Orijinalini görmek için tıklayınız : Temiz 3,5 hr benzinli yayi fakat ben dizelde kullandim :))
Merhaba arkadaslar , yaklasik 7 bin km yaptigim hr3,5 lik spor yaylarim satiliktir. Herhangi kaynak press yada kesiği yoktur irtibat icin 05393345997 fiyat olarak da 300 tl dusunuyorum yada 5lik yaylarla coille takas olur , satmamdaki amac araci daha fazla basmak yoksa bi memnunsuLug vs soz konusu degildir . Fiyatta anlasilir iyi pazarlar herkese
puntocu07
09/09/2012, 19:44
200 tl vereyim =))
Semih Kurtulmus
09/09/2012, 20:29
kes gitsin bence 5 lik alacaksın o da yetmeyecek coil alacaksın sağlıklı olmayacak uğraştığına değmez şuanki aklım olsa 5 lik eibachlarımı keserdim uğraşmazdım günlerce hr benzinli yayı gelsin git taktır falan oho
öyle deme, kesince bigün bariyer görürsün yüksek süratte esneyipte :)
hayırlı satışlar bu arada :)
+1283
Yay kesilir mi. şahinmi kullaniyorsunuz aman yapmayin.
+1283
Yay kesilir mi. şahinmi kullaniyorsunuz aman yapmayin.
Valla bende 2. araç olarak vosvos var ona bile yapmadım yay aldım :ryb:
Valla bende 2. araç olarak vosvos var ona bile yapmadım yay aldım :ryb:
E yani hiçbiri candan daha degerli degil :)
Semih Kurtulmus
10/09/2012, 14:00
esneyipte bariyer görmek derken :) olayı anlayamadım tam
Valla nuri abicim senin canin sagolsun arabayi yaylayacaksan tekrar hediye bile ederim yani senin abiligin yeter
aykutisci
11/09/2012, 21:55
bende 3,5 cm le sadece önleri basmayı düşünüyorumda acaba varsa foto atabilirmisiniz ...
puntocu07
11/09/2012, 21:58
Valla nuri abicim senin canin sagolsun arabayi yaylayacaksan tekrar hediye bile ederim yani senin abiligin yeter
(((kardeşimsin))) aynen tekrardan başladık araba için motor aldım onun parasını çıkarmak için elde ne var ne yok satık şimdi tekrardan alıcaz=)) en yakın zamanda telefonla görüşelim
esneyipte bariyer görmek derken :) olayı anlayamadım tam
Şahin değil bu abicim. Yay kesmek ne? 2012 yılındayız. Spor yay var , Coilover var , Air ride var. Sen çok geride kalmışsın. Kesince yay düzgün oturmaz, bozuk zıplar. Yüksek süratteyken de zıplarsa bariyerlerle samimiyet kurabilirsin.
emrahisilti
11/09/2012, 23:06
Tipik turk Oto sanayi kafasi
Erkan ST
11/09/2012, 23:29
+1
Kesmek veya presletmek kesinlikle sakıncalı.:)
Tamamen bütçe meselesi bu işler,spor amortisör takımı alabilirsiniz.
yayların son fiyatı nedir
16" fun jantıyla takas olur günceli... :)
katılıyorum kadır abı sana :) yada dynımıc jantı ılede takas olabılır guncelı :))
yada orjınale cevırıyorum guncelı de olabılır :)
Forumdan arkadaşlara indirim yapıyoruz :) güncel fiyatı 275 oldu...
Aynen kadır abı yenı guncelımız
puntocu07
14/10/2012, 02:10
satalım arkadaşlar güncelll
Evet arkadaslar 274.99 tl ginceli :)
3.5lugu git 4 cm daha preslet daha basma istegi felan kalmaz :) kestirmekden daha iyi soguk press
Fırat arkadaşımız aracını sattığı için yaylar boşta durmaktadır fiyatta yardımcı olacaktır haberiniz olsun...::)
Fiyat 250tl ye düşmüştür...
biraz daha satılmazsa ben alıp depoya koyacam haberiniz olsun...:)
Benzinliyle dizelin yaylari birebir ayni mi?
streetnoise
23/11/2012, 21:07
Dizel yayında ön taraf için olan yaylar dizel motorun ağırlıgına göre üretilmiştir tek farkı budur.
Dizel motor benzinli motora göre daha ağır oldugundan dolayıda aracınız eğer dizelse benzinli yayı takarsanız ön tarafı dizel yayının düşürmesine göre daha fazla düşecektir ağırlıktan dolayı :)
Benzinliyle dizelin yaylari birebir ayni mi?
