Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum olarak tişört yaptırmaya ne dersiniz?
TayfunBulat
15/09/2012, 16:07
merhaba arkadaşlar dün arabamı yıllık bakıma götürdüm ve orada yani banoto personeli üzerinde tişörtler ve gömlekleri çok beğendim bizde forum olarak tişört yaptıralım gibi birşey geldi aklıma ne dersiniz? bu soruyu başta site yöneticilerine soruyorum?
timurgoksel
15/09/2012, 16:35
t-shirt'te olur malum kış geliyor polar'da olabilir...herkes fikrini atsın ortaya, sonuçta ortak bir fikirde buluşuruz gibi...
selcukkuvvet
15/09/2012, 16:54
kaşkol dediğimiz yada fular da olabilir..
Çok güzel olur.. Da;
Üyelikte 6. seneme girdim.. Şimdiye kadar t-shirt yaptırıldı (2-3 sene önce olması lazım).. Uğraşan arkadaş kendi zamanından harcadı sonra bir sürü sıkıntı çıktı... Yapan kişi kar amaçlı hareket etti dendi... Gecikmeler oldu, Logo seçiminde farklı istekler oldu kısacası türlü sıkıntılar yaşandı...
Bu tip ufak ama can sıkıcı ayrıntılar halledilirse, çok güzel olur...
Böyle bir konu ne zaman açılsa sonu hep hüsran, tartışma, kavga ve kuslukler ile bitti. Ben 5,5 yılda hep bunu gördüm. Umarım bu sefer farklı olur.
ykaya1983
15/09/2012, 18:25
Oldu mu tasarımı çok iyi hazırlanmış birşey olmalı.Mesela beyaz fon üzerine ortada bir fıat logosu bu logonun etrafını çevreleyecek şekilde fıat grubu markalarının logoları,sağ ve sol kollarda v şeklinde yatay bir şekilde uzanan çizgiler,yine t-shırt ön yüzünde italyan bayrağını simgeleyen üç renk çizgiler...vs vs bu şekilde bir şeyler benimde çoktandır aklıma geliyor ama ancak bastırmak lazım.
Mesela bi ara bir futbol takımının formasında FIATC reklamı kulanılırdı.O logo tasırımı çok hoşuma giderdi.
fatih5533
15/09/2012, 18:28
hepsi olur..ayrıca şapka ve anahtarlıkta olur
fatih5533
15/09/2012, 18:29
ama ne olursa olsun italyan bayragı olmasın...illa bayrak olacaksa türk bayragı olabilir..
Misafir046
15/09/2012, 18:38
Bence tasarımlar hazırlansın ve yuksek cozunurlukye buraya konsun.
İsteyen gider istediği sekilde tshirt vs gibi bir cisme baskısını yaptırır giyer...
Boylece sıkıntılar ortadan kalkmıs olur .
Ziyaretçi
15/09/2012, 19:37
Fikir cok guzel arkadaslar ben varim. Ayni zamanda; Gazi Universitesi Tekstil Tasarimi bolumu ogrencisiyim arkadaslar. Ankara icinde bu tur uygulama yapacak yer bulmakla beraber, tasarim isine talibim :) herhangi bir ucret talebim kesinlikle yoktur. Ama sticker hediye ederseniz yok demem :D
Sent my iPhone using
Radiance
15/09/2012, 19:52
ön koltuklara geçirilecek tarzda dizayn edilirse çok makbule geçer.
TayfunBulat
15/09/2012, 21:36
eğerki gerçekten anlaşmazlıklar olacaksa bu konuyu silmenizi talep ediyorum böyle bir anlaşmazlığa sebep olmak istemem.
eğerki gerçekten anlaşmazlıklar olacaksa bu konuyu silmenizi talep ediyorum böyle bir anlaşmazlığa sebep olmak istemem.
Çok güzel bir fikri bize tekrar hatırlattınız :)
Benim yazma nedenim daha önce olanı hatırlatıp bu işe kalkışacak kişilere olası problem noktalarını belirtmekti..Problemler genelde aynı noktadan çıkıyor ancak insanlar "empati" yaparlarsa belki bu defa sorun çıkmaz...
