Orijinalini görmek için tıklayınız : 67 tu 107 plakalı arac
internette dolaşırken 67 tu 107 plakalı 2008 bravo 1.3 mj active dikkatimi çekti.19500 tl fiyatı var.bu araç hakkında bilgisi olan var mı.fiyat gayet makul değil mi sizce.
dolandırıcı olabilir... temkinli davranmakta fayda var bence...
1.3 bravo araç yokki..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-bravo-acil-1-6-multijet-bravo-son-fiat-102576640/detay
sanırım bu araçtan bahsediyorsunuz. valla bu aracı bu fiyata veriyorlarsa muhtemelen trenin altından falan çıkarmışlardır..
StrawBeeRy
20/10/2012, 21:34
araba toplanmış gibi ama pek iyi toplayamamışlar pert kaydı yoktur yazmış demekki sadece komple boyalı :)
Aracın kasası özellikle önden emanet gibi duruyor tekerlerin üstünde sanki,arkadanda aynı zamanda,yanaşma derim...
Araba bana da güven vermedi. Ayrıca belki benim hüsnü kuruntum ama emniyet kemerinin üzerinde oturan birisinden araba alacak olsam herhalde son seçenek olarak alırdım. Bir kemeri takmak o kadar zor olmamalı.
bu fiyata pert kayıtlısı olur herhalde
bu fiyata varsa 2 tane alın derim :D
pert değilse araç, şakacı bir arkadaşta olabilir. bazıları yapıyor bunu, teli aradığınızda ya açmıyorlar yada kapalı.. eğer bunlarda değilse kesin aracın bi yerinde bi sorun vardır.. motor, elektronik aksam vs vs
rehber28
20/10/2012, 23:07
araba yandan allaha emanet duruyor bence
TayfunBulat
21/10/2012, 01:03
bu araba bence taklaya gelmiş.
Ziyaretci040
21/10/2012, 01:22
Kaputun içine beton dökmüşler sanırım motoru yok :D
seastar1905
21/10/2012, 03:02
aracın hayatı kaymış:)
Misafir046
21/10/2012, 11:15
Acil satılıksa eger ve bu fiyata satıyorsa neden sahibindene ilan veriyor ?
Gitse eger yazdıgı gibiyse galeriler bu aracı havada kapar...
Diyeceğim sudur ki bu arabayı alan son sahibi olur.Araba da bence cok ciddi sorunlar vardır.
NOT: arac tramer kayıtlarında yok.Buyuk ihtimal pert'e yakın durumda.
Akşam akşam şok oldum bu araç bizim evin önünde duruyo şu an :S Önce bi arabaya baktım hiç yabancı değil dedim sonra plakaya bi baktım 67 TU 107 :D Komedi..
Akşam akşam şok oldum bu araç bizim evin önünde duruyo şu an :S Önce bi arabaya baktım hiç yabancı değil dedim sonra plakaya bi baktım 67 TU 107 :D Komedi..
Hahahahahah :D:D
aykutisci
21/10/2012, 19:59
emsallariyle arasında 10 lira fark var şaseler kuleler motor sağlamsa girilir sıkı bi pazarlıkla fiyat da düşürülürse bakmakta fayda var
Üstad sorsaydın keşke vatandaşa yakalamışken =)
%100 pert toplama plaka değişmiştir plaka sorgulamasında çıkmaz iş için kullandığımız tramer yetkili girişinden ancak detayı görünür kaç el değiştirmiş, nerde pert edilmiş vs
Plaka değişse bile şasenıdan çıkar
Sent my iPad 2 using
satıcı büyük ihtimal şase no vermez çünkü araç belli msj sorgulamasında plaka üzerinden yapıldığında şase motor göstermez bizim çalıştığımız sistemin düşük versiyonu msj sorgulaması
Eskiden sorgulamalarda şase numarasının birkaç hanesi de gözüküyordu.
Sent my iPad 2 using
Ziyaretçi048
24/10/2012, 15:55
Pert olsa kaç yazarki allahaşkına? Ucuz alıp ucuza satarsınız. Pert var pert var.. kimi ikiye bölünmüş araçtan topluyor kimi ise sadece 2 airbag patlak diye perte ayırıyor... Alırsın baktırırsın dendiği gibi şaselerde yürüyende donanımda hava yastıklarında motorunda problem yoksa alınır paşa paşa binilir. 20 bine Bravo keyfi daha ne olsun.. Etmeyin allahaşkına milli servet bunlar komple boyalı macunlu değişen yeri var diye mundar etmeyin araba denen şeyi. Sonuçta yapılış amacı belli A noktasından B noktasına götürür sizi. Daha öncede pert araç kullandım ucuz aldım ucuz sattım. Boya takıntım hiç olmadı zaten. Ben ciğerine bakarım önce aracın
Eveet arkadaşlar konuya noktayı koymak üzere geldim. :D
Öncelikle araç kapı komşumuzun oğlunun çıktı. En şoke eden kısmı baştan söyleyeyim araç kazasız!!! Pert kaydı vs. yok sadece sol ön çamurlukta boya var. FIAT servisinin expertizine göre böyle çıkmış. Servis bakımlıymış ve trigerini de değiştirmişler. Aracı zonguldaktan almış abim ve 18500e almış :D İlan sahibi halen ilanı kaldırmamış anlayacağınız. Adam paraya sıkıştığından satmış aracı. Arabaya binmedim ancak kendisi harika diyor araca bundan önce de 1.4 77 hp Linea sahibiymiş doğal olarak uçak gibi gelmiş bu araç. (Unutmadan bu bravo 120 Hp olanı)
Aktaracaklarım bu kadar sendeyiz Birand :D