PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni clio mantıklı mı?

segin
30/10/2012, 15:26
arkadaşlar aklıma esti 1.3 m.jet dynmc evo ile yeni clio 1.5 dci icon s&s u takas düşünüyorum, aynı sınıf araçlar aracımı çok seviyorum ama clioda fena duruyor içide dışıda perşembe günü gidip bir fiyat alıcam mantıklımı yapıyorum sizce?

ABNEW
30/10/2012, 15:31
Engin, karar senin, zevk senin.Clio içine sindiyse neden olmasın:)Mantıklı mı sorusuna ise hayır ile cevap verebilirim.Aracından şikayetin yoksa, ihtiyacını gideriyorsa araç değişikliği mantıksız olur.Netice olarak Yeni Clio güzel bir araç, tercih edilebilir.Bu arada takas düşünüyorsan puntonun aklındaki fiyatının 4000TL-5000TL azını düşün derim, bayiler bu şekilde takas alıyorlar hep...

aykut_1914
30/10/2012, 16:40
gırtlak aracın var hala gözün dışarda be abi :D
aklımın köşesinden geçirmem

1ocak2011
30/10/2012, 16:43
İsletmesi aşağıda tampon altında olan bir araçmı düşünüyorsun?

ahmet4646
30/10/2012, 17:04
İsletmesi aşağıda tampon altında olan bir araçmı düşünüyorsun?

Bu ne demek anlamadım :)

ahmet4646
30/10/2012, 17:14
arkadaşlar aklıma esti 1.3 m.jet dynmc evo ile yeni clio 1.5 dci icon s&s u takas düşünüyorum, aynı sınıf araçlar aracımı çok seviyorum ama clioda fena duruyor içide dışıda perşembe günü gidip bir fiyat alıcam mantıklımı yapıyorum sizce?

42.000 gibi bir fiyat yazıyor herşey güzel donanımda ama ben sadece ön camlar elektrikli diye gördüm yanlışmı gördüm acaba ?

volume23
30/10/2012, 17:20
Kapı döşemeleri plastik arka camlar manuel , arka koltuğuna oturduğum zaman kafam tavana değiyor şahsen tavsiye etmem.

Misafir047
30/10/2012, 17:25
puntoyla clio mu takas valla aklımı peynir ekmekle yemedim puntomla takas yapacak adamı beni enayi görüyor gözüyle bakarım

ersobas
30/10/2012, 17:32
Bnde pek beğenmedim bu fikri yani çin işi cafcaflı arabalar gibi olmuş bursada üretilen bu araçlar. plastik malzeme kalitesi beni düşündürdü. içindeki ayrıca BASMATİK ekran panelide kötü yaw. Ama eski cliolara gere baya güzel olmuş hakkını yememek lazım.

tayfux
30/10/2012, 22:10
geçenlerde mahalleye geldi baya baktım şahsen çok beğendim malzeme kalitesini falan bilmem ama dışarıdan harbiden güzel duruyor..

GUNES
30/10/2012, 22:15
yeni her zaman iyidir hocam...içine sindiyse paran da varsa hiç durma :)

aykutisci
30/10/2012, 22:33
param olsun düşünmem aga yenilik iyidir gerçekten arac cok iyi

takres
31/10/2012, 01:22
punto dan sıkıldıysanız neden olmasın...

mix
31/10/2012, 01:25
clio 4 gerçekten fenaa ama şu otomobil üreticilerinin topu aynı arkadaş hangi akla hizmet arka cam manuel olur full donanımda dahi anlamak mümkün değil ... içinize sindiyse alınır binilir ve ülkemizde piyasası olacağı aşikar bi araç

miskofalez
31/10/2012, 01:34
Al bin derim ben hiç yeni clio su olan biriyle konuşmadım fikirlerini alırız :)

segin
31/10/2012, 01:55
puntomdan çok memnunum aşığım da aracıma, belki mnatıksız belki mantıklı onu perşembe günü görücem :) eşimle birlikte incelemeye gidicez aklımda ufak bir soru işareti kalırsa zaten anında soğurum araçtan, şimdiden duyduklarım hiç iç açıcı değil :) arka camların manuel olduğunu kendı gözümle gördüğüm an çıkıcam o bayiiden evoma en az 2 yıl daha belkıde daha fazla binmeye devam edicem :)

segin
31/10/2012, 01:57
sadece fotoğraf ve vidyolardan tanıyorum aracı o yüzden yorumsuzum araç hakkında ama göründüğü kadarıyla çağa uygun yakışıklı dikkat çekici bir makine :)

Ziyaretci037
31/10/2012, 02:02
En fullünde arka camlar manuel,çamurluklar bir Clio klasiği olarak gene plastik,kaputta kullanılan sac tel gibi,parmağımla kputu kapamak istedim showroomda elim içine girdi.

Tasarımına bende bayılmıştım,taa ki showroomda yakından inceleyene kadar..

Aman diyim..

OzzY
31/10/2012, 02:09
bende yazayım :D

geçenlerde gittik baktık, araç dışardan çok güzel ama bence orta konsol çok çakma duruyor sanki sonradan koyulmuş gibi, onun dışında genel malzeme kalitesi vasat bence. Puntodan sonra alıpta kullanılcak bir araç değil bence. Ben Puntoya aşık olduğumdan öyle hissediyorda olabilirim tabii :D

emreaktan
31/10/2012, 02:16
ben dün grdüm siyah baya afilli segmentine göre geniş ama bekle clio grandtoureri de bi gör derim benim puntomu değiştiricem tek araç allah nasip ederse wolsvagen golf tsi tabi sana kalmış içine sinerse al ayrıca clioyu kendinde tasarlıyabiliyosun

ABNEW
31/10/2012, 16:59
puntomdan çok memnunum aşığım da aracıma, belki mnatıksız belki mantıklı onu perşembe günü görücem :) eşimle birlikte incelemeye gidicez aklımda ufak bir soru işareti kalırsa zaten anında soğurum araçtan, şimdiden duyduklarım hiç iç açıcı değil :) arka camların manuel olduğunu kendı gözümle gördüğüm an çıkıcam o bayiiden evoma en az 2 yıl daha belkıde daha fazla binmeye devam edicem :)

Engin, punton için verilen fiyatı görünce bence hemen vazgeçeceksin:) Tabi aracı beğenirsen puntonu dışarıda değerine satıp alabilirsin Clioyu..

