Orijinalini görmek için tıklayınız : İşe Aracınızla mı Gidiyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar,
Böyle bir anket açmak istedim. Yaz kış demeden her gün işe aracıyla giden-gitmek zorunda olanlarımızın oranı ne kadar merak ettim.
iş değil ama okula arabayla gidiyorum...ama evim ve okulum metroya yakın olsa metroyu tercih ederim...
off of sorma o ikitelli köprüsü beni bitirdi bea ömrüm orada geçti..
mecburen araçla gidip geliyoruz...
hazarcelik
12/10/2012, 01:07
hergün sabah sıhıye'nin trafiğini çekmek zorundayım :(
aykut_1914
12/10/2012, 01:13
mesafeler baya uzak oldugundan,araba ilk tercih :)
arkadaşler ben de aracımla gidiyorum ve buna mecburum gibi bişey :) istesem de alternatifm yok. yazın çok sorun olmuyo da. kışın karda kışta kötü oluyor
bende hergün okula gidiyorum trt önünde ki trafikte bni mahvedio :/
bende hergün okula gidiyorum trt önünde ki trafikte bni mahvedio :/
konya yolu (mevlana bulvarı) trafiğinin üzerine tanımıyorum
konya yolu (mevlana bulvarı) trafiğinin üzerine tanımıyorum
valla ben olabildigince konya yolundan uzak duruyorum.. bugün aksam tamda iş çıkış saati cukurambardan balgat - meclis kızılay yaptım da off diyorum hergün o yolu kullanmak zorunda olanlara allah sabır versin
valla ben olabildigince konya yolundan uzak duruyorum.. bugün aksam tamda iş çıkış saati cukurambardan balgat - meclis kızılay yaptım da off diyorum hergün o yolu kullanmak zorunda olanlara allah sabır versin
her gün konya yolunu kullanmak zorundayım. hemi de gölbaşından eskişehr yoluna kadar
Gaz 1.86 tl ıken ıse araba ıle gıdıyordum iş ile ev arası 2 km falan ana yoldan degılde ara yollardan gıdersen 1 km dır herhalde yuruyerek 15 dk suruyor.Gecen gun ogrencının tekı ıle aynı anda cıktık okuldan 15 dk yurudum halk bankasının onune geldım oda 29 m uzaktaydı sıkısık trafıkte dur kalk yapıyordu vay beee araba kadar hızlıymısım dedım arabadan cabuk geldım .
Bır haftadır ekonomı yaptım arabayla gıtmıyorum ıse bugun yagmurlu dıye gıttım
aracımla gidiyorum bende. ev iş arası 6 km. köpeğide işe götürdüğümden başka şansım yok...
eexelanss
12/10/2012, 09:39
Bende hergün aracımla gidiyorum. Gidiş geliş 40 km Güzergahımda GÖLBAŞI-MALTEPE arası..Herhangi bir mecburiyetim yok ama alışmışım rahatlığa bırakamıyorum aracı.. Üstelik toplu taşıma araçlarınada bedava biniyorum ben. Yani arabaya binmesem beş kuruş para çıkmayacak yol için benden.. Ayda en az 1200km yapıyorum arkadaşlar. 2011yılının haziran ayından şu tarihe kadar 26 Bin km yapmışım.. Konya yolu sabahları ve aşamları çekilmez oluyor ama yinede yol çok iyi 4 şeritli tümsek yok çukur yok otoban gibi.. Ankaranın diğer yollarına bakarak sürekli konya yolunu kullananların aracı daha az yoruluyordur bence.. Tabi konya yolu derken gölbaşı ile balgata kadar olan yoldan bahsediyorum ufuk ünv. aşağısı yaramaz :)
Selçuk sanırım gölbaşında ikamet ediyorsun sende. belkide sabahları karşılaşıyoruzdur..
rafetkurt
12/10/2012, 09:46
off of sorma o ikitelli köprüsü beni bitirdi bea ömrüm orada geçti..