Dizel yayında ön taraf için olan yaylar dizel motorun ağırlıgına göre üretilmiştir tek farkı budur.
Dizel motor benzinli motora göre daha ağır oldugundan dolayıda aracınız eğer dizelse benzinli yayı takarsanız ön tarafı dizel yayının düşürmesine göre daha fazla düşecektir ağırlıktan dolayı :)Yukarıda cevap verilmiş ama yine bende tekrarlayayım: bi sıkıntı olmaz sadece dizel yayına göre biraz daha düşük olur aracınız.bende aracım dizel olmasına rağmen Eibach benzinli yayı kullanmaktayım...
5 cm dizel yayi kadar dusurmuyordur heralde
Ziyaretçi049
24/11/2012, 21:15
5cm istemeyen ama 3.5'luklarıda beğenmeyenler için ideal bir yay yani :)
5 cm dizel yayi kadar dusurmuyordur heralde5 cm Eibach dizel yayıyla hemen hemen aynı düşürüyor... ;)
shadow_dancer
26/11/2012, 17:38
Son fiyatı rica edebilir miyim? Çok ciddi alıcıyım, Nuri kardeşim yakından tanır beni. Ayrıca kargo durumunda yardımcı olabilir misiniz? Şartlar uyarsa perşembe günü alabilirim.
bende özel mesaj attım ama satıcı aradaş pek foruma girmiyor heralde...
Ziyaretçi049
26/11/2012, 18:57
Hemen cevap verir haber veriyorum ;)
Son fiyatı rica edebilir miyim? Çok ciddi alıcıyım, Nuri kardeşim yakından tanır beni. Ayrıca kargo durumunda yardımcı olabilir misiniz? Şartlar uyarsa perşembe günü alabilirim.
bende özel mesaj attım ama satıcı aradaş pek foruma girmiyor heralde...Fırat'a iletiyorum size dönüş yapacaktır..
Fıratla görüştüm pek foruma giremiyormuş yoğun olduğu için isteyen telefonla daha çabuk ulaşabilir kendisine...
Fırat Tuna Deniz :0539 334 59 97
Yaylar kutusunda yeni sahibini beklemektedir günceli...
volume23
20/12/2012, 16:04
T-jet in yayları normal benzinliye göre biraz daha kısa bu yayları taksam kaç cm düşürür?
Tek çeşit benzinli yayı var fire,starjet,t-jet farketmiyor. ama t-jet motorlar daha ağır olduğu için diğer benzinlilerden daha fazla düşereceğini tahmin ediyorum...
Ziyaretçi049
21/12/2012, 10:02
Tek çeşit benzinli yayı var fire,starjet,t-jet farketmiyor. ama t-jet motorlar daha ağır olduğu için diğer benzinlilerden daha fazla düşereceğini tahmin ediyorum...
T-Jet'in yayları diğerlerinden biraz daha kısa Kadir, bendekini söktüm 75hp M-Jet'in yaylarından daha kısa :)
T-Jet'in yayları diğerlerinden biraz daha kısa Kadir, bendekini söktüm 75hp M-Jet'in yaylarından daha kısa :)Spor yaylardan bahsetmiştim :) spor yaylarda motor ayrımı yok.Sadece dizel ve benzinli ayrımı var.orjinal yayları bilmiyorum bende... :)
Garaji bosaltiyorum uygun fiyata vericem gunceli
Guncel arkadaslar isteyen varsa verelim ...
effect1903
25/12/2012, 11:29
Yaylar tarafımdan alınmıştır :)
Ziyaretçi049
25/12/2012, 15:40
Hayırlı olsun...
hayırlı olsun mehmet abı ıyı gunlerde kazasız belasız cezasız gunlerde kullan :)
Alana da satana da hayırlı olsun.
Sent my iPad using
effect1903
25/12/2012, 22:43
Teşekkürler arkadaşlar sağolun, ilk defa spor yay kullanacağız bakalım nasıl olacak :)
Teşekkürler arkadaşlar sağolun, ilk defa spor yay kullanacağız bakalım nasıl olacak :)
Virajlarda canavar olacak ;) güle güle kullanın
Sent my iPad using
Vırajlarda canavar olacak fakat mehmet abı sen yay var dıyede hemen gaza gelme yanı :d
effect1903
30/12/2012, 14:13
Yayalarımı dün taktırdım arkadaşlar, görüntü harika tam istediğim gibi oldu :) genel anlamda arabamın karakteri bile değişti konfor gayet iyi, arabamın daha yere bastığını hissediyorum, daha dengeli oldu gerçekten, bu yay gerçekten güzel birşeymiş :)
hayırlı olsun tekrardan :)
arianil218
15/02/2013, 00:44
güncell