Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkür...

Ziyaretci031
08/10/2012, 09:35
Yan ayna kapaklarımın boyanmasında bana yardımcı olan Abime Çok TEŞEKKÜR EDERİM.
Abicim çok saol Allah razı olsun.

1ocak2011
08/10/2012, 09:49
Harun çok güzel oldu, Güle Güle kullan...

Ziyaretci031
08/10/2012, 09:51

allah razı olsun abı cok tesekkur ederım ha bu arada vermıs oldugun anten ıcın de cok tesekkur ederım abıcıgım unuttum sanma sakın. :)

1ocak2011
08/10/2012, 09:55
allah razı olsun abı cok tesekkur ederım ha bu arada vermıs oldugun anten ıcın de cok tesekkur ederım abıcıgım unuttum sanma sakın. :)

Güle güle kullan dostum.

Ziyaretci031
08/10/2012, 09:56
Güle güle kullan dostum.

Çok teşekkur ederım abıcım minnettarım sana :)

selahattincevik01
08/10/2012, 10:07
Bence de hem anten hem de ayna kapakların güzel oldu.Güle güle kullan Haruncuğum.

Engin_T
08/10/2012, 10:15

Bence de hem anten hem de ayna kapakların güzel oldu.Güle güle kullan Haruncuğum.

Kesinlikle :D

Ziyaretci031
08/10/2012, 10:55
Kesinlikle :D

teşekkur ederım kardesım benım cok saol

allah razı olsun abıcım cok saol

Ziyaretçi033
08/10/2012, 11:02
Hayırlı uğurlu olsun :)

Ziyaretci031
08/10/2012, 11:09
Hayırlı uğurlu olsun :)

Çok teşekkur ederım allah razı olsun

Ziyaretçi034
08/10/2012, 12:08
bende günü birlik ankara ziyaretimde beni kırmayıp bi-xenon montajımı büyük bir titizlikle yapan abime çok teşekkür ederim. (her ne kadar 17:30 da ankaradan çıkıp sabah 7 de istanbul'a varmama sebep olan karayolları v.b. yolun kapanmasıyla ilgili kim varsa en derin saygılarımı sunarken bi-xenon'la yolculuk oldukça keyifliymiş, yol vermek istemeyen sol şerit müdavimleri için caydırıcı bir opsiyon oldu :))

sadece o değil tabi, tuncay abi, harun, engin, ismini hatırlamadığım başka kim varsa; sizlerede çok teşekkürler

selahattin abiye ayrı bir paragraf yazayım; beslenme saatinde ki üstün başarısından ötürü sanada teşekkürler abi (sonra alınma abi, bak ayrı paragraf açtım sana :) )

en kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle...

o değilde spoiler ne oldu :D

Ziyaretci031
08/10/2012, 12:12
bende günü birlik ankara ziyaretimde beni kırmayıp bi-xenon montajımı büyük bir titizlikle yapan abime çok teşekkür ederim. (her ne kadar 17:30 da ankaradan çıkıp sabah 7 de istanbul'a varmama sebep olan karayolları v.b. yolun kapanmasıyla ilgili kim varsa en derin saygılarımı sunarken bi-xenon'la yolculuk oldukça keyifliymiş, yol vermek istemeyen sol şerit müdavimleri için caydırıcı bir opsiyon oldu :))

sadece o değil tabi, tuncay abi, harun, engin, ismini hatırlamadığım başka kim varsa; sizlerede çok teşekkürler

selahattin abiye ayrı bir paragraf yazayım; beslenme saatinde ki üstün başarısından ötürü sanada teşekkürler abi (sonra alınma abi, bak ayrı paragraf açtım sana :) )

Kardeşim kendi adıma senı tanıdıgım ıcın cok mutluyum geldıgın ıcın ayaklarına saglık spoiler meselesıne gelınce bılıyorsun manevı ...... verecek hatırlat dedı arayacagım bırazdan
:)

1ocak2011
08/10/2012, 12:16

Şimdide beslenme saati ile ben alındım:g0000000:

Ziyaretçi051
08/10/2012, 12:20

önemi yok oğuzhancım seni tanımak ayrı bir güzellikti.yol kapandığında makasını eline alıp koşmaya başlasaydın herhalde daha çabuk istanbula giderdin :thumbup1: yeniden görüşmek dileğiyle

spoyler için biraz kıvranması lazımki değeri olsun :siritma:

Ziyaretçi034
08/10/2012, 12:21

abi o esnada sen yoktun, giderken en çok sana teşekkür ediyorum demiştim abiye, selahattin abi'de ne yani biz bişey yapmadık mı diye latife yapmıştı :) oradan çıktı o mevzu. yoksa kimsenin hakkını yiyemem çok güzel bir misafirperverlik örneği sergilediniz. dönüşte arkadaşımla konuşuyorduk keşke biraz daha yakın olsakta sürekli gelsek diye

1ocak2011
08/10/2012, 12:22
abi o esnada sen yoktun, giderken en çok sana teşekkür ediyorum demiştim abiye, selahattin abi'de ne yani biz bişey yapmadık mı diye latife yapmıştı :) oradan çıktı o mevzu. yoksa kimsenin hakkını yiyemem çok güzel bir misafirperverlik örneği sergilediniz. dönüşte arkadaşımla konuşuyorduk keşke biraz daha yakın olsakta sürekli gelsek diye

Takılıyorum kardeşim, Ben araba yıkarken siz gitmişsiniz, Bizde sizi tanımakla çok mutlu olduk. E artık projelerinde sürekli gelirsin... Daha 'in yalıtımları var...

Ayberk0616
08/10/2012, 12:24
Dün sağolsun abi bütün yapıcaklarimiza fazlasıyla yardımcı oldu çoğunlukla kendisi yaptı öğlende selahattin abi ve tuncay abi sağolsun yemek olayını hallettiler. abime tekrardan teşekkürler chucky ve jumanjinin resimlerini akşam eklerim iki arabayi yıkayıp resimledim:)

Ayrıca dün gelen arkadaşların abilerimin ayaklarına sağlık katılan herkese teşekkürler :)

Engin_T
08/10/2012, 12:30

Bi-xenon'lar gerçekten güzel oldu :) Güle güle kullan Oğuzhan abi, tekrar görüşmek üzere :)

Tuncay Abi, Selahattin abi ellerine sağlık :)

Ziyaretci031
08/10/2012, 12:38
önemi yok oğuzhancım seni tanımak ayrı bir güzellikti.yol kapandığında makasını eline alıp koşmaya başlasaydın herhalde daha çabuk istanbula giderdin :thumbup1: yeniden görüşmek dileğiyle

spoyler için biraz kıvranması lazımki değeri olsun :siritma:

B..a kıvranıyorum gerçekten dahamı kıvranayım insan ev.....a kıyarmı????
Ellerinden öperım abıcım canın sağ olsun sen degerlısın benım ıcın bılıyorsun.
cumartesı kısmetse yanındayım lastıkler ıcın bı engel cıkmassa tabı :)

Ayrıca dün gelen arkadaşların abilerimin ayaklarına sağlık katılan herkese teşekkürler :)

kardesım geldıgın ıcın ayaklarına sağlık mutlu oldum senı tanımaktan
yanlız yıkamaya bozuk para atmamısın senı arıyorlar:)

Ayberk0616
08/10/2012, 12:45
kardesım geldıgın ıcın ayaklarına sağlık mutlu oldum senı tanımaktan
yanlız yıkamaya bozuk para atmamısın senı arıyorlar:)

Abi bi kaç gün sonra gidicem o zaman atarım :)

Ziyaretci031
08/10/2012, 12:46
Abi bi kaç gün sonra gidicem o zaman atarım :)

bılıyorsun benlık bırsey yok ama sonrakı yıkamalar ıcın sıkıntılı yoksa calısmıyo :)
cumartesı bı aksılık cıkmassa bende ordayım gel gorusuruz otururuz kardesım

Ayberk0616
08/10/2012, 12:48
Olabilir abi cumaya yaklaşalımda konuşuruz:)

Ziyaretci031
08/10/2012, 12:49
Olabilir abi cumaya yaklaşalımda konuşuruz:)

tamamdır kardesım

Ayberk0616
08/10/2012, 12:54
tamamdır kardesım

Abi sende resimler vardı noldu onlar :)

Ziyaretci031
08/10/2012, 12:55

duruyor kardesım sen bana mail adresı verde atayım ben burdakı pc den atamıyorum

attım kardesım mail

tamamdır kardesım

ah ah abıcım benım ahhhhh

Ayberk0616
09/10/2012, 11:39
Bendeki fotolar;

Ziyaretçi034
09/10/2012, 11:58
fotoğraf konusunda pek bi pinti çıktım. koca pazar günü tek bi resim çekmişim :D

Ziyaretçi051
09/10/2012, 14:12
Bendeki fotolar;

fotoğraflar güzel çıkmış ayberk eline sağlık