hturna7
31/10/2012, 17:13
Clioyu görünce beğenmeme gibi bir şansın yok, araç gerçekten çok güzel,Önde led gündüz farları müthiş.Yan kapı çıtaları çok orjinal durmuş.Araçtan kısmamışlar anlıcağın. iç mekan piano black kaplamalar , multimedya sistemine bayıldım.Kol dayaması bile sağlam duruyor, bizim puntodakiler gibi gırç gırç ses yapmıyor, yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Fakat takasta arkadaşların dediği gibi ölü fiyatı verecekler buna hazırlıklı ol.

ahmet4646
31/10/2012, 17:27

arka cam manuelse bitmiştir o kadar para ver full donanım diye araç al camı kolla aç olurmu ya ortaya ekran koymuşlar kocaman ama arka cam manuel enteresan valla :)

rbcn
31/10/2012, 18:10
geçen gün siyah renk yeni clio geçti hasta oldum aracın durusuna kırmızı çizgileri ve kırmızı jantlar mükemmel olmus

metalik beyaz
31/10/2012, 18:39
bende gittim inceledim arkadaşlar gerçekten en fullu olan ıcon modelinde arka camlar kollu ben benzinli için konuşmuştum 1.2 en fullune 34.750 teklif verdiler ama dışı her ne kadar hoş olsada içini pek begenmedim içime sinmedi bu arada 0.9 motor turbolu modeliyle teste çıktım gayet iyiydi performans yalnız satış danışmanı motorun yetersiz olduğu için sürekli turbonun açık olduüunu çok çabuk devereye girdiğini ve sürekli turboyla gittiğikmizi söyledi 1.2 nin performansı nasıldır bilemem aklımda şüpheler oluştu

ABNEW
31/10/2012, 18:43
bende gittim inceledim arkadaşlar gerçekten en fullu olan ıcon modelinde arka camlar kollu ben benzinli için konuşmuştum 1.2 en fullune 34.750 teklif verdiler ama dışı her ne kadar hoş olsada içini pek begenmedim içime sinmedi bu arada 0.9 motor turbolu modeliyle teste çıktım gayet iyiydi performans yalnız satış danışmanı motorun yetersiz olduğu için sürekli turbonun açık olduüunu çok çabuk devereye girdiğini ve sürekli turboyla gittiğikmizi söyledi 1.2 nin performansı nasıldır bilemem aklımda şüpheler oluştu

Cemal, satış danışmanının motordan anlamadığı kesin :) Motor yetersiz olduğu için turbo devreye girmez.Motor çalıştığı sürece turbo hep devrededir.Ancak özellikle belirli devir aralığında kendini daha çok hissettirir.500bg lik turbo benzinli bir araç da, 90bg lik turbo benzinli bir araç da turbosu ile gider...

metalik beyaz
31/10/2012, 18:47
Cemal, satış danışmanının motordan anlamadığı kesin :) Motor yetersiz olduğu için turbo devreye girmez.Motor çalıştığı sürece turbo hep devrededir.Ancak özellikle belirli devir aralığında kendini daha çok hissettirir.500bg lik turbo benzinli bir araç da, 90bg lik turbo benzinli bir araç da turbosu ile gider...

adamın anlatmaya çalıştığı şey o belirli devir aralığının çok düşük devirlerden başlaması yani kendisini daha çok hissettirir dediğinizi çok küçük devirlerde hissettirdiğinden dolayı sürekli turboyla gidiyoruz tarzı bişeyler söylemişti :D

ABNEW
31/10/2012, 20:10
adamın anlatmaya çalıştığı şey o belirli devir aralığının çok düşük devirlerden başlaması yani kendisini daha çok hissettirir dediğinizi çok küçük devirlerde hissettirdiğinden dolayı sürekli turboyla gidiyoruz tarzı bişeyler söylemişti :D

O zaman clionun küçük turbolu motoru dünyanın en iyi motorudur turbo boşluğu yok dendiğine göre:) Rölantiden itibaren turbo ekstra bir güç veriyorsa ki bu imkansız, çok başarılı bir üretim o zaman. Renault bunu aşmışsa dünyanın en iyi motorunu yapmıştır diyebiliriz... ? Ya da.. yine bir önceki mesajıma geliyoruz :)

aykut_1914
31/10/2012, 20:30
Clioyu görünce beğenmeme gibi bir şansın yok, araç gerçekten çok güzel,Önde led gündüz farları müthiş.Yan kapı çıtaları çok orjinal durmuş.Araçtan kısmamışlar anlıcağın. iç mekan piano black kaplamalar , multimedya sistemine bayıldım.Kol dayaması bile sağlam duruyor, bizim puntodakiler gibi gırç gırç ses yapmıyor, yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Fakat takasta arkadaşların dediği gibi ölü fiyatı verecekler buna hazırlıklı ol.

arka camlar en fullunde manuel deniyor siz kısmamışlar yazıyorsunuz :D

SteinGP
31/10/2012, 20:51
engin abi fiyat almak için Ermat a gideceksen haber et orada arkadaş var bizim iyi bi fiyat verir sana..

Honor COOPER
31/10/2012, 21:25
arka camlar en fullunde manuel deniyor siz kısmamışlar yazıyorsunuz :D
Bence avrupalı mantığıyla ürettiler.ESP en baz modelde bile standart varsın arka cam manuel olsun arkada oturanda bir zahmet açsın camı.
Daha düne kadar 55000tl verip alınana Bravo sport style da esp opsiyonel.

emreonur
31/10/2012, 23:39
bu arka camların kolu neden bu kadar önemli

Luc
31/10/2012, 23:49
Benzin tasarrufu icin koymamislardir arka tarafa elektrikli cam hahahaha

Kers yok en nihayetinde bu aracta. Nerden uretsin ekstra elektrigi :P

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi

firari83
01/11/2012, 00:46
arkadaşım sıfır grandtour aldı
ses yalıtım daha iyi
iç malzeme kaltiresi puntodan daha iyi
yakıt ortalamsı da 4,4
100 tl ile 510 km gidiyor

ama yeni clionun iç tasarımın kimse beğenmemiş sanırım

Luc
01/11/2012, 01:07
Punto'nun Twinair'ina goz atmakta yarar var ;)

https://www.otomobil.com.tr/fiat-punto-0-9-twinair-turbo-85-hp-test-ilk-surus/

Honor COOPER
01/11/2012, 01:10
Punto'nun Twinair'ina goz atmakta yarar var ;)

https://www.otomobil.com.tr/fiat-punto-0-9-twinair-turbo-85-hp-test-ilk-surus/

Sadece italyadaki test sürüşüne bakarız.Getireceklerini sanmıyorum pek çok versiyon gibi.

