PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : VW Golf MK7

SteinGP
04/09/2012, 21:12
resmi fotoğrafları yayınlanmış..

All-New 2013 Volkswagen Golf Mk7: This is Really It, First Official Photos - Carscoop (https://carscoop.blogspot.com/2012/09/all-new-2013-volkswagen-golf-mk7-this.html)

kadir07
04/09/2012, 21:18
Önden jettaya benzemiş ama bence yinede güzel...

SteinGP
04/09/2012, 21:20
MK6 nın önüne ayakkabıyla basılmış, arkasınada tekme atılmış gibi olmuş bence..

ABNEW
04/09/2012, 21:27
VW, Golf 6 için bu makyajlı 5 esas yenilik için 7 yi bekleyin demişti ama bu da sanki 6 nın makyajlısı gibi olmuş:) Hatta Golf 6 ya 5 in benzediğinden çok daha fazla benziyor. İçerideki en büyük yenilik sürücü odaklı orta konsol olmuş.Bunun dışında araç ben standart-geleneksel Golfüm diye bağırıyor..

Scottie
04/09/2012, 22:08
6 ya cok benziyor... On panel guzel olmus.. Golf her zaman golf...

takres
04/09/2012, 22:13
iç tasarımı hariç hiç hoşuma gitmedi...

Honor COOPER
04/09/2012, 22:25
iç tasarımı hariç hiç hoşuma gitmedi...
Malesef 6 dan fark yok stop ve farlar hariç.
Millet ne tasarımlar yapıyor VW ise kalıplarının dışına çıkamıyor.

ametist
04/09/2012, 22:57
yakaladılar ya işe yarar bi tasarım, iki çizginin açısını değiştirerek yeni araba diye satıyorlar... a3 ün önünü kesmesin diye de yarım bırakılmış gibi duruyor. her zamanki gibi iddiasız, sıradan, emekli amcaya da yeni üniversiteye başlamışa da gidecek araba yapmışlar.. bu bir marifettir diyen olabilir, evet marifettir ama arabayı karaktersiz yapıyor işte....

SteinGP
04/09/2012, 23:04
usta bi kaportacı kendine bir golf 5 alıp, arabasını önce golf 6 sonra da golf 7 yapabilir..

ABNEW
04/09/2012, 23:31
usta bi kaportacı kendine bir golf 5 alıp, arabasını önce golf 6 sonra da golf 7 yapabilir..

Can, 5 ten 6 ya çevirmek için olabilir ama 6 dan 7 ye ben bile çevirebilirim :D

tayfux
04/09/2012, 23:36
yeni kasa yerine daha çok makyaj gibi..

sedini
04/09/2012, 23:38

kesinlikle :)

Araca yandan bakınca arkadan golf 6 olarak başlıyor öne doğru hatlar yuvarlaklaşıp 5 e gidip farlarda 6 ile tekrar bitiriyor..

peugeot un 206 reklamı vardı duvara vuruyordu fil oturuyordu 206 oluyordu.. bunda o kadar bile müdahele yapamamışlar..

Aracı beğenmedim mi beğendim.. bence gayet güzel.. Şahsen vw de alacağım araba ya passat cc dir ya scirocco dur ama param yetmiyorsa ve fiyatı a3 ten aynı donanımda 10-15 bin TL alttaysa golf ü de tercih ederim :) Daha marjinal bir değişiklik bekliyordum açıkcası.. hayal kırıklığına uğradım..

