Orijinalini görmek için tıklayınız : sticker ve muayene
We Can The World Stop (Ford Fiesta İstanbul) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=z_SXLLw4Q9o&feature=relmfu)
aracıma buna benzer, yani italya veya roma figürlü sticker yaptırmayı düşünüyorum, arkadaş datasını felan buldu ama muayenede ve trafikte sorun olucak gibi duruyor. bir bilgisi olan varmı? yada vergisi felan verildiğinde sorun kalmıyormu?
Ziyaretci031
21/10/2012, 15:55
Kardes muayeneden ruhsata işli olmadığında geçmiyor.ama ruhsata işletirirsen geçer.
Karar verdiniz mi ya da yaptırdınız mı?
gorkem kaan
05/11/2012, 21:41
aynısını yaptırmayında bu fiestayı hergün görüyorum ve kendi fikrim olmamış...
Aslinda cok hos gorunuyor tabi yakindan nasil bilemem. Ruhsata isletiliyor mu bu tur stickerlar?
Sent my LT26i using
benzine para ödemekten fırsat bulursam yaptırıcam diyordumki, aynı sticker'i internette buldum. ama duvar stickerı olarak yazmışlar aynı zamandada her zemine yapıştırılır ve suda, sıcakta, soğukta çıkmaz diyolar. arabayada olur sanırım, boyutlarında sıkıntı yok. tek sticker 35,00 civari farklı şekilleride var tabi sadece istanbul değil. ama roma olsaydı iyiydi :)
Aynen ben de oyle buldum. Ruhsat meselesini merak ediyorm
Sent my LT26i using
Sparco34
06/11/2012, 12:38
bu stickeri işletmen için büssürü evrak v.s lazım
1. bu sticker kimin sen neden taşıyorsun gibisinden senden marka tescil belgesi veya
logonun sahibiyle aranızda yapılan bir sözleşme vede marka tescil belgesini isteyecek
2. işçilik faturası
3. bağlı olduğun vergi dairesine reklam vergisi eklemeyi unutmayalım