PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : canon lbp 6000B lazer yazıcı nasıldır? dolumda sıkıntı yaşar mıyız?

tayfux
22/10/2012, 20:43
arkadaşlar bu yazıcı sağolsun birkaç arkadaşımdan sınıfıma hediye geldi fakat bir sorum olacak dolum yapılıyor mu yoksa zorunlu yeni kartuş mu alacağız? değiştirme fişi var eğer dolumda sıkıntı yaşayacaksam şimdiden değiştireyim?

seastar1905
22/10/2012, 21:12
Dolumu olur hocam CANON CRG-725 toner kullanır orjinalinde %5 doluluk oranı ile 1600 sayfa cıktı alırsınız dolum yaptırdıgınızda 1600 sayfalık oranı yakalayamazsınız.

tayfux
22/10/2012, 21:18
Dolumu olur hocam CANON CRG-725 toner kullanır orjinalinde %5 doluluk oranı ile 1600 sayfa cıktı alırsınız dolum yaptırdıgınızda 1600 sayfalık oranı yakalayamazsınız.
hocam dolumdan sonra kaç sayfa çıkar ortalama..25 liraya çipi değiştirip dolum yapıyoruz diyor birçok firma..

seastar1905
22/10/2012, 21:42
çipin maliyeti 3 lira birşey hocam ama dolumcuların geneli dediginiz gibi 25 tl fiyat çekiyolar.makinanın içinden çıkan demo tonerle 700 sayfaya yakın çıktı alırsınız dolum yaptırdığınızda 1300 sayfa...

tayfux
22/10/2012, 22:09
çipin maliyeti 3 lira birşey hocam ama dolumcuların geneli dediginiz gibi 25 tl fiyat çekiyolar.makinanın içinden çıkan demo tonerle 700 sayfaya yakın çıktı alırsınız dolum yaptırdığınızda 1300 sayfa...
eyvallah Hüseyin hocam şimdi diyorsun ki gönül rahatlığı ile kullan paketi açabilirsin :) birde birkaç yeri aradığımda bana şunu söylediler bu makina hp nin bir makinesi ile heryönden aynıymış hatta hp nin o makinesini canon yapıyor ama markadan dolayı hp 250 lira falan filan dedi doğruluk payı var mıdır ?bu arada sen bu işlerle mi uğraşıyorsun ? bittiğinde sen doldurursun :)

sinaga
22/10/2012, 22:25
hocam bende sınıfa aynı yazıcıyı aldım. cip değiştirmeye falan gerek yok malatyada 12 liraya dolum yapıyorlar ve her dolumda 2 top kağıt rahat bitiriyorum.

tayfux
22/10/2012, 22:30
hocam bende sınıfa aynı yazıcıyı aldım. cip değiştirmeye falan gerek yok malatyada 12 liraya dolum yapıyorlar ve her dolumda 2 top kağıt rahat bitiriyorum.
hadi ya süper hocam bende arıyorum bugün 4-5 firmayı hepsi çip değişecek 25 liraya dolum yaparız diyorlar..malatya da yapılıyorsa İstanbulda da yapılır heralde ama millet tabi fazla para kazanma peşinde..aynı yazıcı olduğuna eminsin değil mi hocam?

seastar1905
22/10/2012, 22:35
aynen hocam açıp kullanabilirsin.hp ile canon un bazı modelleri aynı dogrudur.hp ile aynı tonerleri kullanıyor bazı modelleri mesela sizdeki yazıcıya uyumlu hp toneri var ama tırnak farkı olabilir buna dikkat.dolum işiyle ugraşmıyorum orjinal satıcıyım hocam senin canın sağolsun gönder doldurturum..

sinaga
22/10/2012, 22:36
evet hocam şimdi netten bulup fotoğrafına baktım. aynı makine ben 160 liraya almıştım geçen sene. malatyada ben rahatlıkla buluyorsam istanbulda hayli hayli bulursun

tayfux
22/10/2012, 22:38
evet hocam şimdi netten bulup fotoğrafına baktım. aynı makine ben 160 liraya almıştım geçen sene. malatyada ben rahatlıkla buluyorsam istanbulda hayli hayli bulursun
uuna almışsın hocam bana hediye geldi ama sonuçta elektronik aletler olduğu için faturasını falan da aldım ben bozulur falan diye..200 liraya almış arkadaşım..benim için önemli olan dediğin gibi dolumu..çünkü ben bu sene 1.sınıfım ve çok kullanıcam ayrıca eşim de 1.sınıf o da baya kullanacak yani ben ayda 1 dolduracam büyük ihtimal :S teşekkür ederim ilgi ve alakan için hocam..

tayfux
22/10/2012, 22:39
aynen hocam açıp kullanabilirsin.hp ile canon un bazı modelleri aynı dogrudur.hp ile aynı tonerleri kullanıyor bazı modelleri mesela sizdeki yazıcıya uyumlu hp toneri var ama tırnak farkı olabilir buna dikkat.dolum işiyle ugraşmıyorum orjinal satıcıyım hocam senin canın sağolsun gönder doldurturum..
Hüseyinciğim işte bunu demen yeterli Allah razı olsun yolunu da açık etsin kardeşim çok sağol ilgi ve alakan için..

sinaga
22/10/2012, 22:40
ooo meslektaşız. bende geçen sene 1. sınıfları okuttum. çok zevkliydi. çıktı alıp hemen dağıtıyordum. çıktı yönünden iyi olur hızlı da çıkartıyor ama sen sen ol A5 kağıt kullana drumı bitiriyor

tayfux
22/10/2012, 22:43
ooo meslektaşız. bende geçen sene 1. sınıfları okuttum. çok zevkliydi. çıktı alıp hemen dağıtıyordum. çıktı yönünden iyi olur hızlı da çıkartıyor ama sen sen ol A5 kağıt kullana drumı bitiriyor
:) tamam hocam öğütünü dinlerim teşekkürler..ben eve koyucam evde kullanıcam ama okula da 2. dönem almayı düşünüyorum birtane..bizim okulda fotokopi makinesi var şifremizle girip kendimiz çekiyoruz kağıt bizden tanesi 1 kuruşa çekiyor..onun için çok yazıcıya gerek duymuyorum ama başı çok dolu oluyor 10 tane şubemiz var sadece 1.sınıf:S evde çıkartıp götüreyim diyorum hocam bakalım..

seastar1905
22/10/2012, 22:46
Rica ederim tayfun hocam.boş yere 25 tl verme.adresi pm atayım yolla bana hallerim ben.ama yazıcının içinden çıkan demo tonere dolum olmuyordu galiba tam bilmiyorum eger olmazsa muadil toner ayarlarız.

sinaga
22/10/2012, 22:48
:) A5 leri fazla kağıt harcamamak için çıkartıyordum yukarıda belirtmedim burada yazayım dedim.

tayfux
22/10/2012, 22:54
Rica ederim tayfun hocam.boş yere 25 tl verme.adresi pm atayım yolla bana hallerim ben.ama yazıcının içinden çıkan demo tonere dolum olmuyordu galiba tam bilmiyorum eger olmazsa muadil toner ayarlarız.
tamam Hüseyin hocam at sen bana adresini inşallah içinden çıkana dolum yapılır muadiller biraz pahalı diye duymuştum..

uLTRa GP
22/10/2012, 23:06
güzel yazıcı hocam :) toneride chipli değil dolduruluyor ben kullanıyorum

tayfux
22/10/2012, 23:17
güzel yazıcı hocam :) toneride chipli değil dolduruluyor ben kullanıyorum
eyvallah Doğancan kardeşim tamam bakalım kullanalım güveniyorum sizlere :)