Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : kat iptali

HakanUstuner
28/10/2012, 03:41
dün susturucuyu sokturup duz boru ve egzoz ucu aldım ses tatmin etmedi usta katı boşaltalım dedi ilk başta soru işareti oldu kafamda ama sonradan ikna oldum ve yaptırdım performansta aşırı artış oldu ve egzoz sesimde tatmin edici düşünenler varsa korkmasın direk boşalltırın ama kaynak falan olmadan direk içini boşaltın ki muaynede sıkıntı olmasın

StrawBeeRy
28/10/2012, 12:17
2.5 senedir kat iptali düz boru kullanıyorum performansa etkisi sese etkisi gözle görülür derecede var tek dezavantajı yakıta etkisi var ama egsoz sesini duyucam diye bastığımız için çok yakıyor uzun yolda aynı araba biraz daha rahatlıyor kat iptalli 2. muayeden geçtim sorun yok :)

firari83
28/10/2012, 12:50
kaç katlıydı diye günün soğuk esprisini yapmış olayım :)

HakanUstuner
28/10/2012, 14:09
2.5 senedir kat iptali düz boru kullanıyorum performansa etkisi sese etkisi gözle görülür derecede var tek dezavantajı yakıta etkisi var ama egsoz sesini duyucam diye bastığımız için çok yakıyor uzun yolda aynı araba biraz daha rahatlıyor kat iptalli 2. muayeden geçtim sorun yok :)

ustam söyledi inanamadım çok basit bir işlemle bu kadar kolay performans artışı olacağına araç okadar rahatladıki sanki farklı bir araca biniyormuşum hissi oluştu :) bu arada kaçlık düz boru kullanıyorsun sesim pek gür değil

aykutisci
28/10/2012, 14:13
ben 106 da yapmıştım bu olayı 51 lik düz boru komple manifolttan sonada remus gürlüyodu imansız ama buna kıyamıyorum dizel oldugu için ... video bekleriz en kısa zamanda merak ettim :)

StrawBeeRy
28/10/2012, 23:18
ustam söyledi inanamadım çok basit bir işlemle bu kadar kolay performans artışı olacağına araç okadar rahatladıki sanki farklı bir araca biniyormuşum hissi oluştu :) bu arada kaçlık düz boru kullanıyorsun sesim pek gür değil

ara boruları değiştirmedik sonda 60lık var egsoz ucunu biraz geniş ağız yada çift çıkışlı seç sese etkisi daha fazla oluyor benim video vardı bulursam koyarım hatta benim mesajlarıma bak garajdaki konularımda olması lazım

sarslan
29/10/2012, 00:16
valla bende iptal yaptım arkadaşlar ses için değil ama performansa etkisi var biraz duman olayı var ama...:)aslında aracın ömrüde uzar bence o isi, pisi,dışarı atar kat içi zamanla tıkanıyor ..0,4 lt var 5.9 lt yakıyodum şimdi 6.3 şehir içi..araç hızlandı ama