Orijinalini görmek için tıklayınız : 10.000 bakımım 1.3 mjet punto evo
07 Ocak 2012 de Ankara Otomotivden teslim aldığım Punto Evo1.3 mjet e5 95 hp aracım 8060 km ye geldi. Bulunduğum şehir olan Karabük ilinde yetkili servis olmadığı için bende yakınlığı sebebiyle bir Ankara seyahati düşünüyorum. 10.000km ve yıllık bakımda nelerin yapılacağını merak ettiğimden Müslüm ustamdan ve diğer arkadaşlardan yardım beklemekteyim. Ayrıca kaba taslak çıkacak maliyetide öğrenirsem (bildiğiniz üzere şehir dışından geldiğim için) ona göre tedarikli gelirim. Bu arabayı aldığım için ve sizin gibi kurumsallaşmış tam anlamıyla dernek olmuş bir siteye üye olduğum içinde gurur duymaktayım. Sağlıcakla kalın Rabbim tekerinize taş deydirmesin.
Ya ismail abicim, seni karabükteyken aramıştım ama cebini açmamıştın, bende bu hafta sonu ankaraya gidiyorum bir sınav için c tesi kısmetse Ankara Kartaş Maltepe servisinde olacağım, olaki sizde bu hafta sonu özellikle c tesi orda olacaksanız öğle civarlarında orda olacağım kısmetse
Tahminimce maliyeti 10 bin km bakımın maliyeti 200-220 civarı tutabilir umarım daha da aşağı alabilirsiniz, ancak dikkat edin alınacak malzemelerde kimisi yerli kimisi ithal olabiliyor fiyatları burdan da düşük veya yüksek çıkabilir bilginize...
7400 km de yıllık bakımım 230 tuttu..
7400 km de yıllık bakımım 230 tuttu..
İsmail beyin ki 95 lik, yağ filtresi değişik bizimkilerin , bir de servisten servise değişiyor...
Emrullah kardeşim. ne zaman aramıştın bu aralar kafam biraz dalgın işle ilgili sıkıntılar var da. telefon numaranı özelden paylaşırsan bende kaydederim sonra iki elim kanda olsa açarım. teşekkürler. Cumartesi servis sonrası yapılanları anlatırsın buradan merakla bekliyoruz.
Emrullah kardeşim. ne zaman aramıştın bu aralar kafam biraz dalgın işle ilgili sıkıntılar var da. telefon numaranı özelden paylaşırsan bende kaydederim sonra iki elim kanda olsa açarım. teşekkürler. Cumartesi servis sonrası yapılanları anlatırsın buradan merakla bekliyoruz.
Yok abi önemli değil ama yanılmıyorsam hazıran ayında olabilir, Karabük Ünv y lisans için geldiğimde aramıştım, c tesi günü Ankara Kartaş Maltepeye bakım için değil abinin yanına uğruycam bişi sorcam, olaki sizde gelirseniz oraya randevu alın buluşuruz diycektim. Özelden no yu atarım.
krakercocuk
11/10/2012, 16:17
250 civarı tutar en fazla