Luc
01/11/2012, 01:18
Sadece italyadaki test sürüşüne bakarız.Getireceklerini sanmıyorum pek çok versiyon gibi.

Ford bile 1.0 Ecoboost getirdi. Fiat getirmezse bu araci buyuk hata yapar kanimca.

Honor COOPER
01/11/2012, 01:29
Ford bile 1.0 Ecoboost getirdi. Fiat getirmezse bu araci buyuk hata yapar kanimca.

Ford isteyene siparişle WRC-RS-ST de getirdi zamanında 2-3 adet satmalarına rağmen.Biraz Vizyon olayı bu!

mike51
01/11/2012, 01:36
O zaman clionun küçük turbolu motoru dünyanın en iyi motorudur turbo boşluğu yok dendiğine göre:) Rölantiden itibaren turbo ekstra bir güç veriyorsa ki bu imkansız, çok başarılı bir üretim o zaman. Renault bunu aşmışsa dünyanın en iyi motorunu yapmıştır diyebiliriz... ? Ya da.. yine bir önceki mesajıma geliyoruz :)

1650 dev/dk maksimum torka ulaşıyor dizeller gibi düşük devirde bende test ettim başarılı bir motor 1.4 kullanıyorum dersin 2013 de ıcon modelleri arka cam otomatik çıkacak konuya dönersek 1.5 dci performans açısından mantıklı bir seçim olur ama aynı sınıf araç bence gereksiz değişim olur ama para var huzurda varsa :D al derim

ABNEW
01/11/2012, 03:18
1650 dev/dk maksimum torka ulaşıyor dizeller gibi düşük devirde bende test ettim başarılı bir motor 1.4 kullanıyorum dersin 2013 de ıcon modelleri arka cam otomatik çıkacak konuya dönersek 1.5 dci performans açısından mantıklı bir seçim olur ama aynı sınıf araç bence gereksiz değişim olur ama para var huzurda varsa :D al derim

Salih, demekki bildiğimiz turbo beslemeli benzinli motor.Başarılıdır bence de...

segin
01/11/2012, 04:25
bugün birmottaydım bana aracı satan arkadaşla biraz sohpet ettik, yarın yeni clio ya bakmaya gidicem dedim mantıklı ve uygun gelirse düşünüyorum dedim. o da ya manyak bir araç yapmışlar malesef biz bu kadar aşamadık kendimizi, ama aracın görünüşüne aldanma bir test sürüşüne çık dedi, ne demek bu dedim, puntonun süspansiyonuna sert diyenler var birde clioyu kullansınlar dedi oda kırdı şevkimi :D araç yer darbelerini çok hissettiriyormuş ve içeri fazla ses alıyormuş ..

engin abi fiyat almak için Ermat a gideceksen haber et orada arkadaş var bizim iyi bi fiyat verir sana..walla kardeşim ya bu ağaçlı yoldakine gidicez yada bir ihtimal gaziemirdekine tam belli değil senın kanki hangisinde kardeşim

Engin, punton için verilen fiyatı görünce bence hemen vazgeçeceksin:) Tabi aracı beğenirsen puntonu dışarıda değerine satıp alabilirsin Clioyu..
25.000 vermezler herhalde :D

SteinGP
01/11/2012, 11:37
Gaziemir Ermatta benim kanki :)

cemyk
01/11/2012, 12:12
sadece şekil yaparım, dışı çok şekil, içi ve konforu beni ilgilendirmez dersen al. ben bizzat yakından inceledim ve test ettim dışına diyecek hiçbirşeyim yok. ama içi, işçiliği ve konforu çok vasat. yoldaki herşey aynen içerde. ses fazla içeri alıyor. yani bir hevesle alınıp kullandıkca pişman olunabilecek bir araç geldi bana. tabi zevk meselesi...

ABNEW
01/11/2012, 16:10
bugün birmottaydım bana aracı satan arkadaşla biraz sohpet ettik, yarın yeni clio ya bakmaya gidicem dedim mantıklı ve uygun gelirse düşünüyorum dedim. o da ya manyak bir araç yapmışlar malesef biz bu kadar aşamadık kendimizi, ama aracın görünüşüne aldanma bir test sürüşüne çık dedi, ne demek bu dedim, puntonun süspansiyonuna sert diyenler var birde clioyu kullansınlar dedi oda kırdı şevkimi :D araç yer darbelerini çok hissettiriyormuş ve içeri fazla ses alıyormuş ..

walla kardeşim ya bu ağaçlı yoldakine gidicez yada bir ihtimal gaziemirdekine tam belli değil senın kanki hangisinde kardeşim

25.000 vermezler herhalde :D

Engin, bayilerdeki takas formülü:
Aracın takastaki ederi = aracının gerçek değeri - 4000TL (En azından) :D

fota
01/11/2012, 18:15
Engin ne yaptın deneme fırsatın oldu mu ?

uraaal
01/11/2012, 19:13
arkadaşım sıfır grandtour aldı
ses yalıtım daha iyi
iç malzeme kaltiresi puntodan daha iyi
yakıt ortalamsı da 4,4
100 tl ile 510 km gidiyor

ama yeni clionun iç tasarımın kimse beğenmemiş sanırım
kesinlikle iç malzeme kalitesi puntodan iyi diyemem şahsi fikrime gore 1.5 dci motor ise tartışılması zor bir motor mjtd motor gibi.

ABNEW
01/11/2012, 21:26
Bugün ilk defa Clioyu yakından inceledim,

Dışı fotolardaki gibi çekici duruyor.Boyutları bana, canlı olarak görünce biraz daha küçük geldi.Dış tasarım işçiliği fena değil ama b segmentinin etkileri görünüyor, araç start&stoplu 1.5dci modeliydi.Arka frenler hala kampana (4 disk meraklılarımız çok, ben dahil)

Asıl merak ettiğim iç mekandı.Öne oturup koltuğu ayarladıktan sonra arkaya geçtiğimde ki ben çok geriden kullanman aracı, arka koltuktaki diz mesafesi iyice daraldı ve ben sığamadım.Ancak baş mesafesi yeterliydi.Ön konsol ve kapı içi bazı bölümler yumuşak dokulu plastikten.Genel olarak iç mekan çok eleştirildi ancak ben bu iç mekan kalite eleştirilerine pek katılmıyorum.Tamam sıkıntılı alanlar var ama segment standartlarını kesinlikle karşılamakta.Orta konsolda biraz Volvoya özenilmiş, ekran ve kumandaları biraz boşlukta durmakta.Hava yönlendiricileri çok basit durmakta.Gösterge grubu, direksiyon daha iyi diyebilirim.Koltuklar yumuşak dolgulu ve yine sınıf standartlarında.Bagaj hacmini bilemiyorum ama baktığımda sanki puntodan daha büyük geldi bana,

