Orijinalini görmek için tıklayınız : Savcılık
sadece_erhan
04/09/2012, 16:53
Merhaba, bugün bir polis memuru beni arayıp plakamı adresimi okudu teyit aldı. tedirgin olduğumu söyleyince tedirgin olucak bişey yok bazem plakayı yanlış yazabiliyorlar falan dedi.
bir polis abime arttırdım bodrum cumhuriyrt bilmemnesinin plakanın (ya da aracınmı artık bilemiyorum)trafikte olup olmadığını sorgulamak için emniyete yazı yazdığını öğrendim. o sebeple aramışlar. bi tırsdım yani soğum 5 dakikada arabadan. sorun ne olabilir acaba hiç böyle bişey yaşadınız mı? akşam satış ilanı vericem sahibinden.com a büyük ihtimal :(
Ziyaretci040
04/09/2012, 16:56
Merhaba, bugün bir polis memuru beni arayıp plakamı adresimi okudu teyit aldı. tedirgin olduğumu söyleyince tedirgin olucak bişey yok bazem plakayı yanlış yazabiliyorlar falan dedi.
bir polis abime arttırdım bodrum cumhuriyrt bilmemnesinin plakanın (ya da aracınmı artık bilemiyorum)trafikte olup olmadığını sorgulamak için emniyete yazı yazdığını öğrendim. o sebeple aramışlar. bi tırsdım yani soğum 5 dakikada arabadan. sorun ne olabilir acaba hiç böyle bişey yaşadınız mı? akşam satış ilanı vericem sahibinden.com a büyük ihtimal :(
Hocam bodrum daki merciyi arayıp bence bi soruşturun.
Sebebini öğrenmeden keşke bilgileri teyit bile etmeseydiniz.Soğuyacak bişey yok yapmayın o kadar.Bence bi cezadan dolayı falandır.Eskiden kalma sahibinin adresine falan ulaşmıyan.Aracı 2. el aldıysanız söylüyorum.Onun dışında bişey varsa zaten bodrumu arayınca öğreneceksinizdir.
aynen hocam bencede arayın öğrenin. en azından içiniz rahatlar, iyi veya kötü ne olduğunu bilirsiniz..
Misafir047
04/09/2012, 17:06
hep soyluyorum telefonla hiç kimseye bilgi vermeyeceksiniz
belkide plakayı kalantor birisi almak istedi, o yüzden plaka kullanılıyormu diye sordurdu. bu da bi ihtimal..
sadece_erhan
04/09/2012, 17:09
Bilgi vermedim abi, zaten sorusturduk adam trafikde polis memuru bodrumda
Sent my iPhone using
Misafir046
04/09/2012, 17:10
Bilgi vermedim abi, zaten sorusturduk adam trafikde polis memuru bodrumda
Sent my iPhone using
O adama ulaşman kolay ozaman ulaş sor durumu..
Bende merak ettim :)
Sparco34
04/09/2012, 17:14
Korkucak birşey olmadığının kanatındayım
ama dikkat olmanda fayda var
hocam bence bodrumdaki o arkadaşın amirini ara böyle böyle diye anlat durumunu ve nedenini sor eminim ki tatminkar bir açıklaması vardır sıkma canını..
yanlış yazıyorlarsa emniyete çağırırlar düzeltirler.. hem sorgulamalar otomatik yapılıyor artık. bir tek TC numaranızla herşeye ulaşabiliyor emniyet.. trafikte olup olmaması aranarak teyit ediyorlarsa o polis arkadaşlar işi bilmiyo demektir. bence mutlaka savcılık ile konuşun..sahte plaka kullanan biri yakalanmış olabilir.. yada sahte plakalarla hayali hurdaya çıkarılan araçlarla para vurgunu yapan birileri yakalanmış olabilir..
sadece_erhan
05/09/2012, 00:01
hazırlık dosyasıymış beni arayan polis den dosya numaasını aldık.
bodrum ne alaka anlamadım. dur bakalım yarın bi avukat arkadaşıma arattırıcam savcılığı bilgi alıcam ...
SKELETER
05/09/2012, 00:21
Telefonla savcılık dosyasından bilgi vermezler. Araç ikinci el miydi? Yanlışlık olmuş olabilir telaş yapmayın.
sadece_erhan
05/09/2012, 00:50
evet 2. el. ilk sahibi izmir de avukatmış
Böyle bir hizmet hiç duymadım heleki savcılık işini bu şekilde görmez trafik tescilde adresiniz mutlaka vardır bilgiyi resmi olarak oradan alır polise teyit ettirmez ne gerek var ki, peşini bırakmadan hemen girişimde bulunun en azından yorum olmaksızın gerçek olanı hemen öğrenirsiniz...
SKELETER
05/09/2012, 10:23
evet 2. el. ilk sahibi izmir de avukatmış
Sizinle ilgili değildir rahat olun. İlk sahibinin ismini biliyorsanız telefon numarasını barolar birliğinin sitesinden bulup arayabilirsiniz. Yada ismini söyleyin ben numarasını bulmaya çalişim.
