PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık ön kelebek Cam Alt Conta

yusuffffff
08/10/2012, 17:40
Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz bölümündeki contadan lazımdır. Servise sordum camla birlikte geldiği için yüksek fiyat çektiler. Elinde hurda, pert araçtan çıkma veya yan sanayide olabilir olan varsa iletişime geçelim.

onurunlu
15/10/2012, 03:56
yeni arabada bile düşmüş :S , bende 2006 active var , bendekide düştü ve düşende çok gördüm, fiat bu kronik sorunlarını düzeltmeyecek sanırım, ha dikiz aynasının altındaki plastik parça ve ön panjurada dikkat et derim :) , birazdan bende eksiklerimi gidermek için başlık açıcam görebilirsin :)

celenlee
15/10/2012, 15:26
Nasıl düşüyor arkadaşlar o?

Benim aracım 2009 dynamic.

Keleek camını komple sarıyor o parça. Yekpare benim bildiğim yani..

Yanlış mı baktım acaba??

yusuffffff
01/03/2013, 03:33
Parça düşmemiştir. Aracı acelemiz olduğu için direk bursa fabrikadan teslim aldık. Geceydi görmedik tabi. Aracı aldığımda hafif bir sıcak sıyırma izi vardı üzerinde bende değiştirmek istiyorum. Contada sıkıntı yok ama böyle bir iz var üzerinde. Sanırsam araç taşınırken olmuş. Aldığım yerle konuştum aracı aldıktan sonra siz yıkarken yapmışsınızdır deyip üstümüze attılar üstelik, aracı teslim aldıktan sonra en ufak şeyleri bile yalan dolanla size iteliyorlar. Bir daha araç alırsam vidalarına kadar kontrol edecem.

Neyse elinde olan varsa hala alabilirim ilan günceldir.

celenlee
01/03/2013, 22:11
yeni arabada bile düşmüş :S , bende 2006 active var , bendekide düştü ve düşende çok gördüm, fiat bu kronik sorunlarını düzeltmeyecek sanırım, ha dikiz aynasının altındaki plastik parça ve ön panjurada dikkat et derim :) , birazdan bende eksiklerimi gidermek için başlık açıcam görebilirsin :)

Komple bir bütün olarak kelebek camını sarıyor bu parça, yani düşmüş olamaz :)

Acaba 2006 modellerde farklı mı bu conta?

celenlee
01/03/2013, 22:13
Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz bölümündeki contadan lazımdır. Servise sordum camla birlikte geldiği için yüksek fiyat çektiler. Elinde hurda, pert araçtan çıkma veya yan sanayide olabilir olan varsa iletişime geçelim.

Geçmiş olsun, fotodaki araç sizinse bir şey sormak istiyorum :)

Direksiyonu saran o beyaz şey de nedir? Kılıf dicem, ama perdeli gibi garip bişi?

yusuffffff
06/03/2013, 21:02
Komple bir bütün olarak kelebek camını sarıyor bu parça, yani düşmüş olamaz :)

Acaba 2006 modellerde farklı mı bu conta?

2006 modeller hakkında bir bilgim yok, servise sorduğumda bu parçayı camla birlikte geliyor demişlerdi ve bir sürü para istediler, bende tabi ufak conta için cam mı değişir diye yanaşmadım. Çıkmacıya da sormaya vakit bulamadım. Elinde olan varsa alabilirim.

Geçmiş olsun, fotodaki araç sizinse bir şey sormak istiyorum :)

Direksiyonu saran o beyaz şey de nedir? Kılıf dicem, ama perdeli gibi garip bişi?

Foto internetten parçanın neresini olduğunu anlatabilmek için kullandım. Benim aracım siyah renk. O beyaz şey hakkında bir bilgim yok, ama araç sıfırsa koruma kılıfı olabilir diye düşünüyorum. Bende siz söyleyince farkettim :D