Almak isteyen arkadaşlara ben tavsiye ediyorum kısacası.Tabi önemli olan gelip görmek ve bir de test sürüşüne çıkmak ama ben çıkmadım :)

kadir07
01/11/2012, 21:47
Gaziemir Ermatta benim kanki :)Ermat'ın sahibinin kızı benim sınıf arkadaşımdı İzmirde lisede okurken...:)

segin
02/11/2012, 03:23
eveeeeet gelelim fasülyenin faydalarına :D bugün bayiye gittim icon yoktu toch vardı, eşimle birlikte aracın yanına geldik önce eşim bindi araca iner inmez çıkış kapısında bekledi beni :D :D sonra ben inceledim dış tasarım okey güzel şaşalı alımlı renk kombineleri ledler vs. güzeldi ama içine oturdum evo ya göre kıyaslıyorum daha küçük, malzeme kalitesi evodan kat ve kat üstün değil sadece kaplamalar yapılmış ve ellediğinizde koltuk kuması gibi buruşuyor :) sonra arka koltuğa oturdum sığmadım evoda rahatım arkada, 1.80 yaklaşık 100 kg adamım :D dokumatik ekranı inceledim çok prof. değil basit geldi ve cd girişi yok araçta usb girişi var video oynatma yok... direksiyonu canlı göremedim yani icon direksiyonunu göremedim ama eski cliolara göre fotoğraflardan gördüğüme göre gelişmiş ve kendin renklendıre biliyorsun güzel olmuş, torpido evo ile aynı, arka cam manuel 2013te otomatik olucakmış sebebini satıcıda bilmiyor :) açılır cam tavan yada sunroof yokmuş 2013 te yarıya kadar cam tavan gelicekmiş fakat açılma olmucakmışm :) gelelim bagaja galiba evodan hacim olarak biraz büyük, ama galiba bagajı büyük yapmaları arkada seyireden yolculara kasvet basmasına sebep olucaktır çünkü çok basık arka taraf arka cam çok güçük geldi bana.... gördüklerim bukadar, eşim hiç beğenmedi evonun gözünü seveyim dedi bende fakrklı düşünmüyorum açıkçası, yani evo dan inip clio a binmek gerçekten mantıksız birşeymiş fakat hiç evom olmasaydı yada aracım olmasaydı ozaman alabilirdim icon modelini, clio yu geçiyorum ordan önce de hyundai ye uğradık 1.6 i30 crdi otomatik dizel elite modeli için fiyat aldık evoyu 30000 e saydılar i30 u 57000 dediler fakat bana fiyat çok geldi araca lafım yok hyundai i 30 la kendini aşmış çok güzel yapmışlar, 57.000 e alınacak daha büyük araçlar var hayırlı işler deyip ayrıldım bugünkü araç maceralarım bukadar :D

miskofalez
02/11/2012, 03:36
İzlenimler için teşekkürler yani clio alınmaz mış :) i30 a da 57 bin çok uçuk rakam ki 57 bine ikinci el nice araba alınır da hyundai alınmaz :) arkadaşım yeni fiestasını sattı ve punto aldı onun da bir bildiği vardır diyorum :)

1ocak2011
02/11/2012, 10:52
eveeeeet gelelim fasülyenin faydalarına :D bugün bayiye gittim icon yoktu toch vardı, eşimle birlikte aracın yanına geldik önce eşim bindi araca iner inmez çıkış kapısında bekledi beni :D :D sonra ben inceledim dış tasarım okey güzel şaşalı alımlı renk kombineleri ledler vs. güzeldi ama içine oturdum evo ya göre kıyaslıyorum daha küçük, malzeme kalitesi evodan kat ve kat üstün değil sadece kaplamalar yapılmış ve ellediğinizde koltuk kuması gibi buruşuyor :) sonra arka koltuğa oturdum sığmadım evoda rahatım arkada, 1.80 yaklaşık 100 kg adamım :D dokumatik ekranı inceledim çok prof. değil basit geldi ve cd girişi yok araçta usb girişi var video oynatma yok... direksiyonu canlı göremedim yani icon direksiyonunu göremedim ama eski cliolara göre fotoğraflardan gördüğüme göre gelişmiş ve kendin renklendıre biliyorsun güzel olmuş, torpido evo ile aynı, arka cam manuel 2013te otomatik olucakmış sebebini satıcıda bilmiyor :) açılır cam tavan yada sunroof yokmuş 2013 te yarıya kadar cam tavan gelicekmiş fakat açılma olmucakmışm :) gelelim bagaja galiba evodan hacim olarak biraz büyük, ama galiba bagajı büyük yapmaları arkada seyireden yolculara kasvet basmasına sebep olucaktır çünkü çok basık arka taraf arka cam çok güçük geldi bana.... gördüklerim bukadar, eşim hiç beğenmedi evonun gözünü seveyim dedi bende fakrklı düşünmüyorum açıkçası, yani evo dan inip clio a binmek gerçekten mantıksız birşeymiş fakat hiç evom olmasaydı yada aracım olmasaydı ozaman alabilirdim icon modelini, clio yu geçiyorum ordan önce de hyundai ye uğradık 1.6 i30 crdi otomatik dizel elite modeli için fiyat aldık evoyu 30000 e saydılar i30 u 57000 dediler fakat bana fiyat çok geldi araca lafım yok hyundai i 30 la kendini aşmış çok güzel yapmışlar, 57.000 e alınacak daha büyük araçlar var hayırlı işler deyip ayrıldım bugünkü araç maceralarım bukadar :D

Güzel izlenim teşekkürler dostum. İsletme yerine bakmadın mı?

SteinGP
02/11/2012, 10:56

İsletme yeri ne oluyor abi?

Honor COOPER
02/11/2012, 11:33
Son yılların trend kelimesi araç satış sitelerinde ilan verenlerin.
Kısaca Stepne:fish0000:

1ocak2011
02/11/2012, 11:35

Aracın yedek lastiği aracın altında ve ford focus gibi bagajın içinde alt halıyı kaldırmaya bir delik yapmayı akıl edememişler...

firari83
02/11/2012, 17:50
İ30 için bende geçen gün test sürüşü yaptım. ön cam mükemmel sank,i otobüs camı gibi olmuş. müthiş bir sürüş keyfi var. otomatik vitesi test ettim frenden ayağını kaldırır kaldırmaz araç atlıyo öne doğru. ama bildiğim kadarıya i30 un otomatik vitesi manuelinee göre fazla yakıyor. elite donanımında yok yok. bi de puntoya göre kıyasla aracın içinde hiç motor sesi yok. bi de 13.000 km ford focus (son kasadan önceki) denedim. motor sesi açısından puntodan iyi değil. bi de arkadaşım yeni clio grandtour aldı. ses yalıtımı ve malzeme kaltesi puntodan bi tık daha iyi...

