Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone 5
Tanıtımı yapıldı arkadaşlar göreniniz veya takip edeniniz var mı bilmiyorum. merakla beklemiştim ama, pekte bir şeye benzediği söylenemez. daha önceleri nete sızan resimler doğruymuş.
Apple unveils new iPhone 5 | Page 3 | blog blogging | Reuters.com (https://.reuters.com/Event/Apple_expected_to_unveil_new_iPhone)
isteyen arkadaşlar şu linkten takip edebilirler tanıtım devam ediyor..
5 ilk lansmanlarda iyi gibi duruyor ancak şu anda değiştirmeyi düşünmem.
5'in çıkmasındansa Siri'nin Türkçeleştirilmesini bekliyorum ben. Kadın bir türlü anlamıyor ne dediğimi deliriyorum. Ahmet diyorum Mehmet'i arıyor :) :) Zaten olmazda tüm rehbere İngilizce isimler yükleyeceğim :D :D :D
erdiyilmaz
12/09/2012, 22:13
ozellikleri cok guzel gercekten, 200 kusur saat bekleme suresi yazmislar
ozellikleri cok guzel gercekten, 200 kusur saat bekleme suresi yazmislar
bekleme süresi vs pil özellikleri iyide bence piyasada sgs3 gibi daha iyi telefonlar var.. a6 işlemci ne kadar performanslı görücez..
Karşılaştırma Apple iPhone 5 64GB vs. Samsung Galaxy S3 - Apple iPhone 5 64GB için 15 Sebep - VERSUS IO (https://versusio.com/tr/apple-iphone-5-64gb-vs-samsung-galaxy-s3#apple-iphone-5-64gb)
ne kadar yararlı olur bilmem ama karşılaştırma ekranı linktedir..
şahsen benim tercihim samsung galaxy s3 olurdu.
Romeo_er2
12/09/2012, 23:35
500mhz islemci bile olsa ucar osx isletim sistemi olay o zaten..a6 ile ucar..
cosworth20
12/09/2012, 23:41
Üşüyoruz steve reyiz ...
4ü değiştirmeye gerek görmüyorum :)
kesinlikle 4 ü değiştirerek özellikle 4s i değiştirerek ekstra bir şey elde etmeyeceksiniz..
aykut_1914
13/09/2012, 00:08
4G ne alaka ya :)
can-asan
13/09/2012, 00:16
teknolojik özelliklerinden pek anlamam ama şekil olarak beğendım :)
erosistanbul
13/09/2012, 00:18
ne güzel, 4s lerin fiyatı düşecek.
Erdem Bozdağ
13/09/2012, 00:30
4s kullanan biri olarak 5s i sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden :)
Bolu_Beyi
13/09/2012, 01:01
Kalıplaştı kaldı resmen iphone... Standartların üzerinde birşey beklerken 4SII gibi bişey bu :S
Halbuki iphone 5 tanıtılcak diye iheyecanlanmıştım :P
Romeo_er2
13/09/2012, 01:02
4s kullanan biri olarak 5s i sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden :)
aynen valla S serileri daha bi düzgün iyi oluyo bencede =) şu an 4s le mutluyum =)
emrahisilti
13/09/2012, 01:54
4s satıp 5 alacak bir özellik göremedim.4 ten sonra 4s ve 5 hayal kırıklığı olmaya devam ediyor..Şu saatten sonra note 2 alırım
Devrim yaratacak bişey yok. Güncelleme gibi. Hayal kırıklığı yaşıyoruz :D
Budweiser
13/09/2012, 02:20
Halen daha 3gs kullanıcısıyım telefon bana yetiyordu ama artık ömrünü tamamladı. Açıkçası yeni telefon almak için 5 i bekleyenlerden değildim ama alacağım gibi. A6 işlemci bence süper menü geçişlerini hızlandırmışlar jb deki gibi ama biraz göz yoruyor en azından benimkini, incelmesi iyi oldu cok fazla fark olmasada boyutlar biraz ufalmış. Kamera zaten şahane. Esas harita ve navigasyon özelliği hoşuma gitti umarım google maps değildir ki değile benziyor. Benim bildiğim 6 sene daha önceden güncellemediyse bilemiyeceğim, sokaklar yanlış sürekli takılmalar. Kasa arka dizaynı bence çok hoş olmuş rengi falan daha asil bir duruşu olmuş telefonun. Samsunglara ise bir türlü alışamıyorum ısınamadım gitti androide. Tercihim her zaman iphonedan olur şu piyasada.