Bundan kastım ortak yaptırılacak bir şeklin herkesin beğenisine uymayabileceği, bu işe emek harcayan arkadaşın bu işten ciddi bir kazancı olamayacağı, amatörce uğraşılan bu işte bazı t-shirtlerin tesliminin 3-5 gün gecikebileceği gibi...
Konuyu açtığınız için teşekkür ederim... Her fikir değerli...
Yapılırsa seve seve alırım ben :)
Projesi olan arkadaşlar yönetime iletsin, bunlar arasında anket yapılıp bir proje seçildikten sonra üretime geçilsin, almak isteyen alır beğenmeyen almaz, küsmeye darılmaya ne gerek var yahu :)
en son yapılan tişörtlerden bende aldım... 30 liraya mal olmuştu...
bu işi üstlenecek birilerine ihtiyaç olacak... önce paralar toplanıp sipariş alınırsa sorun olmaz... sonra alıcam deyipte almayan olunca yaptıran kişiler zor durumda kalıyor...
StrawBeeRy
16/09/2012, 12:56
bu konu çok kez tartışıldı sonunda kar amaçlı yapılıyor tişörtler gelmedi denmeye başlandı uğraşıcak olan kişi bolca zaman harcamalı.bence yaptırmayı düşünüyorsanız önce siparişler aynı zamanda paralarıda toplamak lazım çünkü isim yazdırıp sonra cayma yapanlar mutlaka olucaktır bu forumumuzun klasikleri o yüzden önce siparişler alınmalı aynı zamanda paraları toplanmalı sonrasında tişörtler basılıp dağıtılmalı öbür türlü olursa çok tartışma çıkar
Misafir047
16/09/2012, 13:07
fikir birliğin sağlanması için gerek logo gerek tasarım gerek renk olarak ayrı anket yapılırsa daha net sonuçlar alınabilir daha hızlı yol alınır diye düşünüyorum
tasarımlar burda yayınlanırsa bende bir tekstilci olarak imalat konusundaki tecrübelerimi paylaşırım.yanlış anlaşılmasın yapmaya talip değilim.bu işin en zor kısmı fikir birliği.en kolay halledilebilecek şekliyse birinin bir tasarımı 100 150 adet civarında ürettirip satışa sunması.
arkadaşlar yönetimden arkadaşlar benimle irtibata geçersen bu konuda yardımcı olabilirim.. beden eğitimi öğretmeni olan babam sürekli eşofman yaptırıyor ve çok kaliteli biryer..görüşüp fiyat alabilirim ama arkasına ve önüne neler yazılacak logo ne olacak onu göndermem lazım mail ile..
Ziyaretçi034
17/09/2012, 00:32
forum adına yapıcı bir organizasyon için mesaj orucumu tek seferlik bozayım.
sistem olarakta naçizane fikrim kimsenin bu işte elini taşın altına koymaması yönünde olur. bahsi geçen sistemler hem sorumluluk gerektiren hemde yanlış anlaşılmalara sebep olacak türden. biri çıkar bir laf der (ki sanırım önceden olmuş) durduk yere kimsenin ağzının tadı bozulmasın.
bu iş için oldukça güzel bir sistem var, hiç bir şekilde taahhüte, yatırıma v.s. gerek yok
yönetim uygun görürse bu sitede forum adına bir hesap açar
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi (https://www.tish-o.com.tr/magaza_duyuru.asp)
yapılan tasarımlardan en beğenilenleri ( 1 tane olması gibi bir zorunlulukta yok, isteyen evo için olanı yaptırır, isteyen punto, isteyen bravo, hatta t-jet için ayrı bir çalışma bile yapılabilir ) siteye koyaraktan isteyen istediği ürüne (kısa kollu - uzun kollu tshirt, polar veya koltuğa giydirmek için atlet şeklinde olan da olabilir, kırmızı olur, beyaz olur v.s. v.s.) baskı yaptırtabilir. buradan alınacak her tshirt'ten foruma cüzi bir miktar katkı bile sağlayabilinir.
birde naçizane bir kaç tasarımı paylaşarak mesajımı bitireyim.
saygılar...
