Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 kapı t jet araçların piyasası hakkında

tusubasa
10/09/2012, 00:24
merak ettiğim konu şu.ısrarla 3 kapılı bir punto alma niyetim var.kasa olarak çok hoşuma gidiyor.ancak son sahibi olmaktan çekindiğim için karar veremiyorum.araç alım satımı yapan ve de tamirci tanıdıklarım var.3 kapılı diyorum ama kimse t jet yada active diye ayırmıyor.yani sonuçta tek kapı araba diyorlar.mesela bir honda civic kadar yaygın değil trafikte.üzün süredirde takipteyim.aracımı da sattım.ilgilendiğim 1-2 araç var internette.fakat çok uzun senedir satılamayan araçlar bunlar.sonuçta ben de binip satıcam.bu riske değermi sizce.özellikle t jet sport kullananlar yorum yaparsanız sevinirim

krm1983
10/09/2012, 00:30
Her malin bir alicisi vardir.şu da bir gercek ki 3k araclarin piyasasi biraz yavas.

Bolu_Beyi
10/09/2012, 00:33
Hiç 3 kapılı bir aracım olmadı fakat tarzım olsa çevrenin baskısına aldırış etmem alırım. Son sahibi diye bir kavram yok elbette her araç satılır...
Farkın senin tarzın olmalı, Standart olsak gider piyasadaki en tutulan aracı alır binerdik kimseden farkımız olmaz yaşar giderdik. İçinden gelen sesi dinle ve düşünme. Düşünürsen karar vermek zorunda kalırsın.
Ben Bravo T-Jet alıcam nasip olursa 2.el piyasası malum. Çevremdeki Herkeze bravo alıcam 30.000tl dediğimde bir Allah'ın kulu da iyi tercih al demedi! Ama aldığımda birçok kişi hayal kırıklığı yaşıyacaktır. Bunu Puntomda bile yaşadım. Umarım gönlüne göre bir araç bulursun...

Luc
10/09/2012, 00:33
Arkadaşlar bu nick Kamuran'a ait. tech'e de bu şekilde üye olmaya çalışmış.

Moderatörler'den biri okursa banlasın lütfen :)

tusubasa
10/09/2012, 00:47

Moderatörler'den biri okursa banlasın lütfen :)

selam arkadaşım.uzun süredir forumu takip ediyorum bahsettiğin kişinin namınıda azda olsa biliyorum.ama bilip bilmeden bu şekilde mesaj yazma.birgün sana ait bir forumun olursa kapısında bekler herkese gbt yapar öyle alırsın

Luc
10/09/2012, 01:40
Birak bu isleri :)

Sent my GT-I9100 using 2

kadir07
10/09/2012, 01:53

Moderatörler'den biri okursa banlasın lütfen :)İlgileniyorum abi teşekkürler :ban?:

tusubasa
10/09/2012, 01:57
seni tanımıyorum ama umarım senden fazla yoktur.konuyu hiç ediyosun.devam edeceksen burdan yazma

SteinGP
10/09/2012, 02:00
:busted_b: ilgileniliyor arkadaşlar..:busted_b:

Luc
10/09/2012, 02:17
Yeni moderatorlerimiz hakkini veriyor, tesekkurler arkadaslar. Aninda yetistiniz :)

Sent my GT-I9100 using 2

tusubasa
10/09/2012, 02:19
boşa ilgilenmeyin.buradaki ortamı daha doğrusu yönetim anlayışını ilk konuyu açınca anlamış oldum.ama yanlış oldu.eyvallah

SteinGP
10/09/2012, 02:35
boşa ilgilenmeyin.buradaki ortamı daha doğrusu yönetim anlayışını ilk konuyu açınca anlamış oldum.ama yanlış oldu.eyvallah

ismi lazım değil Kamuran Bilgin diye bi arkadaş var. Türkiye çapında bütün forumlarda karın ağrısıdır kendisi. Yönetim anlayışında bir sakatlık yok, amaç forum huzurunu korumak sadece..

Luc
10/09/2012, 11:16

Hadi bakalim. Umarim o degilsindir. ;) Eger normal biri isen hosgeldin diyelim simdiden. :)

Umarim asagida ki konu ile de bir alakan yoktur...