Edit: He birde LTE olayı çok hoşuma gitti. Gerçi oda türkiyede yok.
Budweiser
13/09/2012, 02:27
4G ne alaka ya :)
LTE muhabbeti moruk
4G LTE Nedir?
GSM teknolojisinde 4G, dördüncü nesil kablosuz telefon teknolojisi olarak bilinmektedir. 3G ve 2G standartlarının devamı olarak geliştirilen 4G diğer GSM standartları gibi hücresel bir ağ sistemi kullanması ve üçüncü nesilde ortaya çıkan kapsama alanı sorunu başta olmak üzere bazı sorunları çözmesi ile hizmet kalitesini ve maliyetleri ciddi oranda düşürmesi ve mobil iletişim ücretlerini düşürmesi beklenmektedir. Bağlantı hızı cep telefonlarında 100 Mbps, Wi-fi ağlarda 1Gbps’dir. Aynı zamanda wimax band genişliği ile aynı boydadır.
4G’ye bağlı olarak gelişen LTE teknolojisini ilk Japonya’da NTT DoCoMo firması 2004 yılında geliştirmiş ve dünyaya duyurmuştur. 17 Ağustos 2009′da ilk 4G testi dünyanın önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden Verizon tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu test sırasında ABD’nin Boston ve Seattle şehirleri arasında yapılan transfer testi başarı ile sonuçlanmıştır. Yapılan veri transferi testinde video, dosya indirme ve yükleme, internette gezinti, ses transferi, Voice over Internet Protocol (VoIP) ile LTE 4G üzerinden gerçekleştirilmiştir. Ancak yine de LTE teknolojisi dünya üzerinde henüz çok yeni sayılır. LTE’nin tüm dünyaya yayılması daha beklenecek, ABD’yi yayılması ise 2013 yılını bulacak.
Türkiye’de 4G Kullanılıyor mu?
Yeni iPad’ın LTE ve 4G özelliğinin kullanılamamasının sebebi ise tüm ülkelerde 4G frekansının farklı olmasıdır. Yeni çıkan ve satışına henüz başlanan Yeni iPad 4G’lerin LTE özelliği, Avrupa’daki LTE şebekelerinde kullanılamıyor. Avrupalı operatörler de bu yüzden Apple’ın, Yeni iPad 4G diye reklam yapmasına karşı çıkıyor. Çünkü ülkelerinde 4G altyapısı olmasına rağmen bu frekans uyumsuzluğundan dolayı, Yeni iPad kullanıcıları LTE’den faydalanamayacak. Türkiye’de ise LTE alt yapısı bulunmuyor. Bu teknoloji ile ilgili olarak Turkcell’in girişimleri bulunuyor.
iphone ile volkswagen'in yönetim kurulunda aynı kişiler var herhalde veya kafa aynı kafa :) %10 ağırlık azaldı, %10 inceldi hooop iphone-5 oldu. bildiğin golf 7 taktiği işte ama pazarlama çok başarılı iki ürüne de genel anlamda diyecek bir şey yok tebrik ederiz.
bu arada tasarım aşamasındaki Golf 8'in kaçak resimleri basına sızmış yeni kasadaki tek değişiklik "radyo anteninin yeri 5 santim geriye alınarak frekans stabilitesi artırılmış!" yaşasın golf 8 :P
toggykaya
13/09/2012, 10:48
aşağı yukarı 3 aydır samsung galaxy s3 kullanıyorum.. bence iphone 5 çok ciddi bi hayal kırıklığı.. Rakibi bukadar önceden son ürününü ortaya çıkarmışken apple'ın çok daha iyi bi cihaz ortaya çıkaracağını düşünmüştüm. apple yine beni yanılttı. iphone 5 s3 ün eline su dökemez. Dağ fare doğurdu :)
erdiyilmaz
13/09/2012, 10:54
ozellikler bakimindan 4S'cilerin degistirmesine luzum yok gibi ama 4'culer icin gecis mantikli gorunuyor. yeni iphone lansmalari sonrasi ilk yapilan is samsunglarla karsilastirilir. bana gore apple firmasi samsung ve htc vs. firmalarinin her zaman onunde olmustur.
