Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasti Çizik
Arkadaşlar bugün arabamı 3 saatliğine park etmiştim. Yanına gittiğimde sağ ön, arka kapı ve çamurluğu kasti bi şekilde çizilmiş halde buldum. Resmi biyerlerden şikayet etsem bi sonuç alabilir miyim acaba?
Ziyaretci031
18/10/2012, 08:42
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.Etrafına baktınmı kamera görebildinmi? biyerlerde,eğer kamera yoksa hiç kimse ilgilenmez ve boşa çaba göstermiş olursun.
karizmatik_boy
18/10/2012, 09:11
Park ettiğiniz yer alışveriş merkezinin otoparkı ise kameraları olması gerekir, eğerki özel otopark ise onların da aynı şekilde aracınızı koruması gerekir... Park ettiğiniz yerle bir görüşmenizde fayda olabilir...
Öncelikle otopark ile birlikte hareket edin, kameraları varsa bir baksınlar olmadı otopark zaten suçlu olacaktır, yalnız buradaki ayrıntı aracınızın otoparkta çizildiğini nasıl ispat edeceksiniz?
Ziyaretci040
18/10/2012, 10:25
Valla kasko varsa şayet beyanla tamamdır.He yoksa Allah sabır versin.
Honor COOPER
18/10/2012, 20:38
...Ç.dan başka ne denir bunu yapana?
Ahmet ERDEM
18/10/2012, 20:46
büyük geçmiş olsun aynı sorun bnmde başıma gelmişti :(
geçmiş olsun...Nerde oldu bu olay...
gecmis olsun, sere..iz cok bu memlekette :@
kamera kanıt bulabilirseniz sonuç alırsınız ama görüntü yoksa pek uğraşmanın anlamı yok.
Yalnız şunu unutmayın; aracınızı park ettiğiniz yer özel otoparksa kesinlikle aracınzın başına gelen hasarı ödemek zorundalar. Sigorta kapsamında konu yargıtaydan döndü hatta araç içinden çalının eşyalarıda kapsıyor.
fotobelit
19/10/2012, 11:51
Çok geçmiş olsun..Yahu bu insanların araçlar ile alıp veremediği nedir..Ben aracı oto parka değilde normal bir yere çektiğinizi düşünerek,Acaba oto park görevlilerimi yaptı..Yakında oto park veya bazı veletler var park ederken yanına gelip''Abi arabana göz kulak oluyım''Derler,vermezsende kıllık yaparlar...O tip bir durummu acaba..Çünkü bahsettiğin ufak bir çizik değil..
Arkadaşlar araba kampüs içindeydi. Büyük bir kongre merkezi var kampüste tam onun önündeki park yerindeydi. Güvenlik görevlileriyle konuştum sabit bir kamera yokmuş ama genel kameradan bakarız dedi bilgilerimi aldı haber veririz dedi o kadar yani pekte umutlu değilim daha detaylı baktım çiziğe kesinlikle kasti yapılmış. Kendisinden veya varsa onunda malından çıksın dedim başka bişi gelmiyor elimden. Şimdi bu çizik için kasko bozdurmaya deger mi bilmiyorum onun ayrımını yapamadım tam :S
fotobelit
19/10/2012, 20:17
Resimlerini bizimle paylaşırsanız sanırım daha net tavsiyeler gelir..