Orijinalini görmek için tıklayınız : EVO 1.4 Multiair Almak üzereyim
Hill Holder özelliği diye bir şey varmış bu donanım tüm multiairlerde sabitmidir yoksa sonradanmı takılabılıyor opsiyonel olma şansı varmı 2010 model almak uzereyım 25.5e anlastım.. asist kit yoktur ama bu Hill Holder demi opsiyoneldir.?
aracınızda esp paketi varsa hillholder da vardır..
EvoKoray
03/09/2012, 17:58
ESP , ASR özelliği varsa Hillholder da var
Esp var büyük bi ihtimal odamı opsiyonel ben standart bılıyordum ayrıca Fiyat nası arkadaslar uygunmu
EvoKoray
03/09/2012, 18:13
Fiyat güzelde almadan önce ekspertize sokun nolur nolmaz , km kaç bu arada
bide servis expertiz ücreti ne kadar alıyor? özel serviste baktırsam olurmu ?
bide servis expertiz ücreti ne kadar alıyor? özel serviste baktırsam olurmu ?
size tavsiyem yetkili serviste expertize sokun aracınızı. ücret 150 civarında olması lazım ama içiniz rahat eder
Özel servisede gitseniz incelemeden sonra işlemler ve araç durumunu belirten yazı almayı unutmayın, hayırlısı olsun...
Zaten alıcagım kişi memur birisi arabada çizik yok az kullanılmıs gerek bile duymuyorum ama yinede bi expert yapılan servise cekıp baktırcam servis pahalıymıs maglum parayı bile zor çıkıstırdım ögrenci adamız inş iyi cıkar araba
Honor COOPER
03/09/2012, 21:34
Bildiğim mavi evo ise onda esp yoktu bende bakmıştım internetten araç alırken.28000 gibi bir rakam vardı o zaman.ama 25.5 fiyat iyi.
Fiat Punto EVO 1.4 Multiair Dynamic 2010 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82185468 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-82185468/detay)
gögüste asr of tuşu yok dolayısıyla esp-asr-hill holder yok
6 airbag demiş koltuk yanlarında airbag plastiği yok 3 airbag var bu araçta sürücü-yolcu diz!yan airbag ve perde yok.
asist kit yok
pop kit var parasına göre iyi araç.aradığım dönem bu fiyat olsaydı alırdım bende!
Renk bomba yalnız çok farklılık katmış ve bu renk evo az piyasada!
Bildiğim mavi evo ise onda esp yoktu bende bakmıştım internetten araç alırken.28000 gibi bir rakam vardı o zaman.ama 25.5 fiyat iyi.
Fiat Punto EVO 1.4 Multiair Dynamic 2010 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82185468 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-82185468/detay)
gögüste asr of tuşu yok dolayısıyla esp-asr-hill holder yok
6 airbag demiş koltuk yanlarında airbag plastiği yok 3 airbag var bu araçta sürücü-yolcu diz!yan airbag ve perde yok.
asist kit yok
pop kit var parasına göre iyi araç.aradığım dönem bu fiyat olsaydı alırdım bende!
Renk bomba yalnız çok farklılık katmış ve bu renk evo az piyasada!
hocam Msn yada face varsa konuşabilirmiyiz.
Honor COOPER
04/09/2012, 00:58
Malesef opsiyonel arkadaşım.teyp üstünde 2 satır ASR OFF tuşu düğmesi olması gerekli!
sahibi 8 hava yastıgını oldugunu söyledi sen 3 tane dedın bende dıkkatlice bakmadım bide ön CAM cıtlak 20 cm kadar yeni cam ne kadar acaba ?
sahibi 8 hava yastıgını oldugunu söyledi sen 3 tane dedın bende dıkkatlice bakmadım bide ön CAM cıtlak 20 cm kadar yeni cam ne kadar acaba ?
Kaskonu yaptır.. ön camı ücretsiz değiştirirsin 1 hafta kadar sonra..
kaskoya param çıkışmıyoR :\
Honor COOPER
04/09/2012, 12:37
Evoda en fazla 7 havayastığı olur (sürücü+yolcu+yan2+perde2+diz)yan havayastığı olan araçta koltukların kapı yanlarında plastik parça olur airbagler ordadır resimlerde koltuk yanlarının kumaş olduğu net görülüyor dolayısıyla yan airbagler yok onlar olmadığı için perdede yok.Bunları nerden biliyorsun dersen benim aracımda saydığım tüm airbagler ve esp var.
ama dediğim gibi fiyat iyi o paraya fire bile bulmak zor standart donanımlı dynamic.
saol kardeş bende yarın ögleden sonra alıyorum inş. ESP tuşu yoktur yanlız baktıgımda yokturdu sadece ABS fren sıstemi var sehır ıcınde yeter dıye tahmın edıyorum zaten dıger aracım ford fiestaydı bombostu bu bana bı sure yetıcek ve artıcaktır. sehır ıcınde 30 kurus yaksa yeter bana fazla gezmıyorum zaten
Honor COOPER
04/09/2012, 20:15
Hayırlı olsun şimdiden.
