Orijinalini görmek için tıklayınız : Boyaya yapışan sinek pisliğini nasıl çıkarabilirim...?
Herkese slm arkadaşlar geçen gece gittiğim bi mekanda arabayı valeye verdim o da gitmiş ağacın altına çekmiş arabanın heryeri sinek pisliği olmuş..tazikli suyla filanda yıkattım çıkmadı:(yakından bakınca sanki araba simliymiş gibi duruyo ne yapmam lazım ?
Xenophan
03/09/2012, 21:33
Bunu yapan bir sinek kolonisi heralde:-) alkollü ıslak mendille denermisiniz belki ise yarayabilir.
Evo'dan tepetaklak ile gönderildi.
Herkese slm arkadaşlar geçen gece gittiğim bi mekanda arabayı valeye verdim o da gitmiş ağacın altına çekmiş arabanın heryeri sinek pisliği olmuş..tazikli suyla filanda yıkattım çıkmadı:(yakından bakınca sanki araba simliymiş gibi duruyo ne yapmam lazım ?
hocam ilk defa sizden duyuyorum vallahi eğer boyaya işlemiş ise ve kuş pisliği ile aynı ise çok zor ama dış yüzeyde kalmış ise ilk önce cila ile çıkarmayı dene çıkmazsa pasta+cila dene..o da olmazsa yapacak birşey yok..
Sinek böcek temizliyiler var onları deneyebilirsiiz
Yada en kısa çözüm kil alıp kullanın
Ziyaretci032
03/09/2012, 23:31
kil kesin cozum olacaktir.
Pastayla çıkarabilirsiniz.İlk önce selpak yada peçete gibi bişeyi ıslatıp o yerlerin üzerine bırakın bi 15 dakika öyle de çıkabilir.
blackhawk
04/09/2012, 12:42
Onlar sinek pisliği değil ağaçtan dökülen reçine damlası uzun süre boya üzerinde kalmadıysa oto yıkamacılar buharlı yıkamayla çıkarabilir.şayet çözmezse sorunu gaz yağı çıkartır boyaya zarar da vermez.son çare kil o da olmazsa pasta . Ama her işlemin sonunda mutlaka cila attır.
Sinek, böcek pisliği olabilir, asma piresi(sanırım) mermerleri sandalyeleri filan mahvetmişti, mermerler çok zorlamadıda plastik sandalyeler hala tam temizlenmiş değil, umarım öyle bişey değildir.
Aytoglym'de böyle zamanlar için üretilmiş bir ürün var. Boya üzerine sıkıyorsunuz 30 saniye kadar bekliyorsunuz sonra yıkıyorsunuz ve sinekler gidiyor.
karizmatik_boy
08/09/2012, 23:48
Valeye puntoyu vermek :)
StrawBeeRy
09/09/2012, 01:01
Clay-Bar dene.
nedir bu?açıklama yaparmısınız size zahmet :agri:
Mert Bey,Clay-Bar boyaya yapışan reçine zift vs. yıkamayla çıkmayan kirleri temizler :D