublex ev aldı.İstanbulda bile bu paraya biçok yerde sıfır evler var.Sizin yaşam alanından anladığınız İzmirden mi ibaret ? Biz Türkiyede yaşıyoruz.

30 binlik evo ya binerken 93 bine nasıl uygun fiyat diyorsunuz ben de sizi anlamadım.Çok paranız varsa buyrun alın hayırlı olsun gülegüle kullanın.Heralde haliniz vaktiniz yerinde ama mütevazi yaşamayı seviyosunuz.Yada geliri düşük insanlar acaba nasıl arabalara biniyormuş deyip bir evo aldınız.

allahıma çok şükür ki halim vaktim yerimde, evet. HB ve spor tarzı araçları sevdiğim ve kendime yakıstırdıgım için evo kullanıcısıyım,gayette memnunum aracımdan kaldı ki ne size sorarım ne başka birine hangi araca bineceğim ben diye.
93 bin uygun bir fiyat cümlem tarafınızca 93 bin az paradır diye mi algılandı acaba? Aracın sınıfı,içeriği,heybeti her şeyi ortada ve bu araç için evet 93 bin normal bir rakam. Kalkıpta sana 93 bine punto vermiyor ki adam.

Ayrıca bana türkiyede yaşıyoruz diye edebiyat yapmayın lütfen, bilen bilir benim memleket sevgimi. Babam müteahitlikle uğrasıyor senelerdir ve al*sat işlerinden fiyat durumlarından epey haberdarız. Ciddi soruyorum bu soruyu; 95 bine alınan sıfır dublex evin linkini veya foto sunu bana atabilir misiniz? Ve bayramiç çanakkalenin merkezi bir semti midir?

aykut_1914
03/11/2012, 18:00

abi allah askına düzgün okuyup su yazıları yazın suraya.

1 tane cümle kopyalar mısın bana "peynir ekmek gibi satar" ibaresi içeren?

Bende dahil, herkesin ortak görüşü sınıfına göre normal bir fiyat.

bundan peynir ekmek gider, yok 1 milyon satar nasıl çıkıyor?

ahmet4646
03/11/2012, 19:40
Yaw arkadaş bindiğiniz markayı başta siz kötülerseniz bu marka hiç bir yere gelemez zaten. Kaliteli araç yapmış o fiyata satar mı satamaz mı muamma ama o fiyatı bence hak ediyor çünkü diğer markaların fiyatları bundan aşağı değil bu kadar haksızlık etmeyin...

madenmaden
03/11/2012, 19:47
Yaw arkadaş bindiğiniz markayı başta siz kötülerseniz bu marka hiç bir yere gelemez zaten. Kaliteli araç yapmış o fiyata satar mı satamaz mı muamma ama o fiyatı bence hak ediyor çünkü diğer markaların fiyatları bundan aşağı değil bu kadar haksızlık etmeyin...
katılıyorum size hem ayrıca fiat imajını çok başarılı bir şekilde ilerletmeye ve tazelemeye devam ediyor

lektonstar17
03/11/2012, 19:53
Haliniz vaktiniz yerindeymiş.Ne diim Allah daha çok versin.Araba tercihinize elbette kimse karışamaz.Türkiye şartlarında bir fiata bu kadar para kimse vermez.Alanlar elbet olur ama bunu yıllık satışlardan sonra konuşmak lazım.
Bayramiç i ücra varoş bi mahhalle falan sandınız heralde.Bayramiç Kaz dağı eteklerinde Çanakkalenin en güzel en yeşil ilçelerinden biri.Kirazını,incirini,elmasını,şeftalisini ayrıca dünyada sadece burada yetişen Bayramiç yeşili adıyla tesçillenmiş meyvasını avrupa ve başka biçok ülke tüketiyor.Osmanlı beyliklerinin batı anadoluda ilk yerleştikleri yerlerden.Son bikaç yıldırda çok güzel ve kaliteli konutlar yapılmakta.
Arkadaşımın aldığı dublex daireyi görmenizi çok isterdim.Koca koca odaları olan güzel bir ev.Ben de eşim de çok beğendik.
Bu ülkede sadece şehir merkezleri yada büyük şehirler yok.Bir vatan sever olarak bunu iyi bilirsiniz.
Konuyu fazla bulandırmayalım Fiat bu aracın bedelini biraz daha düşürüp daha çok insana ulaşabilir ve daha çok insanın dikkatini çekip insanlar üzerindeki Fiat önyargısını değiştirebilir.

lektonstar17
03/11/2012, 19:59
allahıma çok şükür ki halim vaktim yerimde, evet. HB ve spor tarzı araçları sevdiğim ve kendime yakıstırdıgım için evo kullanıcısıyım,gayette memnunum aracımdan kaldı ki ne size sorarım ne başka birine hangi araca bineceğim ben diye.
93 bin uygun bir fiyat cümlem tarafınızca 93 bin az paradır diye mi algılandı acaba? Aracın sınıfı,içeriği,heybeti her şeyi ortada ve bu araç için evet 93 bin normal bir rakam. Kalkıpta sana 93 bine punto vermiyor ki adam.

Ayrıca bana türkiyede yaşıyoruz diye edebiyat yapmayın lütfen, bilen bilir benim memleket sevgimi. Babam müteahitlikle uğrasıyor senelerdir ve al*sat işlerinden fiyat durumlarından epey haberdarız. Ciddi soruyorum bu soruyu; 95 bine alınan sıfır dublex evin linkini veya foto sunu bana atabilir misiniz? Ve bayramiç çanakkalenin merkezi bir semti midir?