Yeni üyelikler neden siliniyor? - TechTurkey Forum (https://www.techturkey.com/forum/site-bilgileri/130894-yeni-uyelikler-neden-siliniyor.html)

Ziyaretci040
10/09/2012, 11:45
Kamuran sensen eğer kardeş azmin için forumdan atılmaman lazım...

volume23
10/09/2012, 11:48
Bence kamuran değil cümle imlaları farklı geldi bana.

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi

Misafir047
10/09/2012, 11:53
hepimiz forumca paranoyak olduk resmen :)

volume23
10/09/2012, 11:56
Kamuran honda forumunu karıştırmakla meşkul şu aralar.:)

krm1983
10/09/2012, 12:26
hepimiz forumca paranoyak olduk resmen :)

+1283
Adam batman deki joker gibi

mutunch
10/09/2012, 13:01
Kamuran honda forumunu karıştırmakla meşkul şu aralar.:)

Evet üyesi olduğum teamhondaturkeyi çorba karıştırır gibi karıştırıyor :D

Semih Kurtulmus
10/09/2012, 13:43
Hadi bakalim. Umarim o degilsindir. ;) Eger normal biri isen hosgeldin diyelim simdiden. :)

Yeni üyelikler neden siliniyor? - TechTurkey Forum (https://www.techturkey.com/forum/site-bilgileri/130894-yeni-uyelikler-neden-siliniyor.html)

onu okuduğumda gül gül bi hal oldum :D

Semih Kurtulmus
10/09/2012, 13:55
neyse kamuran ya da değil ben fikrimi yazayım 3 kapı hakkında.
her malın bir alıcısı vardır araban perttir satılır araba boyalıdır satılır araç nokta hatasızdır iyi paraya satılır. 3 kapının olayı bizim ülkede bakış açısı olarak standart ama satılmaz mı ? satılır.
olayı şu araç sıfır çıkarken çok paraya çıkıyor ve 3 kapı araç hastaları gerçekten iyi para verip alıyorlar ama satmak istediklerinde 2. el araç piyasasında millet çok para bayılmak istemediğinden parasını fazla bulup almıyor. satıcılar haklı çünkü o kadar para bayılıp sonra ölü fiyatına satmak istemiyor bu yüzden 3 kapı araçlarda satış sıkıntısı var ama şöyle birşey var demişsiniz ki yıllardır duruyor ilan durur tabi araba oradan buradan kazalıdır motor bitmiştir vs. vs. araç satılmaz ama o gördüğün fiyatlara temiz araç olur tak diye satılır.
ben ilk başta c2 vtr sonra c2 vts sonra tjet baktım en son dizele döndüm toplamda 1.5 yıl ikinci el baktım gittim sıfır araç aldım ve özellikle c2lerde alayı ölmüş araç yok :) o yüzden bakıyorsun hep aynı ilanlar.
başka bir örnek daha vereyim geçenlerde beyaz tjet satıldı take off jantları vardı skydome vardı fiatta satılan ön arka tampon eki vardı aracı basmışlar yanlış hatırlamıyorsam 24 bin gibi bir fiyatı vardı ve km si 30 bini geçmemişti. km den tam emin değilim ama düşüktü. babama yalvardım alalım diye almadı ve araç 2 gün içinde satıldı :D
benim şahsi görüşüm budur 3 kapı araçlardaki eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :thumbup1:

emrahisilti
10/09/2012, 14:02
Arkadaslarin dedigi gibi satilmayacak arac yok biri 1 gunde digeri 1 haftada satilir.kendi aracim satilik butun gun telefonum susmuyor

Misafir046
10/09/2012, 17:19

Yahu adamı ilk önce kamuran diye sucluyorsun ondan sonra modları devreye sokuyorsun sonrada hoşgeldin diyorsun.

Kamuran olup olmaması onemli değil ancak tsubasa nickini yuzlerce kişi forumlarda kullanıyor.

Sen boyle yaparsan ve karsındaki kamuran cıkmazsan ne olacak ?

Bu gibi şeyleri bence lutfen ozelden modlara yazın.Yazın ki en azından insanların gozu onunde boyle nedenlerle onları suclamayın kucuk dusurmeyin.