Semih Kurtulmus
02/11/2012, 18:22
genç olarak olaya bakarsam bence clio 4 harika tasarıma sahip sadece stock jant lastiği pek o araca gitmemiş. sarı rengi mükemmel iç görünüşü harika ama kalitesi nasıldır bilemem hiç binmedim

cemyk
02/11/2012, 18:28
i30 dizel manuel beyaz kasa ve sanroflu modelinin duruşu harika. ama çok para. mercese yeni a kasasını bir bakın 68 000 tl dizel hemde. i30 sıfırı 58 000 tl fiyat veriyorlar yani birazdaha verip mercedes alınır. i30 un 40 000 ila max 47 000 tl arasında olmalı. ozaman çok iyi satar...

https://www.motorlogy.com/wp-content/uploads/2012-hyundai-i30-sx-566x343.jpg
https://lh5.ggpht.com/-zYzh0ckv3oo/T8qyBwDf3II/AAAAAAAAZu0/JfhQ5SVRaWA/2013-Mercedes-A-Class-20.jpg?imgmax=1800
https://www.trendmodeller.com/wp-content/uploads/2012/06/2013-mercedes-a-serisi-1.jpg

aykut_1914
02/11/2012, 18:38
Aracın yedek lastiği aracın altında ve ford focus gibi bagajın içinde alt halıyı kaldırmaya bir delik yapmayı akıl edememişler...

cidden altında mı :D

segin
03/11/2012, 00:21
abi okadar çok hayal kırıklığına uğradım ki aklıma gelmedi :D

segin
03/11/2012, 00:29
i 30 dolu bir araç hafızalı koltuğa kadar var ama bence dvd oynatıcı tarzı birşey koymalılardı madem 57-58 bin fiyat veriyorsun onu esirgeme, kaldı ki yine o fiyat etmez gibi geliyor bana jetta alınır o paraya :)

firari83
03/11/2012, 00:35
i30 dizel manuel beyaz kasa ve sanroflu modelinin duruşu harika. ama çok para. mercese yeni a kasasını bir bakın 68 000 tl dizel hemde. i30 sıfırı 58 000 tl fiyat veriyorlar yani birazdaha verip mercedes alınır. i30 un 40 000 ila max 47 000 tl arasında olmalı. ozaman çok iyi satar...

https://www.motorlogy.com/wp-content/uploads/2012-hyundai-i30-sx-566x343.jpg
mercedes-a-serisi-1.jpg[/IMG]
en full duollogic puntonun liste fiyatının 52 bin tl olduğunu düşünüldüğünde i30un fiayatı çok gibi görünmüyor. (ama bence de çok), o fiayata çıksam ve kalite olarak focustan daha kaliteli olduğuna bile inansam ikinci el ve milletin ön yargısı için focusu tercih ederdim. bence hyundai biraz çıtayı yükseltti ama fiayatları daha çok yükseltti:))

mesala accent blue ye müthiş bi rakam istiyor 46 binlerden. clio ikinci elden dolayı blueye göre daha mantıklı olabilir...

USTA
07/11/2012, 09:47
Renonun bu araçtaki en büyük hataları;
1-En ful modelde (ICON) arka cam otomatiğini ürettiği araçların tamamına uygulamaması,kiminde var kiminde yok,2013 den itibaren tamamında olacak.
2-Arka frenlerin kampana olması
3-Arka diz mesafesinin çok dar olması
Geri kalanı bence sınıfı için gayet başarılı.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/396353_430222057027689_1296154041_n.jpg

heradot
07/11/2012, 12:03
bu aracı üretiyorum deniyorum testlerinde fabrika çalışanı olarak test ettim fakat denemelere 4 kişi çıktığımız için süre yeterli değildi 15şer dakika aracı sürdük kullandığımız araç 1.5 dci 90bg stop start et6k opsiyonu bir araçtı
ful donanım 4 cam otomatik elektirikli aynalar vs vs çalışanlar olarak yeni bir araç çıktığında müşteri gözüyle denemelere çıkıyoruz daha önce yeni megane ile çıkmıştım onun motor performansı hiç hosşuma gitmemişti
denemelere çıktığımız kişler hepimiz 1.80m üzerinde kişilerdik açıkçası millet abartıyor arka diz mesafesi uzunboylu kişler olduğumuz halde bence yeterliydi ve başımda tavana deymiyordu ama evet arka koltuktan sonra tavan mesafesi birden daralıyor bu aracın tasarımından kafanızı çevirip baktığınızda arka cam küçücük kalıyor geleyim arc performansına açıkcası ben dizel bir motordan bu kadar performans beklemiyordum benden önce denemeye çıkanlar araç seri filan diyorlardıda bukadarııda beklememiştim dizel motor olmasına ragmen benzinli motor perfomansı var 2. vites 97 3. vites 145 4.vites 170 ve 5 vites 197km hıza ulaştım tabi yol biraz egimli
olduğu için 197ye ulaşabildim tam düz bir yolda 188-190km geçmiyor
ve ayağınızı gaz pedalından çekerek devri biraz düşürüp birden yüklendiğinizde motor bocalamıyor ve aracı resmen ileri fırlatıyor megan da aynı şeyi denediğimde araç kendini toparlıyana kadar baya bir zaman geçiyordu clio hızlanma performansı bence süper bu kadar çabuk hızlanan
bir arcın durması nasıldır diye merak ettim yaklaşık 180km hızla giderken frene dokunduğumda inanın aracın 90km hıza nasıl düştüğünü anlıyamadım bile geleyim yol tuşuna araç hızlandıkca araç alçalıyor ve resmen yere yapışıyor bir keresinde filorino ile 170 km hıza çıktığımda araç havalanacak
zannedip yavaşlamıştım bunda tamtersi ve 170 km hızla 3şeritli yolun ensolundan sağına 3 makasa girdim fabrika çalışanı olarak söylemiyorum
ama bu aracın yol tutuşu frenlemesi hızlanması süper kötü yönü yokmu var tabiki arabanın ses yalıtımı hiç olmamış acilen buna bir çözüm bulmaları şart bence araç bu kadar iyi ama bence fiyatı yüksek 43- 44bin tl bu araca vereceğime 4-5bin ekler başka araç alırım param olsa malum biliyorsunuz otomobil firmaları türkiyedekiler özellikle çalışanına maaş konusunda çok cimri resmen milleti süründürüyorlar.