Haliniz vaktiniz yerindeymiş.Ne diim Allah daha çok versin.Araba tercihinize elbette kimse karışamaz.Türkiye şartlarında bir fiata bu kadar para kimse vermez.Alanlar elbet olur ama bunu yıllık satışlardan sonra konuşmak lazım.
Bayramiç i ücra varoş bi mahhalle falan sandınız heralde.Bayramiç Kaz dağı eteklerinde Çanakkalenin en güzel en yeşil ilçelerinden biri.Kirazını,incirini,elmasını,şeftalisini ayrıca dünyada sadece burada yetişen Bayramiç yeşili adıyla tesçillenmiş meyvasını avrupa ve başka biçok ülke tüketiyor.Osmanlı beyliklerinin batı anadoluda ilk yerleştikleri yerlerden.Son bikaç yıldırda çok güzel ve kaliteli konutlar yapılmakta.
Arkadaşımın aldığı dublex daireyi görmenizi çok isterdim.Koca koca odaları olan güzel bir ev.Ben de eşim de çok beğendik.
Bu ülkede sadece şehir merkezleri yada büyük şehirler yok.Bir vatan sever olarak bunu iyi bilirsiniz.
Konuyu fazla bulandırmayalım Fiat bu aracın bedelini biraz daha düşürüp daha çok insana ulaşabilir ve daha çok insanın dikkatini çekip insanlar üzerindeki Fiat önyargısını değiştirebilir.

Honor COOPER
03/11/2012, 20:18
Arkadaşlar almanya satış fiyatı 3.6 v6 motor için 35000€ haziranda Berlindeyken Infınıty jeepin Bilboard reklamındaki fiyatı 45000€ idi.
Türkiyede 110000 TL ye alınacak mont dolu bir araç 93000 olanda deri direksiyon bile yok.
Kaldıki bu aletin ağababası Dodge kaç tane sattı Caliber yada nitro modeliyle Türkiyede hemde bu fiyatlara yakın fiyatlar ve Dodge markasının imajıyla.
Kimse vergilerden bahsetmesin Nasılki Chewy cruze un 2.0 motor aracını 65000 e satıyorsa sende araç vergisiz fiyatından kısar vergiler eklendiğinde ekonomik olarak satarsın.
Hatırlarsanız Stilo süper bir araç olmasına rağmen çıktığı dönemde Golfle aynı fiyat olmasından ötürü hiç yer edinememişti Türkiyede sebebi Fiatın orta ve alt gelire hitap etmesiydi zaten o paralara çıkanlar Golf tercih ediyordu.
Kimse bana Nissan Xtrail'le hemen hemen aynı paraya mont tercih edilir demesin inanmam.

lektonstar17
03/11/2012, 20:25
Arkadaşlar almanya satış fiyatı 3.6 v6 motor için 35000€ haziranda Berlindeyken Infınıty jeepin Bilboard reklamındaki fiyatı 45000€ idi.
Türkiyede 110000 TL ye alınacak mont dolu bir araç 93000 olanda deri direksiyon bile yok.
Kaldıki bu aletin ağababası Dodge kaç tane sattı Caliber yada nitro modeliyle Türkiyede hemde bu fiyatlara yakın fiyatlar ve Dodge markasının imajıyla.
Kimse vergilerden bahsetmesin Nasılki Chewy cruze un 2.0 motor aracını 65000 e satıyorsa sende araç vergisiz fiyatından kısar vergiler eklendiğinde ekonomik olarak satarsın.
Hatırlarsanız Stilo süper bir araç olmasına rağmen çıktığı dönemde Golfle aynı fiyat olmasından ötürü hiç yer edinememişti Türkiyede sebebi Fiatın orta ve alt gelire hitap etmesiydi zaten o paralara çıkanlar Golf tercih ediyordu.
Kimse bana Nissan Xtrail'le hemen hemen aynı paraya mont tercih edilir demesin inanmam.

Hay ağzını öpeyim be arkadaşım :)

aykut_1914
04/11/2012, 00:57
amin inş cümlemizin.
ümit abi varoş mahallelikle alakası yok, çanakkaleyi hiç bilmediğim için sordum bunu. Metrekaresi nedir peki evin cidden merak ettim?

WILD
04/11/2012, 02:18
Auto show video Fiat mont ile muhteşem perküsyon show | Facebook (https://www.facebook.com/photo.php?v=10151225365578006)

Ziyaretçi051
04/11/2012, 03:16
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamadım bu aracı alacak adamın zaten hali vakti yerindedir.En güzel yerdede evi vardır merak etmeyin farzedinki crysler. kaç kişi crysler ken bu aracı almışki şimdi siz fiyat fayda veya fiyat ve satış politikasını tartışıyorsunuz.Araç chewy değil ya kusura bakmayın.

emrahisilti
04/11/2012, 04:55
93bini versinler ben 1 saatte beylikduzu kurtkoy gibi semtlerden rezidans ev alirim.kendi evim diyede pasa pasa otururum.arkadas ev begenmiyor ya :) diger arkadasta bayramicten bahsediyor yahu ckaleye 70km kadar mesafesi var kus ucmaz kervan gecmez sapa yol ustunde koydur.isteyene daha ayrintida veririm.93bine pahaliya almislar.biraz mantikli seylerle mukayese edelim.en son olarak bu arac bu paralari etsede turkiyede satmaz

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi

lionT-JET
04/11/2012, 14:09
93 bın mont edermı bılmem.ben o paradan daha ucuza aynı kasa dodge journey alırdım.55000-60000 tl cıvarında motoru 2.0tdı vw grubu tek eksi yönü 4x4 olmayışı.

lektonstar17
04/11/2012, 15:08
93bini versinler ben 1 saatte beylikduzu kurtkoy gibi semtlerden rezidans ev alirim.kendi evim diyede pasa pasa otururum.arkadas ev begenmiyor ya :) diger arkadasta bayramicten bahsediyor yahu ckaleye 70km kadar mesafesi var kus ucmaz kervan gecmez sapa yol ustunde koydur.isteyene daha ayrintida veririm.93bine pahaliya almislar.biraz mantikli seylerle mukayese edelim.en son olarak bu arac bu paralari etsede turkiyede satmaz

