Orijinalini görmek için tıklayınız : Hırsızlık...
N-ciniir
26/10/2012, 12:37
Dün, bayramın 1. günü ********ler arabamıza dadanmışlar. Sol ön camı kırıp arabaya girmişler. Torpidodan navigasyon cihazı ve gözlük almışlar. Gündüz vakti maltepe gibi bir yerde başıma geldi. Ekip çağırdık bekle bekle gelen giden yok. Sonra bir de yağmur başladı üstüne. Araba ıslanmaya başladı.. Bir yandan kaskoyu arayıp anlaşmalı camcı numarası istiyorum. Ya camcılara ulaşamadım ya da ulaştıklarımda ,punto camı yoktu. Mecbur kaldım sanayide bir camcıya taktırdım. Ama kasko anlaşmalı yerde takılmayan camı karşılamıyormuş. Ne anladım bu işten. lazım olunca işe yaramayan kaskoyu ne yapayım ben şimdi..
Tek tesellim araca başka zarar vermemeleri ve teybe zarar vermemeleri oldu. Polise de ayrıca kızdım.. Demekki güvenmeyeceğiz.
Allah'ından bulsunlar... :ranting2:
yengecbaris
26/10/2012, 12:39
Geçmiş olsun. Bende Ankaraya gelirken arabayı emniyet amirliğinin otoparkına bıraktım etraf kötüüü
aykut_1914
26/10/2012, 12:52
geçmiş olsun bayram bayram :(
kaskonuz hangi sigortadır?
benimde allianzda böyle birşey başıma geldi
serkandemir
26/10/2012, 12:59
benim aracım iki ay önce pert olmuştu daha önce yazdım amacım kimseyi karalamak değil ama araba bariyerlerin üzerinde iken ve kesin pert durumu var ben Allaha şükür kazasız atlatmış iken polis beyefendi aracında cam filmi var bağlarım tehdidiyle bi güze tokatladı beni.karşı tarafı da aynı şekilde.öyle bir durumda fırsattan istifade yapan memura saygılarımı sunuyorum buradan tekrardan
miskofalez
26/10/2012, 13:28
Geçmiş olsun ,bayramın birinci günü olması da ayrı bir aksilik olmuş heryer kapalı millet kurban telaşında ,araçta hiçbirşeyi gözükücek biryere bırakmamak lazım inanmazsınız eski aracımda şeker bayramında iki kutu çikolata için arka camımı indirdiler poşette birşey sandılar sanırım ...
Gecmis olsun
sent my new ipad
Una Italiana Rossa
26/10/2012, 13:56
geçmiş olsun, can sağlığı olsun
volume23
26/10/2012, 14:01
Geçmiş olsun üstat devir iyice bozuldu.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
maceraci95
26/10/2012, 14:06
Geçmiş olsun.
N-ciniir
26/10/2012, 15:11
Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.. Kaskom Allianz sigortadandı. Üstelik Fiat kaskodan yaptırmıştım.. Çağrı merkezinde normalde Allianz da %15 muafiyet ile dışarıda taktırabileceğimi söyledi ama daha sonra benim aracım fiat kaskodan yapıldığı için sadece anlaşmalı yerlerden faydalanabileceğimi söyledi..
aykutisci
26/10/2012, 15:14
Reis sıkma canını olur böyle şeyler arada geçmiş olsun
aykut_1914
26/10/2012, 15:23
Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.. Kaskom Allianz sigortadandı. Üstelik Fiat kaskodan yaptırmıştım.. Çağrı merkezinde normalde Allianz da %15 muafiyet ile dışarıda taktırabileceğimi söyledi ama daha sonra benim aracım fiat kaskodan yapıldığı için sadece anlaşmalı yerlerden faydalanabileceğimi söyledi..
aynen abi sıkma canını onlar müşterisini kaybetti ;)
Çok geçmiş olsun ama kasko şirketi iyi bir sınav vermemiş. Çağrı merkezinin cevap vermemesi ne demek.
Sent my iPad 2 using
Honor COOPER
26/10/2012, 20:23
Öncelikle geçmiş olsun.
Bu kasko işi adam kandırmanın legal hali aslında araç çalınmadıktan ve pert olmadıktan sonra çokda mantıklı bir şey değil ama hep o 2 riskten yaptırıyorum kaskoyu ben.
geçmiş olsun hocam. cam kaşınızın gözünüzün varsa eşiniz çocuğunuzun sadakası olsun. bırakın kasko şirketleride bir nevi hırsız zaten..
sehzadeamasya
26/10/2012, 20:42
evet artık kasko şirketi değilşir bundan sonra o kadar para ver ve lazım olunca her yer duvar geçmiş olsun kardeş Allah korumuş
ykaya1983
26/10/2012, 21:35
Geçmiş olsun.Ben sırf bu kaskonun 2 senedir hiç bir halta yaramadığı durumları yaşamamak için bu sene kasko yaptırmadım.Artık ne gelirse de başımıza risk alacağız bir şekilde.
