Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nihayetinde artık benimde tutamaçlarım var!!!

vek66
29/09/2012, 12:38
dün itibariyle artık tutamaçlandım. serviste yaptırdığım bu iş için işçilik parça hepsi içinde 230 lira ödedim.daha önce bu konuda mesajlar vardı oradaki arkadaşları bilgilendirmek istedim. linki:https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/40275-tutamagi-olmayan-puntocu-resimli-soru.html

https://imageshack.us/a/img87/9009/20120928143510.th.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/87/20120928143510.jpg/)

https://imageshack.us/a/img27/899/20120928143502.th.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/27/20120928143502.jpg/)

Engin_T
29/09/2012, 12:42
Güle güle kullanın :)

rbcn
29/09/2012, 12:46
eskiden sağ ayna opsiyondu şimdide tutamaçlar mı opsiyon oldu :) yazık fiata zaten şu aracı satarsam bir daha fiatın yanından bile geçmem

aykut_1914
29/09/2012, 12:52
sağ ayna mı :D
iyi günlerde kullanın :)

ozay06
29/09/2012, 13:03
sağ ayna mı :D
iyi günlerde kullanın :)

Evet Sağ ayna 1980 li yıllara kadar birçok araçta opsiyonelmiş Hatta şimdi bile sağ aynanın olmayışı hafif kusur olarak geçiyor Hatta elektrikli yan ayna sistemi çıktığında da ilk başta sadece uzak olan sağ ayna da kullanılmış Yakın olan sol ayna yine manuelmiş

Mercedes - Benz 200 200 1980 Model 4.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 100708668 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-200-manda-kasa-72-modelyesil-yuruyeni-guzel-100708668/detay)

Tofaş Murat 131 1977 Model 7.900 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 99984254 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-omur-den-1977-model-murat-131-99984254/detay)

karizmatik_boy
29/09/2012, 13:11
Nasıl yani araçlarınız tutamaçsız mıydı... 78 model murat 124 88 model serçemizde ve 93 model şahinimizde ve 99 model sienamızda bunlar vardı... Demekki 2000 li yıllardan sonra bunlar opsiyona girerken sonraki senelerde motor + teker + kaporta aksamı opsiyon grubuna dahil edilecek :D :D :D

omer06
29/09/2012, 14:30
hayırlı olsun veli abi :)

ibrahim06
29/09/2012, 14:37
yakında direksiyon da opsiyona girecekmiş.

GUNES
29/09/2012, 14:40
hayırlı olsun kardeş...230 çok para yaaa...geçenlerde servisteyken ben de sordum...aynı fiyatı verdiler...taktırma takması zor falan dediler serviste...adamalara bak...paraya kıyacak olsam yok diyecekler nerdeyse:)

izoci
29/09/2012, 14:53
Aslında fabrika çıkışı gelmesi gereken şeyler bunlar ama..Neyse hayırlı olsun :)

karizmatik_boy
29/09/2012, 15:10
Aslında en iyisi bir hurdacıdan, eskiciden, parçacı, çıkmacı, pert araç satan yerlerden aracın a..z ye her parçasını satın alıp toplamaktır... O zaman belki bir şeye benzer...

GUNES
29/09/2012, 15:16
Aslında fabrika çıkışı gelmesi gereken şeyler bunlar ama..Neyse hayırlı olsun :)

bu dediklerini çok konuştuk çok yazdık hocam burda...hatta genel merkezi bile arayanlardanım sırf bu sorun için...ama diğer arkadaşların dediği gibi motor-direksiyon-koltuk-far gibi şeylerde opsiyonel olur önümüzdeki yıllarda :) düşünsenize direksiyon opsiyonel...:gatherin:

karizmatik_boy
29/09/2012, 15:23
bu dediklerini çok konuştuk çok yazdık hocam burda...hatta genel merkezi bile arayanlardanım sırf bu sorun için...ama diğer arkadaşların dediği gibi motor-direksiyon-koltuk-far gibi şeylerde opsiyonel olur önümüzdeki yıllarda :) düşünsenize direksiyon opsiyonel...:gatherin:

Fiat bu kafayla giderse yapar mı yapar... Elin adamı duruşunu standartlaştırdı... En baz donanımlı aracına standart çift hava yastığı +ABS+ Manuel klima.... Ama bunlar dahi Fiat markasında opsiyonel özellikler... Şimdi bazı arkadaşlar yine bozulacaklar ama tutamacı olmayanlar nasıl oluyorda diğer markanın aracı ile kendi araçlarını kıyaslıyorlar bilmiyorum...

GUNES
29/09/2012, 15:29
Fiat bu kafayla giderse yapar mı yapar... Elin adamı duruşunu standartlaştırdı... En baz donanımlı aracına standart çift hava yastığı +ABS+ Manuel klima.... Ama bunlar dahi Fiat markasında opsiyonel özellikler... Şimdi bazı arkadaşlar yine bozulacaklar ama tutamacı olmayanlar nasıl oluyorda diğer markanın aracı ile kendi araçlarını kıyaslıyorlar bilmiyorum...

sonuna kadar haklısın hocam....tofaş'ın kuş serisinin daha şekilli daha modern hallerine biniyoruz işte...mantık aynı mantık...bu kadar eleştiriyorsun neden biniyorsun diyenlere (kredi bitince markaya veda edeceğim) diyorum...bu kadar teknoloji çağında bilgi çağında insanlar da artık uyanmalı...diğer markalara bakıp eleştiriyi o şekilde yapmalı.(sanki bmv mercedes arabalarımız) ...bu markayı çok öven arkadaşlar var tabi...ama bunlar benim fikirlerim...bu marka beni bir kez kandırdı..bu benim suçum değil..2. kez kandırırsa benim suçum..

karizmatik_boy
29/09/2012, 15:47
sonuna kadar haklısın hocam....tofaş'ın kuş serisinin daha şekilli daha modern hallerine biniyoruz işte...mantık aynı mantık...bu kadar eleştiriyorsun neden biniyorsun diyenlere (kredi bitince markaya veda edeceğim) diyorum...bu kadar teknoloji çağında bilgi çağında insanlar da artık uyanmalı...diğer markalara bakıp eleştiriyi o şekilde yapmalı.(sanki bmv mercedes arabalarımız) ...bu markayı çok öven arkadaşlar var tabi...ama bunlar benim fikirlerim...bu marka beni bir kez kandırdı..bu benim suçum değil..2. kez kandırırsa benim suçum..