Bodruma giriş çıkış ve bodrum merkezde yoğun bir mobese ve plaka kontrol işlemi yapılmaktadır, terör ve illegal örgütlenmeler bir çok ünlü ünsüz misafir ve vb bir yapı olduğu için bodruma giriş yapan her araç plaka kontrolüne giriyor, sizinkide böyle bir sebepten dolayı sorgulanmış olabilir.
sadece_erhan
05/09/2012, 12:52
savcının kalemiyle görüştüm,dosyayı kadıköy savcılığına göndermişler. özel bi firma ismi söyledi onun sahibimiyim diye sordu, aracı yeni aldığımı söyledim, yinede süpheli konumuna düşmemek için kadıköy savcılığına gidip ifade vermemi tavsiye etti...
emrahisilti
05/09/2012, 13:11
işe bak ya çok geçmiş olsun insan bir anda arabadan soğuyor.erhan git bari bitir şu işi kafan rahat etsin,sonra satıcan mı kullanıcan mı düşünürsün.
srkaradag
05/09/2012, 19:00
Çok gecmis olsun, takipteyiz
Çok geçmiş olsun abi umarım büyük bi sorun yoktur... İkinci el araba da alamıcaz artık.
savcının kalemiyle görüştüm,dosyayı kadıköy savcılığına göndermişler. özel bi firma ismi söyledi onun sahibimiyim diye sordu, aracı yeni aldığımı söyledim, yinede süpheli konumuna düşmemek için kadıköy savcılığına gidip ifade vermemi tavsiye etti...
Erhan benim babam adına da olmuştu böyle birşey hatırladım isim ve soyisim benzerliğinden kaynaklanıyordu..
benim durumumda biraz daha garip.
Kullandığım plaka önceden honda jazz'a takılıymış. Kırıkkale'de yayaya çarpıyor, yaya vefat ediyor. sonra adam arabayımı satmış ne yapmış bilmiyorum soyadıma uygun diye bende plakayı aldım. geçen yıl google'de plakayı sorgulayınca kırıkkale'de kaza yaptığını öğrendim. İşin garibi kırıkkale üniversitesinde okuyorum.
neyse geçen final zamanında adamın kaza yaptığı kavşağın aşağısındaki köye musluk contası almak için indim. Hırdavatçı dayı köy kahvesinin yanında. arabayı kahvenin önüne çektim indim işimi hallettim dükkandan çıktım bir baktım arabanın yanında 2 kişi. dedim hayırdır bir sıkıntımı var. onlarda geçen yıl bu plakalı araç bizim bilmemneyimize çarptı dedi. İçimden dedim Can moku yedin ufak ufak arabaya bin uza. neyse ben arabayı 2010 mayısta aldım plakayıda çıkma aldım zaten diye açıkladım. karşıdakilerde zaten bu araba değildi falan dediler. geçmiş olsun, başınız sağ olsun deyip gazladım. yoktan yere linç olacaktık.
karizmatik_boy
05/09/2012, 20:21
benim durumumda biraz daha garip.
Kullandığım plaka önceden honda jazz'a takılıymış. Kırıkkale'de yayaya çarpıyor, yaya vefat ediyor. sonra adam arabayımı satmış ne yapmış bilmiyorum soyadıma uygun diye bende plakayı aldım. geçen yıl google'de plakayı sorgulayınca kırıkkale'de kaza yaptığını öğrendim. İşin garibi kırıkkale üniversitesinde okuyorum.
neyse geçen final zamanında adamın kaza yaptığı kavşağın aşağısındaki köye musluk contası almak için indim. Hırdavatçı dayı köy kahvesinin yanında. arabayı kahvenin önüne çektim indim işimi hallettim dükkandan çıktım bir baktım arabanın yanında 2 kişi. dedim hayırdır bir sıkıntımı var. onlarda geçen yıl bu plakalı araç bizim bilmemneyimize çarptı dedi. İçimden dedim Can moku yedin ufak ufak arabaya bin uza. neyse ben arabayı 2010 mayısta aldım plakayıda çıkma aldım zaten diye açıkladım. karşıdakilerde zaten bu araba değildi falan dediler. geçmiş olsun, başınız sağ olsun deyip gazladım. yoktan yere linç olacaktık.
GırıGGale...
Hiç bir polis yada emniyet mensubu telefonla bilgi paylaşımında bulunmaz...
Ziyaretci040
05/09/2012, 20:45
Peki mevzu nedir? Ne için ifade vericek mişsiniz?
sadece_erhan
05/09/2012, 22:22
avukat arkadaşıma tekrar arattım memuru, panik yapıcak bişey yok, gelen yazı sadece plakanın sorulmasıyla ilgiliydi tedirgin olacak bişey yok dedi. bende vaz geçtim gitmekten. büyük ihtimal bişe çıkmazmış :) bende ilanı vermiş bulundum satıp 140 multiair ya da 120tjet alasım geldi. biraz zorlar ama bakıcaz artık