aynen hocam valla ikitelli köprüsü deposite avm :) her aksam 5 dakka adrenalin yaşıyorum ordan bigün fena patlıcam orda ama ne zaman.. :kicking0:
Bende hergün aracımla gidiyorum. Gidiş geliş 40 km Güzergahımda GÖLBAŞI-MALTEPE arası..Herhangi bir mecburiyetim yok ama alışmışım rahatlığa bırakamıyorum aracı.. Üstelik toplu taşıma araçlarınada bedava biniyorum ben. Yani arabaya binmesem beş kuruş para çıkmayacak yol için benden.. Ayda en az 1200km yapıyorum arkadaşlar. 2011yılının haziran ayından şu tarihe kadar 26 Bin km yapmışım.. Konya yolu sabahları ve aşamları çekilmez oluyor ama yinede yol çok iyi 4 şeritli tümsek yok çukur yok otoban gibi.. Ankaranın diğer yollarına bakarak sürekli konya yolunu kullananların aracı daha az yoruluyordur bence.. Tabi konya yolu derken gölbaşı ile balgata kadar olan yoldan bahsediyorum ufuk ünv. aşağısı yaramaz :)
Selçuk sanırım gölbaşında ikamet ediyorsun sende. belkide sabahları karşılaşıyoruzdur..
Ooo hocam gölbaşıspor :) Ben örencik tarafından geliyorum gölbaşı merkeze, oradan konya yoluna çıkıp, eskişehir yolu bilkent civarına kadar geliyorum.
Ziyaretci031
12/10/2012, 09:54
hergün sabah sıhıye'nin trafiğini çekmek zorundayım :(
Hazarım plaka değişmedi galiba senin ondan dolayı sana yer de vermezler :)
Misafir046
12/10/2012, 10:19
50km git 50km gel.Her gun toplam 100 km yolum var.
ykaya1983
12/10/2012, 10:29
3 yıldır 50 gidiş 50 geliş toplam 100 km yol yapıyorum.2010 eylülde 48000 km de almıştım şimdi 103000 km deyim.
iş yerim evime 20-25 dk yürüme mesafesi olduğu için tabanlara kuvvet :D
Ziyaretçi033
12/10/2012, 11:17
Hergün 6km yolum var, Arabayla gitmek istemiyorum ama uyku ağır basıyor, son ana kadar uyuyorum :D
bora.sen
12/10/2012, 11:25
ev iş arası git gel 45km;araçsız asla gitmem o kadar yolu;yakıt çok ama napim;yansın ulen paralar :D
eexelanss
12/10/2012, 11:31
Ooo hocam gölbaşıspor :) Ben örencik tarafından geliyorum gölbaşı merkeze, oradan konya yoluna çıkıp, eskişehir yolu bilkent civarına kadar geliyorum.
Bir gün karşılaşırız ozaman yolda. sticker vardır inşallah.
aynen hocam valla ikitelli köprüsü deposite avm :) her aksam 5 dakka adrenalin yaşıyorum ordan bigün fena patlıcam orda ama ne zaman.. :kicking0:
sorma Rafet hocam geçen patlama yaşıyordum ki dur dedim ne yapıyorsun Tayfun :D ama birgün olacak :S
paraddoxx
12/10/2012, 11:57
bende malesef hergün Punto'mu yollara vuruyorum. 50 km yol yapıyorum her gün, yaz kış demeden. Acıyorum valla arabaya ama mecburiyet...
Ev ile İşyerimin arası 2,5 km. İstisnasız yürüyerek gidiyorum. Kış gelince mecbur arabayla gidip gelmek durumundayım.
Ziyaretçi049
12/10/2012, 12:22
Normalde arabamla gidiyordum ama Dizel'i satıp Benzinli araç aldım iş arkadaşımın aracı ile gidiyoruz mazot parasını şirket ödüyor daha karlı çıktım bu işten :D
keçiörenden hacettepe beytepe kampüsüne tek vesayit olmadığı için ve genelde akşamları işim olduğu için mecbur arabayla gidiyorum. konya yolunun trafiği gerçekten çok berbat o yüzden 6-7 gibi eve dönecek olursam; çukurambarda bi spor salonuna yazıldım orada 2 saat spor yaptıktan sonra dönüyorum 9 gibi, yol rahatlamış oluyor. ama kapının önünden tek otobüsle gidecek olsam hiç düşünmem otobüsle giderim
SUPERMAN
12/10/2012, 12:51
bende aracımla gidiyorum her gün işe karda kışta soğukta duraklarda hasta olup munubus otobus bekliyeceğime birde zaten dolu geliyorlar boş bulamıyorsun beklemek zorunda kalıyorsun otobusler duraklarda bıle durmuyor duramıyor doluluktan o yuzden benzinimi koyar giderim rahat rahat
ev iş arası 1 km yağmur çamur olmadıkça motorumla gidip geliyorum
Salı günü tam ters istikamette gördüm abi seni :) HSYK nın önünden eskişehir yol ayrımına kadar da arka arkaya gittik hatta :)
motor delisi
12/10/2012, 16:39
Işe arac ile gidiyorum fakat evom ile değil megane ile :) ( şirket aracı )
Kapımın önünden servis geçiyor ve işyerim 10 dk mesafede neredeyse ama ben yinede uykuma kıyıp 20 dk fazla uyumak için arabamla gidiyorum, üstelik çalışma saatlerimde sabah 08:30 akşam 17:30
gidip gelirken istediğim müziği açıyorum belki bu hoşuma gidiyordur :)
Benimde her gün 35 km. iş çıkışı spor salonuna gidiyorum çıkmam 23:00'ü buluyor, otobüsle falan sıkıntı.
