Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 opel corsa 1.4 sport 3 kapı nasıldır
black8555
06/09/2012, 13:05
mhb arkadaslar 2008 model corsa 1.4 tek kapı sport bu arac alınırmı uzun sene kullanmak ıstıyorum sı pıyasası ıyımıdır fikir verırsenız sevınırım
dizelinden pek memlun kalmamıştık ama benzinlisini kullanmadığım için motor hakkında yorum yapamıcam görüntü itibariyle güzel araç
corsa d den bahsediyorsunuz..
piyasası biraz yavas tek kapılarının.. onun haricinde yeterli bir araçtır.. Punto neden düşünmüyorsunuz?
1.4 lerin biraz yaktığını duymuştum ama tek kapısı da fena değil alınabilir..aynı paralara 1.4 t-jet gp de güzel olur..
black8555
06/09/2012, 16:57
corsa d den bahsediyorsunuz..
piyasası biraz yavas tek kapılarının.. onun haricinde yeterli bir araçtır.. Punto neden düşünmüyorsunuz?hocam puntom vardı satmak zorunda kaldım gonlumde hep punto var opel sport 3k benzınlı hosuma gıttı modıfıye uygun bı arac bu arac sıkıntı yaparmı satmak degıl uzun sure bınmek ıstıyorum genellıkle hafta sonra kullanıcam
black8555
06/09/2012, 19:03
fikirlerınızı beklıyorum
hocam puntom vardı satmak zorunda kaldım gonlumde hep punto var opel sport 3k benzınlı hosuma gıttı modıfıye uygun bı arac bu arac sıkıntı yaparmı satmak degıl uzun sure bınmek ıstıyorum genellıkle hafta sonra kullanıcam
bence t-jet.. skydome li full t-jet al rahat rahat yıllarca binersin..yada honda bak temiz vti denk gelirse hiç kaçırma derim tam haftasonu aracı..
Corsa'nin sonunda ki Sport seni yaniltmasin, hayal kirikligina ugrayabilirsin..
Sent my GT-I9100 using 2
volume23
06/09/2012, 19:16
bence t-jet.. skydome li full t-jet al rahat rahat yıllarca binersin..yada honda bak temiz vti denk gelirse hiç kaçırma derim tam haftasonu aracı..
Hocam vti en son 99 -2000 yıllarında çıktı şimdi 12 - 13 yıllık arabaya 20bin vermek bana hiç mantıklı gelmiyor. Tabi bu iş zevk işi ama punto t-jet candır.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Birkan61
06/09/2012, 19:20
Gereksiz pahalı bir araç bence..
T-jet ondan çok daha iyidir.
OPC derseniz 192 beygir olarak ona birşey demem :D
black8555
06/09/2012, 19:28
hondalar guzelde yaşdan kaybedıyor hocam
black8555
06/09/2012, 19:29
Gereksiz pahalı bir araç bence..
T-jet ondan çok daha iyidir.
OPC derseniz 192 beygir olarak ona birşey demem :Dopc cok pahalı hocam t -jet corsadan cok cok ıyı ama corsa sport hosuma gıttı
black8555
06/09/2012, 19:36
Corsa'nin sonunda ki Sport seni yaniltmasin, hayal kirikligina ugrayabilirsin..
Sent my GT-I9100 using 2hangı konuda hocam
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 23.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 56768999 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bembeyaz-hatasiz-t-jet-56768999/detay)
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96441179 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2008-grande-punto-t-jet-sport-cok-temiz-96441179/detay)
şunlara da bir bakın isterseniz ama illa ki corsa istiyorsanız
performans olarak 1.4 tjetten daha düşüktür.
Yakıtı normal 1.4 lere oranla az birşey daha yüksektir.
Şase si puntoyla 1 e 1 dir. Yani aynıdır.
Kronik olarak onlarda da amortisör takoz problemi mevcuttur.
iç hacmi yuvarlaklaştırılmış eğimli arka yapısından dolayı tek kapı punto kadar ferah değildir.
Opel olduğundan dolayı fiat a nazaran daha iyi bir imajı ve piyasası vardır.
Tek kapı her araçta olduğu gibi bu aracında piyasası yavaştır.
Beyaz rengini almayın.. Van dan çevirme tek kapılarda genellikle beyazdır.