coll34
07/11/2012, 12:07
kendini tanıtım mesajı atarsanız daha iyi olur

barisunye
07/11/2012, 20:03
tasarım olarak güzel araç....hoş detaylar var.......performansı yeterlı dızel test ettım.....malzeme kalıtesı orta halli....beğendim ama tercih listemde top 5 e çok zor girer:)

USTA
08/11/2012, 01:34
ben dizel bir motordan bu kadar performans beklemiyordum benden önce denemeye çıkanlar araç seri filan diyorlardıda bukadarııda beklememiştim dizel motor olmasına ragmen benzinli motor perfomansı var 2. vites 97 3. vites 145 4.vites 170 ve 5 vites 197km hıza ulaştım tabi yol biraz egimli
olduğu için 197ye ulaşabildim tam düz bir yolda 188-190km geçmiyor

2.vites 70 km
3.vites 115 km
4.vites 150 km yaptırabilirsen hemde sıfır araca helal olsun derim sana,arkadaşım kullandığın araç dci yani dizel,90 hp güç üretiyor,sen nasıl Renault çalışanısın anlamadım şimdi,bilerek bunu yazdıysan şayet sen bu işi bilmiyorsun o dediğin vites ve hız oranları 0.9 TCe 90 hp için geçerli,nickindeki isim soy isim gerçekse seni OYAK Fabrikalarında yarın sorgulatırım,İletişim Direktörü Hakan Bey veya yardımcısı Nevin hanıma mesaj atmam yeterli...
İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen,bu yazını okuyup araç alanlar araba dediğin viteslerde dediğin hızlara çıkmadığında servise akın ederler,arabayı öveyim derken kötülemiş olursun...:)

Bolu_Beyi
08/11/2012, 01:46
Clio bu araç ile bir şansı hakedebilir diye düşüyorum bende...

EvoKoray
08/11/2012, 01:47
bende o vitesleri gördükten sonra (2. vites 97 3. vites 145 4.vites 170 ve 5 vites 197km) 4000 devirde 90 bg veren motor alt devirleri nasıl toplucak diye merak ediyordum :D USTA gerekli açıklamayı yapmış teşekkürler

GUNES
08/11/2012, 02:14
yollarda görüyorum artık yeni clio'yu...hemen dikkat çekiyor diğerlerinin yanında...test etmek gerek...binmek gerek...sürmek gerek...uzun yol gerek...şehir içi gerek...sadece güzel görünüyor şimdilik(en azından benim için)...

USTA
08/11/2012, 20:53
Mustafa Keser güzel nağme yapar,bu arkadaşta onun adını kullanıp nağme yapıp gittimi ne...:)

segin
09/11/2012, 04:33
Mustafa Keser güzel nağme yapar,bu arkadaşta onun adını kullanıp nağme yapıp gittimi ne...:)esti geçti :D

heradot
09/11/2012, 13:47
2.vites 70 km
3.vites 115 km
4.vites 150 km yaptırabilirsen hemde sıfır araca helal olsun derim sana,arkadaşım kullandığın araç dci yani dizel,90 hp güç üretiyor,sen nasıl Renault çalışanısın anlamadım şimdi,bilerek bunu yazdıysan şayet sen bu işi bilmiyorsun o dediğin vites ve hız oranları 0.9 TCe 90 hp için geçerli,nickindeki isim soy isim gerçekse seni OYAK Fabrikalarında yarın sorgulatırım,İletişim Direktörü Hakan Bey veya yardımcısı Nevin hanıma mesaj atmam yeterli...
İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen,bu yazını okuyup araç alanlar araba dediğin viteslerde dediğin hızlara çıkmadığında servise akın ederler,arabayı öveyim derken kötülemiş olursun...:)

arkadaşım yaşın itibariyle sana tavsiye verecek değilim ama ilk önce kullandığın üsluba dikkat etmelisin sen kim olduğunu zannedeyorsunki seni sorgulatırım söyle yaparım böyle yaparım ayaklarına yatıyorsun atıp tutmakla bir yerle gelinseydi neyse yaş olmuş 43 ama hala cahiliye devrindesin diye kabul edeyim en iyisi

yazdıklarıma gelince hepsi doğrudur aynen yazdığım km leri yaptım heralde insanlar bir forum sitesinde yazan bir yazıya göre araç almıyorlar değilmi ilk önce gidip kullanıp beğenip hoşuna giderse içine sinerse o aracı alırlar değilmi cahiliye devrinde kalma arkadaşım sen ister inan ister inanma ben aracı övmek için buraya yazmadım deneyip gördüğüm seyleri yazdım reno çalışanıyım diye renonun bütün arabalarını beğenecek övecek değilim heralde herkes bir arcı beğenebilir benim begenmediğimi bir başkası çok sevebilir ha bir şey daha araç sıfır değildi biz denemeye çıktığımızda 28bini geçmişti sana tavsiyem olur olmaz yere insanları tehdit etme gafletinde bulunma unutmaki el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş hayırlı günler.

coll34
09/11/2012, 14:02
hocam iyi hoşta adama bu söylediğin verileri alıyorsan helal sana, öte yandan tamamen sallamasyon bilgiler ile profil açıpta delikanlılıktan bahsetmek biraz a kaçıyor

heradot
09/11/2012, 14:49
hocam iyi hoşta adama bu söylediğin verileri alıyorsan helal sana, öte yandan tamamen sallamasyon bilgiler ile profil açıpta delikanlılıktan bahsetmek biraz a kaçıyor
arkadaşım bu foruma ortalığı karıştırmak için veyahut birileriyle kavga etmek için kayıt olmadım clio 4 ile internette bakarken tesadüfen denk geldi
bende aracı kullandığım için kendi deneyimimi aktardım belki bir daha uğramıyacaktım aklıma bile gelmiyecekti o yüzden bilgilerimi girmeden üye oldum benim tofaşinda beğendiğm modelleri var renonun diğer markalarda mesala kendi aracım caddy
ben denemeye çıktığım araçta bu hızları yaptım kullandığım araç 1.5 dci 90bg stop start et6k donanım niye yalan söyliyeyimki

delikanlılıga gelince ben foruma gelipte seni söyle yaparım böyle yaparım diye tehditkar bir yazı yazmadım arkadaşın yazı sını okursan eğer seni sorgulatırım bir mesaj atmam yeterli gibilerinden tehditkar yazıyı yazanın kendisi oldugunu görürsün arkadaş yazdıklarıma inanır veyahut inanmaz ama tutupta tehditkar yazı yazmayada hakkı yoktur neyse aracı kullanının test edin ne diyeyim başka hayırlı günler.

