Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık GP 2007 1,3 Multijet

mashart
23/10/2012, 09:38
Arkadaslar öncelikle merhaba, ben forumda pek aktif birisi değilim, ama sürekli takip ediyorum.
2007 GP 1,3 Multijet Active aracım var tamamen orijinal, ve özellikleri active'den biraz daha fazla. Istemis oldugum fiyat 24,000 TL, bu ücreti yapmis oldugum bakimlardan dolayı aracımın hakettigini düşünüyorum. Gerçekten çok para harcadım ona.
Sahibinden.com ilan linki aşağıdadır. 24,000 TL fiyat arabamın ağır bakım ve özelliklerine göre normalmidir ? Yorumlarınıza ihtiyacım var, forum üyeleri gercekten profesyonel insanlar, piyasanın adamı gibi ezbere konusmuyorlar , cevaplarınız için şimdiden tesekkur ederim.
NOT: Arabamı satma nedenim 2012 Punto EVO 1,3 Dynamic almak istiyorum, takas yapabilirim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-grande-punto-2007-1,3-multijet-orijinal-konya-da-tek-103059380/detay/ (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-grande-punto-2007-1,3-multijet-orijinal-konya-da-tek-103059380/detay/)

Ziyaretci036
23/10/2012, 09:44
usta Allah yardımcın olsun.

Ziyaretci040
23/10/2012, 10:06
usta Allah yardımcın olsun.

+1 sana katılıyorum Murat abi.

Ayrıca hocam araç active ve km si çok olmasada 120.000 i devirmiş ben alıcak olsam problem etmem ancak dışarıdaki çoğu insan için bu km fazla. Tamam çok temiz olabilir ancak dışarıdan bakıldığında muadil arabalar 21 iken 24 e satman biraz zor gibi görünüyor.

Umarım istediğiniz ücrete verirsiniz Hayırlı satışlar.

mashart
23/10/2012, 10:12
Hocam düşünceleriniz için tesekkur ederim, fakat bu aracın tüm agır bakımlarını yaptırdım, 100,000 KM boyunca yağ değişimi haricinde masrafsız bir arac. Parca boya gibi en ufak birsey yok, Acil satılık degil arabadan memnunum, cebimde biraz param var EVO ya model yükseltmeyi düşünüyorum. 21 e kesinlikle vermem ama az bir indirim yapabilirim belki ciddi bir alıcı cıkarsa.

rbcn
23/10/2012, 10:31
Hayirli satislar sagi solu boyali kazali vuruk araca 21 tl verene kadar sizin araca 23 24 veririm ben olsam hic boya yoksa tabiki cunku aracimi almadan once en az 6 7 araca baktim ve baktirdim bi camurlukta boya var diyen adamin arabasi pert kayitli cikti varin gerisini siz dusunun...

sent my new ipad

mashart
23/10/2012, 10:37
Hocam güzel düşüncelerin için tesekkur ederim, aracımın gercekten en ufak bir kazası yok, plakası zaten acık, alnımızda acık şükür.
Piyasada 20 bin tl yede punto var boyayı kazayı gectim, hiç motorun içinden konusan varmı, ben tüm agır bakımlarını yaptırdım ve tek tek yazdım. Hakeden birisi alır inş.

Battal
23/10/2012, 10:38
Dostum belliki aracına güzel bakmışsın, yaptırdığın bakımları tek tek yazmışsın ama. Bu yaptırdığın bakımlar km'si gelince yapılması gereken rutin şeyler zaten.

Piyasada çok fazla bakımsız araç var, onlar bile 20 21 yazıyorlar, diyeceksiniz, o da doğru ama ikinci el piyasası böyle maalesef.

Umarım düşündüğünüz fiyata satarsınız arabanızı. Hayırlı satışlar...

Mekarpat
23/10/2012, 11:15
2008 gp multijet active aracımı geçen cuma günü aldım. Araç 37.000 km'de. Ağır bakım ihtiyacı yok yani. Sağ arka çamurluk lokal boyalı, 600 tl tramerde. 24.250 ye aldım.

