Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 105 hp Garantili 2010
Fiat punto evo 1.4 77 hp 8 Valf ile karşılaştırmayınız. BOYA YOKTUR..
aracım 1.4 105 hp 16 valf olup seri ve az yakan tipidir renk evo mavisidir. 6 İLERİ VİTESTİR.
Şehir dışına bile cıkmamıştır az kullanılmıştır.
# Start-stop özelliği vardır. 4 cam otomatik ayrıca kumanda ile camlar açılıp kapatılabilir.
Sürücü, yolcu, diz hava yastıkları,Çift yönlü klima , Kör nokta virajlara duyumlu sis farları, elektrikli direksiyon( direksiyon ve vites topuzu deridir) , Krom yan çıtalar orjinal.
arka park sensörü , ön kol dayama , elektrikli aynalar , orjinal çelik jant, abs + ebd fren sistemi,,Yol bilgisayarı,Yükseklik ayarlı ön ve arka kafalıklar. VS bir cok özelliği mevcuttur.
Araç garantilidir. muayenesi vardır . 23500 kmdedir bakımları yeni yapılmıştır. yedek anahtarı mevcuttur.
Askere gideceğim için satıyorum. daha detaylı bilgi için arayabilirsiniz.
https://image5.sahibinden.com/photos/38/10/63/99381063kax.jpg
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-punto-evo-1-4-multiair-105-hp-garantili-2010-102357235/detay
Misafir046
09/10/2012, 14:09
Haayırlısı olsun.Kazası,boyası değişeni varmı ?
Yoktur komple orjinal sadece ön camda 15 cm kadar cizik var hafif cıtlak..
Misafir046
09/10/2012, 14:19
Yoktur komple orjinal sadece ön camda 15 cm kadar cizik var hafif cıtlak..
O çok önemli değil.Arabanız kolay satılır o zaman.Guzel bir arac cunku maasallah.
inş. fiyatı uygun zaten forumdan alıcak olan varsa 26.500 e kada verebilirim bu fiyata orjınal multiair bulmak zor :)
rengi nedeniyle alınabilecek araçlardandır. Hayırlı satışlar umarım değerinde değerine gider...
rengi nedeniyle alınabilecek araçlardandır. Hayırlı satışlar umarım değerinde değerine gider...
bazı arkadaslarm bu renk gıtmez dedi .)) çok guldum :d
İkinci elde renge bakana ben sıfır öneririm kesinlikle:)
Km, kaza, bakım durumu ikinci el değerini etkiler.Renge kafa yorma Aykut, hayırlı satışlar...
Bence renk güzel fiyatıda uygun...
bu renk cok az var piyasada zaten parlament mavisi diger mavıler cok cıyak duruyor bu hoş duruyor ...
sedat06DF5649
09/10/2012, 15:35
hayırlı satışlar araç güzel fiyatta iyi inş değerini bilene gider.
EvoKoray
09/10/2012, 16:56
daha yeni almadın mı yav :) hayırlı satışlar
daha yeni almadın mı yav :) hayırlı satışlar
abi şubatta askerlık gorundu yolcudur abbas :D
barisunye
09/10/2012, 20:08
Fiat punto evo 1.4 77 hp 8 Valf ile karşılaştırmayınız. BOYA YOKTUR..
aracım 1.4 105 hp 16 valf olup seri ve az yakan tipidir renk evo mavisidir. 6 İLERİ VİTESTİR.
Şehir dışına bile cıkmamıştır az kullanılmıştır.
# Start-stop özelliği vardır. 4 cam otomatik ayrıca kumanda ile camlar açılıp kapatılabilir.
Sürücü, yolcu, diz hava yastıkları,Çift yönlü klima , Kör nokta virajlara duyumlu sis farları, elektrikli direksiyon( direksiyon ve vites topuzu deridir) , Krom yan çıtalar orjinal.
arka park sensörü , ön kol dayama , elektrikli aynalar , orjinal çelik jant, abs + ebd fren sistemi,,Yol bilgisayarı,Yükseklik ayarlı ön ve arka kafalıklar. VS bir cok özelliği mevcuttur.
Araç garantilidir. muayenesi vardır . 23500 kmdedir bakımları yeni yapılmıştır. yedek anahtarı mevcuttur.
Askere gideceğim için satıyorum. daha detaylı bilgi için arayabilirsiniz.
https://image5.sahibinden.com/photos/38/10/63/99381063kax.jpg
Fiat Punto EVO 1.4 Multiair Dynamic 2010 Model 27.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 99381063 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-punto-evo-1-4-multiair-105-hp-garantili-2010-99381063/detay)
hayırlı satışlar....aracın ilk sahıbımısınız.....
Hayırlı satışlar pop kit evo kit asist kit bunlar mevcut mu?
emrahisilti
09/10/2012, 20:45
Yanlis hatirliyorsam ozur dilerim bu araba yag eksiltmiyormuydu?
