Orijinalini görmek için tıklayınız : Kış Lastiği
Golgebir
19/09/2012, 00:54
Merhaba Arkadaşlar,
İstanbul da kış lastiği alacak olanlar toplansakta daha uygun fiyata alsak nasıl olur? :) Tabi böyle bir yer bulabilir miyiz onu da bilmiyorum.
Kocasinan oto sanayide güzel bi lastikçi buldum ben ve taktırdım. Yer olarak tanıdık bir yer yoksa yönlendirebilirim sizleri.
Ziyaretci036
19/09/2012, 01:15
Kocasinan oto sanayide güzel bi lastikçi buldum ben ve taktırdım. Yer olarak tanıdık bir yer yoksa yönlendirebilirim sizleri.
usta sen ne tarafta oturyorsun??
Ziyaretçi033
19/09/2012, 09:58
Bunun için Ankara'da da yapsak süper olur :)
Yagmuradam
19/09/2012, 10:00
Aslında alınacaksa tam zamanı
Ziyaretçi
19/09/2012, 11:27
Bunun için Ankara'da da yapsak süper olur :)
Benim kışlık lastiklerim var fakat bu şekilde toplu kışlık lastik alımı olursa Ankara'da çok sağlam bir lastikçim var arkadaşlar. Kişi sayısına göre Good-Year / Michelin / BfGoodRich / Kumho / Lassa bu markaların hepsi için toplu bir fiyat alırız. Kişi sayısına böler kişi başı maliyeti çıkartırız. Ankara için geçerli bu söylediğim arkadaşlar dışarıya gönderim işi biraz sıkıntılıdır. 7-8 kişi olması durumunda güzel fiyat alacağımızı umuyorum. Bir tarih belirleyelim o tarihe kadar bir liste oluşturalım ve ona göre bir fiyat alalım. Ne dersiniz?
MustafaT
19/09/2012, 11:35
Arkadaşlar sadece önlere kış lastiği taktırmak yeterli midir?
Arkadaşlar sadece önlere kış lastiği taktırmak yeterli midir?
Hiç tavsiye etmem. Kimsenin de edeceğini zannetmiyorum.
rafetkurt
19/09/2012, 12:25
kış lastiği takmak mecburmu ya mevsimsel lastiğim var olmazmı :)
Ziyaretçi033
19/09/2012, 12:31
kış lastiği takmak mecburmu ya mevsimsel lastiğim var olmazmı :)
Geçenlerde bir haber okumustum. Kış lastiği-kar lastiği takmayana ceza kesilecekmiş diye.
bulabilirsem paylaşayım.
Edit:
Türkiye trafikte yeni bir döneme giriyor. Kış lastiği uygulaması zorunlu hale gelecek. Muayenesi olmayan araçların satışına izin verilmeyecek.
Araçların demiryoluna düşmesi sonucu yaşanan ölümlü-yaralamalı kazaların önüne geçmek amacıyla karayolu kenarlarına çelik bariyerler konulacak.
Sabah Gazetesi'nden Alper Sancar'ın haberine göre, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İsmail Baş'ın başkanlığında toplanan Karayolu Trafik Güvenliği Kurulu'nun 124'üncü toplantısında önemli kararlar alındı. Kurulda 2011-2012 yıllarının ilk üç aylık dönemlerinde meydana gelen trafik kazaları değerlendirildi. Bu yılın ilk üç ayında yaşanan kazalarda 551 vatandaş hayatını kaybetti.
2011'e göre kazalarda yüzde 10.3 artış görülürken, ölümlerde yüzde -9.5 azalma, yaralamalarda ise yüzde 12.3 artış yaşandı. Kurulda kış mevsiminde kar ve buzdan kaynaklanan ölümlü ve yaralamalı kazaların nasıl önlenebileceği konusu masaya yatırıldı. Bazı ülkelerde 'zorunlu' bazı ülkelerde ise 'tercihli' olarak kurallaştırılan kış lastiği kullanımının Türkiye'de zorunlu hale getirilmesi konusunda prensip kararı alındı. (ALINTI)
rafetkurt
19/09/2012, 12:51
Geçenlerde bir haber okumustum. Kış lastiği-kar lastiği takmayana ceza kesilecekmiş diye.
bulabilirsem paylaşayım.