Yaşamı büyük şehirlerle sınırlı bir arkadaşımız daha.O köy dediğin 30 000 nüfuslu bir ilçe.Keşke gidebilseydin ama boşver sen görmesende olur.Gitmeden görmeden araştırmadan yorum yapma lütfen.
Hem sen kimin tarafındasın anlamadım.Aslında aynı şeyi savunuyoruz.Ben en uç örneği verdim.Tuzlada daha geçen ay 79 bine rezidans satıldı.
Ve bu araç Türkiyede bu fiyatla satmaaaazzzzz!

emrahisilti
04/11/2012, 15:48
Yaşamı büyük şehirlerle sınırlı bir arkadaşımız daha.O köy dediğin 30 000 nüfuslu bir ilçe.Keşke gidebilseydin ama boşver sen görmesende olur.Gitmeden görmeden araştırmadan yorum yapma lütfen.
Hem sen kimin tarafındasın anlamadım.Aslında aynı şeyi savunuyoruz.Ben en uç örneği verdim.Tuzlada daha geçen ay 79 bine rezidans satıldı.
Ve bu araç Türkiyede bu fiyatla satmaaaazzzzz!

Benim anne tarafim bayramicli bana orayi anlatma bircok koy ordan gelismistir :)

aykut_1914
04/11/2012, 16:18
bu forumdaki bazı insanlar bilerek yapıyor ben anladım :D

abi son noktayı koymus galiba daha da tartısmaya gerek yok. Bu araca bakan insanın keyfi yerindedir, kalıbına göre fiyatıda gayet normaldir.

Başlamayın lütfen tekrar yok türkiyenin hali ortada nasıl alsın biraz fiyat kırsınlar falan diye,dünyadaki en pahalı benzini kullanıyor bu hali ortada olan insanlar,ancak yollarımız her daim full.

lektonstar17
04/11/2012, 16:52
E be kardeşim insan memleketine memleketlisine bu kadar taş atar mı?Sen gidip görmedin sanırım.

lektonstar17
04/11/2012, 16:59
bu forumdaki bazı insanlar bilerek yapıyor ben anladım :D

abi son noktayı koymus galiba daha da tartısmaya gerek yok. Bu araca bakan insanın keyfi yerindedir, kalıbına göre fiyatıda gayet normaldir.

Başlamayın lütfen tekrar yok türkiyenin hali ortada nasıl alsın biraz fiyat kırsınlar falan diye,dünyadaki en pahalı benzini kullanıyor bu hali ortada olan insanlar,ancak yollarımız her daim full.

2013 sonunda ne kadar sattığını görücez.Tekrar söylüyorum araba güzel itirazım yok ama Türkiyede satmaz.

ABNEW
04/11/2012, 17:09
Türkiyede satılabilen en düşük aracın fiyatı ile en yüksek aracın fiyatını karşılaştırırsanız montun en ucuz araçlara çok daha yakın olduğunu görürsünüz:) O yüzden montumuza laf etmeyelim.90000TLye tabiki ev alınabilir ama konunun özü montun tıpkı rakipleri gibi bu fiyatlara satılması gerektiği.Tabi önceden de belirttiğim gibi baz donanım 80000li rakamlarla satılabilirdi...

aykut_1914
04/11/2012, 17:45
2013 sonunda ne kadar sattığını görücez.Tekrar söylüyorum araba güzel itirazım yok ama Türkiyede satmaz.

abi biz senle niyeanlasamıyoruz?
hayır haklı olmak bu kadar "özel" se senin için tamam sen haklısın valla bak :)

ben demiyorum ki 1milyon satacak arkadaş bu araba bu ülkede falan diye :)

neyse ben dahada yazmam,kafayıda yardık zaten hayırlı pazarlar:)

emrahisilti
04/11/2012, 18:21
E be kardeşim insan memleketine memleketlisine bu kadar taş atar mı?Sen gidip görmedin sanırım.

Ya senle bayramic muhabbeti yapmayacagim saka gibi bi konuda iddialasiyoruz dedemin tepecik mahallesinde evi var kac kere gittigimi sana kanitlayamam.iddia ediyorum senden fazla kucuk sehirlerde yasamisimdir.montla bayramicte ev kiyaslayan turkiyede tek insansin.

srkaradag
04/11/2012, 19:48
Türkiyede satılabilen en düşük aracın fiyatı ile en yüksek aracın fiyatını karşılaştırırsanız montun en ucuz araçlara çok daha yakın olduğunu görürsünüz:) O yüzden montumuza laf etmeyelim.90000TLye tabiki ev alınabilir ama konunun özü montun tıpkı rakipleri gibi bu fiyatlara satılması gerektiği.Tabi önceden de belirttiğim gibi baz donanım 80000li rakamlarla satılabilirdi...
Kesinlikle katılıyorum Captiva ile rekabet için 2 çeker otomatik versiyon olabilirdi belki biraz daha makul fiyata, ancak araçtan dacia duster fiyatı beklememek lazım...

madenmaden
04/11/2012, 20:03
ev tartışmasını bırakalım bence ankarada da 90.000 e de ev var 990.000 e de ev var, tartışılan ev çanakkale de deniyor ve kaz dağı eteklerinde bir köymüş gayet güzel şehre de 70 km olsun orada yaşamak büyük keyiftir o ayrı araba ayrı sonuçta ikisi karşılaştırılamaz sonuçta ne derler her zaman başını sokabileceğin bir evinin olması gerekir. burası ayrı neyse ama araba tabi ki pahalı ama donanımına ve sınıfına hatta motoruna göre 170 bg sonuçta fiyatı makul bence hele bir türkiye ye gelsin de o zaman satıp satmadığını tartışalım ilk 3-5 ay içinde belli olur ne kadar sattığı tahminimce muhtemelen kampanyalarla da süslenir :)

Bigbrother
04/11/2012, 20:08
siteye baktım beyler sımdı sanırım gelıyor ama 93 bın dıyor yuhhh dedım!!!!

