Orijinalini görmek için tıklayınız : Gel de sambacıları kıskanma :(
lektonstar17
21/10/2012, 01:31
Extra özellikler, araç içi ışıklardaki renkler, gösterge paneli, görüntülü park sensörü. Bunlar bizde niye yok ? Brezilya bizden daha zevkliymiş.Videoyu izleyin.
NOVO FIAT PUNTO 2013 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Vb4RkEDaR3E&feature=related)
Honor COOPER
21/10/2012, 03:36
Novo Fiat Punto T-Jet 2013 Auto Esporte HD 720p - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=_N6mmeaeB4I&feature=related)
o videoyu izleyen bunuda görmüştür ama.tjet 152 beygir.
Bu arada tüm arabalarda esp standart gördüm.Ayrıca forumdada bir arkadaşımızın çok istediği açılıştaki ibrelerin ileri geri hareketide var.
Bunlar niye yok burda anlamak imkansız.Kaldıki ordakilerden çok paralar vermemize rağmen.
Novo Fiat Punto T-Jet 2013 Auto Esporte HD 720p - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=_N6mmeaeB4I&feature=related)
o videoyu izleyen bunuda görmüştür ama.tjet 152 beygir.
Bu arada tüm arabalarda esp standart gördüm.Ayrıca forumdada bir arkadaşımızın çok istediği açılıştaki ibrelerin ileri geri hareketide var.
Bunlar niye yok burda anlamak imkansız.Kaldıki ordakilerden çok paralar vermemize rağmen.
Brezilya'da KOÇ olmadığından olabilir :)
:bash: tamamen fiat türkiyenin yani tofaşın , koç grubunun kısıtlamaları.. Misal 1.4 tjet çok beğenilmesine rağmen , tam motor adını duyurup satmaya başlamışken getirilmemeye başlandı.. 1.4 multiair turbo getirilmiyor.. Bu özelliklerde yine aynı şekilde.. Türkiyedeki satış politikası..
muazzam direksiyonu ve yeni jantlar cok güzel jantları ds3le aynı heralde çok iyi duruyor mavi puntoda egzoz hoş durmus bunlar tr ye 3 5 yıl sonra gelir.
Yeni puntoya saklamışlardır :D
Ya da yeninin yenisine mi desek :D
bu arabaları getirse bile türkiyede ki vergi sistemiyle biraz zor satar gayet normal gelmemesi
lektonstar17
21/10/2012, 16:01
yeni puntoya saklamışlardır :d
ya da yeninin yenisine mi desek :d
+1000 :)
srkaradag
21/10/2012, 21:33
Arkadaslar daha önce vites kolu fotosuna bir arkadas ,benzer bir videoyuda ben paylaştım,bu araç sadece Türkiye'de değil Avrupa'dada yok onun için Fiat turkiyeye sallamanin manasında yok, saygılar.
lektonstar17
21/10/2012, 23:52
Arkadaslar daha önce vites kolu fotosuna bir arkadas ,benzer bir videoyuda ben paylaştım,bu araç sadece Türkiye'de değil Avrupa'dada yok onun için Fiat turkiyeye sallamanin manasında yok, saygılar.
Nasıl yok anlamadım.Fiatın ana vatanı İtalya değil mi? Brezilya İtalyadan bağımsız olarak kendi kafasına göre iş mi yapıyor ???
ykaya1983
22/10/2012, 16:01
Şu alfadaki 1.4 170 hp multiair motoru bir de puntoya koysalar bak o zaman sen arabaya.Bravodaki 1.4 140 lık motoru puntoya koysalar yine yeter ama neden koymuyorlar anlamış değilim.Şu fıatın elindeki motorlar inanın başka firmalarda olsa nasıl ballandıra ballandıra satışını yaparlar valla.Bravodaki 140 lık motor 1300 kiloluk kasada şehiriçi 7.3 litre tüketim verisi var.Punto daha hafif olduğu için herhalde 6 küsür litre yakardı.
srkaradag
23/10/2012, 21:46
Nasıl yok anlamadım.Fiatın ana vatanı İtalya değil mi? Brezilya İtalyadan bağımsız olarak kendi kafasına göre iş mi yapıyor ???
Fiat italy, Fiat UK, Fiat germany... Sitelere tek tek bakabilirsiniz bu araç yok.
Fiat brasil sitesinde mevcut punto novo 2013 araçta bravodaki otomatik vites tasarimi farklı aydınlatma ve on konsol renkleri , kapı içleri dahil deri döşeme opsiyonu, hepsinden önemlisi giulietta daki DNA sürüş modları mevcut , motor seçenekleri farklı Brezilya ya uygun sanırım.cok guzel bir araç gercekten,en azından şimdilik Avrupa'da yok
Yanlız işcilik yerlerde silecek kolları bi garip duruyo fark ettinizmi bilmiyorum arka bagaj kapağının altında bi kesiklik var bizim burdakilerde yok gerçekte incelesek çok farklılık bulabiliriz kanımca.
Honor COOPER
26/10/2012, 20:29
Yanlız işcilik yerlerde silecek kolları bi garip duruyo fark ettinizmi bilmiyorum arka bagaj kapağının altında bi kesiklik var bizim burdakilerde yok gerçekte incelesek çok farklılık bulabiliriz kanımca.
Bence o güvenlik ve sürüş dinamikleri standart olsunda kollar öyle sırıtsın bence.DNA bile var araçta.