aykut_1914
09/11/2012, 15:17
arkadaşım yaşın itibariyle sana tavsiye verecek değilim ama ilk önce kullandığın üsluba dikkat etmelisin sen kim olduğunu zannedeyorsunki seni sorgulatırım söyle yaparım böyle yaparım ayaklarına yatıyorsun atıp tutmakla bir yerle gelinseydi neyse yaş olmuş 43 ama hala cahiliye devrindesin diye kabul edeyim en iyisi

yazdıklarıma gelince hepsi doğrudur aynen yazdığım km leri yaptım heralde insanlar bir forum sitesinde yazan bir yazıya göre araç almıyorlar değilmi ilk önce gidip kullanıp beğenip hoşuna giderse içine sinerse o aracı alırlar değilmi cahiliye devrinde kalma arkadaşım sen ister inan ister inanma ben aracı övmek için buraya yazmadım deneyip gördüğüm seyleri yazdım reno çalışanıyım diye renonun bütün arabalarını beğenecek övecek değilim heralde herkes bir arcı beğenebilir benim begenmediğimi bir başkası çok sevebilir ha bir şey daha araç sıfır değildi biz denemeye çıktığımızda 28bini geçmişti sana tavsiyem olur olmaz yere insanları tehdit etme gafletinde bulunma unutmaki el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş hayırlı günler.
yaş yetmiş dört iş bitmemiş,yürekler yenmiş :D

USTA
09/11/2012, 17:43

Ben seni sen beni tanımazsın,yaşla başla işim olmaz karşımdakinin adamlığına bakarım,üslubumda ters bir durum yok,hem fabrika çalışanıyım diyorsun hem dci motor için imkansız rakamlardan bahsediyorsun,ismini ve bilgilerini doğru girmediğin zaten yaptığın yorumlardan belli.
Ben kimseyi tehdit etmedim,senin fabrikada çalışmadığını düşündüğüm için o şekilde yazdım,gerçek adını özelden gönder istersen yarın sana nasıl ulaştığımı görürsün tabi gerçekten Oyak ta çalışıyorsan,bunu el yumruğu olarak algılama lütfen...:)

ibrahim06
19/11/2012, 00:31
dün bi tane önüme düştü. Resimlerde gördüğümden daha güzel bir tipi var. Bu sefer olmuş diyorum.
Link
https://vimeo.com/53792068

aykut_1914
19/11/2012, 00:53
dün bi alışveriş merkezinde standları vardı, bakındım birazda evo nun iç kalitesine teğet bile geçemez gibime geldi. Dışı bir harika ama çok şık

tayfux
19/11/2012, 01:02
ben bugün inceledim bence iç kalitesi de fena değil..en fullünde her yer kaplama ve gerçekten çok güzel olmuş..bence segmentinde bir adım önde..

Honor COOPER
19/11/2012, 16:14
dün bi alışveriş merkezinde standları vardı, bakındım birazda evo nun iç kalitesine teğet bile geçemez gibime geldi. Dışı bir harika ama çok şık
İç kaliteye kabulum lakin geçen sarı renk gördüm bizim take off a benzeyen jantlı modeli en fuluydu resmen aşık oldum b segment bir araç alacak olsam 1 dk.düşünmem o aracı gördükten sonra.

coll34
19/11/2012, 16:30
üyele bir göz at bakalım kaç üyede sallamasyon üyelik bilgileri var forumda kendini tanıtmamışsın, profil desen tam falso ondan sonra diyosunki ben araç için yoruma girdim e burasıda zaten yol geçen hanı

arkadaşım bu foruma ortalığı karıştırmak için veyahut birileriyle kavga etmek için kayıt olmadım clio 4 ile internette bakarken tesadüfen denk geldi
bende aracı kullandığım için kendi deneyimimi aktardım belki bir daha uğramıyacaktım aklıma bile gelmiyecekti o yüzden bilgilerimi girmeden üye oldum benim tofaşinda beğendiğm modelleri var renonun diğer markalarda mesala kendi aracım caddy
ben denemeye çıktığım araçta bu hızları yaptım kullandığım araç 1.5 dci 90bg stop start et6k donanım niye yalan söyliyeyimki

delikanlılıga gelince ben foruma gelipte seni söyle yaparım böyle yaparım diye tehditkar bir yazı yazmadım arkadaşın yazı sını okursan eğer seni sorgulatırım bir mesaj atmam yeterli gibilerinden tehditkar yazıyı yazanın kendisi oldugunu görürsün arkadaş yazdıklarıma inanır veyahut inanmaz ama tutupta tehditkar yazı yazmayada hakkı yoktur neyse aracı kullanının test edin ne diyeyim başka hayırlı günler.

lionT-JET
19/11/2012, 22:53
arac bana ufak geldi.fakat bır arkadasım full paket (tavanda bır sey yok) clıo ıcın sıraya gırmıs.1 ay sonra aracı gelecekmıs.su an ıcın bır oncekı kasa clıo kullanıyor ve memnunmus.clıo yuda ozellıkle sert amortısorlu oldugundan yuk tasımada kullanmak ıcın tercıh edıyor.42000 tl fıyat almıs.

askin
19/11/2012, 23:33
dün bi tane önüme düştü. Resimlerde gördüğümden daha güzel bir tipi var. Bu sefer olmuş diyorum.
Link
https://vimeo.com/53792068
hocam valla videoların sayesinde oralar hakkında fikir sahibi olduk. :evet: hocam araç kamerasını nereden aldınız, markası nedir, nerede bulabiliriz? çekimi gayet güzelmiş... beğendim doğrusu..

chemist52
25/11/2012, 02:14
arkdaslar bende clıo yu test ettım. goruslerımı yazıcak olursam. test ettıgım arac clıo icon 1.5 dizel 90 bg olan full versıyonuydu. arac suruste bızım araclara gore yalıtımı daha ıyı bu bır gercek. fakat arac ıcınde ferahlık yok ben pntomda cok ferafh hıssedıyorum ( belkı bnm arabada skydome oldugundandır). arkası cok dar stepne aracın altında :) gel gelelım fıyat konusuna. dedım benm aracı takasa verelım 2011 beyaz skydome celık jantlı 2011 puntoya 28 lıra verdıler. kendı araclarını 41,500 e bıraktılar. konustugum arac touch versıyonu ve ekstra celık cant ve park sensoru kol dayama derı dıreksıyon olan modeldı. yanı dusununce takasa gırmek pek mantıksız geldı bana.