Hocam ben burda bunları dediğimde çok tepki görüyorum... Ama artık binlerce milyar para ödenen araçlarda kıytırık malzemelerin standart sunulması lazım... Bindiğiniz markanın motorunun sizi üzeceğini sanmam... Ancak diğer hususlar için bir şey diyemem... Son olarak babamda siena 1.6 HL vardı... Motor canavar gibiydi ama yol lastik sesi aynen içerde :D :D Geçenlerde de firmanın birisinin Lineasına bindim değişen bir şey olmamış... Motora basıyorsun gitmiyor belli bir devirde vites istiyor ve bağırıyor... Bağırma ZINKlama sesi de aynen içerde :D :D İnsan düzgün bir yalıtım yapar...

ykaya1983
29/09/2012, 15:54
Sanırım bu tutamaçlar 2006 sonrası active modellerde kaldırıldı.Benim aracımda tutamaçlar aldığımdan beri var.

rbcn
29/09/2012, 16:16
benim 2008 active bende var yeni 2011 ve 2012 lerde kaldırıldısanırım :) yazık ne hale geldi koca firma

karizmatik_boy
29/09/2012, 16:41
benim 2008 active bende var yeni 2011 ve 2012 lerde kaldırıldısanırım :) yazık ne hale geldi koca firma

Fiat ın stratejisi mjet motor koydum oldu bitti diyor... Sanki her şey motorla bitiyormuş gibi... İyide öteki adam da CRDi koymuş, DCi koymuş... Onlarda uzun ömürlü onlarda canavar gibi onlarda ekonomik... Yani bi motorla olmuyor ama biz bunu dediğimiz zaman sen misin bunu diyen... Söylenmedik söz kalmıyor maşşallah... Ama herkes için değil tabi bu... Bazı arkadaşlar cidden doğruları söyleyecek kadar yiğitlik gösteriyorlar...

ozay06
29/09/2012, 16:52
Nasıl yani araçlarınız tutamaçsız mıydı... 78 model murat 124 88 model serçemizde ve 93 model şahinimizde ve 99 model sienamızda bunlar vardı... Demekki 2000 li yıllardan sonra bunlar opsiyona girerken sonraki senelerde motor + teker + kaporta aksamı opsiyon grubuna dahil edilecek :D :D :D

Ben sizin söylediklerinizi defalarca yazdım fakat forumdaki arkadaşların birçoğu fiat ın doğru yaptığını, başka araçlarda da eksikler olduğunu, beğenmiyorsam başka araçlara bakmam gerektiği gibi yazılar yazdılar

rbcn
29/09/2012, 17:02
araçlarımız güzel ama eksikleri olduğu kesin

GUNES
29/09/2012, 17:19
araçlarımız güzel ama eksikleri olduğu kesin

güzel araçta eksik olmamalı diye düşünüyorum...defalarca yazdım burada..

1-tavan tutamaç yok
2-bagaj aydınlatma yok
3-torpido aydınlatma yok
4-yedi aylık araç yolda takur tukur ses veriyor
5-vites geçişleri garip
6-sürat yükseldiği zaman yolda geziniyor
7-içeri çok ses alıyor
8-iç malzeme kalitesi 80'li yıllardan kalma
vs vs....

Punto_Can
29/09/2012, 17:22
Benim gp 2009 Kasım çıkışlı 2010 model active.
Tutamaclar var, ayna kapakları boyalı, 3 satır ekran ve dış hava sıcaklığı var, bagajda aydinlatma var, direksiyon tuşlarında aydınlatma yok.

Sent my iPhone using

krm1983
29/09/2012, 18:22
Fiatın garip politikası dijital klima koyar torpido da lamba olmaz bir garip.

Sent my iPad 2 using

karizmatik_boy
30/09/2012, 01:07
Ben sizin söylediklerinizi defalarca yazdım fakat forumdaki arkadaşların birçoğu fiat ın doğru yaptığını, başka araçlarda da eksikler olduğunu, beğenmiyorsam başka araçlara bakmam gerektiği gibi yazılar yazdılar

Mühim olan diğer modellerden fark olarak ne yapabildiğindir... Size onları diyenler emin olun ne müşteri memnuniyetinden ne de kaliteden anlamayan sağdan soldan duydukları ile araç fanatizmi yapan tipler... Eksik olan bir şeyi yazmak eleştirmek suç mu kardeşim... Ama bol bol övgüler söylerseniz bol bol alkış tutsanız sizden iyisi de olmaz onlara göre...

güzel araçta eksik olmamalı diye düşünüyorum...defalarca yazdım burada..

1-tavan tutamaç yok
2-bagaj aydınlatma yok
3-torpido aydınlatma yok
4-yedi aylık araç yolda takur tukur ses veriyor
5-vites geçişleri garip
6-sürat yükseldiği zaman yolda geziniyor
7-içeri çok ses alıyor
8-iç malzeme kalitesi 80'li yıllardan kalma
vs vs....

Haklısınız hepsi olmalı giderilmeli...

GUNES
30/09/2012, 01:12
sanırım peugeot 207'mi özledim:) hiç sorunsuzdu 1 yıl bindim...

sinanuzun
30/09/2012, 01:46
Bilgilendirme için teşekkür ederim sağolun.

aykut_1914
30/09/2012, 03:45
duyanda bu adamı mercedesten inmez sanar :D:D:D

segin
30/09/2012, 04:52
konu virajda yoldan çıkmış :D kardeşim güle güle tutun tutamaçlarına :) 2 adetmi 4 adetmi 230 tl verdin?

karizmatik_boy
30/09/2012, 12:25
:D El arabasına binseniz daha iyi :D Anlayana :D :D

vek66
30/09/2012, 14:12
herkese teşekkürler arkadaşlar 3 tanesine 230 tl verdim sağ ön ve sağ-sol arka... saydıklarınızın hepsi olsa daha güzel olur ama ben puntomu yinede çok seviyorum :) inşallah yavaş yavaş onları da hallederiz tutamaçlar tamam bagaj lambam tamam(ledli fener alıp bagaja yapıştırarak) sıra güneşlikte bakalım. yanlız Güneş abi yalda giderken takur takur ses vites geçişleri problemi yok benim araçta süratli gittiğim zaman yolda gezmesi ki(170-180 ile giderken bile yolda gezme gibi bir sıkıntı yok) son olarak aynı segment teki başka araçlarla kıyaslayın inanın punto daha sesiz gelir. bence bu saydığınız sıkıntıların 4. 5. 6. 7. maddeler için iyi bir servise başvurun derim.

karizmatik_boy
30/09/2012, 14:17
herkese teşekkürler arkadaşlar 3 tanesine 230 tl verdim sağ ön ve sağ-sol arka... saydıklarınızın hepsi olsa daha güzel olur ama ben puntomu yinede çok seviyorum :) inşallah yavaş yavaş onları da hallederiz tutamaçlar tamam bagaj lambam tamam(ledli fener alıp bagaja yapıştırarak) sıra güneşlikte bakalım. yanlız Güneş abi yalda giderken takur takur ses vites geçişleri problemi yok benim araçta süratli gittiğim zaman yolda gezmesi ki(170-180 ile giderken bile yolda gezme gibi bir sıkıntı yok) son olarak aynı segment teki başka araçlarla kıyaslayın inanın punto daha sesiz gelir. bence bu saydığınız sıkıntıların 4. 5. 6. 7. maddeler için iyi bir servise başvurun derim.

