Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıfır Ürün.. 1.3mj Simota marka kutu içi filtre..
Ürün elimde 2 adettir. Biri aracımda takılıdır diğeri ise hiç kullanılmamıştır.. Fiyat olarak 125TL düşünüyorum.. Saygılar..
uLTRa GP
08/09/2012, 12:49
normallerinden farkı nedir ?
cosworth20
08/09/2012, 13:04
Evet biraz açıklayabilir misin ? ayrıca bu multijet için kutu içi filtre sanırım ? ?
Arkadaşlar ürün kağıt filtrelere göre daha iyi hava süzdüğü için performansta hissedilmesede bi artış oluyor araba yokuşta vs. rahatlıyor.
cosworth20
08/09/2012, 15:09
seste bi değişim yok sanırım ???
Dizel arabada kat iptali yapmadıktan sonra ses alamassın :)
Evet arkadaşlar ürün 1.3 multijet olan araçlar için, kutu içi performans tipi hava filtresidir. Filtre sayesinde hava emişi rahat ve pürüzsüzleştiğinden aracın performansı ve yakıt ekonomisini iyi yönde düzenlenliyor. Ayrıca uygulamasıda oldukça basittir. Eli anahtar tutan her kullanıcı rahatlıkla uygulayabilir. Filtre periyodik olarak temizlenebildiğinden kağıt filtrelerin aksine "kullan at" yerine temizleyip, filtre masrafını km bazında amorti edebilirsiniz.
Ses alamasak bile performans katmıyoda değil kısacası:)
k&n ile simota arasında çok fiyat farkı var. ikisinide deneme fırsatınız oldu mu?
Bende bundan önce K&N vardı biliyosun,K&N biraz daha hava süzüyor ama afaki bi fark yok simotada alabilirsin özeldende konuşalım bu konuyu.
Bende k&n alacaktım ama bulamadım. Bulduğum ürünlerde bariz replicaydı.. Yurtdışından bende simota marka sipariş ettim. Sonunda 2 adet geldi ama tek alma opsiyonum olmadı malesef. Ama benim fikrimde aslında elzem bir şekilde fark olacağını zannetmiyorum ;)
ürününü fiyatı pahalı bence indirim yaparsanız daha rahat satılabilir
Fiat Grande Punto Kutu İçi Filtre Simota « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/Urun/Fiat-Grande-Punto-Kutu-Ici-Filtre-Simota-pmu541.html)
burda 91 liraya satılıyor
Hayırlı satışlar dilerim
ürününü fiyatı pahalı bence indirim yaparsanız daha rahat satılabilir
Fiat Grande Punto Kutu İçi Filtre Simota « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/Urun/Fiat-Grande-Punto-Kutu-Ici-Filtre-Simota-pmu541.html)
burda 91 liraya satılıyor
Hayırlı satışlar dilerim
Ouvvv Türkiye'deki fiyatları buymuş demek :) Ben dışardan sipariş etmiştim şahsen bana maliyeti farklı oldu.. Yinede teşekkürler :)
KAR AMAÇLI DEĞİL!! ELİMDE 1 ADET FAZLADAN BULUNDUĞU İÇİN ve İŞİME YARAMADIĞI İÇİN 100TL SON FİYAT!!