Orijinalini görmek için tıklayınız : Kilometre sorunu
Arkadaslar merhaba acilen yardiminiza ihtiyacim var bu bizim araclarin kilometresini gosteren bolum bugun yanip yanip sonmeye basladi fiat musteri servisini aradim servise yonlendirdiler birsey diyemediler basina daha onceden boyle birsey gelen var mi sebebi nedir yardim ederseniz sevinirim
Birkan61
15/09/2012, 01:07
Aracında LPG var mı? Kalibrasyon yapılmamasından dolayı bu olayı yaşayan olduğunu duymuştum..
volume23
15/09/2012, 01:13
Akünün üzerindeki sigortalara bak oradan bir tane sigorta var o attığı zaman yapıyormuş.Bende alırken aracımı eski sahibi gösterdi yerini 2009 t-jet de orada belki farklı olabilir ama bir dene olmadı sigorta kutusuna da bak atık var mı diye yada temassızlık yapan.
Aracında LPG var mı? Kalibrasyon yapılmamasından dolayı bu olayı yaşayan olduğunu duymuştum..
Hayir lpg yok aracta ve dha 1,5 aylk arabada boyle birsey nasil olur ya
lionT-JET
15/09/2012, 10:19
arada bır benım dobloda yapıyor.trıp kısmındakı gıdılen km,ort.tuketım gıbı degerlerı sıfırlıyor.sızdede boyleyse onemlı bır sey degıl ama servıstekı arkadasım getır hemen yaparız dıyordu.
CAN sistem hatası.. bilgisayara bağlanıp düzeltilecek.. korkulacak bir şey değil.. aracın merkezi sistem ünitesi ile buna digital sinyal gönderen aksesuarlardan biri arasında zaman zaman uyumsuzluk oluşuyor. proxy ayarı yapılacak ...