Orijinalini görmek için tıklayınız : Doblo maxi cargo 1.3 plus paket
Doblo maxi cargo aldım.öğleden sonra aracı teslım aldım.araçta 1.3 90hp motor var.henüz 10 km yol yaptım.ilk izlenimim 75hp lik eski doblolar ilk viteslerde biraz ağır kalıyordu bu onlardan daha atak.yeni olduğu için gaza yüklenmedim.bir kaç hafta sonra ataklık, yol tutuş ve son hız bilgilerini yazmaya başlarım.ticari araç olduğu için görünüşüyle ilgili bir şey yazmıyorum.iş için kullanacağımdan görünüşünün önemi yok.
hayırlı uğurlu olsun... Allah kaza bela vermesin...
hayırlı olsun konforu puntolar kadar iyi bence...
EvoKoray
24/10/2012, 00:27
1.3 90 hp ama o kasayı taşıyamıyor vitesleride kısa Puntoya göre , rahat olmasına rahat :)
1.3 90 hp ama o kasayı taşıyamıyor vitesleride kısa Puntoya göre , rahat olmasına rahat :)
eski kasa 75lik doblo iki sene kullandım bu ondan daha atak ,benim için yeterli.binek araçta var gün içerisinde kullanabileceğimiz.bayideki satış elemanı en çok 1.3 motorlu olanın tercih edildiğini söyledi.benimde 1.3 multijet motorlu altıncı aracım.benim öngörüm 1.3 multijet önümüzdeki yıllarda 100hp üzerine çıkar daha uzun yıllar satılır.
Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler
1.6 olanini kullandim atakligina ve cekisine hayran kaldim
sent my new ipad
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin:))
Hayırlı olsun.Bu kocaman olan doblo değil mi bu? Kamyon gibi mübarek
tüm hayırlı olsun dileklerine çok teşekkür ediyorum.herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hayırlı olsun.Bu kocaman olan doblo değil mi bu? Kamyon gibi mübarek
evet bu kocaman doblo,yalnız eski kasaya göre daha geniş olduğu için en boy orantısı daha iyi olmuş.uzunluk göze batmıyor.dışardan bakınca büyük gibi gelmiyor gözüme ama direksiyona geçince büyük bir araç kullanıyor hissi veriyor.
kazasız belasız kullanın doblo sınıfında tercih edilebilecek en iyi araç zaten bence..
yengecbaris
25/10/2012, 20:29
Hayırlı olsun kazasız inşallah
dogus618
25/10/2012, 20:55
allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın hayırlı bayramlar
Kazasız belasız. Hayırlı olsun.
Sent my iPad 2 using
çok teşekkürler hayırlı olsun dileklerine,bu arada herkesin kurban bayramını kutluyorum.