aşağı yukarı 3 aydır samsung galaxy s3 kullanıyorum.. bence iphone 5 çok ciddi bi hayal kırıklığı.. Rakibi bukadar önceden son ürününü ortaya çıkarmışken apple'ın çok daha iyi bi cihaz ortaya çıkaracağını düşünmüştüm. apple yine beni yanılttı. iphone 5 s3 ün eline su dökemez. Dağ fare doğurdu :)
hangi ozelligi bakimlarindan s3'den kotu acaba? o kadar da yerden yere vurulacak bir urun degil bence
cosworth20
13/09/2012, 11:08
Ben gene de Samsung S4 ' ü bekleyenlerdenim. ; )
aykut_1914
13/09/2012, 11:21
LTE muhabbeti moruk
4G LTE Nedir?
GSM teknolojisinde 4G, dördüncü nesil kablosuz telefon teknolojisi olarak bilinmektedir. 3G ve 2G standartlarının devamı olarak geliştirilen 4G diğer GSM standartları gibi hücresel bir ağ sistemi kullanması ve üçüncü nesilde ortaya çıkan kapsama alanı sorunu başta olmak üzere bazı sorunları çözmesi ile hizmet kalitesini ve maliyetleri ciddi oranda düşürmesi ve mobil iletişim ücretlerini düşürmesi beklenmektedir. Bağlantı hızı cep telefonlarında 100 Mbps, Wi-fi ağlarda 1Gbps’dir. Aynı zamanda wimax band genişliği ile aynı boydadır.
4G’ye bağlı olarak gelişen LTE teknolojisini ilk Japonya’da NTT DoCoMo firması 2004 yılında geliştirmiş ve dünyaya duyurmuştur. 17 Ağustos 2009′da ilk 4G testi dünyanın önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden Verizon tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu test sırasında ABD’nin Boston ve Seattle şehirleri arasında yapılan transfer testi başarı ile sonuçlanmıştır. Yapılan veri transferi testinde video, dosya indirme ve yükleme, internette gezinti, ses transferi, Voice over Internet Protocol (VoIP) ile LTE 4G üzerinden gerçekleştirilmiştir. Ancak yine de LTE teknolojisi dünya üzerinde henüz çok yeni sayılır. LTE’nin tüm dünyaya yayılması daha beklenecek, ABD’yi yayılması ise 2013 yılını bulacak.
Türkiye’de 4G Kullanılıyor mu?
Yeni iPad’ın LTE ve 4G özelliğinin kullanılamamasının sebebi ise tüm ülkelerde 4G frekansının farklı olmasıdır. Yeni çıkan ve satışına henüz başlanan Yeni iPad 4G’lerin LTE özelliği, Avrupa’daki LTE şebekelerinde kullanılamıyor. Avrupalı operatörler de bu yüzden Apple’ın, Yeni iPad 4G diye reklam yapmasına karşı çıkıyor. Çünkü ülkelerinde 4G altyapısı olmasına rağmen bu frekans uyumsuzluğundan dolayı, Yeni iPad kullanıcıları LTE’den faydalanamayacak. Türkiye’de ise LTE alt yapısı bulunmuyor. Bu teknoloji ile ilgili olarak Turkcell’in girişimleri bulunuyor.
dostum ne oldugunu biliyorum, onun eğitimini alıyorum zaten, ama türkiyede böyle bir teknoloji malesefki daha yok o yüzden türkiyede kullanımı 0 a yakın :)
iPhone 4SLX 1.6 i.e. olmuş bu.
En büyük yenilik LTE mi? (Ülkemizde bulunmuyor)
Ön kameramı? (4s yeterli)
Siri mi? (Official TR dil yok)
Panaroma mı? (Onlarca app var)
...
Daha sayarım size ama 4s'den geçmem için şimdilik bir sebep yok. 4 sahipleri bile hızdan memnunlarsa değişime gerek yok..
