PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : nokia 302 yada c3 kulanan varmı ?

omer06
08/10/2012, 00:44
yorumlarını alabilirmiyim?
sadece arama yapsın whatapp kullanayım sarjı gitsin sıkıntı yaratmasın fiyatı uygun olsun diyen bi telefonmu?
facebokk ve twittera cok giren birisi değilim telden

Birkan61
08/10/2012, 00:58
C3 kullanıyorum.

Tuş takımında bulunan 3 tane krom tuş var, onlar soyuluyor siyah oluyor uyuz bir durum :)

Haricinde kullanışlı basit güzel bir telefon.. Yazımı falan gayet rahat.

Ben sadece diğer telefonlara göre ahizeden gelen sesin az olduğunu düşünüyorum, yoksa benim teldemi bi sorun var? Yinede bunu bi deneyin test edin..

Şarjı gayet güzel.. Gün içinde sürekli telefon, msj trafiği içinde 2 gün gidiyor full kullanımda.

Telefonu pek kullanmayıp 3 - 3,5 gün idare ettiğide oldu :)

omer06
08/10/2012, 01:01
C3 kullanıyorum.

Tuş takımında bulunan 3 tane krom tuş var, onlar soyuluyor siyah oluyor uyuz bir durum :)

Haricinde kullanışlı basit güzel bir telefon.. Yazımı falan gayet rahat.

Ben sadece diğer telefonlara göre ahizeden gelen sesin az olduğunu düşünüyorum, yoksa benim teldemi bi sorun var? Yinede bunu bi deneyin test edin..

Şarjı gayet güzel.. Gün içinde sürekli telefon, msj trafiği içinde 2 gün gidiyor full kullanımda.

Telefonu pek kullanmayıp 3 - 3,5 gün idare ettiğide oldu :)
ne kadar süredir kullanıyorsun ?
whatapp kullanıyormusun ?? kamerası nasıl sence ? klavyedeki yazılarda silinme durumu varmı ?

Birkan61
08/10/2012, 01:21
ne kadar süredir kullanıyorsun ?
whatapp kullanıyormusun ?? kamerası nasıl sence ? klavyedeki yazılarda silinme durumu varmı ?

6 - 7 ay oldu hocam..

Onu kullanmıyorum :)

Kamerası kötü ya.. Ama idare eder :) isterseniz örnek fotolar atiyim telden çekilmiş..

Klavyedeki yazılarda hiç bir sorun yok sadece o kromlar..