eexelanss
12/10/2012, 17:39
Salı günü tam ters istikamette gördüm abi seni :) HSYK nın önünden eskişehir yol ayrımına kadar da arka arkaya gittik hatta :)
Evet salı günü ankamall den balgata doğru gidiyordum demekki orada gördün.. ben hiç dikkat etmedim. belkide dikkat etmişimdir ama sticker yoksa pek oralı olmamışımdır :)
sehzadeamasya
13/10/2012, 21:24
vardiyalı çalışıyorum sadece sabah vardiyalarında gidiyorum erken gitmek zorunda olduğum için
ibrahim06
13/10/2012, 21:49
mecburen arabayla
hakguner
14/10/2012, 00:57
Bende arabanın rahatına alışında binemedim bir daha otobüse :))
Sent my iPad using HD
Bende arabanın rahatına alışında binemedim bir daha otobüse :))
Sent my iPad using HD
Evet bi de arabanın rahatlığına alışma mevzusu var ki, toplu taşımayı bırakın servis olsa bile insan bi 20 dakka daha yatıyım arabayla giderim olayına giriyor :)
erdemaktas
14/10/2012, 01:19
ocak ayında grande punto almak istediğimi daha önce burada yazmıştım okulum ve iş yerim arası yürüyerek 2-3 dk uzaklıkta ev ve iş yeri arası uzaklıkta 8 km kadar şuan toplu taşıma kullanıyorum fakat toplu taşımaya verdiğim parayı mazota verirsem aynı fiyata tekabül ediyor yani yılbaşından sonra arabayla gidip gelicem gibi gözüküyor...
dipnot:16 km den hesap edersen günlük 22 kuruş yaksa günde 3.52 lita mazot yakmış olucam diğer gezmeler dışında bence maküldür diye düşünüyorum ;)
Ev iş arası gidiş-geliş 80 km. Servis var ama kar-kış haricinde haftada 2-3 kez gidiyorum arabayla. Çünkü arabayla gidersem 20-25 dk kadar geç çıkıyorum evden..
skystar37
15/10/2012, 00:37
Hanım çalışırken sürekli arabayla gidip geliyordum iş yerleri yakın olunca kolaylık oluyordu ona birde yol parası verdikleri için yakıt masrafı çok dokunmuyordu. Hanım işi bıraktıktan sonra artık ben bir noktaya kadar araç oradan servis çünkü her gün 60Km ve gişe parası aylık toplam masraf hanesinde baya bir tutar tutuyor malum akamayan yakıt fiyatları böyleyken...
Mr.Freeze
15/10/2012, 00:42
Ev ile iş arası git gel 50 km. Motosiklet ile gidiyorum. 20 TL lik benzin ile iki gün gidip geliyorum.
keşke para olsada bende arabayla gidebilsem işe her sabah 79 nolu otobüsle yola dökülüyorum arabayla trafik yok iken 15 dk lık yolu her sabah 1:15 dk da alıyorum çekilir dert değil
miskofalez
15/10/2012, 01:21
İşyerleriniz bayaa uzaktaymış arkadaşlar Allah kolaylık versin ...benim 17 km bazen geri viteste gidiyorum :P
dogus618
15/10/2012, 01:41
hergün harbiye merter arası gidiorum git gel toplam 30 km sabit var ama tam 30 la kalmıyor ortalama günlük 40 km var
1 senede 27000 bin falan yapıyorum km olarak
fatihhhh
16/10/2012, 17:41
yürüyorum.
ankete katılamadım çünkü bu seçenek yoktu.
yürümek kadar zevkli birşey yok.
tavsiye ederim.