2013 başlarında telefon iyice piyasaya oturduğunda fiyat tahminlerim;
16GBlık sürümlerde Yurtiçi-Yurtdışı fiyat bandı bence budur..
iPhone 5 : 1800-2300 TL
iPhone 4s : 1250-1600 TL
iPhone 4 : 850-1150 TL
Sadece tahmindir.
volume23
13/09/2012, 11:34
Samsung aldı başını gitti iphone takipte.Bir S3 olsun Note2 olsun.
eexelanss
13/09/2012, 11:36
Bence hayal kırıklığı.. 4S kullanıcıları 5 e yükseltmeye ihtiyaç duymayacaklardır. İnsanlar çok fazla heyecanlandı ama herkezin hevesi kursağında kaldı.. Sosyal medyada Iphone 5 hakkında yayınlanan her haberin altında olumsuz yorumlar okuyorum.. Burdanda anlaşılıyorki çoğu kullanıcının beklentilerini karşılamıyor.. Samsung bu yarışta arayı açacak sanki.
farukileri
13/09/2012, 11:39
şunu gördükten sonra apple'ın samsung'u niye mahkemeye verdiğini ve niye galaxy s3' engellemeye çalıştığını çok iyi anlıyorum. Açıkçası görüp değerlendirmek daha mantıklı ama benim açımdan (iPod ve android kullanmış bir kişi olarak söylemek gerekirse) galaxy s3 ve gelecek olan note 2, iPhone'u birazcık sollamış durumda. Ancak ortada bir iOS - Android karşılaştırması olursa o zaman kesinlikle iOS önde bazı konularda; ancak Jellybean(Android 4.1)'i görmeden değerlendirmek istemiyorum.
rafetkurt
13/09/2012, 11:40
4s e devam...
gerek yok bencede jantları değiştiririm :) o paraya..
şunu gördükten sonra apple'ın samsung'u niye mahkemeye verdiğini ve niye galaxy s3' engellemeye çalıştığını çok iyi anlıyorum. Açıkçası görüp değerlendirmek daha mantıklı ama benim açımdan (iPod ve android kullanmış bir kişi olarak söylemek gerekirse) galaxy s3 ve gelecek olan note 2, iPhone'u birazcık sollamış durumda. Ancak ortada bir iOS - Android karşılaştırması olursa o zaman kesinlikle iOS önde bazı konularda; ancak Jellybean(Android 4.1)'i görmeden değerlendirmek istemiyorum.
Kesinlikle katılıyorum faruk.. Fakat ios her koşulda hala önde.. çünkü birincisi app pazarında android - ios a yetişemiyor.. ikincisi 4.0.3 android kullanıcısı olarak 4.1 te flash desteğinin kalkması ios karşısında android i bir adım geriye attı.. yine de açıkcası HTC one x galaxy s3 galaxy note2 benim gözümde hala iphone 5 ten iyiler.. i phone pil dayanım süresi olarak kendini bir adım öne atmış.. ekran görüntü kalitesi olarak bir adım öne geçmiş.. şahsen iphone 5 i tercih etmem :) steve jobs ın kemikleri sızlıyordur apple ın bu yarışta geriye düşecek olmasından..
ios6 güncellemesi gelince 4.4s kullanıcıları 5e terfi edeceğini sanmam. ip5 in kumanda gibi görünümü olmuş. teknik özellikleri tabiki artmış ama boyu uzaması garip olmuş. oran orantı olayı yani. benim düşüncem ip4 ün ikinci el ve stoklarda kalan sıfır piyasası hareket kazanabilir. her ne olursa olsun alınmaz, değmez, beğenmedik demek ayrı ama masamızın üzerine de iphone koyma meraklısıyız..
Misafir047
13/09/2012, 12:54
Iphoneye bu kadar para vermek çok anlamsız gerçekten yazık ....
toggykaya
13/09/2012, 12:57
android 4.1 den flash desteğini atması nerden çıktı? bunu hiçbiyerde duymadım?