Performans olarak ekstra birşey beklememek gerek. Donanım olarak ta tjet sport un çok aşağısında dır.
alınmaz mı alınır. Tipini çok beğenmişsinizdir araç içinize sinmiştir alınır. Sonuçta araç kalitesi gayet iyidir.
black8555
06/09/2012, 21:26
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 23.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 56768999 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bembeyaz-hatasiz-t-jet-56768999/detay)
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96441179 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2008-grande-punto-t-jet-sport-cok-temiz-96441179/detay)
iç hacmi yuvarlaklaştırılmış eğimli arka yapısından dolayı tek kapı punto kadar ferah değildir.
Performans olarak ekstra birşey beklememek gerek. Donanım olarak ta tjet sport un çok aşağısında dır.
alınmaz mı alınır. Tipini çok beğenmişsinizdir araç içinize sinmiştir alınır. Sonuçta araç kalitesi gayet iyidir. teşekkürederım hocam
black8555
07/09/2012, 16:46
teşekküredrim
Semih Kurtulmus
07/09/2012, 19:07
Ben tam olarak hala amacınızı anlamış değilim hafta sonu binmek için araç ? Sürat için mi gösteriş için mi (modifiyeye uyumlu demişsiniz) ?
tjet corsa sport a göre çok çok iyi.. He eğer bana makina lazım ben yapıştırmak istiyorum derseniz temiz bi vti bulursunuz 20 nin üstüne çıkmadan rahatlıkla alırsınız. Gidip bir turbo taktırırsınız bir kaç olayına girersiniz ( düşünürseniz detayına gireriz :) ) sonra akar durursunuz ki 12 13 yıllık araç dememek lazım taş gibidirler.
Önce tam ne istediğinizi düşünün ondan sonra fikir veririz :)
Benim şahsi düşüncem tjet ya da vti yönünde ve şunu da belirteyim grande puntolar modifiyeye corsa dan daha uygun :)
black8555
07/09/2012, 20:47
Ben tam olarak hala amacınızı anlamış değilim hafta sonu binmek için araç ? Sürat için mi gösteriş için mi (modifiyeye uyumlu demişsiniz) ?
tjet corsa sport a göre çok çok iyi.. He eğer bana makina lazım ben yapıştırmak istiyorum derseniz temiz bi vti bulursunuz 20 nin üstüne çıkmadan rahatlıkla alırsınız. Gidip bir turbo taktırırsınız bir kaç olayına girersiniz ( düşünürseniz detayına gireriz :) ) sonra akar durursunuz ki 12 13 yıllık araç dememek lazım taş gibidirler.
Önce tam ne istediğinizi düşünün ondan sonra fikir veririz :)
Benim şahsi düşüncem tjet ya da vti yönünde ve şunu da belirteyim grande puntolar modifiyeye corsa dan daha uygun :)hocam amacım zevkle bınecegım bı arac ıstıyorum corsa sport hosuma gıttı zevkıme gore modıfıye edıp sefasını cıkartmak ıstıyorum hızı severım ama gorsele daha cok onem verıyorum bu arac ıcın dusuncenızı nedır
alınmaz mı alınır. Tipini çok beğenmişsinizdir araç içinize sinmiştir alınır. Sonuçta araç kalitesi gayet iyidir.
Ercan hocam merhaba, ben Bursa'da Opel bayisinde satış şefi olarak çalışıyorum. 56768999 nolu ilan benim yaklaşık 2 yıldır kullandığım aracımın ilanı. Umarım anlamlı olmuştur. İlla ki Corsa 3K diyorsan, istediğini sor, anlatayım sana.
hangı konuda hocam
90ps 125nm motor. Hemen hemen Punto Fire motorlar ile ayni. O acidan.
Sent my GT-I9100 using 2
hocam amacım zevkle bınecegım bı arac ıstıyorum corsa sport hosuma gıttı zevkıme gore modıfıye edıp sefasını cıkartmak ıstıyorum hızı severım ama gorsele daha cok onem verıyorum bu arac ıcın dusuncenızı nedır
Corsa'nin bahsettigin modelinde performans icin setup yaptiginda alacagin 10 beygiri gecmez.
Hizi seviyorsan Corsa'nin bu modeli senin icin uygun bir arac degil diye dusunuyorum. Fabrika verilerini incelemeni tavsiye ederim. Yapacagin modifikasyon gorsel olur ancak.
Arkadaslardan biri yazmis; performans icin opc almalisin araci begeniyorsan.
Sent my GT-I9100 using 2
90ps 125nm motor. Hemen hemen Punto Fire motorlar ile ayni. O acidan.