Misafir047
16/10/2012, 18:00
evim işyerim arası 2 km son zamlardan dolayı otobusle gidiyorum yürüyerek dönüyorum:) son 2-3 gundur otobüsle gidiyorum ama o kadar zorlanıyorum ki çok alışmısım arabama ya çok özlüyorum açıkçası
onur1986
16/10/2012, 18:56
Eşimle birlikte her sabah düşüyoruz yollara biz de.Allah'tan ev ve çalıştığımız okullar arası 5 km.bağcılar-esenler arası yaklaşık 15 dk da iş yerlerimizde olabiliyoruz.iett ile aynı yol yürüme dahil 45 dk yı bulur geçer tahminimce...
yürüyorum.
ankete katılamadım çünkü bu seçenek yoktu.
yürümek kadar zevkli birşey yok.
tavsiye ederim.
ev-iş arası 25 km olunca, yürüme gitmek biraz zor oluyor hocam:fun:
fatihhhh
19/10/2012, 17:26
ev-iş arası 25 km olunca, yürüme gitmek biraz zor oluyor hocam:fun:
haklısınız, o mesafede yürünmez. :)
toplu ulaşım araçlarını kullanın yada o yöne giden bir başkası ile gidin.
70 kiloluk bir insanı taşımak içn 1000 kilo ağırlığındaki bir araç kullanmak bana çok israaflı birşeymiş gibi gelir.
bakıyorum trafiğe, her araçta sadece 1 insan var.
yazık.
petrol bizim topraktan çıkmıyor.
elin oğlundan alıyoruz.
böyle kolayca harcamamalıyız.
haklısınız, o mesafede yürünmez. :)
toplu ulaşım araçlarını kullanın yada o yöne giden bir başkası ile gidin.
70 kiloluk bir insanı taşımak içn 1000 kilo ağırlığındaki bir araç kullanmak bana çok israaflı birşeymiş gibi gelir.
bakıyorum trafiğe, her araçta sadece 1 insan var.
yazık.
petrol bizim topraktan çıkmıyor.
elin oğlundan alıyoruz.
böyle kolayca harcamamalıyız.
Oturduğum yerden işime otobüs-dolmuş olsa hiç düşünmem de, öyle bi şansım yok malesef
benimde iş ile ev arası 5 km... işten çıkınca 4 dakikada evdeyim... servisle gittim mi evden 15 dakika erken çıkıyorum 20 dakika geç geliyordum...
GP COSKUN
21/10/2012, 01:15
anket sonucuna göre kimse yakıt zamlarından şikayet etmesin %60 işe arabayla gidiyor
ilginç gerçekten
karizmatik_boy
23/10/2012, 09:02
Vay anasını ne kadar zenginmişiz ki toplu taşıma araçları yerine araçlarımızla gidebiliyoruz...Kimse akaryakıt zamlarından dert yanmasın... Az bile zamlar... Sonuca bakar mısınız... Galiba aranızdaki en gariban benim iş yerinin işçi servisi ile gidip geliyorum :(( Sabahları erkenden kalkılacak servis kaçırılmayacak... En geç 7.20 de servis durağında olunacak...
onur3606
23/10/2012, 16:27
Ben de hergün aracımla gidip gelmek zorundayım, zorundayım diyorum çünkü aracımı akşama kadar güzelce parkedip bırakabileceğim bir park yeri ve de hergün kapı basamağından daha öteye çıkabilip (ayakta gitmeye de razıyız!) insani şartlarda güvenle gidip gelebileceğim toplu taşıma araçlarına sahip değiliz. (Sene 2012 yer başkent bu arada) Bizi bu pahalılıkta hergün binlerce riske rağmen araçlarımızla gidip gelmeye zorlayanlar utansın bence. Ayrıca bir şeye muhtaç olmak ve almak zenginlik göstergesi değildir; ekmek, su 5 lira olsa yemeyip içmeyecek misiniz? Tepkinizin hedef kitlesi yanlış .