Bir fikir vermiştir size. Herkesin gözünde arabası çok kıymetlidir ama, yapılan masraflar araba satılırken çıkmaz genelde. Ben parasını çıkarırım diye bakım yaptıran görmedim zaten. Sorunsuz bineyim diye yaptırılır.

mashart
23/10/2012, 11:20
Hocam Türkiye de kaç tane 37000 KM 2008 GP vardır acaba ? Sanslı birisisiniz size denk gelmis. Her malın bir alıcısı cıkar diye düşünüyorum, bu yazın basında bir tanıdıgım GP Active aldı cok temiz full bakımlı diye ,aldıktan iki gün sonra sabah araba calısmadı, cok bakımlı oldugu için triger zinciri kopmus :)

rbcn
23/10/2012, 11:28
2008 gp multijet active aracımı geçen cuma günü aldım. Araç 37.000 km'de. Ağır bakım ihtiyacı yok yani. Sağ arka çamurluk lokal boyalı, 600 tl tramerde. 24.250 ye aldım.

Bir fikir vermiştir size. Herkesin gözünde arabası çok kıymetlidir ama, yapılan masraflar araba satılırken çıkmaz genelde. Ben parasını çıkarırım diye bakım yaptıran görmedim zaten. Sorunsuz bineyim diye yaptırılır.

sizinkisi şans olmuş biraz 37 bin de dizel araç kolay kolay bulunmaz

sedini
23/10/2012, 11:32

Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz.. İyi forumlar..

Hayırlı satışlar.. Allah gönlünüze göre versin..

coll34
23/10/2012, 11:48
hayırlı satışlar

krm1983
23/10/2012, 14:31
Hayırlı satışlar olsun

Sent my iPad 2 using

ykaya1983
23/10/2012, 17:22
İlanda yazdığınız gibiyse bu araç 23-24 arası bir fiyata satılır.21bin tl ye de araçlar var ama hiçbirisi bu özellikte ve temizlikte değil.23 den aşağı satma bence.

Mekarpat
23/10/2012, 17:44
Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz..

Eklenmiştir.

mashart
23/10/2012, 19:11
Yunus hocam düşünceleriniz için tesekkur ederim

evrenarisoy
24/10/2012, 00:13
Fiyat çok yüksek. Arabayı 02/05/2012 tarihinde almışsınız, (Aractan en ufak bir ses gelse servise gitmiştir) diye yazmışsınız sizden öncede böylemiydi. (Her zaman en pahalı ve kaliteli mazot olan SHELL GTL+ kullanılmakta olup arac benzinli gibi çalışmaktadır, eksozdan duman dahi atmaz.) diye yazmışsınız. 5 ay için bunlar çok iddalı cümleler. Bu fiyata active satamazsınız. Arabanın 2009 yılında sıfırı 21.000 TL. idi.

Birkan61
24/10/2012, 00:26
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Emotion 2007 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 100801407 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz-grandepunto-100801407/detay)

Şöyle bir araç varken şahsen active almam.. :)

emrgnc
24/10/2012, 01:48
hocam hayırlı satışlar olsun, sizi gayet iyi anlıyorum :) o kadar verilen emeğin bi karşılığı vardır bence ve sizin aracınızıda o emeğin kıymetini bilecek biri alır inşallah. bence istenilen fiyat normal.

mashart
24/10/2012, 08:53
Fiyat çok yüksek. Arabayı 02/05/2012 tarihinde almışsınız, (Aractan en ufak bir ses gelse servise gitmiştir) diye yazmışsınız sizden öncede böylemiydi. (Her zaman en pahalı ve kaliteli mazot olan SHELL GTL+ kullanılmakta olup arac benzinli gibi çalışmaktadır, eksozdan duman dahi atmaz.) diye yazmışsınız. 5 ay için bunlar çok iddalı cümleler. Bu fiyata active satamazsınız. Arabanın 2009 yılında sıfırı 21.000 TL. idi.