net bilgi varsa ve paylaşırsan çok sevinirim
aaaaaaaaa
13/09/2012, 13:00
Forover "İPHONE" ****
Android 4.1'de Flash Desteği Olmayacak - ShiftDelete.Net (https://shiftdelete.net/android-4.1de-flash-destegi-olmayacak-38254.html)
Erdem Bozdağ
13/09/2012, 13:33
iphone karşı uzun zaman önyargım vardı
akıllı telefona symbian daha sonra androidle devam ettim(htc desire) gerek amoled ekran gerek android arayüzleri çok beğeniyordum,apple ı sadece imaj için kullanıldıgını savunanlardandım ama sonra gerek uygulama desteği,gerek kolay kullanım bana apple aldırdı(önce 3gs şimdi 4s) şuan gerçekten çok memnunum özellikle jb ile birlikte telefon inanılmaz hale geliyor.ip5 ne olursa olsun yine satış rekorları kırıp,satış noktalarından uzun kuyruklar oluşturacaktır.Bazı markalar (vw,lacoste gibi) özelliğin dışında marka imajını,güvenini de satıyor.Zaten burda bizi bile bu kadar konuşturması bile gözardı edilmeyecek bir gerçek
aaaaaaaaa
13/09/2012, 13:36
Bazı arkadaşlar "İPHONE 5" için saçma yorumlarda bulunmuş :)
Arkadaşım: Apple'ın vermek istediği mesaj açık ve net: Daha ince, daha hafif, şarjı daha uzun ve daha hızlı.. sen sakın Galaxy S3 ile kıyaslamaya çalışma çünkü Apple bu cihazıyla asla yeni kullanıcılara hitap etmediğini, tamamen "İphone kullanıcılarına hitap ettiğini göstermiştir" yani özetle; Herkes iphone kullanmasın amaç o zaten :)
erdiyilmaz
13/09/2012, 14:28
Mobilci ? Adobe, Android 'de Flash Desteğini Durduruyor. (https://mobilciblog.tumblr.com/post/29547074356/adobe-android-de-flash-deste-ini-durduruyor)
Almayi dusunebilirim ama once iphone u,un kontratinin bitmesi gerek ;)
Sent my iPad 2 using
Bazı arkadaşlar "İPHONE 5" için saçma yorumlarda bulunmuş :)
Arkadaşım: Apple'ın vermek istediği mesaj açık ve net: Daha ince, daha hafif, şarjı daha uzun ve daha hızlı.. sen sakın Galaxy S3 ile kıyaslamaya çalışma çünkü Apple bu cihazıyla asla yeni kullanıcılara hitap etmediğini, tamamen "İphone kullanıcılarına hitap ettiğini göstermiştir" yani özetle; Herkes iphone kullanmasın amaç o zaten :)
bu marka düşkünlüğü nedir yaa herkes Samsung da kullanmıyor zaten demek ki o da başarılı o zaman :) insanlar ürünlerin özelliklerini karşılaştırır ihtiyaçlarını göz önüne alır fiyatına bakar karar verir, sözleşmesi mi var İphone alan her yeni çıkan modeli de alacak diye.
biraz da ekonomiyi düşünmek lazım unutmamak gerekir ki bu ürünler Cari Açık miktarını artırmakta, krizin ekmeğine yağ sürmekte ve ABD ekonomisine destek bizimkine de köstek olmaktadır. Basın açıklamasında ABD ihracatına en az % 0,5 katkımız olacak demiş Apple CEO'su...
Iphone u işsizinden burjuvasına herkes kullanıyor yahu :)
Bence ekranın büyümesi ve telefonun incelmesi olumlu bir özellik.Satış miktarını arttıracaktır yeni seriyle.Ancak bana göre Apple ın ikinci bir iphone modeli (daha küçük) çıkarması lazım, mesela iphone mini:) Bunu alabilirim çıkarsa..
Iphone u işsizinden burjuvasına herkes kullanıyor yahu :)
Bence ekranın büyümesi ve telefonun incelmesi olumlu bir özellik.Satış miktarını arttıracaktır yeni seriyle.Ancak bana göre Apple ın ikinci bir iphone modeli (daha küçük) çıkarması lazım, mesela iphone mini:) Bunu alabilirim çıkarsa..
abi zaten çoğu insan bekliyordu iphone mini diye bir bonus gelmesini ama gelmedi. söylentiler genelde doğru çıkıyor apple şirketinde, yıl sonuna kalmadan iphone mini çıkmış olur diyor herkes..
Çıkmasına sevindim 4s fiyatı önümüzdeki aydan itibaren düşer :) onu alırız ben uçuk bi fark göremedim ekran dışında
Ziyaretçi
13/09/2012, 15:49
Çıkmasına sevindim 4s fiyatı önümüzdeki aydan itibaren düşer :) onu alırız ben uçuk bi fark göremedim ekran dışında
Yalniz dostum soyle bir problem var. Apple yeni bir urun cikarttigi zaman bir once ki cihazina uyguladigi surumlerde ram hizini dusuruyor. Soyle yani 4S ile beraber ios 5'i cikardilar ama iPhone 4 icin yayinlanan ios 5'te ramlimitor vardi. Ram kisitlayici ekleyip yeni cihazi almaya zorluyorlar. 5 ciktiktan sonra 4 veya 4s alacaksaniz. İkinci el ve ios sisteminden anlayan birinden almanizi tavsiye ederim. Cihazlarin shsh kayitlarinida alirsiniz adamdan ve ios 4'e indirgeyebilirsiniz. Bende iPhone 4 kullaniyorum. Ve ios 5'i denedigimde cihaz felaket yavaslamisti. Jailbreak ile bu sorunu biraz astik fakat ios 4 donunce inanamadim arada ki farka.