Edit:
Türkiye trafikte yeni bir döneme giriyor. Kış lastiği uygulaması zorunlu hale gelecek. Muayenesi olmayan araçların satışına izin verilmeyecek.
Araçların demiryoluna düşmesi sonucu yaşanan ölümlü-yaralamalı kazaların önüne geçmek amacıyla karayolu kenarlarına çelik bariyerler konulacak.
Sabah Gazetesi'nden Alper Sancar'ın haberine göre, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İsmail Baş'ın başkanlığında toplanan Karayolu Trafik Güvenliği Kurulu'nun 124'üncü toplantısında önemli kararlar alındı. Kurulda 2011-2012 yıllarının ilk üç aylık dönemlerinde meydana gelen trafik kazaları değerlendirildi. Bu yılın ilk üç ayında yaşanan kazalarda 551 vatandaş hayatını kaybetti.
2011'e göre kazalarda yüzde 10.3 artış görülürken, ölümlerde yüzde -9.5 azalma, yaralamalarda ise yüzde 12.3 artış yaşandı. Kurulda kış mevsiminde kar ve buzdan kaynaklanan ölümlü ve yaralamalı kazaların nasıl önlenebileceği konusu masaya yatırıldı. Bazı ülkelerde 'zorunlu' bazı ülkelerde ise 'tercihli' olarak kurallaştırılan kış lastiği kullanımının Türkiye'de zorunlu hale getirilmesi konusunda prensip kararı alındı. (ALINTI)
Hergün tem'den gidiyorum daha hiç temde trafik polisine rastlamadım :D
kaç para ceza yazıyorlar acaaba.
luleburgazli
19/09/2012, 17:36
benimde niyetim var ben 2 hafta önce istanbulda michelin alpin için 4 adet 590 tl fiyat aldım daha uygun bulabilirsek oradan alabilirim bu hafta içi almayı düşünüyorum...
Ziyaretçi033
19/09/2012, 17:44
Hergün tem'den gidiyorum daha hiç temde trafik polisine rastlamadım :D
kaç para ceza yazıyorlar acaaba.
Daha net bi karar yok galiba :) Kışa doğru yeni bir gelir kapısı açarlar herhalde :) Otobüs yolu gibi :)
Yıllardır her aracımda micheline alpin kullanırım, çok memnunum tavsiye ederim.
toplu alım işine bende girebilirim, minimum 6 lastik var şuan alacağım kesin olan. Ancak ford forumundaki listeyede yazıldım :)
Golgebir
19/09/2012, 23:53
Baya bir kış lastiği almaya niyetli arkadaş varız gibi. Şöyle bir de güzel indirim yapacak tanıdık bulabilsek :S
Ziyaretçi
19/09/2012, 23:57
Baya bir kış lastiği almaya niyetli arkadaş varız gibi. Şöyle bir de güzel indirim yapacak tanıdık bulabilsek :S
Ankara'dan indirimli alabiliriz arkadaslar. Fiyatlari karsilastiriz olmadi burdan alir ambar kargo ile uygun fiyatla gondeririz. :)
Sent my iPhone using
Ziyaretçi033
20/09/2012, 10:50
Arkadaşlar bende dün lastikcime uğradım, böyle bir toplu alımdan bahsettim. Hepsi gp mi dedi. Bende geneli dedim. Tabi inç farklılıklarınında olacağını söyledim. Hangi marka hangi model olduğunu belirlerseniz ben hepsine fiyat veririm dedi. Goodyear u.g.8 i sordum 185-65-r15 olanı nı 135 e veririm dedi tek fiyat. Toplu alımlarda dahada düşürebilir. Kendiside söyledi zaten.