Hocam araba benden önce, benden daha titiz bir hocamdaydı, anlicaniz bu aracın 5 ay öncesini de çok iyi biliyorum ben.

mashart
24/10/2012, 08:57
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Emotion 2007 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 100801407 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz-grandepunto-100801407/detay)

Şöyle bir araç varken şahsen active almam.. :)

Hocam dikkat edersen herkes arabanın standart özelliklerini yazıyor kaza boya varmı kesin konusmuyor, yapılan bakımlar konusulmuyor. Ama ilandaki araba benden daha iyi donanım olarak. Tesekkurler.

mashart
24/10/2012, 10:10

Hocam kaça vereyim 20,000 TL yemi vereyim ? O kadar masrafı biz bosuna etmişiz o zaman, arabasına bakan ile bakmayan arasında 2. elde fark yok o zaman. Arabanın 2009 yılında sıfırı 21,000 TL cümlesi ne kadar mantıklı sizce ? Suan 2012 yılınını son ceyregindeyiz, mazot 5 ay önce 3,65 tl iken şimdi 4,40 TL ÖTV 2009 yılında ne kadardı şimdi ne kadar ? Mukayese edilirmi sizce hiç geçmiş zamanla şimdiki zaman ?

multispace
24/10/2012, 10:14
hayırlı satışlar ancak o paralara emotion /dinamik donanımlı punto alınabiliyorken ben olsam active bakmazdım. fiyat fazla

rbcn
24/10/2012, 10:18
Araci alacak arkadaslar pazarlik etse daha iyi olur diger arkadaslar kendi araclarininda piyasasini dusurdugunu bilmiyorlar heralde yada onlar mercedes kullaniyorda biz bilmiyoruz...

sent my new ipad

mashart
24/10/2012, 10:26
Araci alacak arkadaslar pazarlik etse daha iyi olur diger arkadaslar kendi araclarininda piyasasini dusurdugunu bilmiyorlar heralde yada onlar mercedes kullaniyorda biz bilmiyoruz...

sent my new ipad

Hocam herkes senin gibi düşünce keşke. Piyasa böyle düşürülmeye devam ederse yakınca yeni kasa sahincilerden farkımız kalmıyacak :))

mashart
24/10/2012, 10:30
hayırlı satışlar ancak o paralara emotion /dinamik donanımlı punto alınabiliyorken ben olsam active bakmazdım. fiyat fazla

Hocam zaten ben foruma sizin düşüncelerinizi almak için bu konuyu actım. Ciddi bir alıcı için biraz fiyat indirebilirim belki.

evrenarisoy
26/10/2012, 22:06
Hocam kaça vereyim 20,000 TL yemi vereyim ? O kadar masrafı biz bosuna etmişiz o zaman, arabasına bakan ile bakmayan arasında 2. elde fark yok o zaman. Arabanın 2009 yılında sıfırı 21,000 TL cümlesi ne kadar mantıklı sizce ? Suan 2012 yılınını son ceyregindeyiz, mazot 5 ay önce 3,65 tl iken şimdi 4,40 TL ÖTV 2009 yılında ne kadardı şimdi ne kadar ? Mukayese edilirmi sizce hiç geçmiş zamanla şimdiki zaman ?

Aracınızın kasko değeri 21.250 TL. kasko değeri yaklaşık aşağı yukarı aracın değerini gösterir. (FIAT'ta diğer araçlar için farklılıklar olabiliyor)

evrenarisoy
26/10/2012, 22:09

aracı 5 ay önce almışsın ama yazdıkların sanki arabanın ilk sahibi gibi yazmışsın, araçtan kar etmek istiyorsun...

adrentos
26/10/2012, 22:17
fiyat olarak bence yüksek ben 29 binde garanti dynamic multijet 2010 model kazasız boyasız aracımı 27 ye aldım

Ziyaretci035
26/10/2012, 23:11
1.3 Multijet dynamic + spor paket li 60000 km deki aracı bu forumdan 23 e aldım. Üstelik servis bakımlıydı. Araç pırıl pırıl tertemizdi. Bende o zaman aracı satarken verdiğim yıkama paralarını satış fiyatına ekleyeyim.

rehber28
26/10/2012, 23:42
yuksek bencede 2009 multıjet funu 22250 aldım 75000 bınde temız

multispace
26/10/2012, 23:46
1.3 Multijet dynamic + spor paket li 60000 km deki aracı bu forumdan 23 e aldım. Üstelik servis bakımlıydı. Araç pırıl pırıl tertemizdi. Bende o zaman aracı satarken verdiğim yıkama paralarını satış fiyatına ekleyeyim.

nokta yorum olmuş :)

iphonecu
27/10/2012, 12:48
acaba bu fiyata cok yada az diyenler gercekten alici oldugu icinmi boyle konusuyor yoksa laf olsun diyemi boyle konusuyor kendinizde punto sahibisiniz insan kendi aracinin piyasasini öldururmu?