Bu arada iPhone 4-4s icin jailbreak uygulamasi ihtiyaci olan arkadaslar benimle iletisime gecebilirler. İos hakkinda bir miktar bilgim vardir. Seve seve yardimci olabilirim.
Sent my iPhone using
abi zaten çoğu insan bekliyordu iphone mini diye bir bonus gelmesini ama gelmedi. söylentiler genelde doğru çıkıyor apple şirketinde, yıl sonuna kalmadan iphone mini çıkmış olur diyor herkes..
Can, ben hiç duymamıştım bunu.Söylediğin hem iyi hem de kötü oldu:) Ben küçük ve ince bir akıllı telefon alayım diye düşünüyordum gittim nokia700 aldım 2 ay önce :) Artık bu iphone miniyi başka bir bahara bıraktık demekki:)
Yalniz dostum soyle bir problem var. Apple yeni bir urun cikarttigi zaman bir once ki cihazina uyguladigi surumlerde ram hizini dusuruyor. Soyle yani 4S ile beraber ios 5'i cikardilar ama iPhone 4 icin yayinlanan ios 5'te ramlimitor vardi. Ram kisitlayici ekleyip yeni cihazi almaya zorluyorlar. 5 ciktiktan sonra 4 veya 4s alacaksaniz. İkinci el ve ios sisteminden anlayan birinden almanizi tavsiye ederim. Cihazlarin shsh kayitlarinida alirsiniz adamdan ve ios 4'e indirgeyebilirsiniz. Bende iPhone 4 kullaniyorum. Ve ios 5'i denedigimde cihaz felaket yavaslamisti. Jailbreak ile bu sorunu biraz astik fakat ios 4 donunce inanamadim arada ki farka.
5 yıllık Apple kullanıcısı olarak söylediğiniz bir kaç şeye maalesef katılmıyorum. Şu andaki iki cihazımda da IOS 5.1.1 Kullanıyorum (iPhone 4 Orj, iPhone 4s Absinthe v2.0.4)
iPhone 4'te IOS 5 yüklüyken bir yavaşlama söz konusu değil. Belki yüklediğiniz .ipsw dosyasında yada JB tweak'lerinizden birinde problem oluşmuş olabilir. IOS'a ram limitor koyulması çok ciddi bir iddia ki ben JB ile de tüm verilerimi kontrol ediyordum. RAM, şebeke yüzdesi, Wi-Fi çekim gücü gibi.
IOS 5 ve iPhone 4'te böyle birşey söz konusu değildi.
Bir anlamda haklısınız; IOS 6'nın yüklenebileceği cihazlar listesinde iPhone 3Gs'te var ancak ben verimli çalışacağını düşünmüyorum. Çünkü IOS 5'te de verimli çalışamayabiliyordu.
IOS 6 ile iPhone 4s'in çok başarılı olacağı kanaatindeyim.
Aşağıdaki bağlantıdan 5 ile 4s ve 4'ün karşılaştırmalarını bulabilirsiniz.
Apple - iPhone 5 - Compare specifications between iPhone models. (https://www.apple.com/iphone/compare-iphones/)
5 ile arasında LTE, Ön kamera iyileştirmesi ve ekran dışında değişime değer çılgın bir fark yok..
Bu arada iPhone 4-4s icin jailbreak uygulamasi ihtiyaci olan arkadaslar benimle iletisime gecebilirler. İos hakkinda bir miktar bilgim vardir. Seve seve yardimci olabilirim.