Bunu görmek isterdim resim varsa :poster_t: Hey Allah ım ya şu puntonun müşterilerini getirdiği duruma bakar mısınız... Maşallah hepsi birbirinden mücit çıkıyor :D

aykut_1914
30/09/2012, 16:33

zeki çocuk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :gatherin: bir anda yaptıgı yorumlara bak hele sen helee

karizmatik_boy
30/09/2012, 19:22
zeki çocuk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :gatherin: bir anda yaptıgı yorumlara bak hele sen helee

est. o lütuf size ait... :thumbup1:

onur1986
30/09/2012, 20:07
Ben de şu direksiyondaki kumanda tuşlarında ışık yanmaması olayına hastayım.yahu arkadaş orjinal fabrika çıkışı aracına marşpiyer koyuyosun spoiler koyuyosun,arka camları üşenmiyosun karartıyosun direksiyona iki turuncu ışığı çok görüyoaun.nasıl bi dizayn politikası var bu fiat ın anlamış değilim vallahi he!

karizmatik_boy
30/09/2012, 21:43
Ben de şu direksiyondaki kumanda tuşlarında ışık yanmaması olayına hastayım.yahu arkadaş orjinal fabrika çıkışı aracına marşpiyer koyuyosun spoiler koyuyosun,arka camları üşenmiyosun karartıyosun direksiyona iki turuncu ışığı çok görüyoaun.nasıl bi dizayn politikası var bu fiat ın anlamış değilim vallahi he!

Ve halen aracın full+full olduğunu iddaa edenler var... Ne kadar lüzümsuz özellik varsa doldur gitsin ihtiyaç olacak özellikleri de üst model yada opsiyonele dahil et olacak iş mi...

JASMINE
30/09/2012, 22:39

El arabasına binmeye gerek olduığunu sanmıyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Tabi anlayana.

Sonuçta bindiğimiz arabanın sınıfı, özellikleri belli ve satış fiyatıda buna göre belirleniyor ve bizlerde bütçelerimiz dahilinde bu araçları alıyoruz. Alırkende neyi alacağımızı bilerek o imzayı atıp, parayı ödüyoruz. Yani adamlar bize arabayı sattıktan sonra üzerinden bir şey sökmüyorlar. Bu donanım hoşumuza gitmiyor ise, hoşumuza giden başka marka ve modeli alırız. Boşuna da dert yanmayız.

Herkes bindiği aracın en üst düzey öelliklerde olmasını ister. Bende M paket BMW'ye binmek istiyorum ancak yüzbinlerde TL param yok ne yazık ki o nedenle GP ile yoluma devam ediyorum.

Ayrıca, yapılacak yorumlarda biraz daha dikkat edilmesi gerektiğinden yanayım.

Veli tutamaçların hayırlı olsun. Güle güle kullan.

karizmatik_boy
30/09/2012, 23:40
El arabasına binmeye gerek olduığunu sanmıyorum. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Tabi anlayana.

Sonuçta bindiğimiz arabanın sınıfı, özellikleri belli ve satış fiyatıda buna göre belirleniyor ve bizlerde bütçelerimiz dahilinde bu araçları alıyoruz. Alırkende neyi alacağımızı bilerek o imzayı atıp, parayı ödüyoruz. Yani adamlar bize arabayı sattıktan sonra üzerinden bir şey sökmüyorlar. Bu donanım hoşumuza gitmiyor ise, hoşumuza giden başka marka ve modeli alırız. Boşuna da dert yanmayız.

Herkes bindiği aracın en üst düzey öelliklerde olmasını ister. Bende M paket BMW'ye binmek istiyorum ancak yüzbinlerde TL param yok ne yazık ki o nedenle GP ile yoluma devam ediyorum.

Veli tutamaçların hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Kesinlikle araçların sınıfı belli ancak 80-90 model araçlarda dahi tutamaç, bagaj lambası dahi varken 2000 modelli araçlarda olmaması çok ama çok enteresan...

Bu sözünüzede aynen katılıyorum da malesef forumda bazı fanatik arkadaşlar ısrarla konuyu saptırmak için uğraşıyorlar bilmem moderatörler olarak sizler farkediyor musunuz ? Mühim olan araçların + ve - yönlerini söyleyebilmek ama sırf kuru kuruya fanatizm dolu mesajlar, tahrik edici sözler yada sırf başka bir marka araç kullandığımız için hakaret edilmesine de göz yumulmamalıdır. Bu ktür söylemlerde moderatörler hızla devreye girmelidir

Saygılar :)

SteinGP
30/09/2012, 23:53
Her mesaj moderasyon tarafından okunup inceleniyor. Gerekli görüldüğü taktirde zaten müdahale ediliyor. Hatırlatmanız için teşekkürler :)

JASMINE
30/09/2012, 23:56
Kesinlikle araçların sınıfı belli ancak 80-90 model araçlarda dahi tutamaç, bagaj lambası dahi varken 2000 modelli araçlarda olmaması çok ama çok enteresan...

Bu sözünüzede aynen katılıyorum da malesef forumda bazı fanatik arkadaşlar ısrarla konuyu saptırmak için uğraşıyorlar bilmem moderatörler olarak sizler farkediyor musunuz ? Mühim olan araçların + ve - yönlerini söyleyebilmek ama sırf kuru kuruya fanatizm dolu mesajlar, tahrik edici sözler yada sırf başka bir marka araç kullandığımız için hakaret edilmesine de göz yumulmamalıdır. Bu ktür söylemlerde moderatörler hızla devreye girmelidir

Saygılar :)

Selim bey,

Benim aracım 2006 model active donanımlı. Bagaj aydınlatması, kapı tutmaçları, direksiyon aydınlatması mevcut. Ben bu aracı almaya gittiğimde
özelliklerini bilerek, aracı showroomda görerek aldım ve 6 yıldırda biniyorum. Eğer firma bana söylemiş olduğundan farklı bir donanımda araç vermiş olsaydı onun ile ilgili serzenişte bulunmak hakkımdı. Ancak benim söylemek istediğim kısaca şu; Şu an yeni bir araç almak istesem ve yukarıda belirtilen eksiklikler benim için önemli ise ben o arabayı almam. Üzerine biraz daha para ekler, bu donanımlarında olacağı başka bir model veya marka araç alırım. Alıyorsamda yok osu eksik, busu fazla, busu kıytırık gibi yorumlara girmeden o aracın keyfini çıkartırım. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir GP sahibi değilsiniz ve farklı bir araca biniyorsunuz. (Hatalı isem lütfen düzeltiniz) Hiç bilmediğiniz, hiç kullanmadığınız bir araç hakkında da bu kadar negatif bir yorum yapıyor olmanıza da anlam veremiyorum. Ne kıytırık malzemelerle üretildiğini bırtakmışsınız ne de el arabasından beter benzetmesine. Dediğim gibi elimin altında bir Mercedes, BMW olmadığına göre bu araç ile yoluma devam eder, keyfini de sürerim.