Gorky
05/09/2012, 00:06
Golf6'da ki o asalet gitmiş.

ykaya1983
05/09/2012, 00:39
Onca zamandır golf 7 ne zaman çıkacak diye beklendi ama ortaya çıkan sonuç bence sıfır.Bu aracın golf 6 dan farkı ne şimdi göz var izan var?Bazı arkadaşlar güzel olmuş demişler ama sıradışı beklenmedik bir tasarım arzetmiyor ki.

krm1983
05/09/2012, 12:21
Yine millet aylarca bekler bunu da almak icin.

sedini
05/09/2012, 13:00
Yine millet aylarca bekler bunu da almak icin.

aynen.. geçenlerde gittim ben bayiye sıfır jetta almak için.. aracım satılmadı takasa vereyim bari sıfır araç alayım dedim ki ben sıfıra karşıyımdır.. 1.2 tsi ile test e çıktık.. 1.2 ye göre performans çok güzel fakat donanım bayıyor resmen.. 45-50 bin TL verip araba alıcam ve (kullanmıyor olsam bile) sis farı olmayacak.. Saçma geldi.. üstelik teslimatı aralık ayından önce yapamıyorlarmış.. vazgeçtik tabi.. vw in o paralara o donanımları sattığını gördükten sonra bi daha kolay kolay yanaşmam..

krm1983
05/09/2012, 13:03
aynen.. geçenlerde gittim ben bayiye sıfır jetta almak için.. aracım satılmadı takasa vereyim bari sıfır araç alayım dedim ki ben sıfıra karşıyımdır.. 1.2 tsi ile test e çıktık.. 1.2 ye göre performans çok güzel fakat donanım bayıyor resmen.. 45-50 bin TL verip araba alıcam ve (kullanmıyor olsam bile) sis farı olmayacak.. Saçma geldi.. üstelik teslimatı aralık ayından önce yapamıyorlarmış.. vazgeçtik tabi.. vw in o paralara o donanımları sattığını gördükten sonra bi daha kolay kolay yanaşmam..

Şu dogus grubunun satis politikasi gercekten cok ilginc.Gerci bu talep olduktan sonra damlarin umurunda degil.

ahmet4646
05/09/2012, 13:05
MK6 nın önüne ayakkabıyla basılmış, arkasınada tekme atılmış gibi olmuş bence..

:D :D :D Gerçekten de öyle Golf 5-6 nın yanından bile geçemez iyice basitleştirildi iç tasarım güzel görünüyor ama hakkını vermek lazım.

sedini
05/09/2012, 13:11
Şu dogus grubunun satis politikasi gercekten cok ilginc.Gerci bu talep olduktan sonra damlarin umurunda degil.

Kesinlikle bu arada 2. kez vw showroom a gittim.. ilki arkadaşım içindi ilk kez kendim için gittim.. bir daha da kolay kolay gitmem.. vw den alacağım tek araç amarok olur bundan sonra.. parasının hakkını yalnızca o veriyor.. gidip golf alacağıma çok sevdiğim scirocco yu alacağıma guilietta alırım.. olmadı honda alırım.. toyota alırım.. 2. el full a3 alırım.. ama sıfır vw i şirket vermezse ben almam.. 1.2 tdi polo bile bomboş haliyle 39 bin TL çelik jant bile yok.. Sadece golflerde ufak ufak indirim yapıyorlar ellerinde varsa MK7 geleceğinden dolayı..

krm1983
05/09/2012, 13:15
Kesinlikle bu arada 2. kez vw showroom a gittim.. ilki arkadaşım içindi ilk kez kendim için gittim.. bir daha da kolay kolay gitmem.. vw den alacağım tek araç amarok olur bundan sonra.. parasının hakkını yalnızca o veriyor.. gidip golf alacağıma çok sevdiğim scirocco yu alacağıma guilietta alırım.. olmadı honda alırım.. toyota alırım.. 2. el full a3 alırım.. ama sıfır vw i şirket vermezse ben almam.. 1.2 tdi polo bile bomboş haliyle 39 bin TL çelik jant bile yok.. Sadece golflerde ufak ufak indirim yapıyorlar ellerinde varsa MK7 geleceğinden dolayı..

Aslinda herkes ayni tepkiyi gosterse satis politikalarini degistirmek zorunda kalirlar.