N-ciniir
26/10/2012, 21:45
Aynen.. sadakamız olsun dedik geçtik.. Allah kimseye göstermesin..
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun.. Navigasyonu pek araçta bırakmamaya özen gösterin. Gelen mala gelsin gene cana gelmesin önemli olan o...
fatih5533
27/10/2012, 00:08
Dün, bayramın 1. günü ********ler arabamıza dadanmışlar. Sol ön camı kırıp arabaya girmişler. Torpidodan navigasyon cihazı ve gözlük almışlar. Gündüz vakti maltepe gibi bir yerde başıma geldi. Ekip çağırdık bekle bekle gelen giden yok. Sonra bir de yağmur başladı üstüne. Araba ıslanmaya başladı.. Bir yandan kaskoyu arayıp anlaşmalı camcı numarası istiyorum. Ya camcılara ulaşamadım ya da ulaştıklarımda ,punto camı yoktu. Mecbur kaldım sanayide bir camcıya taktırdım. Ama kasko anlaşmalı yerde takılmayan camı karşılamıyormuş. Ne anladım bu işten. lazım olunca işe yaramayan kaskoyu ne yapayım ben şimdi..
Tek tesellim araca başka zarar vermemeleri ve teybe zarar vermemeleri oldu. Polise de ayrıca kızdım.. Demekki güvenmeyeceğiz.
Allah'ından bulsunlar... :ranting2:
öncelikle geçmiş olsun..ama kaskoya takıldım... bu ülkede tüketicinin canı cehennme... yolmalık kazız biz.. nereye gitsek aynı enseye şamar...
ister bankaya..ister kaskoya..kurumsal olan her firma devlet olmuş başımza...medeni bi devlet olsa o camı oraya takmayan kaskoyu adamın kapısına it yapıp bağlatırdı..
avuç dolusu parayı al ondan sonra anlaşmalı camcıda cam olmasın...
erosistanbul
27/10/2012, 01:00
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
senin yerinde olsam bi cam alıp paketleyip kaskoya hediye gönderirim. gönderirkende bi fotograf çekip yarım sayfa gazete ilanıyla bak o zaman nasıl geri dönüyorlar.
Terbiyesizler. yapılan kaskonun bi cam kadar değeri olmadıktan sonra yerim öyle kaskoyu.
diferansiyel
27/10/2012, 10:31
Geçmiş olsun, Allah tekrar yaşatmasın.
sedat06DF5649
27/10/2012, 14:23
geçmiş olsun bu kasko şirketleri zaten bi ayrı dert bide polise nedemeli ya sinirlerim zıpladı ya ş......ler fırsattan yaparlancaklar hemen pislikler.
Birkan61
28/10/2012, 21:44
Geçmiş olsun..
muhendis0429
29/10/2012, 01:22
Almanyada ve Fransada yaşayan kuzenlerim var yazları giderim yanlarına adamlar arabalarını hiç kilitlemiyolar bile, evler yine aynı hiç düşünmeden bırakıp gidiyolar ne kadar güzel şu avrupadaki düzen, biz de sözde müslümanız ama her türlü kötü şey bizde, sanırım siyasetçilerimizin hırsızlık haram yeme gibi özelliklerini örnek alıyoruz. Şu hale bak ya avrupa birliği bizi alırsa enayidir. Böyle insanların yaşadığı ve cezasız bırakıldığı bir ülke hiç birşeyi haketmiyor. Bütün bunlara sessiz kaldığımız için bize de müstahaktır hepsi...
N-ciniir
30/10/2012, 17:08
maalesef çoğunluğu müslüman ülke olmakla övünüp , müslümanlığın yasakladığı ne varsa yapıyoruz..
Misafir047
30/10/2012, 17:29
çok tatsız bir durum olmuş çok geçmiş olsun kasko şirketide hırsızlar belasını elbet bulacaktır inşallah
Sparco34
30/10/2012, 18:04
geçmiş olsun ne diyip allah kimsein başına vermesin
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim, zorunlu trafik sigortası, kasko bakalım daha neler çıkaracaklar
bence en büyük hırsızlığı kasko şirketiniz her ay hesabınızdan taksit taksit çekiyo zaten ...