Bence sonuncusu çok başarılı inşallah bir önderlik yapan olur da alırız güzel bir tişört
egzo-evo
17/09/2012, 09:43
belki bilenler vardır 29 nisan çiçekliköy buluşmamız için yaptırmış olduğum t-shirt. aklımda başka şeylerde vardı fakat kısıtlı bir zamanda ancak böyle bir tasarım çıkarabildim ortaya. birde sade olsun günlük olarak da kullanabileyim diye düşünmüştüm. öylede oluyor zaten. hemen herkesin gözü takılıyor soranlar oluyor forumdam ortamdan bizlerden bahsediyorum. zaten üye olanlar oluyor içlerinde. burada olmak gerçekten başka bir şey.
tabi zevkler renkler devreye girecek ve görecelik gösterecektir mutlaka. abarth ve fiat logosu birde kendi başına akrep kollarda fena olmazdı aslında :)
Xenophan
17/09/2012, 10:21
@egzo-evo
Sizin tasarım güzelmiş. Maliyeti ne oldu bunun? Nereden temin ettiniz?
belki bilenler vardır 29 nisan çiçekliköy buluşmamız için yaptırmış olduğum t-shirt. aklımda başka şeylerde vardı fakat kısıtlı bir zamanda ancak böyle bir tasarım çıkarabildim ortaya. birde sade olsun günlük olarak da kullanabileyim diye düşünmüştüm. öylede oluyor zaten. hemen herkesin gözü takılıyor soranlar oluyor forumdam ortamdan bizlerden bahsediyorum. zaten üye olanlar oluyor içlerinde. burada olmak gerçekten başka bir şey.
tabi zevkler renkler devreye girecek ve görecelik gösterecektir mutlaka. abarth ve fiat logosu birde kendi başına akrep kollarda fena olmazdı aslında :)
gerçekten başarılı olmuş...
tabi zevkler renkler devreye girecek ve görecelik gösterecektir mutlaka. abarth ve fiat logosu birde kendi başına akrep kollarda fena olmazdı aslında :)Güzel olmuş gerçekten dediğin gibi kollardan birine fiat diğerine de abarth amblemi yapılırsa çok güzel olur...
egzo-evo
17/09/2012, 11:32
@egzo-evo
Sizin tasarım güzelmiş. Maliyeti ne oldu bunun? Nereden temin ettiniz?
sağol uğur kardeşim. beden konusunda bir sürpriz yaşamamak için t-shirt ü ben yamımda götürdüm 15 tl. hani takım formalarının arkasına numara ve isim yazdırılır ya ona kalıcı baskı deniliyormuş. bu kalıcı baskıyada 30 tl verdim. baskı fiyatı ilk defa çalışılacağı ve tek ürün olduğu için fiyatı böyle oldu. yaptırdığım yerde 50 adet olursa t-shirt de kendisinden 17 tl ye yapabileceğini söylemişti. alsancak garından doğru alsancak sevinç pastanesine gelmeden 100-150 mt önce meltem şapka baskı diye bir yer.
gerçekten başarılı olmuş...
teşekkürler eser kardeşim biraz olsun beğendiyseniz ne mutlu bana.