Sent my iPhone using
Bilgilendirmen için teşekkürler arkadaşım ama ilk çıktığından beri belkide ilk iphone alanlardan biriyimdir ciğerini bilirim o telefonun :) parçalayıp toparlayacak kadar yani Jailbreak olayını biliyorsan yapamayacağın hiç birşey yoktur iphone de şu an 3gs kullanıyorum 4s bilerek almadım 5te ahım şahım bişey çıkar diye kasa belki değişir diye ama yok o yüzden alacağımı sanmıyorum Jailbreak konusunda ve program konusunda ihtiyacın olan bişey olursa herzaman buralardayım
Ziyaretçi
13/09/2012, 16:42
Bilgilendirmen için teşekkürler arkadaşım ama ilk çıktığından beri belkide ilk iphone alanlardan biriyimdir ciğerini bilirim o telefonun :) parçalayıp toparlayacak kadar yani Jailbreak olayını biliyorsan yapamayacağın hiç birşey yoktur iphone de şu an 3gs kullanıyorum 4s bilerek almadım 5te ahım şahım bişey çıkar diye kasa belki değişir diye ama yok o yüzden alacağımı sanmıyorum Jailbreak konusunda ve program konusunda ihtiyacın olan bişey olursa herzaman buralardayım
Tesekkur ederim dostum piyasada ki tum ucretli-ucretsiz programlarin hepsi elimde mevcut. :)
Sent my iPhone using
Can, ben hiç duymamıştım bunu.Söylediğin hem iyi hem de kötü oldu:) Ben küçük ve ince bir akıllı telefon alayım diye düşünüyordum gittim nokia700 aldım 2 ay önce :) Artık bu iphone miniyi başka bir bahara bıraktık demekki:)
CNET Asia Community Blog Entry ? iPhone Clone ? Mini iPhone m888a « Hong Kong Tech Phooey (https://hongkongphooey.wordpress.com/2008/11/26/cnet-asia-community-blog-entry-iphone-clone-mini-iphone-m888a/)
abi şöyle bi resim var. muhtemelen doğrudur..
Tesekkur ederim dostum piyasada ki tum ucretli-ucretsiz programlarin hepsi elimde mevcut. :)
Sent my iPhone using
Güzell bi ihtiyaç olduğunda paslaşırız o zaman iyi oldu bu muhabbet teşekkürler :)
CNET Asia Community Blog Entry ? iPhone Clone ? Mini iPhone m888a « Hong Kong Tech Phooey (https://hongkongphooey.wordpress.com/2008/11/26/cnet-asia-community-blog-entry-iphone-clone-mini-iphone-m888a/)
abi şöyle bi resim var. muhtemelen doğrudur..
Can, bu gerçekten mini gibi duruyor ama biraz kalın gibi.Şu ipod ayarında bir telefon yapamadılar gitti :)
Sent my iPhone using
komik :)
hadi öncesini geçtim, bugun iphone 4 e ios6GM kurdum backupıda geri yükledim, en ufak bir olumsuz durum yok.
Can, bu gerçekten mini gibi duruyor ama biraz kalın gibi.Şu ipod ayarında bir telefon yapamadılar gitti :)
sayfanın başında klon olduğu, yani çakma olduğu yazıyor zaten.. yazmasa bile çok belli; tamamen uydurma bir şarj cihazı, pili takıp çıkarmak için kapak ve kötü plastikten kulaklıklar... iPhone Clone, Mini iPhone m888a - CNET Asia Blogs: HK Tech Phooey (https://asia.cnet.com/blogs/iphone-clone-mini-iphone-m888a-62115148.htm) burada teferruatlı incelemesi var
Sent my iPhone using Tapatalkben katılıyorum bu konuya, 3gs kullanıyorum ama her güncelleme geldiğinde telefon çekilmez hale geliyor bazen çıldırtıyor. yavaşlığı ötesine geçiyor daha önceleri böyle değildi defalarca programları sildim her şeyi sıfırladım fakat yinede aynı..
Bende 5 bekleyenlerdendim ama bu şekilde bir cihaz benide hayal kırıklığına uğrattı belki şarj süresi için düşünebilirim ..
sayfanın başında klon olduğu, yani çakma olduğu yazıyor zaten.. yazmasa bile çok belli; tamamen uydurma bir şarj cihazı, pili takıp çıkarmak için kapak ve kötü plastikten kulaklıklar... iPhone Clone, Mini iPhone m888a - CNET Asia Blogs: HK Tech Phooey (https://asia.cnet.com/blogs/iphone-clone-mini-iphone-m888a-62115148.htm) burada teferruatlı incelemesi var
Ben sadece fotoya bakmıştım:) Beğenmemiştim zaten...
Dediğim gibi Apple, ipod inceliğinde ve daha küçük ekranlı bir iphone yaparsa ancak o modele talibim:)