23 e almissiniz araci bence senin aracin ederi 25 en az. ha sizin mantiginiza gore suan araca max 22 verilir :) buna sizin gonlunuz razi olurmu ? ayrica yikama fislerini ekleyelim demissiniz bence ekleyin ben aracina hic bakmamis tabiri caizse essek niyetine binilmis bakimlari sacma sapan yapilmis bi araba almak yerine sizinki gibi ozen gosterilmis yikama fisleri bile hala saklanan ve ilan sahibininki gibi bakimlari ozenle yapilmis arac alirim
Sonuc olarak arac sahibinin ister 10bin ister ister 30 bin bize hayirli satislar dilemek duser saygılar...

Saygilar...

multispace
27/10/2012, 13:18
acaba bu fiyata cok yada az diyenler gercekten alici oldugu icinmi boyle konusuyor yoksa laf olsun diyemi boyle konusuyor kendinizde punto sahibisiniz insan kendi aracinin piyasasini öldururmu?

23 e almissiniz araci bence senin aracin ederi 25 en az. ha sizin mantiginiza gore suan araca max 22 verilir :) buna sizin gonlunuz razi olurmu ? ayrica yikama fislerini ekleyelim demissiniz bence ekleyin ben aracina hic bakmamis tabiri caizse essek niyetine binilmis bakimlari sacma sapan yapilmis bi araba almak yerine sizinki gibi ozen gosterilmis yikama fisleri bile hala saklanan ve ilan sahibininki gibi bakimlari ozenle yapilmis arac alirim
Sonuc olarak arac sahibinin ister 10bin ister ister 30 bin bize hayirli satislar dilemek duser saygılar...

Saygilar...

tamam o zaman siz arabanızı satın , 126.000 km de ki active 75 hp puntoya 25 verip alın.. verir misiniz ? büyük ihtimal vermezsiniz.

gönül razı olsun diye bir kavram yok ki hocam, herşeyin bir ederi vardır.herkes ister araçlarının güzel fiyatlara gitmesini. aynı fiyata aynı km de ki emotion puntoyu mu alırsınız, active donanım olanını mı ?

emrgnc
27/10/2012, 13:51

Saygilar...
+1

mashart
28/10/2012, 12:08

Saygilar...

Hocam güzel düşünceleriniz için tesekkur ederim, böyle giderse piyasayı düşüren arkadaslarımız sayesinde puntocular birkaç sene sonra sahincilerden bir farkı kalmayacak. Bu yorum yapanlar suan 2012 1,3 75 Active puntonun sıfır fiyatını bilmeden konusuyor galiba. Neyse arabayı satmıyorum artık binecegim inadına.

mashart
28/10/2012, 12:16
aracı 5 ay önce almışsın ama yazdıkların sanki arabanın ilk sahibi gibi yazmışsın, araçtan kar etmek istiyorsun...

Hocam ben bu foruma sizin degerli görüşlerinizi almak için yazdım, fakat siz beni yargılıyorsunuz, aracı 5 ay önce üzerime aldım, fakat bu aracın 5 ay öncesinide biliyorum dedim, yıllardır beraber caliştigim mesayi arkadasım bir hocamdan aldım. Arabasına gözü gibi bakıyordu zorla aldım, onada gittik 0 faiz kampanyasından kredi cektik yeni linea aldık. Araçtan kar etmek istiyorsun demişssin ben bu aracı 22,500 TL'ye tık para aldım, ve sonra o masrafları ettim turbo degisimi harici. Sence karmı ediyorum ?

evrenarisoy
28/10/2012, 15:33
Hocam ben bu foruma sizin degerli görüşlerinizi almak için yazdım, fakat siz beni yargılıyorsunuz, aracı 5 ay önce üzerime aldım, fakat bu aracın 5 ay öncesinide biliyorum dedim, yıllardır beraber caliştigim mesayi arkadasım bir hocamdan aldım. Arabasına gözü gibi bakıyordu zorla aldım, onada gittik 0 faiz kampanyasından kredi cektik yeni linea aldık. Araçtan kar etmek istiyorsun demişssin ben bu aracı 22,500 TL'ye tık para aldım, ve sonra o masrafları ettim turbo degisimi harici. Sence karmı ediyorum ?