ABNEW
05/09/2012, 15:34
Bence Doğuş Oto son dönemde satış politikasını biraz değiştirdi.Yani getirdiği araçları kendi segmentlerinde uygun fiyatla piyasaya sürmeye başladılar.Daha doğrusu diğer markalar VW ni yakaladı.Golf, Polo, jetta.. bunların en düşük fiyatlı modelleri diğer markalarla aynı seviyeye geldi.Yani eskiden VW oldumu aynı araç için en azından 5000TL koyardık satış fiyatına.Şimdi durum Avrapaya benzedi.Aynı segmentte aynı donanımda araç fiyatları bir kaç yüz euro oynamakta...

coll34
05/09/2012, 15:42
6 kasa ile arasında çok büyük farklar göremedim makyaj tazelemesi yapmışlar

liebermann
05/09/2012, 19:51
kim ne derse desin araç güzel olmuş, fotograflardan ve teknik verilerden görüleceği üzere neredeyse premium bir araç, Allah sahibine bağışlasın ancak ders şu ki ; fiyatı ne olacak????

en büyük sorun fiyatın ne olacağı, 50.000'den başlayıp DSG dizel'in 70.000'leri görmesi demek bu segmentin fiyatlarının alıp başını gitmesi demek.. kim alır ondan sonra 70K'ya golf??

ABNEW
05/09/2012, 20:49
kim ne derse desin araç güzel olmuş, fotograflardan ve teknik verilerden görüleceği üzere neredeyse premium bir araç, Allah sahibine bağışlasın ancak ders şu ki ; fiyatı ne olacak????

en büyük sorun fiyatın ne olacağı, 50.000'den başlayıp DSG dizel'in 70.000'leri görmesi demek bu segmentin fiyatlarının alıp başını gitmesi demek.. kim alır ondan sonra 70K'ya golf??

Erkan, şuanda 1.6 102bg lik Golfler (6) 37000TL civarına satılıyor.Yeni kasada aynı motoru kullanırlarsa en fazla 40000TL den başlar bence.Yok tsi koyarlarsa şuanki tsi li Golfün üstüne en fazla 2000TL eklerler.A3 ü bir ara 50000li rakamlara satıyorlardı :)

Ziyaretci040
05/09/2012, 20:53
Bence bir anlamı olmamış :)

ykaya1983
05/09/2012, 22:13
Fiyatların ne kadar kazık olacağı çıkınca belli olur.1.6 105 dıesel iyi donanımlı bir golfü 66000 tl ye satan vw bu kasayı 70000 tl yi buldurur.

OzzY
07/09/2012, 02:35
Bence Doğuş Oto son dönemde satış politikasını biraz değiştirdi.Yani getirdiği araçları kendi segmentlerinde uygun fiyatla piyasaya sürmeye başladılar.Daha doğrusu diğer markalar VW ni yakaladı.Golf, Polo, jetta.. bunların en düşük fiyatlı modelleri diğer markalarla aynı seviyeye geldi.Yani eskiden VW oldumu aynı araç için en azından 5000TL koyardık satış fiyatına.Şimdi durum Avrapaya benzedi.Aynı segmentte aynı donanımda araç fiyatları bir kaç yüz euro oynamakta...

ben aldıktan sonra baktımda golfun liste fiyatı focustan azdı :D gerçek piyasada ise kafa kafaya gibiydi. 3-4 sene önce bi arkadaşım bomboş 1.6 benzinli golf almıştı o paraya dizel daha donanımlı focus alınıyordu :)

birde golf 7nin esas değişimi yeni platformmuş uzamış vs yeni donanımlar eklenmiş(son zamanların modası destek sistemleri) ağırlık azalmış buda yakıta ve performansa yansımış vs vs deniliyor.

Kişisel olarak vw bana uzak bir marka eski(!) fiyat politikası nedeniyle, golf ise hiç bir zaman ilgi alanıma girmedi hele golf 5 ve 6 almam, dönüpte bakmam dediğim araçlardı, ama bu biraz daha olmuş, zevk meselesi işte :)

takres
07/09/2012, 02:39
ben aldıktan sonra baktımda golfun liste fiyatı focustan azdı :D gerçek piyasada ise kafa kafaya gibiydi. 3-4 sene önce bi arkadaşım bomboş 1.6 benzinli golf almıştı o paraya dizel daha donanımlı focus alınıyordu :)

birde golf 7nin esas değişimi yeni platformmuş uzamış vs yeni donanımlar eklenmiş(son zamanların modası destek sistemleri) ağırlık azalmış buda yakıta ve performansa yansımış vs vs deniliyor.