bayram tatili puntom için de iyi oldu, 10 gün dinlenmiş oldu :D
anamurmuzu
27/10/2012, 23:23
evim ile işim arası 1 km yürüsen yürünmez otobüse binsen binilmez bende mecburen arabayla gidiyorum:D araç lpg li sabahları işe varana kadar gaza geçmiyor bile:D
yengecbaris
28/10/2012, 13:18
Arabayla gidiyorum ama puntoyla değil. Sırf puntişin kmsi çoğalmasın diye 92 model 49 binde 2. sahibinden -4öğretmen ortaklaşa- spring aldık. Artık şehir içindeki işlerimi bile bununla hallediyorum. Punto full yatış :)
erdemaktas
28/10/2012, 13:27
Arabayla gidiyorum ama puntoyla değil. Sırf puntişin kmsi çoğalmasın diye 92 model 49 binde 2. sahibinden -4öğretmen ortaklaşa- spring aldık. Artık şehir içindeki işlerimi bile bununla hallediyorum. Punto full yatış :)
:D güldürdün hocam güzel bir çözüm olmuş
O da iyimiş :)
Ankara'da an itibariyle -4 ü görmüş bulunmaktayız. Dolayısıyla işe her gün aracıyla gidip gelenler için, sabahları araç camından buz kazıma şenlikleri başlamıştır :)
Ankara'da an itibariyle -4 ü görmüş bulunmaktayız. Dolayısıyla işe her gün aracıyla gidip gelenler için, sabahları araç camından buz kazıma şenlikleri başlamıştır :)
Sabah birşey bulamayınca artık işe yaramayacak KGS kartıyla kazıdım,işe yaradı.:)
ErhanKarann
14/12/2012, 11:24
Bende aracımla gidip geliyorum eger dolmus veya otobüsle metroyla gidecek olsam 2 vasıta gidis 2 vasıta dönüs artı hergün o vasıtalara binmek icin 20 dakika sabah yürümek 20 dakikada aksam baya bir sürüyor 8-9 TL vermem gerekir toplu tasıtta aracımla ise 5 tl belki .. :) mantıklı olan arac gibi gözüküyor ama yinede hiç bitmeyen masraflarını hesaba katarsak karlı olan nedir orası muamma :)
pilotender
14/12/2012, 11:47
Öğretmenim. Okul-ev arası yaklaşık 7 km. Hergün sabah gidiyorum. Öğlende yemek yemek için eve gelip, dönüyorum. Okul çıkışı da tekrar eve geliyorum. Çoğu zaman bir kez daha alışveriş için filan çarşıya gitmem gerekiyor. Aracımı günlük kullanımım 35-40 km arasında oluyor. Açıkçası yol güzergahında dolmuş çalışsa da ben hiç dolmuşa binmeyi düşünmedim. Kullanmayacağım arabayı neden satın alayım ki?
1ocak2011
14/12/2012, 11:51
Garajın gözünü seveyim. Çalıştır 2 dk bekle ve çık.::p:
van_hoijdonk
14/12/2012, 12:01
Gidiş 25 dönüş 25 olarak mecbur hergün 50 km yol yapıyorum ve aracımla gidiyorum. Allahtan 2 ilçe arası gidiyorum o yüzden 20 dk anca sürüyor tek yön. :D
Anketimizi bi canlandıralım :)
byadrenalin
22/02/2015, 12:33
Sürekli aracımla gidiyorum :) Hatta bunun için aldım aracı :)
Sürekli aracımla gidiyorum :) Hatta bunun için aldım aracı :)
mesafe kaç km ?
byadrenalin
22/02/2015, 12:51
mesafe kaç km ?
Gidiş geliş 20 km. İş yerim biraz ters kalıyor bana. Tranwaya binmem için sabah 15 dakika dik bir yokuş çıkmam gerekiyor :)
Oy kullanamadım sürekli yürüyerek gidiyorum başka alternatifim yok.Evimle işim arası 50 adım :muz:
erenemre
22/02/2015, 13:46
Ayedaş da tekniker im evim küçükyalı işim ise kadıköy de metro ile 15 dakikada işime varıyorum aracımla gitsem sanırım enaz 45 dk - 1 saat civarı sürer o yüzden metro kullanıyorum işim gereği sorumluluk bölgem olan bağdat caddesine direk şebekeye gitmeden bölgeye geçtiğim zamanlar aracımı kullanıyorum gidiş geliş toplam 15 km civarı oluyor.
rodopian16
22/02/2015, 15:45
minibüs parası yaktığım mazotun 1,5 katı sabah 30 dk geç çıkmak paha biçilemez...
parola1818
22/02/2015, 17:05
Her gün 46 km yol yapıyorum. Pendikten dudullu ya. Ayda 1000 km yol kat ediyorum. Günlük yakıtım 11-12 tl civarıydı en son hesapladığımda. Minibüs otobüs toplam 6 vesayit oluyor ki oda 10 liraya yakın para ediyor. ☺
İşe git gel 40 Km. Her gün 1 saat 15 dk bazen 2 saat sadece tek yön için zaman kaybediyordum. Git gel minimum 3.5 saatim işe git gel ile geçiyordu.