Moderatörler olarak konulara elimizden geldiği hızla müdahale ediyoruz. Burası bir forum sitesi ve elbetteki her üyenin forum kuralları dahilinde fikirlerini beyan etme hakkı var. Yukarıdaki mesajınızda tahrik edici yorumlardan bahsetmişsiniz. Sizin yorumlarınızda da ne yazık ki bu durumlar alenen gözleniyor.

Arkadaşımız aracına yaptığı ilaveyi paylaşmak istemiş ancak konu nerelere gelmiş. Lütfen daha fazla konunun amacının dışına çıkacak, konuyu saptıracak yorumlar yapılmasın.

Keyiflli forumlar.

karizmatik_boy
01/10/2012, 00:09
Selim bey,

Benim aracım 2006 model active donanımlı. Bagaj aydınlatması, kapı tutmaçları, direksiyon aydınlatması mevcut. Ben bu aracı almaya gittiğimde
özelliklerini bilerek, aracı showroomda görerek aldım ve 6 yıldırda biniyorum. Eğer firma bana söylemiş olduğundan farklı bir donanımda araç vermiş olsaydı onun ile ilgili serzenişte bulunmak hakkımdı. Ancak benim söylemek istediğim kısaca şu; Şu an yeni bir araç almak istesem ve yukarıda belirtilen eksiklikler benim için önemli ise ben o arabayı almam. Üzerine biraz daha para ekler, bu donanımlarında olacağı başka bir model veya marka araç alırım. Alıyorsamda yok osu eksik, busu fazla, busu kıytırık gibi yorumlara girmeden o aracın keyfini çıkartırım. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir GP sahibi değilsiniz ve farklı bir araca biniyorsunuz. (Hatalı isem lütfen düzeltiniz) Hiç bilmediğiniz, hiç kullanmadığınız bir araç hakkında da bu kadar negatif bir yorum yapıyor olmanıza da anlam veremiyorum. Ne kıytırık malzemelerle üretildiğini bırtakmışsınız ne de el arabasından beter benzetmesine. Dediğim gibi elimin altında bir Mercedes, BMW olmadığına göre bu araç ile yoluma devam eder, keyfini de sürerim.

Moderatörler olarak konulara elimizden geldiği hızla müdahale ediyoruz. Burası bir forum sitesi ve elbetteki her üyenin forum kuralları dahilinde fikirlerini beyan etme hakkı var. Yukarıdaki mesajınızda tahrik edici yorumlardan bahsetmişsiniz. Sizin yorumlarınızda da ne yazık ki bu durumlar alenen gözleniyor.

Arkadaşımız aracına yaptığı ilaveyi paylaşmak istemiş ancak konu nerelere gelmiş. Lütfen daha fazla konunun amacının dışına çıkacak, konuyu saptıracak yorumlar yapılmasın.

Keyiflli forumlar.

Evet punto sahibi değilim ama punto sahibi olanlarda araçlarındaki eksikliklerden kronik sorunlardan sık sık servis kapısında sabahlamaktan şikayetçi olduğu da aşikar. Ben ise Hyundai i20 troy sahibiyim ancak puntoya binmediğim test etmediğim gibi bir durum da yok. Sırf i20 sahibiyiz diye burda bir çok hakarete maruz kaldık, bırakın hyundai markasına şahsımıza dahi söylenmedik sözler kalmadı... forumda arama yaparsanız eğer hakaretleri görebilirsiniz ve ayrıca bunun bilgi işlem suçuna girdiğini de hatırlatırım... Bunları görmenizi ve buna göre işlem yapmanızı beklediğimi belirttim.. ayrıca puntosu olmayanların giremeyeceği ve yorum yapamayacağı bir forum olduğunu bilmiyordum...yoksa amacımız konunun dışına çıkmak değildir...

Teşekkür eder iyi geceler dilerim...

JASMINE
01/10/2012, 00:22
Evet punto sahibi değilim ama punto sahibi olanlarda araçlarındaki eksikliklerden kronik sorunlardan sık sık servis kapısında sabahlamaktan şikayetçi olduğu da aşikar. Ben ise Hyundai i20 troy sahibiyim ancak puntoya binmediğim test etmediğim gibi bir durum da yok. Sırf i20 sahibiyiz diye burda bir çok hakarete maruz kaldık, bırakın hyundai markasına şahsımıza dahi söylenmedik sözler kalmadı... forumda arama yaparsanız eğer hakaretleri görebilirsiniz ve ayrıca bunun bilgi işlem suçuna girdiğini de hatırlatırım... Bunları görmenizi ve buna göre işlem yapmanızı beklediğimi belirttim.. yoksa amacımız konunun dışına çıkmak değildir...

Teşekkür eder iyi geceler dilerim...

Konu tamamen ne beklediğimiz ile alakalı. Çok şükür periyodik bakımların dışında ne servis kapısında sabahladım ne de aman lanet olsun nereden aldım bu aracı dedim. Bu güne kadar bir çok marka ve model araç satın alıp kullandım. Segment olarak bunun çok daha üzerinde araçlarımda oldu ancak asla sap ile samanı birbirine karıştırmadım. Bu araca binerkende o araçlar ile kıyaslamadım. Önemli olan noktada bu eğer eksik bir şey aramak isterseniz mutlaka bulursunuz. Yüzbinlerce TL verip aldığınız araçta dahi bir sorun mutlaka gözünüze çarpacaktır.

Bu ve benzeri tüm forumlara üye olurken kabul edilen üyelik sözleşmelerinde kişiler yazdıkları yorumlardan bizzat sorumlu olduklarını kabul ederek üye olurlar. Eğer size ait yapılmış bir hakaret var ise ve bunun bir bilişim suçu olduğunu düşünüyorsanız o kişi hakkında yasal işlem yapma hakkınız vardır. Bizler moderatörler ve yönetim olarak elimizden geldiğince bu tarz durum ve tutumları engellemeye çalışıyoruz. Ancak bizlerinde görmediği, gözden kaçırdığı durumlar olabilir. Gördüğümüz tüm konularda gerekli müdahaleyi yapıyoruz. Bundan emin olabilrsiniz.