Michelin - Goodyear - Toyo bir iki marka daha vardı. (Ankarada)
Benim aracın eski sahibi Ankara'dan bridgestone blizzak almış. 4ünü 500e almış 2011 ocak ayında.
Şu anki fiyatları bilemiyorum ama lastik hakkında bir şeyler söyleyebilirim. Lastiği geçtiğimiz kış kar - buz üzerinde ve tipi yağışı altındaki şartlar dahil bir çok kere test etme imkanım oldu. Çok çok iyi performans gösterdi diyebilirim, alternatifler arasına bu lastiği de ekleyip fiyat sorun derim.
nuyangor
20/09/2012, 12:34
Bçyle bir alım olursa ve kargo imkanı olursa bende katılmak isterim.
rafetkurt
20/09/2012, 12:46
10 tane araba değiştirdim daha hiç lastik aldımı muayneye girdimi hatırlamadım :) lastikleri eskisin satarız yeni lastikli muayneli punto alırız
luleburgazli
20/09/2012, 17:52
toplu alım olup kargo işide ayarlanırsa bende katılabilirim 135 tl iyiymiş topluda ne kadar düşer acaba ???
ben ankara firmasında çalışıyorum istanbuldayım mobilya firmasıyız kargo olarak ankara kargo diye bir firma var onlarla çalışıyoruz mesela bir koltuk takımını yaklaşık 170-180 tl gibi bir rakama getirebiliyor belki dört beş arkadaş olursa orayla konuşup toplu şekilde getirtip istoçta ki depolşarından gidip alabiliriz... alternatif olarak
Ziyaretçi033
20/09/2012, 17:59
10 tane araba değiştirdim daha hiç lastik aldımı muayneye girdimi hatırlamadım :) lastikleri eskisin satarız yeni lastikli muayneli punto alırız
Senede 2-3 araba alıp satıyosun galiba?
toplu alım olup kargo işide ayarlanırsa bende katılabilirim 135 tl iyiymiş topluda ne kadar düşer acaba ???
ben ankara firmasında çalışıyorum istanbuldayım mobilya firmasıyız kargo olarak ankara kargo diye bir firma var onlarla çalışıyoruz mesela bir koltuk takımını yaklaşık 170-180 tl gibi bir rakama getirebiliyor belki dört beş arkadaş olursa orayla konuşup toplu şekilde getirtip istoçta ki depolşarından gidip alabiliriz... alternatif olarak
Dediğim gibi eğer marka-modellerini ve ebatlarını belirtirse arkadaşlar, toplu alımlardaki net fiyatını öğrenebiliriz. Hatta worl kart sordu, galiba anlaşmalı.
Eğer böyle birşey gerçekleşecek olursa kargoyuda araştırabilirz.
Bu işi birisi üstlenip, yeni bir başlıkta talep toplarsa çok iyi olur :)
not: geçen sene yapılmıştı.
emrahisilti
20/09/2012, 21:00
Bende tjet icin dusunuyorum 15 lik teneke jant alip 4 lastik en iyisi sanirjn
Semih Kurtulmus
20/09/2012, 21:14
16 fun jantı bulursam 195 55 r16 kışlık almayı düşünüyorum bakalım :D
o zamana yetişirsem toptan alımdaki indirimden yararlanmak isterim :D
Semih Kurtulmus
20/09/2012, 21:17
Senede 2-3 araba alıp satıyosun galiba?
hahahaha :D
bir lastik için araç değiştirebilecek kadar imkan varsa ne diye puntoya biniyor acaba :D
ibrahim06
20/09/2012, 22:28
Bu işi birisi üstlenip, yeni bir başlıkta talep toplarsa çok iyi olur :)
not: geçen sene yapılmıştı.
Geçen sene femolinin öncülüğünde Ultragrip8 almıştık. Litsa adlı bir bayiden.