Nesi yuh? Bu araç 2.0 motor ve 170 beygircik gücünde... Üstelik 7 koltuklu bir canavar.

Qashqai +2 115 bin TL iken bu araç onun yanında bedava...

Bigbrother
04/11/2012, 20:12

Türkiye'deki problem, devletin her araçtan ikinci bir araç alabilecek kadar VERGİ almasıdır. Firmalar ne yapsın be kardeşim? Hiç araçların çıplak fiyatlarını gördünüz? Ağlarsınız yahu...

Bigbrother
04/11/2012, 20:19

Piyasadan ne yazık ki haberiniz yok gibi... Bu araç 2.0lt motor hacimine sahip ve 170 bg... Vergisi de ne yazık ki buna göre. Eğer bu araç Bravo'nun 1.6lt 120 bg'lik motoru ile sunulsaydı, o zaman fiyatı 65-70 bin TL civarında olurdu. İşte o zaman peynir ekmek gibi satardı. Ama gelin görün ki bu araç 2.0 motor hacmine sahip ve Tofaş'ın fiyatı daha fazla düşürmesi çok zor. Yüksek vergi dilimine giriyor.

Ford Kuga ve Koleos bu aracın yanında ufak kalıyorlar. Bu araç gerçekten büyük, heybetli bir araç... Bu araç bir SUV! Bu fiyata 2.0 motorlu SUV alamazsınız!

Bigbrother
04/11/2012, 20:21
amin inş cümlemizin.
ümit abi varoş mahallelikle alakası yok, çanakkaleyi hiç bilmediğim için sordum bunu. Metrekaresi nedir peki evin cidden merak ettim?

Bayramiç Çanakalle'nin ilçesi... Ufacık bir yer... Arsa problemi olmazsa evi zaten ucuza mal edersin...

lektonstar17
04/11/2012, 22:02
Ya senle bayramic muhabbeti yapmayacagim saka gibi bi konuda iddialasiyoruz dedemin tepecik mahallesinde evi var kac kere gittigimi sana kanitlayamam.iddia ediyorum senden fazla kucuk sehirlerde yasamisimdir.montla bayramicte ev kiyaslayan turkiyede tek insansin.

Yav Bayramiçe gerek yok.Bak ne diyorum Tuzlada 79 bine rezidans var! Sen memleketini hor görebilir küçümseyebilirsin ama ben memleketimi çok seviyorum canım memleketlim :)

Misafir046
04/11/2012, 22:20
Yav Bayramiçe gerek yok.Bak ne diyorum Tuzlada 79 bine rezidans var! Sen memleketini hor görebilir küçümseyebilirsin ama ben memleketimi çok seviyorum canım memleketlim :)

Ümit abi kıyaslaman artık mantık sınırlarını aşiyor.

Tuzladaki rezidansı ne yapayım ?

Oturursam ben bir şehrin merkezinde otururum.oyle 50-60 km dısında değil.

Herkesin alım gucu sevki farkldıır.

Ben su anki maddi gucumle kiraciyim param olsa onceliğim 93 binliraya araba değil ev olur.

Ama evim olsa ve ihtiyacım oldugunu hissetsem 93 bine suv arac alırım.

Ben sana dediğim gibi bu aracı Hyundai kia gibi C segment aracı kadar buyuklugundeki araclarla kıyaslama...

Kullanan bilen goren biri olarak diyorum.Bu arac alan alır almayan almaz satısı karı vs beni ilgilendirmiyor.

4*4'luk arac.

lektonstar17
04/11/2012, 22:34
Berkan ben araca bişey demiyorumki.Araç gayet güzel hemde güçlü.Benim demek istediğim sadece fiat adına daha fazla kişiye kendini kanıtlayabilmek için aracın fiyatını biraz daha makul tutabilirdi.
Bak şimdi, Bayramiçe uzak dediniz dağbaşı dediniz,e bende istabuldan örnek verdim onada laf ediyosunuz.Hem artık tuzlanın şehir dışılığı mı kalmış.3 yıl sonra İstanbulun şehir dışı Gebzeden sonrası olucak.

emrahisilti
04/11/2012, 22:38

Gercekler bunlar,hor gorme degil,ufacik sirin bi ilcedir.insanlari komiktir cingenesi unludur :) bircok cingenesi sanatkardir unlu sanatcilarin arkasinda calarlar.umitcim yanlis kisiye oynuyosun kazdaglarini karis karis bilirim :)

ozdkay
04/11/2012, 22:45
bence o fiyata değer. araç çok büyük emsallelerine göre ve arkadaşın dediği gibi gerçek suv. compact suv değil.. bunca sene o qashqailere ne paralar verildi bunamı verilmicek.. ancak şu sonuç varki bu araç satmazsa malesefki yine fiat marka kalitesi yüzünden satamayacak. o para çok diyen sonuçta bu aracı beğendiyse 60bin civarı dodge-journey lere bakabilir..

lektonstar17
04/11/2012, 22:50
Gercekler bunlar,hor gorme degil,ufacik sirin bi ilcedir.insanlari komiktir cingenesi unludur :) bircok cingenesi sanatkardir unlu sanatcilarin arkasinda calarlar.umitcim yanlis kisiye oynuyosun kazdaglarini karis karis bilirim :)

Ha yaşa kardeşim be yaa :) Ama bak sen başlattın, nerde var dedin bende örnek verdim, olay bu.

