Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Eibach Punto Evo Spor Yay 5 cm
Merhaba arkadaşlar, 2 haftadır kullanmakta oldugum Eibach 5cm benzinli yaylarım satılıkdır. Herhangi kaynak,press yoktur. Aracımı satma durumum oldugu için daha yaylarımın tadını çıkaramadan satma durumda kaldım. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Fiyat ; 285 TL
Eibach Punto Evo Spor Yay 5 cm
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-eibach-punto-evo-spor-yay-5-cm-102882434/detay/
Aracın yaylı fotoları ekte
volume23
01/11/2012, 02:10
Banada 5 cm Eibach lazım daha dün 17'' jant aldım bütcem olsaydı kaçırmazdım bu fiyata hayırlı satışlar.
aykut_1914
01/11/2012, 08:54
pm attım
Hayırl ısatışlar
Sent my iPad 2 using
Banada 5 cm Eibach lazım daha dün 17'' jant aldım bütcem olsaydı kaçırmazdım bu fiyata hayırlı satışlar.
Hayırl ısatışlar
Sent my iPad 2 using
teşekkür ederim sagolun. Daha 2 hafta oldu alalı ama aracımı satıyorum bi arkadaşa o yuzden üzülerek satmak zorunda kaldım :(
puntocu07
02/11/2012, 11:19
mert hayırlı satışlar ihtiyacı olan varsa kaçırmasın fiyat gayet uygun
enginbozan
03/11/2012, 20:28
bende şuanda almayı düşünüyorum ama yayı tanımadıhımdan tambişey diyemiyorum.yayda istediklerim.sekme sıkıntısı olmasın,konforu çok bozmasın.en önemlisi sekme çünkü hızlı giderken bir kasiste yada hafif çukurda aracı bu sekme yoldan çıkarabilir.daha önce apexi 5 cm kullanmıştım şehir içinde düşük hızda bişey yoktu.ama uzun yolda biraz hızlanınca sekme sıkıntısı yaratıyordu.bence önce güvenlik.nasipse araştırıp güvenli bir yay alıcam:sapsal:
apexi yay nasıldır tam bilmiyorum kullanmadım fakat okudugum kadarıyla çokta iyi değil diye biliyorum ..eibach bu konuda bana göre en iyilerden birisi. konfor olarak çok iyi. tabikide orjinal yaylar kadar değil fakat gerçekten güzel ve güven veriyor
Fiyatı 265 TL ye indirdim
Semih Kurtulmus
09/11/2012, 18:53
bende şuanda almayı düşünüyorum ama yayı tanımadıhımdan tambişey diyemiyorum.yayda istediklerim.sekme sıkıntısı olmasın,konforu çok bozmasın.en önemlisi sekme çünkü hızlı giderken bir kasiste yada hafif çukurda aracı bu sekme yoldan çıkarabilir.daha önce apexi 5 cm kullanmıştım şehir içinde düşük hızda bişey yoktu.ama uzun yolda biraz hızlanınca sekme sıkıntısı yaratıyordu.bence önce güvenlik.nasipse araştırıp güvenli bir yay alıcam:sapsal:
yayla olacak iş değil malesef o beklentiler :D hatta yakınından dahi geçemez :D
kw coilover olur sertlik ayarlı variant 2 seçeneği o da 3000 lira
firari83
09/11/2012, 20:16
hayırlı satışlar
yaylara güzel bi fiyat verirsen alabilirm
yaylara güzel bi fiyat verirsen alabilirm
msj attım
volume23
05/12/2012, 23:20
Hocam şöyle en dibinden bi fiyat alabilirmiyim:)
Yaylar dün itibariyle satılmıştır. Teşekkür ederim ilginize.
Hatayye81
07/12/2012, 01:13
Yaylar dün itibariyle satılmıştır. Teşekkür ederim ilginize.
Eline emeğine saglık mert kardeşim.
Sagol abi hayırlı ugurlu olsun :)