Arkadaşlar bende dün lastikcime uğradım, böyle bir toplu alımdan bahsettim. Hepsi gp mi dedi. Bende geneli dedim. Tabi inç farklılıklarınında olacağını söyledim. Hangi marka hangi model olduğunu belirlerseniz ben hepsine fiyat veririm dedi. Goodyear u.g.8 i sordum 185-65-r15 olanı nı 135 e veririm dedi tek fiyat. Toplu alımlarda dahada düşürebilir. Kendiside söyledi zaten.
Michelin - Goodyear - Toyo bir iki marka daha vardı. (Ankarada)
15 janta 135 fiyat alınmış bence iyi bir fiyat
luleburgazli
21/09/2012, 12:53
arkadaşlar ben bugün 3 yeri aradım fiyat için
goodyear ug8 185x65x15 için
hadımköyde mina diye bir yer var 10 kişi üzerine 145 tl olur diyor
yine hadımköy evren oto sanayiinde çetinkaya diye bir yer var 200 tl dedi adetine es geçiyorum
ikitellide özcanlar diye bir yer var yine tek veya çoklu farketmez 145 tl olur diyor
tabi yüz yüze görüşmek lağzım...
ama 135 veya daha alt bir rakam bulunabilirse çokta güzel olur...
kargo işin içine girdiğinde getirtmesine getirtilir ama kargo parası taktırması yine aynı veya belki fazla bile gelecektir... istanbulda çözmek çok daha mantıklı gibi...
timurgoksel
21/09/2012, 15:59
benide yazın listeye bende istiyorum lastik,zincir,çekme halatı,takoz ne varsa :P
Golgebir
21/09/2012, 21:08
Ben de 185-65-r15 lastik alacağım. Anlaşılan Goodyear çok fazla tavsiye ediliyor. Bunun üzerine gidilebilir. Şu ana kadar da en uygun fiyat 135 TL. Bir liste oluşturmaya başlarsak ve elimizde sayı olursa sanırım fiyatlar için daha net bir teklif alabiliriz.
ultragrip8 için 135 tl süper bir fiyat.ben 4 adet nokian 186*65*15 'e 750 tl verdim geçen hafta.umduğum gibi iyi çıkar inşallah.
Yagmuradam
21/09/2012, 22:51
Bende 4 adet sifir goodyear ug8 185 65 15 32. Hafta 2012 uretimi lastikler satiliktir. 520 tl fiyat belirledim.
Ziyaretçi033
24/09/2012, 10:07
Arkadaşlar, illa goodyear ug 8 alacaksınız diye bi kaide yok. istediğiniz marka ve model de almak isterseniz fiyat alabilirim.
1ocak2011
24/09/2012, 10:13
ultragrip8 için 135 tl süper bir fiyat.ben 4 adet nokian 186*65*15 'e 750 tl verdim geçen hafta.umduğum gibi iyi çıkar inşallah.
Geçen sene Nokian WR G2 aldım 800 TL verdim, Çok memnun kaldım. Nokian kış lastiklerinde üstüne tanımam.
Ziyaretçi033
24/09/2012, 12:24
Arkadaşların fiyata tepkileri kafamı karıştırdı.
Sonuçta hepimiz kullanıcıyız ve iyi ve kaliteli ürünler bekleriz. Lastiklerin üretim yılını...Arkadaşlar daha yeni aradım ve sordum.
Hepsi 2012 imiş arkadaşlar.
Ve 5 ekimden sonra zam gelioyrmuş. Kötü bi haber biliyorum :(
Ziyaretçi033
24/09/2012, 16:34
Arkadaşlar toplu alım için yönetime mesaj ve mail attım. Ankara için böyle birşeye izin verirlerse bu konuyla ilgilenebileceğimi söyledim. Cevap bekliyorum. Onay gelmesi durumunda yeni konu açılıp talepleri toplayacağız.