Sent my GT-I9100 using 2
Şu ankiler 100 hp. ve 90'lık da 100'lük de 16Valf ;)
Şu ankiler 100 hp. ve 90'lık da 100'lük de 16Valf ;)
2008 model demis konu basinda. Ayrica ayni demedim, hemen hemen benzer performanslari.
Hadi senin icin 110ps olsun ;)
Sent my GT-I9100 using 2
2008 model demis konu basinda. Ayrica ayni demedim, hemen hemen benzer performanslari.
Hadi senin icin 110ps olsun ;)
Sent my GT-I9100 using 2
Cüneyt hocam performanslarının "hemen hemen benzer" olacağını düşünmüyorum valf farkı sende çok iyi bilirsin ki çok önemli yüksek devirlerde olsun kalkışta olsun corsa sport ile fire karşılaştırılmaz bile benim görüşüm..
Cüneyt hocam performanslarının "hemen hemen benzer" olacağını düşünmüyorum valf farkı sende çok iyi bilirsin ki çok önemli yüksek devirlerde olsun kalkışta olsun corsa sport ile fire karşılaştırılmaz bile benim görüşüm..
StarJet i karşılaştırırız bizde üzmeyin cüneyt abimi :D :P
2 sanineye yakin fark var ivmelenmede evet. Daha rahat anlasilsin diye Fire ornegi vereyim dedim. Tjet ya da diger arkadaslarin dedigi opc falan tercih etse daha iyi olur.
Sent my GT-I9100 using 2
Starjetten zayıfmış bu araç. 12.4 sn de 0-100 ü var.. yine de tipi fena değil.. yine söylüyorum.. alınmaz mı alınır.. ama t jet ilk tercihim olur..
black8555
09/09/2012, 02:34
Ercan hocam merhaba, ben Bursa'da Opel bayisinde satış şefi olarak çalışıyorum. 56768999 nolu ilan benim yaklaşık 2 yıldır kullandığım aracımın ilanı. Umarım anlamlı olmuştur. İlla ki Corsa 3K diyorsan, istediğini sor, anlatayım sana.
Mhb hocam aracınız çok guzel corsadan vazgeçersem t jet dusunecem sizden sadece arabanın artısı eksiğini söylerseniz sevinirim uzun süre binmek isytiyrm bakımı pahalimidir arkaya 3 kisi rahat binermi tesekkurederim
Mhb hocam aracınız çok guzel corsadan vazgeçersem t jet dusunecem sizden sadece arabanın artısı eksiğini söylerseniz sevinirim uzun süre binmek isytiyrm bakımı pahalimidir arkaya 3 kisi rahat binermi tesekkurederim
İç hacim Punto kadar, arka koltuklar da öyle, sadece araç 1080 kg. olmasına rağmen 11,9 sn. hızlanmaya sahip ve performans açısından 120 km. hızlarda araç tamamen ivmesini kaybeder. Özellik olarak sadece 2 hava yastığı, klima ve ABS var. onun haricinde - digital klima, ESP, TCS, yol bilgisayarı gibi özellikleri içerisinde barındırmayan (bu özelliklere sahip çok nadir 1-2 araç özel siparişle geldi) bir araç. Servis masrafları seni üzmez, Fiat'tan pahalı değil fakat bu arabanın 1.4 3 kapılarının şasi ve süspansiyon sistemi 5 kapılarla aynı. Yani bunun şasi ve süspansiyon sistemini 1.6 GSi, 1.6 OPC veya T-Jet ile kesinlikle karıştırmayalım. Yol tutuş olarak kesinlikle T-Jet.
black8555
09/09/2012, 12:05
İç hacim Punto kadar, arka koltuklar da öyle, sadece araç 1080 kg. olmasına rağmen 11,9 sn. hızlanmaya sahip ve performans açısından 120 km. hızlarda araç tamamen ivmesini kaybeder. Özellik olarak sadece 2 hava yastığı, klima ve ABS var. onun haricinde - digital klima, ESP, TCS, yol bilgisayarı gibi özellikleri içerisinde barındırmayan (bu özelliklere sahip çok nadir 1-2 araç özel siparişle geldi) bir araç. Servis masrafları seni üzmez, Fiat'tan pahalı değil fakat bu arabanın 1.4 3 kapılarının şasi ve süspansiyon sistemi 5 kapılarla aynı. Yani bunun şasi ve süspansiyon sistemini 1.6 GSi, 1.6 OPC veya T-Jet ile kesinlikle karıştırmayalım. Yol tutuş olarak kesinlikle T-Jet.
Çok tesekkurederim bilginiz icin