Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntomu satmayı düşünüyorum ederi nedir?
arkadaşlar 2009 fire fun 32 bin km de 2014 e kadar garantili darbesiz boyasız özenle kullandığım bozuk yola dahi girmemiş içinde en ufak tıkırtısı olmayan ayrıca kartel koruma,kaput filmi orjinal kolçak,park sensörü olan puntomu sahibinden com a koyacam hangi fiyata versem diye düşünüyorum ? bu arada araç manuel vites.
amoleddarkness
06/09/2012, 16:20
maşallah araç temiz ve bakımlı 24 bine gider ama sen pazarlık payınıda ekle üstüne
bende starjet fun var 24 e satamıyorum. Sen en azından dene kısmet bu iş satabilirsinde..
öncelikle lütfen kendinizi tanıtınız..aracınız manuel mi?
Ziyaretci040
06/09/2012, 16:59
Öncelikle kendinizi tanıtın bencede ve araç manuelmi nedir o bilgileride yazarsan belki bişiler söylenebilir.Bu arada benim memleketten ilk defa birisini gördüm.
öncelikle lütfen kendinizi tanıtınız..aracınız manuel mi?
kusura bakmayın ismim volkan,gümüşhane den katılıyorum ve öğretmenim.uzun zamandırda forumu okuyucu olark takip etmekteydim.araç manuel....
emrahisilti
06/09/2012, 17:19
22 civari gorur sanirim hayirli satislar
işin ilginç yanı aracı ben 2010 yılında 10 bin km de 22.500 tl ye bir arkadaştan aldım.almadan önce erzurum fiat la 0 km evo dinamik 1.3 m jet sanruf abs esp hilholder lı beyaz aracı 33 750 ye alacaktım vazgeçip bunu aldım.şimdi aynı araç 40 küsür, bizim araç aynı fiyat....
sıfır olarak o aracı alsaydınız 2. eli şimdi yine 33-34 olacaktı değişen bir şey yok sizin açınızdan.. paranız değer kaybetti sadece.. kullandığınız da yanınıza kar kaldı.. ben 25.5 a aldım geçen yıl yüksek fiyata aldığımı bilerek.. bana göre ederi geçen yıl 24 tü şimdide o fiyatı istiyorum.. sizde 23-23.5 yazıp pazarlıkla istediğiniz fiyatlara ulaşabilirsiniz..