Güzel olmuş gerçekten dediğin gibi kollardan birine fiat diğerine de abarth amblemi yapılırsa çok güzel olur...
eyvallah kadir kardeşim. yalnız bu baskı yöntemiyle abarth logosu gibi çok renkli çalışma yapılamıyormuş malesef. daha ucuza düşündüğümüz gibi logolarında olduğu bir şey yapılabilir diye düşünüyorum. dediğin gibi tasarımı çeşitlendirmek mümkün. sağ ve sol kolda fiat ve abarth amblemleri, sırtta evo yazısının yanında tek başına bir akrep, tasarımına ve nerde olacağına karar veremediğim yeşil beyaz kırmızı renkler, sağ veya sol göğüsün üstünde plaka nick isim veya her ikiside ama mutlaka Türk bayrağı neden olmasın diye düşünüyorum.
sedat06DF5649
17/09/2012, 13:02
tasarımlar hazırlansın bence seçelim sorada paralar toplansın yaptırılır sonradan para toplanınca yaptıran arkadaşada sıkıntı olur bencede daha sonradanda almak isteyene yine parasını yatırır yaptırılır bence yaptıralım polar fln güzel bişey çokta iyi olur. kötü seat clup turkey(sct) bile yaptırmış :)
polar olması daha iyi olur kışda geldi... ama hem polar hemde tişört yaptıralım...
Örnekler Grande Punto, Punto Evo gibi olacağına bence ortak payda ''Punto'' da birleşmek lazım:)
selcukkuvvet
17/09/2012, 14:54
Bence Yönetim ne derse o olsun sonuçta bu tshirti yada herneyse herkes almaz zorunda degıl aynı stıckerlar gıbı.. begenen kullanmak ısteyen parasını verır alır... Bunu uretıp satısını yapacak olanda uzerıne karını koycaksa koysun en azından forumdan da olsa bıkac arkadasa para kazandırmıs oluruz.. benım fıkrım bu tabii..
Ziyaretci031
18/09/2012, 00:04
Bence cok guzel bi dusunce tebrik ederim en azindan bulisma olsun diger etkinlik olsun alinmali takim ruhu onemlidir.benim dusuncem tabi
Ziyaretci031
18/09/2012, 00:09
Lacost yaka daha iyi olur ve ne evo nede grande punto yazsin direk " punto " yazabilir hatta ve hatta herkesin hangi il olduguda yazabilir. Veya arkaya ve on gogus kismina punto ve isim de yazilabilir.
hocam çok iyi olmuş ellerine sağlık yalnız bir önerim var t-shirt ün biryerine abarth da yazsak fena olmaz :)
Sparco34
18/09/2012, 10:56
şu olabilir site sahibimiz :D alıp hediye edebilir :D
Tayfun-E30
18/09/2012, 12:52
Tekstil tasarim - baski bolumu mezunuyum tasariminda falan yardimci olurum ama bence bir promosyoncuya guzel bir sapka, lanyard yaptirsak daha iyi olur..
1.Tasarım güzel olmuş. :)
korhan1482
19/09/2012, 00:01
ön koltuklara geçirilecek tarzda dizayn edilirse çok makbule geçer.
sen çok yaşa emi
Geçenlerde başka bir puntoda gördüm arka camında punto amblemli grandepunto.com yazıyordu onu nerden yaptirabiliriz.
Sent my iPhone using
Herkes ayrı bir dünya. Bence tasarım ortaya çıksın. Almak isteyenler sipariş verdikçe basılır basılır gönderilir. Kimsenin inisiyatifine bırakılmasın. Her kafadan ses çıkınca fikir birliğine varılamaz. Arka cam etiketini nasıl herkes razı olup da alıyorsa tişörtte de kullanıcının önüne koyarsınız. Beğenen alır, beğenmeyen almaz geçer gider... ;)
internette bir sürü site var( otto,baur,bader,sportscheck,next,3suisse) buralardanda model bulunabilir.model bulunduktan sonrada üzerine konulacak yazı logo gibi şeylere karar verebiliriz.resimdeki polo yaka kullanışlı olur ama baskı yerine nakış daha uzun ömürlü olur.
TayfunBulat
20/09/2012, 00:59
bu kadar sorun olacağını bilseydim walla bu konuyu açmazdım arkadaşlar. ben yarın kendim gidecem bir t-shirt ve polar alıcam kafama göre yaptıracağım ve sanırım önümüzdeki günlerde de bir buluşma olacak o zaman giyecem artı ön koltuklar içinde bir fikrim var.