Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 50 cm çizik



Sauron
07/09/2012, 16:33
Aracımı park halindeyken çizmişler 50 cm boyunda 5mm genişliğinde , araç siyah olduğu için beyaz çizik çok kötü sırıtıyor , ne yapmak lazım onarım olur mu yoksa kapıyımı boyatmak lazım bilemedim ..

Ziyaretci032
07/09/2012, 16:48
çizik metale kadar indiyse boyatmaktan başka çare gözükmüyor eski haline döndürmek için. rötuş zımpara falan yapılabilir ama ilk hali gibi olur mu görmeden yorumlamak zor gerçekten.

sedini
07/09/2012, 17:08
boyadan başka çare yok sağ ön çamurluğuma benimde küfür yazıp şekiller çizmişlerdi.. boyattım mecburen..

izoci
08/09/2012, 02:04
Tırnak giriyorsa tek çare boya :( Rötüşte olabilir.

ABK
08/09/2012, 09:59
Geçmiş olsun boya ile düzelir gibi. AutoKing e bir sorun derim gerekirse resmini çekip mail atın gitmeniz gerekmesin


Sent my iPhone using

van_hoijdonk
08/09/2012, 12:40
Senin yine 50 cm'miş benim 1 metreye yakın çizmişler. Arka kapının oradan başlıyor ön kapının ortasına kadar geliyor. Ve bunun olduğu yer aylık 120 TL ödediğim otopark!

Otoparktayken farketmedim çıkınca farkettim ve dönüşte dedim böyle böyle. İmkansız diyor bana daha önceki çiziği gösteriyor dedim o vardı ama bu yoktu. İş inada binince bu yoktu diye üsteleyince bak oraya yazmışız otoparkımızda meydana gelen hasarlardan işletmemiz sorumlu değildir vs. Kız arkadaşım avukat yanımdaydı adama baya bi laf etti adam sustu kaldı.

Oraya o yazıyı yazması bir şey ifade etmiyormuş arkadaşlar eğer elinizde otopark hizmeti aldığınıza dair fiş fatura varsa otopark işletmecisi zararınızı tazmin etmek zorunda. Ben de arabayı komple pasta cila yapmayı düşünüyordum kış bakımı öncesi (pastayla rahatlıkla kapanacak şekilde derin değil sanki bi bayan çantası boydan boya geçerken sürtmüş gibi) biz yaptıralım dedi ve o şekilde anlaştık. Kendim yapacağım işlemi dışarıda onlar yaptıracaklar. :)

Sauron
10/09/2012, 09:37
Resmi yükleyemedim bir türlü fakat , komple kapı boyansın istemiyorum da rötüş yaptırma yoluna gidecem .. Autoking i düşündüm mini onarım olarak fakat ikitelli de var en yakın oraya arabayı bırakmak ta sorun sonradan gidip almak da .. İlginize çok teşekkürler .