Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Küçük Çekmece tarafında alacağımız nisan Micrayı gösterebileceğimiz servis
sinanuzun
21/10/2012, 23:40
Sevgili dostlar İstanbul küçük çekmece tarafında arkadaşımın alacağı Nisan micra arabayı ekspertize sokabileceğimiz bir yere ihtiyacımız var. Veya aracı gösterebileceğimiz güvenilir bir yer
k.çekmecenin neresinde? ben ikitellide çalışıyorum halkalı da oturuyorum yani küçükçekmece de hocam :) basınexpres yolunda nissanın bayisi var hemde servisi orada expertiz yaparlar kanımca..birşey olursa ara tarif ederim ben sana..
sinanuzun
22/10/2012, 13:13
Sevgili hcoam baktıracak çok yakın arkadaşım ben şuan Trabzon'dayım o İstanbulda Salı günü inşallah bakım işini halledip aracı alacak arkadaşa dediğiniz yeri söyledim basınexpres yolundaki servis 200- 250 TL ye mal olur espertiz demiş. Acaba daha uygun yaptırabilecğeimiz bir yer var mıdır özellikle Halkalı Atakent Avrupa Konutlarına yakın bir yerde ?
Ziyaretci040
22/10/2012, 13:16
Sevgili hcoam baktıracak çok yakın arkadaşım ben şuan Trabzon'dayım o İstanbulda Salı günü inşallah bakım işini halledip aracı alacak arkadaşa dediğiniz yeri söyledim basınexpres yolundaki servis 200- 250 TL ye mal olur espertiz demiş. Acaba daha uygun yaptırabilecğeimiz bir yer var mıdır özellikle Halkalı Atakent Avrupa Konutlarına yakın bir yerde ?
Fiyat olarak daha uygunu bilmem ama bahsedilen nissan servisi tam o istediğiniz çizelgede.En kötü sanayiye götürüp eksper yapılacak.Şimşek oto sanayi oda ne kadar sağlıklı olur bilinmez.
sinanuzun
22/10/2012, 13:19
hımm sağolasın. Ben Trabzon'dayım Arkadaşımda Trabzon'lu Şuan İstanbulda konu açıldı bizim forum var dedim dostlara bi konuyu açayım mutlaka bilgilendiren dostlar olur dedim sağolasınız arkadaşlar.
Konyada expper srketleri var sadece exper isi yapıyorlar 50 tl ye.Ama servis kayıtlarını gormenize imkan yok. Yapılacak sey servise aracı sormak exper firmasına aracı goturmek
hocam ben atakentte oturuyorum zaten halkalı yani aynı zamanda arkadaşın nerede oturuyor bilmiyorum ama bu tarafa en yakın nissan orası birde yakın olarak yenibosna tarafında var birde oraya sorsun bakalım expertiz için belki daha ucuza yapar..
Birkan61
23/10/2012, 02:11
Pm attım abicim..
Pm'de bahsettiğim detaylı expertiz'in yerini ve numarasını yarın sabah öğrenebilirim :)
yenibosna mevkiinde kuzey nissan ve park nissan var
sinanuzun
23/10/2012, 14:41
Cevap yazan tüm dostlara selamlar işlem tamamdır teşekkür ederim.