Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Kicker 30cm Subwoofer
Arkadaşlar bagajda yer açmak adına Kicker 30cm subwoofer'ımı satıyorum.
Forumdan alacak arkadaşa güzel bir fiyat yapacağım.
Kicker 30cm cift bobin 195tl
-https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-kicker-k-serisi-bu-fiyata-kacmaz-70714806/detay/
Sparco34
08/10/2012, 13:35
abim hayırlı satışlar
kılıfı nasıldır kullanışlımı olmadı güzel fiyatla pm alabilirim D:
Eyvallah Mehmetim. Kabininde sorunsuz sub. Pm attım
Sent my iPad 2 using
Akşam günceli
Sent my iPad 2 using
miskofalez
11/10/2012, 02:29
50 liraya bile alınmaz bendede var aynısı ikinci eli 120 ye almayanı dövüyolar piyasada...
emrahisilti
11/10/2012, 02:37
ben 2-3 ay önce 100 tl ye zor sattım.Güzel alet kaliteli ses veriyor ama piyasada okadar çok çin malı var ki insanlar 0 malı kredi kartına 12 taksitle alıyor
Ziyaretci040
11/10/2012, 14:06
hocam adamın ilanın içine ettiniz desem yeridir. :S
Hayırlı satışlar.
Sparco34
11/10/2012, 14:09
ilan kuralları gereği
bildiğim kadarıyla sorularınızı veya satışla alakalı bir faydada bulunmak istiyorsak bence
istersen
hayırlı satışlar diyip konudan çıkmak olacaktır.
Ziyaretci032
11/10/2012, 14:34
50 liraya bile alınmaz bendede var aynısı ikinci eli 120 ye almayanı dövüyolar piyasada...
hiç hoş değil böyle bir yaklaşım!
hayırlı satışlar.
Ziyaretci040
11/10/2012, 23:01
hiç hoş değil böyle bir yaklaşım!
hayırlı satışlar.
katılıyorum ben olsam sektiriyodum.Bu arada bende bu aralar orj. teyibi bozmadan ufak bi ses sistemi yapmak istiyorum aslında.Ve paket sistemler var sahibinden.com'da 399 falan yazıyor.Ancak nasıl olur kalitelimidir anlıyan bir arkadaş olsa alcam yanıma gidicem alıcam :)
Tekrar hayırlı satışlar.
Sen orjinal kicker 50 liraya bul ben hemen alayım.
Sent my iPad 2 using
aykut_1914
11/10/2012, 23:39
katılıyorum ben olsam sektiriyodum.Bu arada bende bu aralar orj. teyibi bozmadan ufak bi ses sistemi yapmak istiyorum aslında.Ve paket sistemler var sahibinden.com'da 399 falan yazıyor.Ancak nasıl olur kalitelimidir anlıyan bir arkadaş olsa alcam yanıma gidicem alıcam :)
Tekrar hayırlı satışlar.
can a sor abi sen :D SteinGP
Ziyaretci040
12/10/2012, 00:01
adama sorsan süper oluyorda . Meslek satınalma olunca satıcıya inanası gelmiyor insanın. Sorarım bir ara :)
Sparco34
12/10/2012, 09:29
adama sorsan süper oluyorda . Meslek satınalma olunca satıcıya inanası gelmiyor insanın. Sorarım bir ara :)
burak ufak ucuz yollu bir tesisat istiyorsan çok iyi yardımcı olurum sana kardeşim
Ziyaretci040
12/10/2012, 09:36
burak ufak ucuz yollu bir tesisat istiyorsan çok iyi yardımcı olurum sana kardeşim
Valla tamir görmemiş 2. el bile olabilir o kadar önemli değil görmüşündür hepsiburada sitesinde var paket sistemler onlardan almayı düşündüm ama anlamadığım için elleşmedim.çok bişi istemiyorum bi amfi bi bass mdfsi ile beraber bi çiftte midtiz takım. Adamda var işte 350 falan.2. elide olsun 220 230 o civarlardadır diye tahmin ediyorum.
Sparco34
12/10/2012, 09:39
Valla tamir görmemiş 2. el bile olabilir o kadar önemli değil görmüşündür hepsiburada sitesinde var paket sistemler onlardan almayı düşündüm ama anlamadığım için elleşmedim.çok bişi istemiyorum bi amfi bi bass mdfsi ile beraber bi çiftte midtiz takım. Adamda var işte 350 falan.
kardeşim istersen haftasonu birgün gel sana çok iyi yardımcı olurum ümraniyede tanıdığım
yer var tamam mı türkiye geneline parça yolluyor adamlar
bağlantı dahil güzel sistem yaparız
Ziyaretci040
12/10/2012, 11:47
kardeşim istersen haftasonu birgün gel sana çok iyi yardımcı olurum ümraniyede tanıdığım
yer var tamam mı türkiye geneline parça yolluyor adamlar
bağlantı dahil güzel sistem yaparız
Bi fethiye yolum var gidiyim geliyimde :) Sonrasında yaparız. Tşk.
valla burak benimde bagajda büyük bi kabin vardı 1100 watt dolapderede benim müzik sistemine bakan bir arkadas var abi sana ufak bi kolon vereyim dedi ses olarak cok fazla birsey farketmez falan dedi ya dedim deniyelim denedik banada yetti acıkcası ses olarak.. demek istedigim sub icin kabin olarak birseyler secme kardesim bagaj tamamen iptal oluyor malesef :( tabi bu benim düsüncem..