Hocam bu aracın ederi 20-22 arası gider temizliğine göre umarım 24 e satarsınız...

karakushasan
28/10/2012, 15:54
arkadaşlar yorumları yaparken bence biraz daha sakin olmak lazım ser piyasa dilediği fiyatı koyar satar veya satmaz orası ayrı mesele ama başka ilanlarla karşılaştırmak vs yanlış sonuçta aracı satmaya çalışan biri için hoş bir durum değil.piyasaya göre biraz yüksek olduğunu belirtmekten başka pek dicek birşey yok bence...

smartmavi
28/10/2012, 21:44
Aracınızın kasko değeri 21.250 TL. kasko değeri yaklaşık aşağı yukarı aracın değerini gösterir. (FIAT'ta diğer araçlar için farklılıklar olabiliyor)
2007 1.3 multijet Dynamic 90 beygir 3k aracımın kasko bedeli 15.000 gözüküyor. bir tuhaflık yok mu?

beerkk34
28/10/2012, 22:53
yapılan bakımı bindiğine sayıcaksın alıcıyı pek bağlamaz o istediğin fiyata satman çok çok zor

mashart
28/10/2012, 23:00
yapılan bakımı bindiğine sayıcaksın alıcıyı pek bağlamaz o istediğin fiyata satman çok çok zor

Peki hocam celik jant + yeni lastikler sökeyim orijinal sac jantlarını takayım, sis farlarını sökeyim siyah kapaklarını takayım, yeni aküsünü sökeyim eski aküsünü takayım, kapı cıtalarını sökeyim geri kalan motor içi bakımları bindigime sayayım 22,500 TL aldıgım fiyat istiyorum pahalımı bu seferde sizce ? Bizde arabamızı piyasada bulunan harcıalem puntolara benzetelim o zaman. NOT: Araba fabrikadan cıktıgı gün gibi kazasızdır.

Gokdeniz34
28/10/2012, 23:36
Fiyatı anca sen gibi titiz biri olmadıkça 24 zor gibi 22-23 rahat gider
Ayrıca titiz kullanmak aracın bakımlarını tam yapmak araca deger katar 21e alırsın 23 e satarsın bu tam terside olabilir 24e alıp 20 ye zorda satabilirsin benim araçta 2007 dinamik 24 e aldım suan bu rakama vermem mesela :)
Hayirli satışlar

Sent my iPhone using

mashart
28/10/2012, 23:44
Fiyatı anca sen gibi titiz biri olmadıkça 24 zor gibi 22-23 rahat gider
Ayrıca titiz kullanmak aracın bakımlarını tam yapmak araca deger katar 21e alırsın 23 e satarsın bu tam terside olabilir 24e alıp 20 ye zorda satabilirsin benim araçta 2007 dinamik 24 e aldım suan bu rakama vermem mesela :)
Hayirli satışlar

Sent my iPhone using

Hocam Yorumun için tesekkur ederim. Kıymet bilen birisi olursa, forumdan birisi cıkarsa daha iyi olur 23 bin TL ye verebilirim belki.
Yada kafam bozulursa çelik jant, lastikler, akü, sis farları, kapı cıtası, eksoz ucu, park sensörü ne varsa sökerim piyasa fiyatı derim.

emrahisilti
29/10/2012, 00:56
Abi kiymet bilenden sanane kizini vermiyosun arabani veriyosun karsi tarafta sana cakil tasi degil para veriyo.sok tabi celik janti falan fabrikasyon olarak birak geri kalani ver gitsin.senin ekstra olarak saydigin jant haric arac satildiginda fazladan 5kurus etmez.

GT-N7100 cihazımdan 2 ile

evrenarisoy
31/10/2012, 23:52

Saygilar...

2007 Grande Punto active 120 binde olan araç 25 binse Punto lounge sıfırı 60 bin olması gerekir. araç 38 bin lira

mashart
01/11/2012, 00:32
Arkadaslar aracı satmaktan vazgeçtim. Degerli yorumlarınız için tesekkur ederim. Önümüzdeki bahar bravo almaya karar verdim, puntomu da kardesime verecegim. NOT: 23,000 TL verildi daha sonra satmaktan vazgectim. Saygılar..