SteinGP
01/10/2012, 00:32
hocam şöyle bir mesaj geçmişinizi taradım şimdi. gözüme takılan bir şey olmadı? yardımcı olabilir misiniz? bir de "bilgi işlem suçları" değilde "bilişim suçları" olacak :)

Ayrıca ilk foruma üyeliğinizden bu yana açtığınız konularıda inceledim, evo almayı düşündüğünüz mesajlarınız var. İ20 aldığınız için size burada herkes hayırlı olsun iyi günlerde kullanın demiş. Ekspertiz için yorum istemişsiniz, bilen anlayan derdinize derman olmuş. arabamdan tıs-fıs sesler geliyor demişsiniz yine yardımcı olmuş bu forum size. Aveo hakkında bilgi istemişsiniz yardımcı olmuş, yokuşta aracı stop ettiriyorum demişsiniz önerilerde bulunulmuş, Evo için bütçemiz yetmiyor demiş Albea için yardım istemişsiniz. Yine size "Punto" forumunda yardımcı olunmuş bizler ve arkadaşlarımız tarafından. Kimse size burada her gelene yardım edilmez "only punto" dememiş, aracınızın marka modeline bakılmadan size yardım edilmeye çalışılmış. Kimse sizi i20 aldınız diye hor görmemiş. Sizin aracınızda ne donanım var ha sende yok bende var da dememiş. Kabahatli olan kimdir ve hangi konuda size nasıl bir kabahat işlemiştir lütfen gösterebilir misiniz? Moderatör olarak ayrım yapmadan tüm üyelerimizin huzuru bizim için önemlidir. Lütfen şahsınıza hakaret edilen konuyu gösterin, bizde moderasyon olarak gereken işlemi yapalım...

karizmatik_boy
01/10/2012, 00:37
hocam şöyle bir mesaj geçmişinizi taradım şimdi. gözüme takılan bir şey olmadı? yardımcı olabilir misiniz? bir de "bilgi işlem suçları" değilde "bilişim suçları" olacak :)

Ayrıca ilk foruma üyeliğinizden bu yana açtığınız konularıda inceledim, evo almayı düşündüğünüz mesajlarınız var. İ20 aldığınız için size burada herkes hayırlı olsun iyi günlerde kullanın demiş. Ekspertiz için yorum istemişsiniz, bilen anlayan derdinize derman olmuş. arabamdan tıs-fıs sesler geliyor demişsiniz yine yardımcı olmuş bu forum size. Aveo hakkında bilgi istemişsiniz yardımcı olmuş, yokuşta aracı stop ettiriyorum demişsiniz önerilerde bulunulmuş, Evo için bütçemiz yetmiyor demiş Albea için yardım istemişsiniz. Yine size "Punto" forumunda yardımcı olunmuş bizler ve arkadaşlarımız tarafından. Kimse size burada her gelene yardım edilmez "only punto" dememiş, aracınızın marka modeline bakılmadan size yardım edilmeye çalışılmış. Kimse sizi i20 aldınız diye hor görmemiş. Sizin aracınızda ne donanım var ha sende yok bende var da dememiş. Kabahatli olan kimdir ve hangi konuda size nasıl bir kabahat işlemiştir lütfen gösterebilir misiniz? Moderatör olarak ayrım yapmadan tüm üyelerimizin huzuru bizim için önemlidir. Lütfen şahsınıza hakaret edilen konuyu gösterin, bizde moderasyon olarak gereken işlemi yapalım...

Öncelikle yardım edilmedi gibi bir durum yok... Paylaşım yaptık sağolasunlar arkadaşlar düşüncelerini söylediler... En başta bkz. i20 ile punto karşılaştırmasına... hyundai için söylenenlere bknz... kampana fren ve disk fren için söylenenlere ordan da görebilirsiniz...

Bilgi işlem suçu ile demek istediğim durum zaten bilişim :))

SteinGP
01/10/2012, 00:40
Öncelikle yardım edilmedi gibi bir durum yok... Paylaşım yaptık sağolasunlar arkadaşlar düşüncelerini söylediler... En başta bkz. i20 ile punto karşılaştırmasına... hyundai için söylenenlere bknz... kampana fren ve disk fren için söylenenlere ordan da görebilirsiniz...

Bilgi işlem suçu ile demek istediğim durum zaten bilişim :))

derhal ilgileniyorum size bilgi vereceğim.. yalnız hyundai için söylenenlere bakınız derken? eğer hyundai için kötü bir kelam edilmişse, sizinde hyundai savunmak için yasal bir gerekçeniz yoksa, bu konuda bilgi ancak yasal olarak hyundai markasının hukuki temsilcilerine verilebilir..

karizmatik_boy
01/10/2012, 00:45
o zaman bende GP için Evo için yada yeni punto için istediğimi söylemek hakkım mı ? bunu mu demek istiyorsunuz ? Madem öyle fiat ın hukuki temsilcileri ile görürşüz... Yapmayın Allah aşkına... Neticede iyi veya kötü özellikleri araçların donanımlarının + ve - yönleri söylenebilmeli ama saygı ve nezaket sınırları içersinde... Ha forumda sürekli puntoya övgüler yağdırmak kural ise ben almıyım tşk ederim :)

GUNES
01/10/2012, 00:50
arkadaşlar abiler ablalar küçük kardeşler....konu bir hayli yön değiştirmiş sanırım...bu forum sitesini ilk bulduğumda diğer forumlar gibi gelip geçici bir site sandım...pek güncellenmez pek ilgi olmaz sanıyordum...ancak; zamanla güzel bilgiler yakaladım buradan...konuşulanları okudum güzel dostluklar bile oluşmuş...ancak ve ancak; hakaret, küfür vb gibi durumlar olmadığı sürece herkes kendi fikrini paylaşabilmeli diye düşünmekteyim ki ben öyle yapıyorum..fanatizm olmadan kendi fikirlerimi deneyimlerimi aktarmaya çalışıyorum...özgür bir ortam olduğu kanaitindeyim...kimi hyundai sever kimi punto kimi toyota kimi peugeot...forumların amacı deneyim paylaşmak gibi geliyor bana...ortak sorunlara evrensel çözümler üretmek...kendi fikrimi deneyimlerimi sonuna kadar EFENDİCE ADAM GİBİ paylaşmaya devam edeceğim...

SteinGP
01/10/2012, 00:50
Selim Bey, herkes kendince saygı ve nezaket sınırları içinde hareket etmekle yükümlüdür toplum içinde ve bu forumda. Aksi halinde gereği moderasyon tarafından yapılır. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler :)

Scottie
01/10/2012, 00:53
Arkadaslar konuyu uzatmayalim lutfen...

JASMINE
01/10/2012, 00:57
o zaman bende GP için Evo için yada yeni punto için istediğimi söylemek hakkım mı ? bunu mu demek istiyorsunuz ? Madem öyle fiat ın hukuki temsilcileri ile görürşüz... Yapmayın Allah aşkına... Neticede iyi veya kötü özellikleri araçların donanımlarının + ve - yönleri söylenebilmeli ama saygı ve nezaket sınırları içersinde... Ha forumda sürekli puntoya övgüler yağdırmak kural ise ben almıyım tşk ederim :)

Selim Bey,

Bu forumun amacı puntoyu övmek, Fiat'a övgüler yağdırmak değil elbette. Sonuçta burası bir forum sitesi ve bu forumun FİAT ile uzaktan yakından hiç bir alakası bağı yoktur. O nedenle yukarıda bahsettiğiniz gibi bir durum kesinlikle olmaz.

Burada hepimizin ortak fikri sizin de dediğiniz gibi saygı ve nezaket çerçevesinde herkes fikirlerini beyan etmeli. Hepimiz bu konuda hem fikir olduğumuza göre lütfen bundan sonra konuyu daha fazla uzatıp, arkadaşımızın paylaşımını yaptığı konuyu kirletmeyelim.

Keyifli forumlar.

