Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto galericiler ve fotoğraf tekniği :)
bu alım-satım sitelerinde oto galericilerin fotoğraf tekniği beni gülmekten öldürüyor arkadaşlar...sürücü ve ön yolcu fotoları çekilirken koltuk sona kadar dayandırılmış ve geriye yatırılmış oluyor genelde..araç böylece çok geniş görünüyor...arka bölüm fotoların da da tam tersi koltuklar öne doğru iyice kaydırılmış...ya arkadaşım araç belli kutu gibi minik yani koltuğukları çıkarsan ne olacak ki .....arabanın hacimi belli...komik bir milletiz :D
işte sen ben kanmayız ve zaten galeriden de almayız..ama zaten adamın hitap edip kandırmak istediği kesim sen ben değil arabadan daha anlamayan kişiler ki onları da bu tip şeylerle çok rahat kandırıyor..
Ser piyasa ekonomisi... :)
Ser piyasa ekonomisi... :)
hocam bunlar çok ser :)
GP COSKUN
28/10/2012, 11:50
pazarlama ve satış teknikleri
bu sadece galericilikte değil her dalda bu şekilde süsleme püsleme yıkama yağlama
çeşitleri var
yengecbaris
28/10/2012, 11:58
Farkında olmadan yaslıyorlar ;)
firari83
28/10/2012, 13:12
bi iki resimle bence konuyu süslemelisin:)
biancoangelo
28/10/2012, 22:50
bi iki resimle bence konuyu süslemelisin:)
Kesinlikle bi iki örnek vermelisin.... :) Maşşallah baya dikkatlisiniz.
pazarlama ve satış teknikleri
bu sadece galericilikte değil her dalda bu şekilde süsleme püsleme yıkama yağlama
çeşitleri var
coşkun hoş geldin...senin bilğilerine ihtiyacımız var
Satış ve pazarlama ;)
Sent my iPad 2 using
miskofalez
28/10/2012, 23:39
BMW 1 Serisi 1.16i 2005 Model 48.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 30683523 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-1-serisi-turkiye-de-tek-batman-arabasi-30683523/detay)
o bişey değil galerici tekniğine bak sen :)
Efsanelerden bu ilan
Sent my iPad 2 using
miskofalez
28/10/2012, 23:45
Kerem teşekkür ediyorum aydınlattığın için ...
Rica ederim.
Sent my iPad 2 using
cihankardes
29/10/2012, 00:14
o değilde geçenlerde bir ilan gördüm amcanın biri apartman dairesinin penceresini bile açmadan camdan foto çekmiş 5-6. kattan :D
işte o adamın arabasını alırım arkadaş :D :D :D
aynen ben de bir ilan gördüm...adam pikniğe gitmiş sanırım...tepenin birine çıkarmış arabayı, karşı tepeye kendi geçmiş fotoğraflamış...araç resmen görünmüyor :)
firari83
29/10/2012, 01:11
BMW 1 Serisi 1.16i 2005 Model 48.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 30683523 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-1-serisi-turkiye-de-tek-batman-arabasi-30683523/detay)
o bişey değil galerici tekniğine bak sen :)
işte olay budur bu arabayı istyorum.
önce alıp gülsuyu ile yıkayıp her yerine kolanya dökmek lazım
bi de kurban kesip kanından panjura plakaya sürmek lazım:):crutch00:
Benim asıl anlamadığım durum galerilerden neden araç alınır Satıcı aracını piyasasının altında verdiği zaman zaten satılıyor neden satıcı kişi aracını piyasasının 4000-5000tl altına verir çünkü aracın sıkıntısı vardır Satanı anlarımda her türlü üçkağıt işini yapan, aracın km si ile oynamadan bırakmayan, 2 parça boya var deyip aslında testte 4-5 parça boya çıkan araçlara kişiler neden sarılır bunu anlayamıyorum
pazarlık sırasında "bak Allah bir" diyen bir galericiden öğrenmiştim. "Allah bir" deyince, 1.000 lira komisyon alıyormuş o satıştan. Hadi şimdi galeriden araba al..
90'lı yıllarda babamın bir galerici arkadaşı anlatmış babama...arabanın torpido gözüne bir parça ekmek koyarmış galerici...gelen müşteriye abi yukarıda Allah var bu arabada ekmek var...bu araba sana ekmek yedirir dermiş...yuhhh dedim...yalan söylüyor başı ağrımaz :)
Bende başka bi yöntem söylüyüm galerici sabah ise gitmeden karısını cagırıp hanım sen bu arabaya ne veriyorsun? diye sorarmış Hanımıda 20 veriyorum bey dermiş. Dükkanda müşteri çıkınca valaha da billaha da daha sabah 20 verdiler vermedim diyormus:))) Yahudi taktiği işte Allah kandırılıyor!!!?:))
iyiymiş...benim arkadaş da geçen gün benim puntoya 60 verdi vermedim vallaha billaha :)
Ziyaretci040
29/10/2012, 23:06
Ya uzağa gitmenize gerek yok siteden bi üyenin bravosuna 22 mi ne vermiş bide yalandan başka birini aramış işte tamam abi 21 mi abi yapma öldürme tarzı tamam 22 ye olur demiş telefonu kapatmış olaya bakarmısın :D o adamı alıcan 22 saat katıksız pataklıcan zevk için. Lan o arabanın ölüsü 28 29 eder ...