Bigbrother
04/11/2012, 23:00
Berkan ben araca bişey demiyorumki.Araç gayet güzel hemde güçlü.Benim demek istediğim sadece fiat adına daha fazla kişiye kendini kanıtlayabilmek için aracın fiyatını biraz daha makul tutabilirdi.
Bak şimdi, Bayramiçe uzak dediniz dağbaşı dediniz,e bende istabuldan örnek verdim onada laf ediyosunuz.Hem artık tuzlanın şehir dışılığı mı kalmış.3 yıl sonra İstanbulun şehir dışı Gebzeden sonrası olucak.

Tuzla'da eskiden tersaneden başka birşey yoktu. Denizine bile girilemez oranın... Pislikten geçilmiyor. İller Bankası ve ordunun kampları vardı, giderdik küçükken.... O zamanla daha iyiydi. Şimdi Gebze ile birleşmişte ne olmuş? Tuzla İstanbul sayılmaz ki...

İstanbul dediğin Kadıköy'dür, Beşiktaş'tır, Sarıyer'dir, Bakırköy'dür vs. vs...

lektonstar17
04/11/2012, 23:08
Tuzla'da eskiden tersaneden başka birşey yoktu. Denizine bile girilemez oranın... Pislikten geçilmiyor. İller Bankası ve ordunun kampları vardı, giderdik küçükken.... O zamanla daha iyiydi. Şimdi Gebze ile birleşmişte ne olmuş? Tuzla İstanbul sayılmaz ki...

İstanbul dediğin Kadıköy'dür, Beşiktaş'tır, Sarıyer'dir, Bakırköy'dür vs. vs...

Tuzlada oturanlar duymasın.Tuzla İstanbulda değilse Silivri Çatalca ne oluyor acaba, Bulgaristan sınırında iki güzel kasaba heralde :)

emrahisilti
04/11/2012, 23:12
Sahrayiceditte oturuyorum heryere yakinim metroda gelince super oldu.amma velakin suan ev almayi birakin kiraya cikmak bile benim icin zor.1200-1300 liralardan bahsediliyor.mecburen bizde o taraflara dogru kayacagiz.yani kisaca insanin butcesi nereye yetiyorsa orda oturuyor

lektonstar17
04/11/2012, 23:13
İstanbul artık eski İstanbul değilki.Artık kontrolden çıkmış tam bir kaos ve karmaşa.10yıl sonrasını düşünemiyorum.

lektonstar17
04/11/2012, 23:24
Sahrayiceditte oturuyorum heryere yakinim metroda gelince super oldu.amma velakin suan ev almayi birakin kiraya cikmak bile benim icin zor.1200-1300 liralardan bahsediliyor.mecburen bizde o taraflara dogru kayacagiz.yani kisaca insanin butcesi nereye yetiyorsa orda oturuyor

Emrah çok yakınız be kardeşim.Ben de İçerenköyde oturuyorum.Buralarda kiralar daha uygun,Bu tarafa taşınabilirsin,hem uşlaşım çok iyi hemde temiz huzurlu bi yer.

aykut_1914
04/11/2012, 23:51

sizce makul fiyat nedir bu araç için?

lektonstar17
04/11/2012, 23:57
70 Bin gibi başlasa fena olmaz.

makeles
05/11/2012, 01:58
zincirlikuyu birmotta 90bin bakımda inceleme fırsatı buldum.
https://forum.grandepuntotr.com/servis/41665-90bin-km-bakim-birmot-zincirlikuyu.html

lektonstar17
05/11/2012, 02:19
Fiyatları belli olmuş 93 ile 108 bin arası.

makeles
07/11/2012, 00:27
Piyasadan ne yazık ki haberiniz yok gibi... Bu araç 2.0lt motor hacimine sahip ve 170 bg... Vergisi de ne yazık ki buna göre. Eğer bu araç Bravo'nun 1.6lt 120 bg'lik motoru ile sunulsaydı, o zaman fiyatı 65-70 bin TL civarında olurdu. İşte o zaman peynir ekmek gibi satardı. Ama gelin görün ki bu araç 2.0 motor hacmine sahip ve Tofaş'ın fiyatı daha fazla düşürmesi çok zor. Yüksek vergi dilimine giriyor.

Ford Kuga ve Koleos bu aracın yanında ufak kalıyorlar. Bu araç gerçekten büyük, heybetli bir araç... Bu araç bir SUV! Bu fiyata 2.0 motorlu SUV alamazsınız!

2ton ağırlığında olduğunu öğrenene kadar bende neden 1,6mj 120 hp koymamışlar ki demiştim.. :)

ersobas
07/11/2012, 15:29
fiyatı çok yüksek olmuşş yaw ama araç hakkaten güzel

mont (https://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/mont.aspx)

fortune
07/11/2012, 20:12
Bugün Bayide biraz inceleme fırsatı buldum.Fiat bu kez gerçekten yapmış gibi :) ama bu seferde fiyat çok uçuk bence.Bugün baktığım en full olanıydı fiyatı 111.000 tl sunroflu.3 bölgesel klima mevcut 7 koltuk navigasyon v.s v.sr vardı.Eksi yanları olarak en full olanında xenon far yoktu ve araç içinde malzeme kalitesi kötü olan yerlerde vardı.İlk izlenimler bunlar.

