Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım !! Bravo Pop versiyonu Stil Paket Karmaşası...
astertixx45
18/10/2012, 18:26
Arkadaşlar 10.10.2012 tarihinde almış olduğum Pop(aktif plus) versiyonu 1.6 105 hp multijet aracımda Sis farı ve 16'' alaşımlı jant olmadığından Anasayfa (https://www.fiat.com.tr) adresinde fiat bravo opsiyonel paketlerdeki Pop(Aktif plus) versiyonuna eklenebilen Stil Paketi Ekletmek için hala uğraşıyorum bayiiler eklenemiyor diyor ama internet sitesinde böyle bir opsiyon görünüyor fiat çağrı merkezini aradım biz size geri dönüş yapçaz dedi 10 gündür hala geri dönecekler, bugün tekrar aradım önce ekletebilirsiniz dedi sonra biz size tekrak dönüş yapalım dedi Sizin bu konuda bir bilginiz varmı Pop Versiyon bravo ya Stil Paketi ekletemiyormuyum?
Tam anlamıyla yılan hikayesine döndü bu bravo işi :D Adam gibi bi yazamadılar donanımları. Stil paketi S1 için geçerliydi S2 için yok olabilir... FIAT'ın resmi sitesindeki opsiyon listesine bakmayın. S1 S2 ayrımı yok ve S1den beri hiç değişmedi o opsiyon listesi.
ahmet4646
18/10/2012, 20:05
active plus a ekleniyor görünüyor ama pop için bir ayrıntı yazmamışlar.
Honor COOPER
18/10/2012, 20:15
dynamicle arda 6000 fark var ama poptada birşey yok.İnsanları böyle zor duruma sokuyorlar bari stil paket ekleyebilsinlerde jantla sis farları olsun arkadaş.
karizmatik_boy
18/10/2012, 20:17
Nolcak bu opsiyonların hali...:D
Sis farı opsiyonel mi yok artık.
Sent my iPad 2 using