Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracım ne kadar eder ?
salimarslan
17/10/2012, 12:01
Merhabalar,
Bu aralar Bravo almaya niyetlendim, bu nedenle aracımı satmayı düşünüyorum fakat piyasa değerini bilmiyorum. Sizce aracım ne kadar eder ?
2008 Model Grande Punto Dynamic 1.3Mjet 73.000 Km
Tüm bakımları yetkili serviste yapıldı.
Bir parça boyalı: Sol kapı
Ziyaretci032
17/10/2012, 12:05
23-24bin arası bi rakama çok rahat satabileceğinizi düşünüyorum. ama piyasa bayram dolayısıyla biraz durgun maalesef.
emrahisilti
17/10/2012, 12:06
23-24 civarı herhalde
emrahisilti
17/10/2012, 12:06
23-24bin arası bi rakama çok rahat satabileceğinizi düşünüyorum. ama piyasa bayram dolayısıyla biraz durgun maalesef.
hacım aynı dk da aynı fiyat :))
Ziyaretci031
17/10/2012, 12:09
Merhabalar,
Bu aralar Bravo almaya niyetlendim, bu nedenle aracımı satmayı düşünüyorum fakat piyasa değerini bilmiyorum. Sizce aracım ne kadar eder ?
Kardeşim 23-24 civarında.
zorlarsan 24 hemen satayım dersen 22 rahat eder..
24e kadar gider. Çok zorlarsanız 24,5 belki...
Ziyaretci032
17/10/2012, 12:39
hacım aynı dk da aynı fiyat :))
bu ne la böyle, yazdıklarımı mı takip ediyosun bro :)
Arkadaşlar Bende araçımı satıyorum.
09.03.2011 trafiğe cıkışlı Punto evo Dyn. Asis kit +Fiyat ses sistemi 13bin kmde bakımları yetkili serviste yapıldı şekerbayramında 10bin bakımına girdi. Tek sıkıntı araçımın 36400 TL lik hasar kaydı olması. alalı 15 ayı geçti 3 aylıkken almıştım aracı toplanmıştı yetkili serviste tamamen tekrar elden geçirtik. 4-5bin tl nakite sıkıştığımdan satıyorum aslında gene düşük model bi puntoylada takas yapmak istiyorum sizce en mantıklı fiyat ne olur. Malum hasar kayıtlı oldugundan insanlar ister istemez fiyattı öldürmek yönünde ugraşıyorlar :(
Ziyaretci032
17/10/2012, 13:33
tumay senin arabayı sahibinden.com da görmüştüm, ciddi fiyatlat kırdın ama hasar kaydından dolayı kimse yanaşmıyor senin aracına. 36400TL çok ciddi rakam çünkü. bu haldeki araca kasko yapıyolar mı bilmiyorum ama eğer kaskosu varsa çak kibriti yak kaskodan paranı al daha iyi diğer türlü insanlara laf anlatmaya çalışmaktan kanser olursun.
ya da ver bin lira temiz bi takla atiim ben onunla :)
TayfunBulat
17/10/2012, 14:08
Arkadaşlar Bende araçımı satıyorum.
09.03.2011 trafiğe cıkışlı Punto evo Dyn. Asis kit +Fiyat ses sistemi 13bin kmde bakımları yetkili serviste yapıldı şekerbayramında 10bin bakımına girdi. Tek sıkıntı araçımın 36400 TL lik hasar kaydı olması. alalı 15 ayı geçti 3 aylıkken almıştım aracı toplanmıştı yetkili serviste tamamen tekrar elden geçirtik. 4-5bin tl nakite sıkıştığımdan satıyorum aslında gene düşük model bi puntoylada takas yapmak istiyorum sizce en mantıklı fiyat ne olur. Malum hasar kayıtlı oldugundan insanlar ister istemez fiyattı öldürmek yönünde ugraşıyorlar :(
fiyat olarak ne istiyorsun?
Sorma valla millette dert anlatmak kadar zor bişey yok. Aldığımdan beri herşeyide serviste yaptırdım kayıtlıda ama millet arabaya bayii çıkışı gibi istiyor boyasız değişensiz arabada bile olmayan temizliği arıyorlar. Satmak istemiyorum aslında yakıttı vergisi çok uygun. Gene alırsam punto alıcam 1.3 multijet.
tumay senin arabayı sahibinden.com da görmüştüm, ciddi fiyatlat kırdın ama hasar kaydından dolayı kimse yanaşmıyor senin aracına. 36400TL çok ciddi rakam çünkü. bu haldeki araca kasko yapıyolar mı bilmiyorum ama eğer kaskosu varsa çak kibriti yak kaskodan paranı al daha iyi diğer türlü insanlara laf anlatmaya çalışmaktan kanser olursun.