Kişisel olarak vw bana uzak bir marka eski(!) fiyat politikası nedeniyle, golf ise hiç bir zaman ilgi alanıma girmedi hele golf 5 ve 6 almam, dönüpte bakmam dediğim araçlardı, ama bu biraz daha olmuş, zevk meselesi işte :)

Liste fiyatı olarak vw çoğu firmadan daha hesaplı şu anda ama işin aslı öyle değil :) Mesela Ford da bir aracı liste fiyatının 4000 lira altına alabilirsiniz ama Vw da liste fiyatından 1000 lira inmezler...

OzzY
07/09/2012, 02:51
Liste fiyatı olarak vw çoğu firmadan daha hesaplı şu anda ama işin aslı öyle değil :) Mesela Ford da bir aracı liste fiyatının 4000 lira altına alabilirsiniz ama Vw da liste fiyatından 1000 lira inmezler...

o öyle tabii ford 63 tl yazan arabayı önüne gelene 58-59a veriyo, 57ye alanda çıkıyo, tanıdık, eski müşteri satış müdürü şube müdürü vs oldumu şaşırıp kalıyorsun :D

hatta adamlar öyle şımarmış ki aracı zararına sattıklarını iddaa ediyordu, bi araba vardı istanbul otokoçta, izmir otokoç o aracı çekip bana satıcaktı, izmirden tanıdığım abim eskişehire geçmiş onu arayıp fiyat istedim, istanbuldaki aynı arabaya -izmir otokoçun %8 zararla sattığı- 1000tl daha düşük fiyat verdi. Yahu diyorum nasıl olur ık gık, en son dedi cemil bey o farkı cebinden vericek heralde banada dicek bişey kalmadı :)
ee ne alaka dersen :)
Ben focusa 54000 verdim(koç indirimli) golfe evden baktım gelişi güzel oda 53-55 gibi bişeydi.

takres
07/09/2012, 02:58
o öyle tabii ford 63 tl yazan arabayı önüne gelene 58-59a veriyo, 57ye alanda çıkıyo, tanıdık, eski müşteri satış müdürü şube müdürü vs oldumu şaşırıp kalıyorsun :D

hatta adamlar öyle şımarmış ki aracı zararına sattıklarını iddaa ediyordu, bi araba vardı istanbul otokoçta, izmir otokoç o aracı çekip bana satıcaktı, izmirden tanıdığım abim eskişehire geçmiş onu arayıp fiyat istedim, istanbuldaki aynı arabaya -izmir otokoçun %8 zararla sattığı- 1000tl daha düşük fiyat verdi. Yahu diyorum nasıl olur ık gık, en son dedi cemil bey o farkı cebinden vericek heralde banada dicek bişey kalmadı :)
ee ne alaka dersen :)
Ben focusa 54000 verdim(koç indirimli) golfe evden baktım gelişi güzel oda 53-55 gibi bişeydi.

Ozan 55500 e 1.6 tdci Titanium + otomatik park sistemi + sunroof lu araba buldum Ankara da :) Sonra Kayseriyi aradım 59000 lira istiyorlar aynı arabaya bir de ağlıyorlar hiç para kazanmıyoruz diye nasıl iş anlamadım valla :D Ford u anlamak çok zor...

OzzY
07/09/2012, 14:34
Ozan 55500 e 1.6 tdci Titanium + otomatik park sistemi + sunroof lu araba buldum Ankara da :) Sonra Kayseriyi aradım 59000 lira istiyorlar aynı arabaya bir de ağlıyorlar hiç para kazanmıyoruz diye nasıl iş anlamadım valla :D Ford u anlamak çok zor...