3 senedir aracım var. İşe gidiş gelişlerimde hiç trafik olmuyor. Git gel yolu 40 dk indirdim. :) Sırf bu yüzden araç alanlardanım.
Eski evimizde (şehir dışında idi nerdeyse) git gel 70 km'lik bir mesafeyi her gün arabamla alıyordum. Çünkü arabayla 30 dakikada aldığım yolu toplu taşıma ile 90 dakikada alıyordum. O yüzden mecburen arabayla gidiyordum. Gittiğim yol da çoğunlukla otoban idi. Trafiğe girmemek için sabahın köründe gidiyordum tabii ama iş çıkışı trafikten kaçamıyordum otobana girene kadar.
Şimdi şehir merkezine geri döndük. Otobüs + vapur kullanıyorum. Burada da toplu taşıma çok rahat, kurtuldum trafik çilesinden. 10 dakika otobüs + 15 dakika vapur, saat gibi hiç sekmiyor.
Araba da kapalı otoparkta uyuyor :)
EnzoRosso
23/02/2015, 09:59
İŞe yürüyüş mesafem 15 Dk ama spor olsun diye arabayla gidiyorum.. :D
darktiger
23/02/2015, 11:15
Evim Ümraniye Çakmakta. arabayla söğütlüçeşme metrobüs durağına kadar gidiyorum aracı belediyenin otoparkına bırakıp metrobüsle zeytinburnuna işe geliyorum. köprü trafiğine arada bir c.tesileri giriyorum o zaman gidiş dönüş 90 km yi geçiyor.
aydinhakan
24/02/2015, 12:38
50km git 50km gel.Her gun toplam 100 km yolum var.
Bende her gün 26 26 toplam 52 km yol yapıyorum bazen gözüme çok uzun geliyor. İs yerine yakin bi yerden ev mi kiralasam diyorum. Siz 100km gidiyormussunuz her gün o yolu çekmek zor olsa gerek
celenlee
24/02/2015, 12:54
Her gün gitmesem de arada araçla gitmem gerekiyor.
Gebze-RumeliHisarÜstü 60kmx2=120km
**"Kapıdan-Kapıya" 40-90dk arasında değişiyor trafik durumuna göre. Tek Yön :s
30TL Yakıt+1,8+1,8 Otoban +3,4TL Köprü= Günlük 37TL
LPG'Li 1.4 Fire Puntom Olsa Toplamda 29TL tutacaktı.. Yeni aracımla 8TL zarardayım her gidişimde..
Allahtan her gün gitmiyorum bu şekilde :)
benim iş ayda 15-20 gün gidiyorum gidiş 3 geliş 3 km toplam 6km bazen kendime kızıyorum çünkü arabam yokken içimden diyordum ki insanlar neden toplu taşımayı kullanmaz herkes arabasına binip gider diye demekki başa gelmeden ölmüyor insan. vicdanen günde 6km lik yere arabayla gitmekten dolayı rahatsız hissediyorum açıkçası
Kartal-ümraniye gitgel 50km :) ev iş arası
Ben Ankara'dan ornek vereyim is ev arasi mesafem 6+6 gitgel 12 km. Aslinda isyerinin onunden metro geciyor ama sagolsun belediye baskani i. Melih gokcek olacak zat metroyu 22:30 da kapatiyor yetisemiyoruz benim arac bu km
De gitgel 2.8 TL. Yakiyor ben toplu ulasimla gitsem cebimden 6 Tl.cikacak ne gerek var
korhan1482
25/02/2015, 02:30
Hergun 4,5 km gidip geliyorum. Kisin aracin hararet göstergesi yerinden bile kipirdamadigi oluyor.
ilkyazgrande
25/02/2015, 14:52
Buyukcekmece - Havalıman 27-28 km civarı her gün git gel :)