ya da ver bin lira temiz bi takla atiim ben onunla :)
Enson 23250 bırakacağım.
fiyat olarak ne istiyorsun?
yavuzkep
17/10/2012, 14:41
Sorma valla millette dert anlatmak kadar zor bişey yok. Aldığımdan beri herşeyide serviste yaptırdım kayıtlıda ama millet arabaya bayii çıkışı gibi istiyor boyasız değişensiz arabada bile olmayan temizliği arıyorlar. Satmak istemiyorum aslında yakıttı vergisi çok uygun. Gene alırsam punto alıcam 1.3 multijet. bi nişan yaptık içeri girdik açıkcası :) Kasko yapılıyor araça gecen sene her firma yapmıyordu bu sene aksigorta anadolu yapıyor ama biraz yüksek çıkıyor satıcam diye yaptırmadım. Herşey yazıyor ilanımda genede insanlar boya varmı diye sormuyormu deli oluyorum :)) Biride bugün aramış tek takıldığım nokta bagajda aydınlatma varmı gülermisin ağlarmısın :)))
abı zten bıtek bızım ulkemızde var bu boya varsa fıyat dusurme olayı avrupa ulkelerıne bakıosun adam arabayı boyatınca daha kıymete bınıo arabasına bakıo anlamına gelıo benım puntoda aldıgmdan berı sag camurluk boyalı ara sıra gelıp bakıolar boyayı duyunca ' hmm o kdar para etmez ' demıyolar mı cıldırıyorum
gurgocuk
17/10/2012, 15:31
Sorma valla millette dert anlatmak kadar zor bişey yok. Aldığımdan beri herşeyide serviste yaptırdım kayıtlıda ama millet arabaya bayii çıkışı gibi istiyor boyasız değişensiz arabada bile olmayan temizliği arıyorlar. Satmak istemiyorum aslında yakıttı vergisi çok uygun. Gene alırsam punto alıcam 1.3 multijet. bi nişan yaptık içeri girdik açıkcası :) Kasko yapılıyor araça gecen sene her firma yapmıyordu bu sene aksigorta anadolu yapıyor ama biraz yüksek çıkıyor satıcam diye yaptırmadım. Herşey yazıyor ilanımda genede insanlar boya varmı diye sormuyormu deli oluyorum :)) Biride bugün aramış tek takıldığım nokta bagajda aydınlatma varmı gülermisin ağlarmısın :)))
36 400 TL 'lik hasar kaydının bulunması hafife alınacak birşey değildir malesef..
Hafife almıyorumki bende zaten hak veriyorum ama orjinal araba fiyattını yazıyor olsam insanları çok iyi anlarım ama adamlar hem ucuz olsun hemde boyasız kazasız olsun istiyor. ilanda ben zaten herşeyi yazmışım uygun olan bakar benim için uygundu hoşuma gitti sıfırına verecek paramda yoktu aldım.
Aynen katılıyorum. Malesef öyle hele kaputta boya olursa tamam anlat derdini anlatabilirsen :)
abı zten bıtek bızım ulkemızde var bu boya varsa fıyat dusurme olayı avrupa ulkelerıne bakıosun adam arabayı boyatınca daha kıymete bınıo arabasına bakıo anlamına gelıo benım puntoda aldıgmdan berı sag camurluk boyalı ara sıra gelıp bakıolar boyayı duyunca ' hmm o kdar para etmez ' demıyolar mı cıldırıyorum
Ziyaretci040
17/10/2012, 17:43
Merhabalar,
Öncelikle umarım satılır gönlünüzce olur ben bir ara satılığa çıkardım 23.700 e kapora göndericeklerdi 1 gün aksatınca sinirlenip satmadım.Şimdi biniyorum 2006 model dynm. ve 72.000 de idi ve 3 parçada boya var.Siz bi fiyat bicin kafanızda işte yakın zamandaki bi örnek bu 2 aylık falan bahsettiğim mevzu.
fotobelit
17/10/2012, 17:54
Tumay bey,ilan içinde ilan pek yakışık almamış..Bence Farklı bir konu açarsanız daha iyi olur..Her ikinizede hayırlı satışlar..
hatasız multijet 70bin 90 bin km 2008 activeler 22 23 bin TL arası hatasız multijet 70 bin 90bin dynamicler 24 25 bin TL hata varsa fiyatta hata büyüklüğüne düşüş olur
aykut_1914
17/10/2012, 18:27
aracınız pert olmus, siz hala laf oyalıyorsunuz hocam. Kusura bakmayında milletin o araca mırın kırın etmesi normal. Ha sizde istemiyorsanız almayın dersiniz muattap olmazsınız bu kadar basit.
aracınız pert olmus, siz hala laf oyalıyorsunuz hocam. Kusura bakmayında milletin o araca mırın kırın etmesi normal. Ha sizde istemiyorsanız almayın dersiniz muattap olmazsınız bu kadar basit.