erenemre
12/11/2012, 16:41
teneke hyundai yle çakma x5 sorento ya 10 çeker bence mont fiyatınıda hakediyor halen burda bazıları saçmalıyor yahu bugün C sınıfı 1,6 dizel bir araca bile 70-80 binler isteniyor örnek : astra-jetta-golf vs. bu araç gerçek bir suv yani nissan qq veya opel mokka vs. gibi suv kırması değil bildiğin 2 tona yakın 7 koltuklu ve en önemlisi 2,0 dizel motorlu bir suv bu fiyata alabilir misiniz ? araç dodge altyapısıyla fiat ın motor ve iç kısım modifiyeleriyle oluşturuldu golf 7 gibi bence tipsiz motoru mutljet kadar başarılı olmayan sırf adı var diye 70 binlere satılan Almanya nın işçi bizde prestij arabası denilen araca fiyatı çok demiyorsunuzda 2,0 tonluk SUV 93 bine satılmasını çok görüyorsunuz bence burdaki çoğu kişi araçtan pek anlamıyor.Bazı arkadaşlarda 1,6 multijet taksaydı demişler yahu 1,6 multijet 1,300 kg lik bir bravo ya anca tam yeterli geliyor 2 tona yakın bu araçta 1,6 multijet size iş yaparmı? adamlar 1,6 multi koya bu seferde 1,3 linea lara söylenene eleştirilere maruz kalacak araç gitmiyor diye işin özü araç çok iyi herşeyiyle on numara cumartesi günü gidip bizzat inceledim Fiat yapmış demiyorum Fiat zaten çok büyük bir firma istese vw dende opeldende çok daha iyi araçlar yapar sadece ekonomik sınıfa uygun yapıyor zaten çatısı altında prestij sınınıfına ait çok markası var lancia gibi alfa gibi hatta süperlux de maserati gibi daha devam ediyor o yüzden kimse gidip görmeden incelemen yorum yapmasın

punto_multijet
12/11/2012, 16:54
gecen gun birmotta inceleme fırsatım oldu. 3 tane gelmiş. 2si daha tırın uzerindeyken satılmıs digeride aynı gun showrooma konuldugunda satılmış. bence o fiyata bedava bir arac.

oknadr
12/11/2012, 17:17
fuar süresi boyunca Türkiye çapında 160 adetlik mont satışı yapılmış,bunların 20 tanesi de bizzat fuarda satılmış.

ABNEW
12/11/2012, 18:05
Fuarda burada tartıştığımız aracı ben de yakından inceledim.Açıkçası gayet oturaklı ve kaliteli görünüyor.İçine bindiğinizde kalitesini ve rahatlığını hemen farkediyorsunuz.Bence parasını sonuna kadar hakeden bir araç.Fuarda bundan sonra Captiva ve Kaleosa bindim.Ancak bunlardan çok çok farklı bir araç mont...

ilyas87
12/11/2012, 18:18
Fiat diye herkes böbürleniyor. Bugün internette renault'un yeni reklamları dönüyor. Fluence, scenic ve clio için. Reklamlar şöyle star&stop renault'ta. Yokuşta ayanızı frenden çekince arabanın kaymasını önleyen sistem renault'ta.Edc (otomatşk Vites) renault'ta diye reklam yapıyorlar. Bunların hepsi fiat'ta kaç yıldır var. Ben aracımı almadan önce fiat'ı tofaş zannedenlerdendim. Araştırdım aracın özelliklerini Ücret/Kalite oranına baktım çok yüksek. Clio'da v.s bu yok. Hem uygun hem kaliteli. Ama imaj yenilenmeli. Koç nasıl ford'da reklam stratejisi izliyor ise fiat'ta da ana eksenlerinden kaymayacak şekilde -ekonomik olma- bunu yapmalılar. Çünkü dünyada Fiat son 5 yılda çok ilerledi. iyi bir reklam-pazarlama stratejisi ile fiat marka imajını geri kazanabilir.

Fiat'ın ne Opel'den ne Chevrolet'ten ne renault'tan aşağı kalır yanı yok.

olaya fiyat kalite yönünden bakmak lazım.

kukart
12/11/2012, 19:33
mesajları okdum da kafama takılan şu:
90-100 milyar buna verilmez ev alınır falan denmiş Evet doğru o paraya evde alınır işte kurulur..
Ama bu araç zaten o fiyatıyla belli bir müşteriye hitap ediyor.. yani 100 milyarlık bu tarz bir araça binmeyi planlayan biri " aman o paraayla ev alayım demez zaten 100 milyarlık evde oturmaz 300-500 milyarlık evlerde oturur aylık geliri-yıllık geliri aracın ötv si kaskosu ve yakıtına ödeyebilecek cüzdan kalınlığına sahiptir..
lafın kısası: bizim harcımız değil...

punto_multijet
12/11/2012, 19:40
su 90-100bin tllik evler deniyoda nerde bu evler cok merak ettim ben. İzmirde mesela ben mi göremedim

krm1983
12/11/2012, 20:10
Yıllık 400 adet satış rakamının 160 tenesi satıldığına göre sorular cevap bulmuş.ix35 in benzinli baz modeli 52 bin € olduktan sonra. Chrysler altyapılı bu araç bu rakamı hakeder.

Sent my iPad 2 using

SteinGP
12/11/2012, 20:29
Yıllık 400 adet satış rakamının 160 tenesi satıldığına göre sorular cevap bulmuş.ix35 in benzinli baz modeli 52 bin € olduktan sonra. Chrysler altyapılı bu araç bu rakamı hakeder.

Sent my iPad 2 using

52.000 euro degilki abi 52.000 liradan baslıyor. ix35 cok basarili arabadir parasina gore. Tas gibi arabadir teneke diyen arkadasin imkani varsa bi kaldirip alt takimina bakmasini oneririm. Tabi mont sportage la ikisine iyi bi rakip oldu tek dezavantaji vergi dilimi..