StrawBeeRy
01/10/2012, 01:17
Selim Bey;

ilk yazdığınız mesajdan beri takip ediyorum yazmayayim dedim fakat konu gittikçe amacından çıkıyor.. elbette her aracın,her markanın bir artısı eksisi vardır mutlaka olucaktır..şimdi gelelim konumuza fiat puntonun active modelini baz modeli olarak sunmuş ve bazı özelliklerden ödün vermiş adam demişki " madem istediği özelliklerde punto istiyorsun git puntonun dynamic yada emotion modelini al" demiş.şimdi sen kalkıp active modeli alıp 25 lira para verirsen dynamicte olan özellikleri beklemeyeceksin hadi fiatı geçtim hyundaide bende hyundai kullanıyorum evde 3 aracımız var 2 tanesi hyundai era geçelim şimdi biri start diğeri select birinde sis farı var diğerinde yok birinde digital klima var diğerinde yok birinde cam açma düğmelerinde ışık var diğerinde yok ee ama ben 23 lira verdim neden yok dersem orada haksızım neden çünkü 4 yada 5 lira fazla verip select yada team modelini alanlar parayı havadanmı bulmuşlar hayır puntodada aynı şekilde örneğin yasemin ablanın arabası 2006 active benimki 2006 dynamic ben 30.750 ye aldım 6 senedir biniyorum neden 30.750 verdim? ben bilmiyormuydum 27 liraya(misal) active modelini almasını işte bu yüzden özellikler farklı oluyor mesela forumdan eskiler bilir emrequzel nicki üyemiz vardı şuan askerde kendisi onun aracı 2008 dynamicti fakat ondada şoför tarafında tutmaç yoktu benim 2006 puntomda var ama tek eksisi o idi.bu tür özellik isterseniz size birçok markada birçok özellikleri ayırabilirim.maksat o değil burda aferdersiniz s.dik yarıştırmıyoruz baştan beri takip ettim tahrik eden siz olmuşsunuz insanlarında doğal olarak size cevap vermesi normal siz nasıl altınızdaki arabaya laf söylendiği zaman gereken cevapları veriyorsunuz buradada öyle olmuş yoksa kimse kimsenin kalbinin kırılmasını istemez veya size ters cevap verilmesini istemez siz yazmışsınız size cevap yazanlarda haklı olarak cevabı vermişler uzatmaya gerek yok ayrıca burda hyundai olarak kötüleyen yok baştada belirttim şuan her iki markayıda kullanıyorum eğerki isterseniz her iki markanın artısını eksisini sayabilirim..konu daha fazla uzamasın amacımıza dönelim..

herkese iyi geceler keyifli forumlar..

Veli abi gayet güzel olmuş güle güle kullan..

karizmatik_boy
01/10/2012, 01:17
Selim Bey,

Bu forumun amacı puntoyu övmek, Fiat'a övgüler yağdırmak değil elbette. Sonuçta burası bir forum sitesi ve bu forumun FİAT ile uzaktan yakından hiç bir alakası bağı yoktur. O nedenle yukarıda bahsettiğiniz gibi bir durum kesinlikle olmaz.

Burada hepimizin ortak fikri sizin de dediğiniz gibi saygı ve nezaket çerçevesinde herkes fikirlerini beyan etmeli. Hepimiz bu konuda hem fikir olduğumuza göre lütfen bundan sonra konuyu daha fazla uzatıp, arkadaşımızın paylaşımını yaptığı konuyu kirletmeyelim.

Keyifli forumlar.

İyi güzel anlaşıyoruz da ihaleyi lütfen bana yıkmayınız... Bakınız yukarıdaki tüm yorumlara o güzel zeki arkadaş ve türevleri yorumlarını yapıp kenara çekiliyorlar hiç bir işlem uygulanmadan...

"zeki çocuk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir anda yaptıgı yorumlara bak hele sen helee"

Bunu yazan ne demek istiyor bi araştırırsanız sonucunun aslında kuyruk acısı olarak başka forum konusundan buraya kasıtlı olarak geldiğini ve özellikle bunu yaptığını görebilirsiniz...

Konu çok başka yerlere geldi... Tutamaş sahibi olan arkadaşa GP sahibi değilim ama hayırlı olsun... Keşke tutamaçlı bir model alsaydın da sonradan sonraya bu tür masraflarınız olmasaydı diyorum....

İyi geceler...

karizmatik_boy
01/10/2012, 01:26
Selim Bey;

ilk yazdığınız mesajdan beri takip ediyorum yazmayayim dedim fakat konu gittikçe amacından çıkıyor.. elbette her aracın,her markanın bir artısı eksisi vardır mutlaka olucaktır..şimdi gelelim konumuza fiat puntonun active modelini baz modeli olarak sunmuş ve bazı özelliklerden ödün vermiş adam demişki " madem istediği özelliklerde punto istiyorsun git puntonun dynamic yada emotion modelini al" demiş.şimdi sen kalkıp active modeli alıp 25 lira para verirsen dynamicte olan özellikleri beklemeyeceksin hadi fiatı geçtim hyundaide bende hyundai kullanıyorum evde 3 aracımız var 2 tanesi hyundai era geçelim şimdi biri start diğeri select birinde sis farı var diğerinde yok birinde digital klima var diğerinde yok birinde cam açma düğmelerinde ışık var diğerinde yok ee ama ben 23 lira verdim neden yok dersem orada haksızım neden çünkü 4 yada 5 lira fazla verip select yada team modelini alanlar parayı havadanmı bulmuşlar hayır puntodada aynı şekilde örneğin yasemin ablanın arabası 2006 active benimki 2006 dynamic ben 30.750 ye aldım 6 senedir biniyorum neden 30.750 verdim? ben bilmiyormuydum 27 liraya(misal) active modelini almasını işte bu yüzden özellikler farklı oluyor mesela forumdan eskiler bilir emrequzel nicki üyemiz vardı şuan askerde kendisi onun aracı 2008 dynamicti fakat ondada şoför tarafında tutmaç yoktu benim 2006 puntomda var ama tek eksisi o idi.bu tür özellik isterseniz size birçok markada birçok özellikleri ayırabilirim.maksat o değil burda aferdersiniz s.dik yarıştırmıyoruz baştan beri takip ettim tahrik eden siz olmuşsunuz insanlarında doğal olarak size cevap vermesi normal siz nasıl altınızdaki arabaya laf söylendiği zaman gereken cevapları veriyorsunuz buradada öyle olmuş yoksa kimse kimsenin kalbinin kırılmasını istemez veya size ters cevap verilmesini istemez siz yazmışsınız size cevap yazanlarda haklı olarak cevabı vermişler uzatmaya gerek yok ayrıca burda hyundai olarak kötüleyen yok baştada belirttim şuan her iki markayıda kullanıyorum eğerki isterseniz her iki markanın artısını eksisini sayabilirim..konu daha fazla uzamasın amacımıza dönelim..

herkese iyi geceler keyifli forumlar..

Veli abi gayet güzel olmuş güle güle kullan..

