Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto mp3lü teyp ariyorum
dincsoy16
08/10/2012, 13:23
Arkadaslar teybimin cd okuyucusunda problem var sarkilar atlama yapiyor.acip teybi kurcalarken kisadevre oldu suan cd kismi hic calismiyor.elinizde cd mekanizmasi saglam sagi solu kirik teybiniz varmi?yada calisir durumda uygun fiyata teybini satan arkadas varmi?yardimlariniz icin tesekkurler
Sent my GT-I9100 using
shellcininabisi
08/10/2012, 18:12
Arkadaslar teybimin cd okuyucusunda problem var sarkilar atlama yapiyor.acip teybi kurcalarken kisadevre oldu suan cd kismi hic calismiyor.elinizde cd mekanizmasi saglam sagi solu kirik teybiniz varmi?yada calisir durumda uygun fiyata teybini satan arkadas varmi?yardimlariniz icin tesekkurler
Sent my GT-I9100 using
hocam bulsanda pek uyguna geleceğini sanmıyorum. tabi benim fikrim bu.. iLLA cd çalcak diye birşey yok diyorsan ve teybin diğer fonksiyonları çalışıyorsa benim açtığım bir konu vardı şöyle bir cihaz alabilirsin hem flash bellek çalar.
https://forum.grandepuntotr.com/ses-goruntu-sistemleri/31896-evom-da-cd-derdine-son-iste-car-audio-system-ve-montaj.html
dincsoy16
08/10/2012, 18:21
Blaupunktun usb ve bluetooth arayuzunu siteden bi arkadastan aldim.ama cd de calissa hic fena olmaz mantigi ile hareket ediyorum.bahsettiginiz cihazi daha once kullandim gayet stabil ve güzel ses veriyor.orjinalini gorunce fiyatta ayni oldugu icin balupunktu tercih ettim.yardimlariniz icin tesekkurler.
Sent my GT-I9100 using