Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçmiş Olsun Türkiye-Benzine 10 Kuruş Zam
Bu gece yarısı 10 kuruş z a m c ı k daha var...
https://img23.imageshack.us/img23/1500/pompaad.jpg (https://img23.imageshack.us/i/pompaad.jpg/)
emrahisilti
11/10/2012, 13:37
5 tl yapın be hesaplaması zor oluyo
iyice su kaçırdılar artık...
Ustam z***** ayıp oluyor düzenleme diyelim :)
Ziyaretci040
11/10/2012, 13:55
Herhalde 2013 ün sonlarına doğru 7 lirayı falan görücez.
Ziyaretçi049
11/10/2012, 14:03
Hoppalaa
mazota da gelmeden depoyu fullemek lazım
Ya nasıl biniyor bu millet hala arabaya...
gurgocuk
11/10/2012, 15:13
canları sıkıldıkça açığı benzinden kapatalım diyorlar ve zam geliyo ..
hahahaha yaw kusura bakmayın sinirimden gülüyorum yahu petrol varil fiyatı dünyada ucuzladı türkiye suriye gerginliğine rağmen neyin zammıymış bu.. Edep yahu vallahi günah vatandaşa..
Depoyu fulleyeli bi hafta oldu, bir haftadır garajda yatıyor ama o da bitecek ki eninde sonunda, c tesi ank git gel geriye yarım belki de yarımdan da az kalcak :) Bu arada benzine zam demek dizelcilere hazırlık yapın manasına geliyor arkadaşlar :(
ben haberlerini aradım ama bulamadım. kesin gelecekse alalım benzinimizi...
bayram öncesi kesin gelir
krakercocuk
11/10/2012, 15:53
ulen altın yerine millet benzin alsın yastık altı yapsın:D
Sparco34
11/10/2012, 16:01
nedir bu böyle arkadaş ya
napsak eylemmi yapsak
Ziyaretçi033
11/10/2012, 16:04
napsak eylemmi yapsak
Toplanalım eylem yapalım :sleep000::ban?:
Maşallah. Hükümetimiz çalışıyor. Kasımpaşa kaplanı. Aslanım be. Ortadoğu'nun sefiri. Barzani ile de gurur duyuyorum. Savaş çıksın savaş, Suriye'nin haddini bildirelim, nasıl indirdik uçağını, biz uçağı izlerken amcamlar nasıl koydular 10 kuruş zammı.. Holey be iyiki bu ülkede yaşıyorum :)
Meclisin önün de benzin zammını protesto eden yok mu acaba hiç taksiciler mesela..
Ziyaretçi049
11/10/2012, 16:39
napsak eylemmi yapsak
Eylem ve bizler???
Çok komik geliyor :)
Taksicilere katılalım eylem varsa...:)
Sparco34
11/10/2012, 16:43
Toplanalım eylem yapalım :sleep000::ban?:
aynen abi :D
Maşallah. Hükümetimiz çalışıyor. Kasımpaşa kaplanı. Aslanım be. Ortadoğu'nun sefiri. Barzani ile de gurur duyuyorum. Savaş çıksın savaş, Suriye'nin haddini bildirelim, nasıl indirdik uçağını, biz uçağı izlerken amcamlar nasıl koydular 10 kuruş zammı.. Holey be iyiki bu ülkede yaşıyorum :)
:D:D cıldırdı sonunda
Meclisin önün de benzin zammını protesto eden yok mu acaba hiç taksiciler mesela..
zannetmiyorum o taksilerin plakasını ucururlar hemen :)
ney?
Eylem ve bizler???
Çok komik geliyor :)
neden komik hep birlikte diğer forumlarada söyleyelim
Herkes plakamıza ceza yazarlar mı diye korkar...
dogus618
11/10/2012, 16:48
devlet açığı kapatmaya çalışıyor saolsun.))
Sparco34
11/10/2012, 16:50
Herkes plakamıza ceza yazarlar mı diye korkar...
mehmetim :) birde o varya gerçi benim ön plaka yok :D
zenginler sıkılıyor trafik çekmekten saat gece 03.15 köprüde beşiktaştan itibaren trafik var eskiden boylemiydi bencede daha fazla zam zam zaaaam :D :D
ya arkadaşlar. bilmem bileniniz var mı önceki pazar Türkiye genelinde Hayvanları Koruma Kanunu'nda yapılacak değişiklik protesto edildi. bizde ailecek eylemin İzmir ayağına katıldık. Epey bir katılım vardı. Ve neticesinde değişiklik teklifi geri çekildi. Yani eylem işe yaradı. Aynı şey şu benzin zammı içinde pek tabii yapılabilir. Örgütlenmeyi yapmak için bazı çevrelerden destek gerekebilir ama, herkes elden geleni yapsa yani. olmamı?