Ford böyle iste :) yalnız o arabayı alabilirsen al derim fiyat gercekten iyi :) listede öyle bir araç kalmadığı için bayii biran once elden çıkarmak istiyor büyük ihtimalle.

takres
07/09/2012, 15:43
Ford böyle iste :) yalnız o arabayı alabilirsen al derim fiyat gercekten iyi :) listede öyle bir araç kalmadığı için bayii biran once elden çıkarmak istiyor büyük ihtimalle.

Evet bayii elden çıkarmak istiyor aracı ama o kadar parayı araca bağlamak istemiyorum şu an :(

OzzY
07/09/2012, 17:21
Evet bayii elden çıkarmak istiyor aracı ama o kadar parayı araca bağlamak istemiyorum şu an :(

okudum :) haklısın tabii, zaten şuanki durumu bilmiyorum ama temmuzda sedan metalik titanium+plus için 57000 çok iyi fiyattı :) zaten sende bakmıştın :)

cihankardes
07/09/2012, 23:00
beklediğim değişim yok ama yinede hoş olmuş. 6 yumuşak duruyordu biraz sertleşmiş. VW ne yapsa satılacak zaten onun da rehaveti var.

pdr42
08/09/2012, 11:25
Vw satış politikası biraz bana kandırmaca gibi geliyor. Özellikle sıra yapıyorlar diye düsünüyorum. Normalde her bayi 50 tane araba cekebilecekken özellikle bunu sınırlandırıp sıra oluşmasını sağlıyorlar. Araba kaliteli güzel birde pazarlama stratejisi ile daha fazla müsteri cekiyorlar sanırım. o yüzden de bu politikadan vazgecmiyorlar.

ntcn 17
08/09/2012, 18:56
Golf her zaman golfdur.:)

grandecaglar
09/09/2012, 01:41
bence güzel piyasaya çıkınca alabilirim :notworth:

uzuncocuk
09/09/2012, 01:47

fordun spotcuları mevcut türkiyede... gerisini açmayayım keserler beni...

cihankardes
09/09/2012, 01:54
fordun spotcuları mevcut türkiyede... gerisini açmayayım keserler beni...

nasıl yani abi?

kukart
09/09/2012, 01:56
ilk msj daki link te bulunan fotoğrafları hazırlayan şahıs fotoğraflarda aracın belini kırmış
video sunda daha bi güzel ben VI ya göre bu son makyajı beğendim, bu arada efsane hyundai i30daki gizli geri kamera ve ceed teki piano black konsolu copy past yapmış.. kısaca hyundai i30un golf ü işaret ederek kullanıdğı "daha şimdiden efsane" sloganı sanırım bi nebze doğrulanmış golf 7 sayesinde..

bu arada video yu izlemenizi tavsiye ederim..:
https://www.youtube.com/watch?v=-fm9hEVuE3E&feature=player_embedded

uzuncocuk
09/09/2012, 02:04
nasıl yani abi?

fabrkadan daha üretilmemiş aracı 5000 tane alıp fıyatı bastan kırıp, özellikle ticaride bu fiyatlarıyla diğer bayılerden en az 5000 tl ucuza aracı satıp ona ragmen arac basınada en az 5000 tl cebıne koyan bayıler var isimsiz...sorunca hayır ımkansız diyorlar ama aynen anlattıgım gıbı... hatta elinde arac olmayan stoktan da bulamayan bırcok bayı araclarını onlardan cekıyorlar ve cogu zaman dıstrıbıtor fıyatından daha ucuza maloluyor bu iş...herkes ıcın kar...kibarca adam oturuyor masaya 5000 aracın parasını nakıt koyup konusmaya baslıyor ve daha arac üretilmemiş bile... gerisini düşün...
konuyu kirlettik biraz özür diliyrm