firari83
25/11/2012, 02:21
arkdaslar bende clıo yu test ettım. goruslerımı yazıcak olursam. test ettıgım arac clıo icon 1.5 dizel 90 bg olan full versıyonuydu. arac suruste bızım araclara gore yalıtımı daha ıyı bu bır gercek. fakat arac ıcınde ferahlık yok ben pntomda cok ferafh hıssedıyorum ( belkı bnm arabada skydome oldugundandır). arkası cok dar stepne aracın altında :) gel gelelım fıyat konusuna. dedım benm aracı takasa verelım 2011 beyaz skydome celık jantlı 2011 puntoya 28 lıra verdıler. kendı araclarını 41,500 e bıraktılar. konustugum arac touch versıyonu ve ekstra celık cant ve park sensoru kol dayama derı dıreksıyon olan modeldı. yanı dusununce takasa gırmek pek mantıksız geldı bana.

yanlış anlaşılmasın 44 bine i30 veriyorlar öğretmnler günü kampanyası ile c sınıfı 4 cam otamatik vs vs

chemist52
25/11/2012, 02:24
aslında benım arac degıstrme gıbı nıyetım yoktu sadece alıomus edasıyla bayıye gırdım okdar:) ben aracımdan memnunum bundan sonra eger degıstrrsem üst sınıf araca gecmeyı yeylerım.

ibrahim06
25/11/2012, 02:30
hocam valla videoların sayesinde oralar hakkında fikir sahibi olduk. :evet: hocam araç kamerasını nereden aldınız, markası nedir, nerede bulabiliriz? çekimi gayet güzelmiş... beğendim doğrusu..

Ben ereyondan aldım.aşağıda linklerden inceleyebilirsiniz.

FOREX DVR 002 HD GECE GÖRÜŞLÜ HD ARAÇ KAMERASI + 8GB HAFIZA KARTI HEDİYE - Oto Aksesuar (https://www.ereyon.com.tr/urun/forex-dvr-002-hd.aspx)

FOREX DVR 002 HD Gece Görüşlü Araç Kamerası ( 8 gb Micro Sd kart hediye ) - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (https://www.hepsiburada.com/liste/forex-dvr-002-hd-gece-goruslu-arac-kamerasi-8-gb-micro-sd-kart-hediye-/productDetails.aspx?productId=otfordvr002&categoryId=20024965&SKU=OTFORDVR002)

servt
25/11/2012, 18:01
yanlış anlaşılmasın 44 bine i30 veriyorlar öğretmnler günü kampanyası ile c sınıfı 4 cam otamatik vs vs
ben dün bursa hyundai bayini aradım i30'un full olan elit modelini hemde dizel 46 bin dediler bencede bu fiyatlara i30 çok makul

firari83
25/11/2012, 19:18
ben dün bursa hyundai bayini aradım i30'un full olan elit modelini hemde dizel 46 bin dediler bencede bu fiyatlara i30 çok makul
o halde ocağa i30la girebilrim gerçekten çok iyi fiyat...

Honor COOPER
25/11/2012, 20:38
O işte yanlışlık var Elite dizelin şu an liste fiyatı 55400 TL o rakama vermelerine imkan yok.

krm1983
25/11/2012, 20:43
https://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=fiyatlistesi

Sent my iPad using

tayfux
25/11/2012, 20:56
i30 elite modeli 46 lira mı? hocam öğretmenler günü kampanyası mı bu yoksa herkese mi?

servt
25/11/2012, 23:11
o halde ocağa i30la girebilrim gerçekten çok iyi fiyat...
bence düşün kardeşim çok güzel araç şuan durumum uygun olsa idi kaçırmazdım

O işte yanlışlık var Elite dizelin şu an liste fiyatı 55400 TL o rakama vermelerine imkan yok.
öğretmenim puntodan önce getz vardı bursa'da gittiğim servisten öğretmenler gününde msj geldi aradım . hatta baz model için fiyat istedim sadece ellerinde elit olduğunu onuda 46.600 tlye vereceklerini söyledi. ciddi ciddi alıcı olsam daha da düşerdi.

i30 elite modeli 46 lira mı? hocam öğretmenler günü kampanyası mı bu yoksa herkese mi?
evet öğretmenler günü kampanyası ama yüzde 4 indirim vardı çok değil.

segin
25/11/2012, 23:31
i30 elite dizel otomatık 57.000e bıraktılar bana 46 ysa hemen alayım :D

servt
25/11/2012, 23:50
i30 elite dizel otomatık 57.000e bıraktılar bana 46 ysa hemen alayım :D
sanada çok söylemişler liste fiyatı bile 54.000 .kasım sonuna kadar kampanyalı fiyat 46600 bin dediler tabi bu fiyat öğretmenler günü kampanyası nedeni ile böyleymiş( yüzde 4 ekstra indirim yapıyorlar) . Ancak hyundai de bu fiyat farklılıkları hep oluyo . geçen yıl bir öğretmen arkadaşım elentra almıştı istanbulda bir bayiden 38.900 'e. ama aradığımız bütün bayiler 43-44 aralığı fiyat istiyorlardı. 4500 tl gibi bir indirimle almıştı . Ancak asıl garip olan bir ay sonra aracın fiyatının 49 bine kadar çıkması idi.

tayfux
26/11/2012, 00:19
enteresan yahu yeni i30 elite modeli 46 lira astramı almamış olsaydım hiç düşünmezdim..

firari83
26/11/2012, 01:18
evet niyeti bozdurmayın bana yaa :D
i30 benim favorimdir
bana da 1 ay önce i 30 elite manuel için 48 e bırakırız demişlerdi

ben aralık kampanyası takip etmeyi planlıyorum

bu arada aracı satıp satamayacağım da çok önemli :D

firari83
26/11/2012, 22:21
evt bugün plazaya gidip öğretmen indirimiyle birlikte elite dizel manuel için 51,750tl
style dizel manuel için 45,650 tl fiyat aldım :(

takres
26/11/2012, 23:25
evt bugün plazaya gidip öğretmen indirimiyle birlikte elite dizel manuel için 51,750tl
style dizel manuel için 45,650 tl fiyat aldım :(

51750 fiyata focus 1.0 ecoboost titanium + smart paket bakardım ben olsam :) eğer çok yol yapmıyorsanız çok iyi bir seçenek...

firari83
27/11/2012, 00:55
bi daha benzinli almayı düşünmediğim için o focus olmaz