Aynen katılıyorum Hasar kayıt yeni moda bir söz oldu Bunun adı resmen pert Başka bir açıklaması yok Kimse pert olmuş bir araca iyi gözle bakmaz Birçok ülkede bu hasarı alan araçlar tekrar trafikte dolaşamaz ama burası Türkiye...
Millete dert anlatmak zor denilmiş ama anlatılıpta anlaşılacak bir durum mu var? Açık açık yazılmış zaten araç toplandı diye Bunun anlatılacak tarafı yok Birçok kez ufak tefek elektrik aksamı olsun kaporta aksamı olsun dikkatli yapılmayınca sonradan insanın başı ağrıyor Sadece bir parcadaki boyanın tonunun tutmamasından dolayı bile insanlar haklı olarak şikayet ederken komple pert araca insanların bakmaması kadar doğal bir durum yok
Bolu_Beyi
18/10/2012, 00:10
Şimdiden bravo ailesine hoşgeldiniz diyelim :)
Yavuz bey siz komple boyalı bir aracı gönül rahatlığı ile alıp binermisiniz? Ben fiyatı ne olursa olsun ne komple boyalı ne de pert bir aracı alıp binmem ama alıp binene saygı duyarım Aynı saygının da benim fikirlerime gösterilmesini beklerim İsteyen piyasada bol bol pert araç var alsın kullansın ama pert araca boyalı araca neden ilgi göstermiyorlar diye başkalarına laf etmesin
Arkadaşlar yazdıklarımdan kimsenin yanlış anlayacağı veya fikrine saygısızlık edeceği birşey yazmadım. Kim istemezki boyasız kazasız araba alıp binmek benim ilk arabam evo aldığım tarihte imkanlarım ancak böyle bir araç için uygun geldi km düşüktü modeli yüksekti aldım. Fiyattıda ona göre makuldu. Alıcak insan tabiki baktıracak inceleyecek normal araça göre daha fazla incelemesi lazım benim üzüldüğüm taraf kazalı dediğim halde değişen var dediğim halde herşeyi anlatıp yazdığım halde insanların gelip aa burda değişenmi vardı yada boyalımıydı demesi üzüyor hem ona zaman kaybı hem bana.. Kusura bakmayında konunu içinde bende soru sormuştum birden olan fiyat soran arkadaşlar olduğundan ilana döndü.
fotobelit
18/10/2012, 12:03
Benimde merak ettiğimi,acaba neden 36-37 bin masraf edilip bu araç toparlanır..Zaten bu aracın 2. eli nekadarki..?
Honor COOPER
18/10/2012, 20:35
o kadar masraf edilmemiştir.Sigortadan bu araç 8-10000 e alınmış üzerinede maksinun o kadar masraf edilmiş ve toplanmıştır.yani total maliyet 20000TL dir maksimum.
Ksinlikle katılıyorum serviste hasarlarda fiyat şişiriliyor genelde.
Sent my iPad 2 using
Sigortadan hasarlı arac aldı arkadasım leon 10 bine hasar kaydı 22 bin gozukuyor. Aracta kaporta hasarı yok sase hasarı yok 3 bin lira masraf etti. 25 bine sattı 2006 stylance
mfnserim
20/10/2012, 02:01
Madem böyle bir başlık açılmış ben de yazayım:
2012 Evo 1.3 MJ Dynamic,Start-Stop,Evo Kit,ESP Paketi,12.000 km'de, kazasız, boyasız, çiziksiz..
Benim araç ne eder sizce binicisine?
aykut_1914
20/10/2012, 02:38
2012 evo var mı ya :D
2012 gp bile var.Geçen ilanda gördüm resim koymamıs gp diye vermiş bu dedim gp mi evo mu son punto mu diye sorudm.Bu fiyata evo olcak hali yok demiş. istedigi fiyatta 26500. :))
mfnserim
20/10/2012, 20:14
2012 evo var mı ya :D
var.
arkadaşlar aracım 2008 dynamıc km 43000 binde. gerçek manada temiz kullanılmış bir araç tek kusuru kaputu çizilmeden dolayı boyatmak zorunda kaldım.bu günlerde satıp yerine bravo almaya niyetlendim, acaba aracım kaç para eder?
karamurat4141
28/10/2012, 13:11
Benim kanaatim ilk yıl aracın bayii çıkış fiyatından %10 düşer 2. 3. 4. sene %5 er %5er düşer abicim temizlik ve bakımlar tabiki ön plana alınarak hesaplanır :) umarım satılır hayırlısı olsun
evrenarisoy
28/10/2012, 15:57
Avrupada pert olmuş aracı trafiğe çıkarmıyorlar presliyorlar.