kukart
09/09/2012, 02:50
fabrkadan daha üretilmemiş aracı 5000 tane alıp fıyatı bastan kırıp, özellikle ticaride bu fiyatlarıyla diğer bayılerden en az 5000 tl ucuza aracı satıp ona ragmen arac basınada en az 5000 tl cebıne koyan bayıler var isimsiz...sorunca hayır ımkansız diyorlar ama aynen anlattıgım gıbı... hatta elinde arac olmayan stoktan da bulamayan bırcok bayı araclarını onlardan cekıyorlar ve cogu zaman dıstrıbıtor fıyatından daha ucuza maloluyor bu iş...herkes ıcın kar...kibarca adam oturuyor masaya 5000 aracın parasını nakıt koyup konusmaya baslıyor ve daha arac üretilmemiş bile... gerisini düşün...
konuyu kirlettik biraz özür diliyrm

distürübitör duruken bayiler fabrikadan araç daha üretilmeden peşin alıp fiyatmı kırıyor diyorsun..
distürübitör firma da buna izin veriyor...?! bana saçma geldi..
bu senin dediğin ithal elektronik ve beyaz eşyada oluyor onların da üretildikleri fabrika veya menşei farklı oluyor...

OzzY
09/09/2012, 10:59
distürübitör duruken bayiler fabrikadan araç daha üretilmeden peşin alıp fiyatmı kırıyor diyorsun..
bu senin dediğin ithal elektronik ve beyaz eşyada oluyor onların da üretildikleri fabrika veya menşei farklı oluyor...

Bende mantığı tam anlamadım :) özele gecsek :)
Yani bayii aracı kendi ithal ediyor ve daha ucuza alıyor? E peki garanti nasil oluyor, lüks araçlarda gray market olarak geçiyordu sanırım bu olay ama hem garanti olmuyodu hemde baska sıkıntılar çıkabiliyordu.

uzuncocuk
09/09/2012, 18:56
Bende mantığı tam anlamadım :) özele gecsek :)
Yani bayii aracı kendi ithal ediyor ve daha ucuza alıyor? E peki garanti nasil oluyor, lüks araçlarda gray market olarak geçiyordu sanırım bu olay ama hem garanti olmuyodu hemde baska sıkıntılar çıkabiliyordu.
ticarilerde demiştim....yerli üretimde daha dogrusu

sedini
15/10/2012, 11:50
Yeni Konu açacaktım fakat mevcut konuyu görünce yenisine gerek görmedim.. Gerçi burada da konu başka yerlere kaymış ama neyse..

Bugün şöyle bir golf ün toplamda üretilen 7 kasasının da tarihine baktım da.. golf 6 için golf 5 ile pek çok benzer özelliği vardı şase çatı vs diye bir söylenti vardı.. gerçekliğide hep reddedilmiş yetkili ağızlar tarafından.. Golf 6 nın yalnızca 2,5 - 3 yıl üretimde kalması acaba bunun sonucu muydu yoksa golf 6 tasarım olarak başarısız bir araçmıydı da 6 yıldan aşağıya kolay kolay üretim yapmayan vw mk6 dan mk7 ye bu kadar kısa sürede geçiş yapmıştı.. ayrıca araçların fiyatları da belli olmuş.. 1.2 tsi 42900 den başlayan fiyatlarla satışa sunulkacakmış.. en pahalı modelde 69 Bin TL olacakmış..

takres
15/10/2012, 13:40
1.2 tsi midline plus ın 42900 lira fiyatı olacakmış...Donanıma göre gayet iyi bence...DSG farkı da 7000 lira maalesef...

alperd
15/10/2012, 14:37
DSG icat olalı baya çok oldu yaa maliyeti hala aynı mı yani hep +7000 TL tutuyor?

coll34
15/10/2012, 14:59
7 diyorlar ama 6 kasadan çok farkı yok 6 ile 7 kasa arasında yıl farkı bayan düştü bu sefer vardır bi hikmeti

Ziyaretci040
15/10/2012, 15:42

Hocam ben buna fiatta şahit oldum Fırat otoya gittim sıfır alıcaktım ilk niyetim oydu tabi gitmeden önce başka yerlerdeki sıfır araçlarada baktım.Atıyorum fiyat 42000 tl çekiyorsa fırat oto adamlarda 40000 lira nasıl oluyor dedim avrupa yakasındaki büyüklerdensiniz ve adamlar sizden ucuz fiyat veriyor.