ya arkadaşlar. bilmem bileniniz var mı önceki pazar Türkiye genelinde Hayvanları Koruma Kanunu'nda yapılacak değişiklik protesto edildi. bizde ailecek eylemin İzmir ayağına katıldık. Epey bir katılım vardı. Ve neticesinde değişiklik teklifi geri çekildi. Yani eylem işe yaradı. Aynı şey şu benzin zammı içinde pek tabii yapılabilir. Örgütlenmeyi yapmak için bazı çevrelerden destek gerekebilir ama, herkes elden geleni yapsa yani. olmamı?
Olmayacak bir şey değil....
Sparco34
11/10/2012, 16:57
Olmayacak bir şey değil....
evet abi yönetim bununla ilgili çalışma yapsın ben şahsen bizzat yönetime yardımcı olacağım
yapalım birşey bence
Ben bu konuda yapalım tüm puntocu bravocu ve forumdaki tüm dostlarla ankarada bi buluşma yapalım ana arterlerde dolaşalım dedim ama yönetimin veya organizatörcülerin işe el atması lazım , mesela bu c tesi ben ankaradayım olaki bir buluşma yaparsanız memnunuyitle katılırım.
valla 20-30 liralık benzin almaktan depo kapağım açılıp kapanmaktan kilidi bozuldu :D eee o 30 lirayada azcık benzin ettiği için daha fazlasınada güç yetmiyo daha ne kadar artcak bakalım ..
Bugün fullemiştim, bu gidişle LPG ye geçiş yapacaz herhal...
Sparco34
11/10/2012, 18:15
artık ben bile :D 50 tl ile dolduruyorum önümüz bayram :D fuullemek gerekirse yandıık mecburen yapıcaz
Ayberk0616
11/10/2012, 18:46
6 olsun bizim olsun :D
Durmak yok hedef 2023
krakercocuk
11/10/2012, 18:59
o yasa iptal olmadı hocu..sadece bir maddesini değiştirecekler okadar..bende de pit var...bende ordaydım...ama güzel eylemdi allah için
LPG rulez.:D
hangi maddeyi değiştireceklermiş ya. benim zeus amerikan bulldog boxer kırması. bull boxer diye geçiyor. yasa çıkarsa köpeği alma ihtimalleri varmış galiba. gerçi sıkıysa alsınlar o da ayrı..
akp nin önüne yürümek 3 yıldan başlıyor burada..
Punto_Can
11/10/2012, 23:19
ne sadece 10 kuruş mu?
amaaaan bende bişey zannettim, 10 kuruş kime dokunur ki :D
biz son birkaç yıldır ne kuruşlar gördük, 10 kuruş neymiş....!!!!!
aykut_1914
11/10/2012, 23:29
hangi maddeyi değiştireceklermiş ya. benim zeus amerikan bulldog boxer kırması. bull boxer diye geçiyor. yasa çıkarsa köpeği alma ihtimalleri varmış galiba. gerçi sıkıysa alsınlar o da ayrı..
zeus çiğ yer la gelenleri :D :D
BaranSelo
11/10/2012, 23:31
Herhalde 2013 ün sonlarına doğru 7 lirayı falan görücez.
Hedef 2023 mağlum,10 lirayı da görürüz Allah'ın izniyle.:glare000:
Biz boyle guldukce yakinda arkamizada gecerler merak etmeyin alismisiz artik zam konularinda gulmeye
sent my new ipad
Bu habere ait kaynak var mi? Hicbir yerde boyle bir bilgi gecmemisler.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
erosistanbul
12/10/2012, 00:15
15-12-2008 de aracı ilk aldığımda ilk benzinimi 2.60 dan almıştım.
10tl ne zaman olacak acaba, sabırsızlıkla bekliyorum.
durmak yok yola devam.
Bu habere ait kaynak var mi? Hicbir yerde boyle bir bilgi gecmemisler.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
bende göremedim ama bayram öncesi beklerim böyle bi z***** acıkcası :censoree:
bende göremedim ama bayram öncesi beklerim böyle bi z***** acıkcası :censoree:
Haber gecen gunun galıba sms gelmedı zam var dıye gecen gunkı haberın yorumlarını okuyup bugunde zam varmıs gıbı anlasıldı sanırsam sabaha goruruz artık gelmısmı gelmemısmı dıye