Takip etseydiniz neyin ne olduğunu daha iyi görürdünüz... Burda özellikle kullandığım cümleler mevcut... Bunu da bilerek isteyerek yaptığımı da söylerim... Sebebi ise bana karşı söylenen cümlelerdir... Bizde diyoruz ki kardeşim gel her aracın her markanın olumlu olumsuz özelliklerini yazalım... Ama yoookk bizim aracımız teneke oluyor, 5 para etmyor, hyundai yerine otobüse biniliyor, 4 fren disk diye saçma bir katalog reklam koyuyor, yol tutuşu kötü oluyor, punto ise tam aksine sınıfının lideri...

Bence konuşmanın anlamı yok satış rakamları ile herşey ortada... Sahibinden sitesinde bile ne kadar çok kullanıcı puntosunu satarak elden çıkarmak istiyor... Herneyse daha söylenecek çok söz var ama bizde kalsın... Milletin neden forumu zamanla bırakıp gittiği de belli oluyormuş...

StrawBeeRy
01/10/2012, 01:42
Takip etseydiniz neyin ne olduğunu daha iyi görürdünüz... Burda özellikle kullandığım cümleler mevcut... Bunu da bilerek isteyerek yaptığımı da söylerim... Sebebi ise bana karşı söylenen cümlelerdir... Bizde diyoruz ki kardeşim gel her aracın her markanın olumlu olumsuz özelliklerini yazalım... Ama yoookk bizim aracımız teneke oluyor, 5 para etmyor, hyundai yerine otobüse biniliyor, 4 fren disk diye saçma bir katalog reklam koyuyor, yol tutuşu kötü oluyor, punto ise tam aksine sınıfının lideri...

Bence konuşmanın anlamı yok satış rakamları ile herşey ortada... Sahibinden sitesinde bile ne kadar çok kullanıcı puntosunu satarak elden çıkarmak istiyor... Herneyse daha söylenecek çok söz var ama bizde kalsın... Milletin neden forumu zamanla bırakıp gittiği de belli oluyormuş...

elbette her marka kullananlar kendi markasını savunur ben hyundai forumunada yaklaşık 4 senedir üyeyim ordada konuşulanları olan biten herşeyi çok iyi biliyorum gelin tek tek kontrol edin yeri geldi fiatı savundum yeri geldi hyundaiyi savundum aynı şekilde buradada yaptım..amaç o değil şimdi hyundai konusunda bazı özellikler olarak hak vericem mesela biliyormusunuz bilmem yaklaşık 1.5 sene önce fiestacılarla bir yarışma yaptık 1 ay süre ile her hafta bir aracı birinci yaptık çok çekişmeli çok heyecanlı geçti orada fiesta hakkında olumlu olumsuz yazılan çizilen oldu aynı şekilde punto içinde olumlu olumsuz yazılan çizilen oldu aramızda eski puntocu yeni fiestacı arkadaşlarımızda var çıkıp anlatsınlar birde fiesta ilk çıktığında punto evo yerine fiesta alıcam diyenler oldu alanlarda var kimi memnun kimi değil..tek fiestamı hayır aynı sınıfta hyundai veya bir başka firmanın araçları içinde geçerli mesela en basit bir örnek vereyim size mercedesin en çok satılan arabası C serisi neden yurtdışında beklenenin altında satış yapıyor çünkü bir mercedese yakışmayan cinsten.ben yaklaşık 5-6 sene oto yıkama işi yaptım hayatımda tahmin edemeyeceğim arabalara bindim kullandım yeri geldi test etme imkanım oldu neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyorum..ben bu forumdada yeri geldi hyundai veya bir başka markayı savundum yeri geldi fiatı savundum açalım mesajlarımı tek tek bakalım.. peki neden millet diğer markalar hakkında böyle düşünüyor çünkü at gözlüğü var milletimizde eskiden ne vardı yumurta kasa accentler vardı nasıldı siz daha iyi bilirsiniz peki aynı yaşta şahin veya tipolar felan vardı peki bunlar neydi?fiat ve hyundai markası adı altında üretildi yani kendi markalarını kendileri kötüledi adı çıkmış dokuza inmez sekize hesabı..o yüzden bu konularda tartışmaya gerek yok boşuna can sıkılır kalp kırılır ..

karizmatik_boy
01/10/2012, 01:52
elbette her marka kullananlar kendi markasını savunur ben hyundai forumunada yaklaşık 4 senedir üyeyim ordada konuşulanları olan biten herşeyi çok iyi biliyorum gelin tek tek kontrol edin yeri geldi fiatı savundum yeri geldi hyundaiyi savundum aynı şekilde buradada yaptım..amaç o değil şimdi hyundai konusunda bazı özellikler olarak hak vericem mesela biliyormusunuz bilmem yaklaşık 1.5 sene önce fiestacılarla bir yarışma yaptık 1 ay süre ile her hafta bir aracı birinci yaptık çok çekişmeli çok heyecanlı geçti orada fiesta hakkında olumlu olumsuz yazılan çizilen oldu aynı şekilde punto içinde olumlu olumsuz yazılan çizilen oldu aramızda eski puntocu yeni fiestacı arkadaşlarımızda var çıkıp anlatsınlar birde fiesta ilk çıktığında punto evo yerine fiesta alıcam diyenler oldu alanlarda var kimi memnun kimi değil..tek fiestamı hayır aynı sınıfta hyundai veya bir başka firmanın araçları içinde geçerli mesela en basit bir örnek vereyim size mercedesin en çok satılan arabası C serisi neden yurtdışında beklenenin altında satış yapıyor çünkü bir mercedese yakışmayan cinsten.ben yaklaşık 5-6 sene oto yıkama işi yaptım hayatımda tahmin edemeyeceğim arabalara bindim kullandım yeri geldi test etme imkanım oldu neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyorum..ben bu forumdada yeri geldi hyundai veya bir başka markayı savundum yeri geldi fiatı savundum açalım mesajlarımı tek tek bakalım.. peki neden millet diğer markalar hakkında böyle düşünüyor çünkü at gözlüğü var milletimizde eskiden ne vardı yumurta kasa accentler vardı nasıldı siz daha iyi bilirsiniz peki aynı yaşta şahin veya tipolar felan vardı peki bunlar neydi?fiat ve hyundai markası adı altında üretildi yani kendi markalarını kendileri kötüledi adı çıkmış dokuza inmez sekize hesabı..o yüzden bu konularda tartışmaya gerek yok boşuna can sıkılır kalp kırılır ..

Hyundai tr de fiatı savunduğum durumdan dolayı zaman zaman tartışmaya bende girdim... Hatta nick lerini bile söyleyebilirim... Sorun da bu zaten... Kimse mevcut aracının - yönünü söylemiyor... Tamam söylemesin ama hoşlanmadığı markaya neden kötü sözler söylüyor onu anlamak mümkün değil...

Herneyse herkesin malı kendine isteyen ata biner isteyen el arabasına isteyen taş arabasına....