Satışçının söylediğini aynen yazıyorum.
-Onlar spotçu beyfendi :S
-Farkı nedir sizin arabalardan ?
-Cevap yok.

Var yani gerçekten böyle birşey.Benim çalıştığım şirkete ait 200 symbol var.Bu adamlar o kadar ucuz teklif verdilerki inanılacak gibi değil.Firmayı yazmıyorum fiyatıda sadece şuna emin olun doğan kiralasak x bir yerden daha çok tutardı bu adamlarda aynı mantık.

Engin_T
15/10/2012, 17:14
Şimdi baktım Golf 6 2009 yılında çıkmış 2012 yılında Golf 7'yi çıkardılar, çok erken değil mi sizcede? Jetta ve passatta da aynı numarayı çekmeseler bari..

ABNEW
15/10/2012, 17:20
Şimdi baktım Golf 6 2009 yılında çıkmış 2012 yılında Golf 7'yi çıkardılar, çok erken değil mi sizcede? Jetta ve passatta da aynı numarayı çekmeseler bari..

Esasında VW, 6 serisi için 5 in devamı, esas değişiklik 7 Serinde olacak demişti yani aradan yeterince zaman geçti bence ama dedikleri gibi çıkmadı. 5 ile 6 arsındaki fark 6 ile 7 arasındaki farktan daha fazla.Tabi teknoloji farkı olumlu yönde değişmekte her seride...

takres
15/10/2012, 17:28
Benzinli araç alacaklar kaçırmasın bence..Özellikle 1.2 tsi yı çok güzel olmuş...Dizeli alınmaz ama...

Scottie
15/10/2012, 22:33
temmuz 19 dan beri mk6 kullanıyorum... dizelini 46 bin liraya aldım... mk7 yi bekleseydim 46 bin liraya kesinlikle alamazdım dizeli...

Romeo_er2
15/10/2012, 22:59
Fiyat listesi belli olmus..boşline tdi dsg 65 lira civari :D

sedini
15/10/2012, 23:08
Fiyat listesi belli olmus..boşline tdi dsg 65 lira civari :D

ona o parayı verene kadar guilietta alırım.. mis..

Romeo_er2
16/10/2012, 00:50
İsin garibi dusuk km li cok satan 2. El vw araclarin fiyatlari sifirlarindan daha yuksek olabiliyor..cogu araci aylarca sipariste beklemeyip direk almak isteyenler icin tabi :)

hfguler
21/10/2012, 09:39
golfte herşey standart olmuş araçlar baya dolu fiyat donanıma göre fazla artmamış

pdr42
21/10/2012, 14:41
Yalnız en bosunda bile esp xd mevcut. bu sefer guvenlik full yapmıslar. dış dizaynda ve cruze de opsiyonlamıslar. en bosuna 43 lira fiyat istiyorlar. bu fiyatlar can yakar:..

nightblue_35
21/10/2012, 19:24
O kadarda iddalı değil idare eder...

pdr42
21/10/2012, 22:53
5 inch ekran bile standart yapmıslar adamlar.

Luc
22/10/2012, 01:38
Bir Giulietta olamamis bence...

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi

emreaktan
22/10/2012, 02:17
asıl motorda yenililk var dedi bi arkadaşım belirli bir hıza kadar 2 silindiri kapatıp 2 siylemi gidiyomuş ne olurmu olur dedim öyleyse harikadır sadece kasa olarak bakmamalı

ABNEW
22/10/2012, 02:18
Bir Giulietta olamamis bence...

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi

Çok şey istiyorsun Cüneyt:) Bu iki aracın potansiyel müşterileri birbirlerinden çok farklı.Yani öyle olmalı...Pek bir benzerlikleri yok, hatta yanyana gelince birbirlerini tamamlayacak iki araç :)

SteinGP
19/11/2012, 01:17
reklamında depeche mode un vokalisti Dave Gahan oynamış. Vay anasını...