Sparco34
12/10/2012, 12:58
Bi fethiye yolum var gidiyim geliyimde :) Sonrasında yaparız. Tşk.
yardımcı olurum sıkıntı olmaz
bagaj içinde slim kabinle bas kullanırız zaten orada var
Salı günceli
Sent my iPad 2 using
Bir güncel daha gelsin.
Sent my iPad 2 using
Pazartesi günceli
Sent my iPad using
Güncel
Sent my iPad using
Tayfun-E30
08/12/2012, 14:38
50 liraya veren varsa bence alayım forum ne kadar boş yorum yapan insan dolmuş çok güzel tonlaması vardır fiyat performansı en iyi bastır sert çalar uğuldamaz muadilleri gibi altlarda yormaz müzik dinlemek için sq için çok yeterlidir körükleri dikişlidir vs kolay kolay yanmaz bozulmaz..
dogus618
08/12/2012, 14:49
bendeki jbl 1000 liği satarsam çift bobin arıorum elim biraz rahat olsa senden alırdım bunu hayırlı satışlar fiyat iyi hayırlı sataşlar
50 liraya veren varsa bence alayım forum ne kadar boş yorum yapan insan dolmuş çok güzel tonlaması vardır fiyat performansı en iyi bastır sert çalar uğuldamaz muadilleri gibi altlarda yormaz müzik dinlemek için sq için çok yeterlidir körükleri dikişlidir vs kolay kolay yanmaz bozulmaz..
Doğru söylüyorsun mezarcı çok gerçekten. Millet yazmak için yazıyor.
Sent my iPad using
ahmet4646
08/12/2012, 15:16
Hayırlı satışlar....sırf bu yorumlar yüzünden insan foruma ilan koymaya korkar valla :/
bendeki jbl 1000 liği satarsam çift bobin arıorum elim biraz rahat olsa senden alırdım bunu hayırlı satışlar fiyat iyi hayırlı sataşlar
O zamana kadar satılmamış olursa tabiki. Forumdan birine gider bari.
Sent my iPad using
Budweiser
10/12/2012, 19:30
Kerem abi hayırlı satışlar, kerem abiyle aynı mahalledeyiz dinlemişliğim var cidden sağlam bir cihaz volume 2-3 deyken bile inanılmaz temiz ve güzel basslar geliyordu. Kaçırılmayacak ürün.
Eyvallah Kaanım
Sent my iPad using
İyi satışlar Kerem kaptan, benim 38'lik forumdışı satıldı geçen hafta..
Eyvallah :)
Bakalım ne zaman giderse artık depoda duruyor sarıl.
Yılbaşına subwoofersız girmeyin günceli
Sent my iPad using
Cuma günceli
Sent my iPad using
Hatayye81
04/01/2013, 17:11
Hayırlı satışlarınız olsun.
Hayırlı satışlarınız olsun.
Sağolun
Sent my iPad using
34ozkankurtuldu34
05/01/2013, 02:44
Hayırlı satışlar bugünün güncelide benden gelsin aslında durumum olsa kesinlikle kaçırmam yeni araç belimi büktü ama zamanla saglam bir tesisat yapıp berlingoda nasıl oldugunu herkez görecek.
Hayırlı satışlar bugünün güncelide benden gelsin aslında durumum olsa kesinlikle kaçırmam yeni araç belimi büktü ama zamanla saglam bir tesisat yapıp berlingoda nasıl oldugunu herkez görecek.
Sağolasın yakışır berlingoya sağlam bir tesisat :)
Sent my iPad using
Yeni sunucu günceli
Sent my iPad using
Budweiser
10/01/2013, 19:04
Haydi bir güncelde benden gelsin, daş gibin Kicker Günceli.
Çarşamba günceli
Sent my iPad using
Yok mu kicker isteyen günceli
Sent my iPad using
Ziyaretçi033
08/02/2013, 16:56
Hocam daha satılmadı mı yahu :)
Satılır inşallah :)
Hocam daha satılmadı mı yahu :)
Satılır inşallah :)
Kısmet bakalım depoda sarılı vaziyette yatıyor :)
Sent my iPad using
Budweiser
08/02/2013, 18:34
Haydi bir güncel!
Cuma günceli
Sent my iPad using
Güncel
Sent my iPad using
Güncel
Sent my iPad using
Güncel
Sent my iPad using