2. sahıbıyım
# yk kardes yag eksıltmesı ben yag sandım ancak o problemde benzın bıtmıs :D kesınlıkle motorunda srun yok %90 motoru
Hayırlı satışlar pop kit evo kit asist kit bunlar mevcut mu?
asist kit yok. ama pop kıt evo kıtte neler var bılmıyorum ?
onur1986
09/10/2012, 23:45
Ne bahtsız araçmış arkadaş daha 2. yaşında 3. sahibine gidecek(!)
sans kardes 4de gıder 5de.d
Hayırlı satışlar bu aracı almak için antep e gelmekten son anda vazgeçmiştim siz almadan önce.. Yol gözümde büyüdü ve satıcıya güvenemedim.. (bu da bir itiraf oldu :) )
Araç ile ilgili forumda yazdığınız mevcut sorunlarınızı giderdiniz mi onu da iyi ce açıklarsanız forumdan alıcısı çıkar bu aracın diye düşünüyorum sonuçta yepyeni bir araç..
Hayırlı satışlar olsun..
Hayırlı satışlar bu aracı almak için antep e gelmekten son anda vazgeçmiştim siz almadan önce.. Yol gözümde büyüdü ve satıcıya güvenemedim.. (bu da bir itiraf oldu :) )
Araç ile ilgili forumda yazdığınız mevcut sorunlarınızı giderdiniz mi onu da iyi ce açıklarsanız forumdan alıcısı çıkar bu aracın diye düşünüyorum sonuçta yepyeni bir araç..
Hayırlı satışlar olsun..
hiç bir sorun yok cok sukur ...
nuisance
17/10/2012, 23:21
yahu yazmayayım yazmayayım diyorum fakat, bu aracın sıfırı bayide pazarlıkla anahtar teslim 32 bine alınabiliyor(hatta yıl sonu daha altına bile alınabilir). 27K verip neden 2. sahibinden, 2 yaşında, 20 küsür binde 2. el bir araç alayım?
hayırlı satışlar ama benim aklıma yatmıyor bu fiyatlar.
dogus618
17/10/2012, 23:26
yahu yazmayayım yazmayayım diyorum fakat, bu aracın sıfırı bayide pazarlıkla anahtar teslim 32 bine alınabiliyor(hatta yıl sonu daha altına bile alınabilir). 27K verip neden 2. sahibinden, 2 yaşında, 20 küsür binde 2. el bir araç alayım?
bence ilk olarak kendinizi tanıtsanız çok daaha iyi olucak
nuisance
17/10/2012, 23:29
bence ilk olarak kendinizi tanıtsanız çok daaha iyi olucak
tabi haklısınız, ismim Murat, istanbul'da yaşıyorum. bir süredir fiat punto veya bravo araç almak için araştırma yapıyorum.
başta 2. ellere odaklanmıştım fakat fiyatların anlamsızlığı nedeniyle sıfır araçlara bakmaya başladım.
dogus618
17/10/2012, 23:34
walla arkadaş esasında çok istememiş ben takasla 1.3 punto evo active 26300 kmde 2011 model orjinal 27 bin e verdim araç benden sonra 29bin e satıldı bence arkadaş çok ucuk bir tutar istemiyor
bu arada hooşgeldiniz
nuisance
18/10/2012, 15:24
Kullanılan uslüp harikaymış yalnız.
Fiyat almıştım zaten merak etmeyin, ona göre yazıyoruz.
Punto 1.4 multiair + esp paket + metalik boya + sigorta ve ruhsat işlemleri(yani anahtar teslim) = 32600TL peşin fiyat.
Bayi: Medos Fiat -Kartal / İstanbul.
Misafir046
18/10/2012, 15:34
Eger 32 bine bulduysanız cok iyi.
Bana izmirde agustos sonunda Poyraz petrol yeşili reginde full araca bana 36500 cekmişlerdi.
dogus618
18/10/2012, 17:07
Alıntı yapılan mesaj silinmiştir.
Ya bencede uslup cok kotu herkes burda fikirlerini paylaşıyor olmamasi gereken bu durum.
Śimdi gelelim esas konuya madem adminler isi bu kadar sıkı tutuyor ozaman bu konuyu gozden gecirsin bana gore arkadasin uslubu biraz kotu olmus ama hakaret vs bisi icermiyo buna benzer bir uslupta bende dewlete cezalara isyan ettim konuya takilmayan admin kalmadi simdi demek istedigim konu şu,arkadasim sakin ustune alinma sahsi bir olayim asla yok seninle ama madem bu kadar itinali bi sekilde adminler konulari hemen duzenliyo kitliyo ozaman bu arkadasin yazisida duzenlenmeli bana gore arkadasima asla kasitim onu kirmak veya ona satasmak degil derdim derdim adminler.
Size sesleniyorum form yoneticileri ya herkese esit davranacaksiniz yada kontrolsuz birakacaksiniz formu. Bana isteyen kizsin isteyen yonetici uyeligimi silsin madem demokrasi ozgurluk var buda sahsi gorusumdur burda yapilan usluba takilmayin sadece ornek gostererek takildigim konuya geldim
Araç Satılmıştır. KONU KİLİT...
hayırlı olsun yerine ne gelecek acaba :)