Send my Samsung Galaxy S3 using 2

erenemre
12/11/2012, 20:58
52.000 euro degilki abi 52.000 liradan baslıyor. ix35 cok basarili arabadir parasina gore. Tas gibi arabadir teneke diyen arkadasin imkani varsa bi kaldirip alt takimina bakmasini oneririm. Tabi mont sportage la ikisine iyi bi rakip oldu tek dezavantaji vergi dilimi..

ix35 5 para etmez bir araç dayım aldı 2011 modelinin 5 ayda 7 defa sorun çıkardı özellikle ön takımndan gelen seslerde cabası benim 10 yaşında palio mdan bile ön takımdan ses gelmezken 5 aylık sözde suv un heryeri gacır gucur ediyor bence 5 para etmez tenekedir diğer hyundai ler gibi

SteinGP
12/11/2012, 21:18
ix35 5 para etmez bir araç dayım aldı 2011 modelinin 5 ayda 7 defa sorun çıkardı özellikle ön takımndan gelen seslerde cabası benim 10 yaşında palio mdan bile ön takımdan ses gelmezken 5 aylık sözde suv un heryeri gacır gucur ediyor bence 5 para etmez tenekedir diğer hyundai ler gibi

Biz de aksine çok memnunuz. Bakın önünüzde ne güzel bir örnek var. Almazsınız olur biter. Evet Hyundai teneke. Sizin araç krom sanırsam.

erenemre
12/11/2012, 21:51
Biz de aksine çok memnunuz. Bakın önünüzde ne güzel bir örnek var. Almazsınız olur biter. Evet Hyundai teneke. Sizin araç krom sanırsam.

hyundai niz var diye sürekli şu kore mallarını övmekten vazgeçin siz memnunsunuz diye araç çok iyi anlamını taşımıyor ha şuda var dayım sorun yaşadı diye araç yine kötü olmaz ama ben inceledim hatta servisine götürdüğümüzde orda çalışan eski bir usta ix35 lerin çok sorunlu olduğunu ve bu ay şikayete gelen 4. kişi olduğumuzu söyledi neyse siz memnunsanız sorun yok güle güle kullanın ama şu bir gerçekki mont la boy ölçüşebilecek bir araç değil ayrıca araçtaki malzeme kalitesinin düşüklüğü ve tkırtı sesleri arabam.com un testlerindede eleştirilmiş

Hyundai ix35 2.0 R 4x4 6AT Style Plus ''ix35 fiyatını hak ediyor! (https://www.arabam.com/Test/Hyundai-ix35-20-R-4x4-6AT-Style-Plus/Detay-289165)

Honor COOPER
12/11/2012, 22:06
Adamantium'dan bence.
Bknz:wikipedi

SteinGP
12/11/2012, 23:53
Adamantium'dan bence.
Bknz:wikipedi

Kaptan Amerika'nın elbisesi de bu malzemeden yapılmış. Vay anasını harbiden sağlam araba :)

Neticede herkesin kendi tercihi, biz memnunuz dayınız veya başkaları değil. Çok basit, satarsınız ve bir daha bu markanın önünden geçmezsiniz. Piyasada her keseye uygun araç bulunuyor, herkes parasını cebine koyup gidiyor bakıyor düşünüyor ve aklına yatanı alıyor. Eğer forumdan birileri alırsa mont, motor güçlerini ölçmek adına bir deneme yapmak isterim şahsen. 180 lik Insignia sı olan bi arkadaşın 100 lirasını almışlığım var :) Ancak tekrar söylüyorum önyargılı olmayın. Benim Hyundai'ı övdüğümü pek göremezsiniz çünkü burası yeri değil. Biz alırken Tiguan, Sportage, Qasqhai ve ix35 arasında bunu tercih etmiştik. Çok şükürde arabadan anlarız ailecek. Dilediğiniz herhangi bir üyeye benim otomobilden ne kadar anladığımı sorabilirsiniz.. Keyifli forumlar..

krm1983
12/11/2012, 23:56

Haklısınız gazete etkinde € olarak yazılmış ama hyunda'ın sitesinde tl olduğu yazıyor.

Sent my iPad 2 using

SteinGP
12/11/2012, 23:59
Haklısınız gazete etkinde € olarak yazılmış ama hyunda'ın sitesinde tl olduğu yazıyor.

Sent my iPad 2 using

İzmir fuarında bu araçlara uygun LPG sistemi tanıtılıyordu. Fiyatı da 4.000 TL civarıydı. Dizelinin 102.000 TL olduğunu düşünürsek, Benzinli alıp LPG taktırmak daha mantıklı. İllaki performans istemiyorsanız tabii. Ama mont da bu seviyede bir motor çıkarmalı. 1.6 135 HP benzinli motor ix35 i kaldırıyorsa, 1.6 120 HP Multijet mont'u hayli hayli kaldırır bence. Fiyatı da 65.000-70.000 TL arasında olursa tadından yenmez. Rekabet için 1.6 motor şart.

krm1983
13/11/2012, 00:02
İzmir fuarında bu araçlara uygun LPG sistemi tanıtılıyordu. Fiyatı da 4.000 TL civarıydı. Dizelinin 102.000 TL olduğunu düşünürsek, Benzinli alıp LPG taktırmak daha mantıklı. İllaki performans istemiyorsanız tabii. Ama mont da bu seviyede bir motor çıkarmalı. 1.6 135 HP benzinli motor ix35 i kaldırıyorsa, 1.6 120 HP Multijet mont'u hayli hayli kaldırır bence. Fiyatı da 65.000-70.000 TL arasında olursa tadından yenmez. Rekabet için 1.6 motor şart.

Bence yine de satacak gibi. Tabi vergi dilimi düşük olsa çok satar orası kesin.

Sent my iPad 2 using

SteinGP
13/11/2012, 00:07
Bence yine de satacak gibi. Tabi vergi dilimi düşük olsa çok satar orası kesin.