Keyifli forumlar...

aykut_1914
01/10/2012, 02:02
İyi güzel anlaşıyoruz da ihaleyi lütfen bana yıkmayınız... Bakınız yukarıdaki tüm yorumlara o güzel zeki arkadaş ve türevleri yorumlarını yapıp kenara çekiliyorlar hiç bir işlem uygulanmadan...

"zeki çocuk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir anda yaptıgı yorumlara bak hele sen helee"

Bunu yazan ne demek istiyor bi araştırırsanız sonucunun aslında kuyruk acısı olarak başka forum konusundan buraya kasıtlı olarak geldiğini ve özellikle bunu yaptığını görebilirsiniz...

Konu çok başka yerlere geldi... Tutamaş sahibi olan arkadaşa GP sahibi değilim ama hayırlı olsun... Keşke tutamaçlı bir model alsaydın da sonradan sonraya bu tür masraflarınız olmasaydı diyorum....

İyi geceler...
hemen devreye gireyim sen benim arabam için el arabasına bin daha iyi dersen, alasını yazarımda boşver. Burdaki moderatörlerimizi seviyorum.

karizmatik_boy
01/10/2012, 02:08
Seninkisi mevcut arabana laf söylenmesi değil seninkisi disk fren acısı anladın sen ne demek istediğimi... Ordan hızını alamadın geldin buraya ortalığı karıştırmaya... İtiraf edecek cesaretin varmı bunu güzel kardeşim...

aykut_1914
01/10/2012, 02:13
yüzünü 1 kez bile görmediğim bir kişinin bana kardeşim kelimesini kullanmasını sevmem.
Veli abimizin konusunu fazlasıyla gereksizce kirlettik,pm den devam edelim.

Abi güle güle kullan, ihtiyaçlarını karşılar inş.

karizmatik_boy
01/10/2012, 02:16
Güzel kardeşim kirletme o zaman pm den devam etmeye de gerek yok Güzel kardeşim benim :)

aykut_1914
01/10/2012, 02:18
sinirlerimi hoplatmak için mi yazıyorsun konyalı?

segin
01/10/2012, 03:09
soruma cevap bekliyorum :D 4 adetmi 2 adetmi :D

karizmatik_boy
01/10/2012, 03:14

soruma cevap bekliyorum :D 4 adetmi 2 adetmi :D

:D ikiside değil 3 adet :D

segin
01/10/2012, 03:19
bişey merak ettim i 20 nin direksiyon plastikmi?

karizmatik_boy
01/10/2012, 03:20
bişey merak ettim i 20 nin direksiyon plastikmi?

Benimkisi deri değil...

vek66
01/10/2012, 04:08
sevgili arkadaşlar iyi dilekleri için ve paylaşımıma yorum yapan herkese teşekkürler. ben konuyu taktırmak için düşünen arkadaşlara fiyat olsun görüntü olsun ön ayak olabilmek için paylaşmak istemiştim. konunun bu şekilde uzaması beni gerçekten üzdü. konuyu paylaşmadan önce böyle bir söyleşi içine girebileceği aklımdan geçmemişti. o yüzden lütfen birbirimizi asla kırmayalım. bu konu benim tarafımdan açılmış bulunmakta ve herkesten özür diler ( forum konu ayarlarından pek anlamıyorum) o sebeble moderatör arkadaşlardan ricam konunun silinmesi veya kilitlenmesidir. tekrardan teşekkürler...

caner_ege
01/10/2012, 06:33
hayırlı olsun abicim... ya dinamiklerde şöför tarafında bile var bizler şöför tarafındakileri söküp verseydik daha iyiydi bence yazıklar olsun fiat a ne diiim tutamaçsız araç mı olurmuş yazık valla...
güle güle kullan kazasız belasız

caner_ege
01/10/2012, 06:49
ya abicim ben konunun geçmişini pek incelemeden bir yorum yazdım ne olmuş burda böyle ???
ya hem güldüm hem kızdım arkadaşlara ne gerek var bu şekilde kalp kırmaya üzücü olmaya biz hepimiz kardeşiz :) bende eskiden ford tanus vardı şimdi herkesi tanuslarım valla yapmayın en kral araba kendimizin olan arabadır...
puntom yerine 131 im olsa idi o araç da benim için en kral araba olurdu herkesin malı kendine güzel... onu bunu boşverinde bir buluşma yapsak ankara :) neyse veli abim seninde tutamaçların hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan tekrar....

karizmatik_boy
01/10/2012, 08:53
hayırlı olsun abicim... ya dinamiklerde şöför tarafında bile var bizler şöför tarafındakileri söküp verseydik daha iyiydi bence yazıklar olsun fiat a ne diiim tutamaçsız araç mı olurmuş yazık valla...
güle güle kullan kazasız belasız

UpS !!! Aman hocam naptın sen ... Sakın böyle şeyler söyleme...

ecosi26
01/10/2012, 09:02
Haberi okuyunca biraz gülümsedim merak edip bakıncada şaşırdım bu nasıl iştir anlamadım skydome olduğu için benim önlerde yok diye düşünüyordum ama arkada var bu nasıl iştir böyle hayretler içerisindeyim aracım 2011 daha önceden haberim olsaydı başvurmadığım yer kalmazdı ama tabi neye yarardı bilmiyorum yuh artık...

fatihsen67
01/10/2012, 14:10
Ben tutamacı olmayan arabayı teslim almam. Teslim etmek isteyen Satıcıya da gereken güzelliği yaparım..

Ziyaretçi033
02/10/2012, 19:49
Veli Bey hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın :)

Başta konun nasıl bukadar fazla mesaja sahip olduğunu anlamamıştım, şimdi tüm mesajları okudum ve bir tartışma platformu oluşturulmuş.

Açıkçası ben Puntomu alırken Punto alacağım diye bir düşüncem yoktu, 22-25 arası ne alabilitrim diye araştırıyordum. Seat ibizada karar kıldım, istedğim gibi bulamadım. Donanım olarak zaten dolu dolu bir araç, sonra aldığım puntoyu farkettim. Ve açıkçası donanım olarak aradıklarım klima-abs-airbag idi. baktım puntoda var, aracıda gördüm inceledim, arkadaşlardan aldım test ettim beğendim aldım. Burada farkettim tutamaç, dreksiyon ışığı vb. özellikleri. İnanın ben aracımın özelliklerini bilmiyordum ve servise arıza diye götürdüm. Bilmediğim özelliklerini öğrendim.

Ara. 2008 model 1.3 90hp 6ileri Active paket
Direksiyonu ışıklı (sırf burda konuşulmuş diye dikkat ettim)
Tutamaçları var
Abs-klima-asr-hillhold-ebd var
çift hava yastığı var.

Yani kısacası benim isteklerimi fazlasıyla yerine getiriyor. Bende isterim sisfarı olsun, dijital klima olsun, vs. vs.

Ne mercedes ne bmw ne audi. En güzel araba benim arabam, ÇÜNKÜ BENİM... Satıp hyndai de alsam vw de alsam yine benim olan güzel olacak :)