Sent my iPad 2 using

Valla hocam bence de satacak. Bizim peder de çok beğendi arabayı. Ancak şu var, 100.000 TL civarı fiyatla aracı satmak demek, 2. el bir X5 müşterisini, Tiguan müşterisini, 2. el bir lander müşterisini, BMW X1 müşterisini, Jeep Compass veya bu tarz 100.000-120.000 fiyat aralığındaki müşteri kitlesini çalmaya çalışmak demek. Çoğu insan aracın Dodge kalıbında olduğunu bilmiyor ve Fiat'ın bu ilk tecrübesi olduğu için önyargılı yaklaşıyor. 60.000-70.000 TL arasında bir dizel motor çıkarsa müşteri portföyü otomatiktan qashqai nin müşteri kitlesini hedef alır. İnsanlar da Qashqai görmekten sıkıldı artık araba Nissan'ı ihya etti resmen :) Fiat'ta bu yolu izlerse çok iyi işler yapar bence bu sınıfta..

krm1983
13/11/2012, 00:10
Valla hocam bence de satacak. Bizim peder de çok beğendi arabayı. Ancak şu var, 100.000 TL civarı fiyatla aracı satmak demek, 2. el bir X5 müşterisini, Tiguan müşterisini, 2. el bir lander müşterisini, BMW X1 müşterisini, Jeep Compass veya bu tarz 100.000-120.000 fiyat aralığındaki müşteri kitlesini çalmaya çalışmak demek. Çoğu insan aracın Dodge kalıbında olduğunu bilmiyor ve Fiat'ın bu ilk tecrübesi olduğu için önyargılı yaklaşıyor. 60.000-70.000 TL arasında bir dizel motor çıkarsa müşteri portföyü otomatiktan qashqai nin müşteri kitlesini hedef alır. İnsanlar da Qashqai görmekten sıkıldı artık araba Nissan'ı ihya etti resmen :) Fiat'ta bu yolu izlerse çok iyi işler yapar bence bu sınıfta..

Kesinlike öyle Fiat'ın Tofaş zihniyetini bırakıp marka imajını yükseltmesi lazım yoksa yine kuş serisi muamelsi görecek, Chrysler altyapısı kaynayacak arada.

Sent my iPad 2 using

SteinGP
13/11/2012, 00:18
Fiat biraz imaja kasmalı artık bencede. Bu araç iyi bir basamak olur umarım..

krm1983
13/11/2012, 00:26
Fiat biraz imaja kasmalı artık bencede. Bu araç iyi bir basamak olur umarım..

Olsun da bizim arabaların da değeri artsın ;)

Sent my iPad 2 using

ABNEW
13/11/2012, 00:45
Arkadaşlar Fiatın montu, qashqai, ix35, sportage, tiguan, kaleos ve benzerlerinden daha büyük bir araç.Bu nedenle fiyatının bunların biraz daha üstünde olması normal...

makeles
13/11/2012, 02:43

mont 2 tonluk bir araç. 120 beygir 300nm yetmez gibi.
elbet kaldırır fakat sürüş zevki yerle bir olur.
16sn 0-100 olsa o araca kim binmek ister.
Bravoda 120likte 800 kilo yük +4kişi düşünün. :)

SteinGP
13/11/2012, 03:06
mont 2 tonluk bir araç. 120 beygir 300nm yetmez gibi.
elbet kaldırır fakat sürüş zevki yerle bir olur.
16sn 0-100 olsa o araca kim binmek ister.
Bravoda 120likte 800 kilo yük +4kişi düşünün. :)

hocam 2 çeker ve 1.6 motor olarak düşünün. bir de düz vites. en az 300 kg hafifler araç. ha belki çekişi müthiş olmaz ama idare eder bence..

ABNEW
13/11/2012, 04:11
hocam 2 çeker ve 1.6 motor olarak düşünün. bir de düz vites. en az 300 kg hafifler araç. ha belki çekişi müthiş olmaz ama idare eder bence..

Can, bence o kadar farketmez.Tabi hiç farketmese bile neticede 1.6 mjtd bu aracı götürür.Ancak monta bu motor çok küçük gelir.Araç gerçekten cüsseli bir araç.Q7 ye 1.6 ya da 1.8 dizel koymak gibi birşey olur...

Ahmet85
13/11/2012, 22:09
Günümüz şartlarında her keseye uygun çeşit çeşit araçlar mevcut. İster Avrupa ister Çin ister Japon, Kore.Paran varsa ferrariye binersin paran yoksa tabanvaya.Bu iş bu kadar basit.

krm1983
26/11/2012, 16:48
Kırmak elindeki tüm montları satmış.

Sent my iPad using

Misafir047
26/11/2012, 16:54
aracı beğendim muhteşem çok güzel fakat bana göre 1.6 motor olmamış

krm1983
26/11/2012, 17:11
aracı beğendim muhteşem çok güzel fakat bana göre 1.6 motor olmamış

Zaten 2 litre motor hacmi

Sent my iPad using

Misafir047
26/11/2012, 17:14
Zaten 2 litre motor hacmi

Sent my iPad using

yukarda yanlış okumuşum düzeltici bilgin için teşekkür ederim

Battal
03/12/2012, 13:45
Bu sabah aracı yakından inceleme fırsatım oldu. Herşey bir yana araba hakkaten baya büyükmüş. Ben Amerikan'ım diye bas bas bağırıyor.

celenlee
03/12/2012, 14:17
Araç büyük de, içine oturunca aynı havayı vermiyor gibi biraz kasvetli :)

Ya da siyah deri koltuklar o şekilde hissettirdi.

16BBZ66
03/12/2012, 14:17
harika bi araba yani punto corsa ıvır zıvır arabalar kullananlar için harika x6 kullanan bi adam için cort tur elbette :D

EMRE ALTINOK
30/11/2013, 12:59
" arabanın iyisi yere yapışık olur, jilet gibi.. şehirde 4x4 et kamyonuyla gezilmez"

(E.A.)

ahmet4646
30/11/2013, 17:19
" arabanın iyisi yere yapışık olur, jilet gibi.. şehirde 4x4 et kamyonuyla gezilmez"

(E.A.)

Neye göre,kime göre ?