Hayırlı olsun.. multiair 105 lik bizim 95 lik lerin yeni nesli.. memnun kalirsin.. camdaki çatlağı da dert etme bi süre idare edersin.. aslında aldığın kişinin kaskosu yok mu kaskolar ücretsiz değişiyor.. hasarsizlik etkilenmez..
HTC Sensation Z710e cihazımdan gönderildi
Rengi güzelmiş hayırlı olsun ...:)
Kaskosu yoktur olsa kendisi değişirdi bence yinede bugun sorucam ögleden sonra gelıo ıns resımlerı atarım ^^
Evet arkadaslar bugun arabamı aldım ve expertiz yaptırdım ordaki usta aracın motoru hala acılmamıs arac 130 tork ama 80 torkunu kullanıyor dedi aklımda soru işareti bıraktı motoru nasıl açıcaz sıkıstırarakmı uzun yoldamı ?
EvoKoray
05/09/2012, 22:53
Evet arkadaslar bugun arabamı aldım ve expertiz yaptırdım ordaki usta aracın motoru hala acılmamıs arac 130 tork ama 80 torkunu kullanıyor dedi aklımda soru işareti bıraktı motoru nasıl açıcaz sıkıstırarakmı uzun yoldamı ?
neye dayanarak bunu söyledi o usta , dyno ya mı soktu aracı , 23.000 km de rodaj çoktan bitmiştir , 0-100 hızlanması kaç sn sürüyor aracın
dyno olması lazım rodaj demedi motoru %70 dedi bende nasıl 70 olur dedım daha 23bınde dedım motor açılmamış dedi sıkıştır dedi ama cok güzel yürüyenı var dedı 80 tork kullanıyor suan dedı acılırsa 105 kullanır dedı.
Ben de tam anlamadım.Motoru kompresöre falan bağladılar mı?
dyno teste götürdüm herşeyi cok iyi cıktı fren balata kaportası ancak motoru %70 cıktı nedenini sordum daha açılmamış dediler uzun yol yap dediler benimde içime kurt düştü .
Ben açıkçası motorun açılma kavramına inanmıyorum.Neticede bu bir makine.Teknik bir problemden dolayı güçsüz olabilir ya da ne bileyim kurum bağlamıştır ve bir miktar performans kaybı vardır ama motor açılmamış %30 tork uçmuş demek pek inandırıcı değil.O %30 eksik torkun nedeni teknik bir arızadır...
bi arızası olsaydı çıkardı arac şehir içinde kullanıldıgı için uzun yol yapmamış bende yarın bı e5 yapıcam bakalm kaça kadar basıcak araba umarım 140-150 rahat derim
arkadaslar bişey sormak istiyorum benim EVO da sürekli far yanıyor gündüz kenar farı nası kapatıcaz kapanmıyor sis acılınca kapanıyor sisi kapatıyorum diger far acılıyor kapatması yokmu?
Araç dururken sol tarafta sis farlarının olduğu kısımda menu tuşuna basarak menünün içinden kapatabilirsiniz.
saol birazdan denicem ıns kapatırım ^^
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, keyifli sürüşler dilerim, motor açılmasına gelince yeni nesil araçlarda böyle bir kavramın olmadığını düşünüyorum, zaten araçta bi güç kaybı olsa bunu sürüşte siz hissedersiniz ...
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, keyifli sürüşler dilerim, motor açılmasına gelince yeni nesil araçlarda böyle bir kavramın olmadığını düşünüyorum, zaten araçta bi güç kaybı olsa bunu sürüşte siz hissedersiniz ...
bence ne kötü ne iyi ama 3500 devırden sonra gayet iyi gidiyor pazar günü bi otoban yapıcam 120-150ye kadar basıcam hayırlısı umarım motorda bi sorun yoktur :S
volume23
06/09/2012, 19:22
bi arızası olsaydı çıkardı arac şehir içinde kullanıldıgı için uzun yol yapmamış bende yarın bı e5 yapıcam bakalm kaça kadar basıcak araba umarım 140-150 rahat derim
140-150 için hiç denemene gerek yok o süratlere 4. viteste çıkarsınız eğer bir sıkıntısı yoksa.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
araç 6 ileri 4. viteste 150 yapması zor değilmi şehir içinde 3. vites 3bin devirde 70 diyor.
EvoKoray
06/09/2012, 21:33
punto evo 1.4 multiair 105 hp - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=6Gi-CT0Ke_A) araçtaki hızlanma budur , forumdan bir arkadaşın aracı 4. viteste 140-150 yi çok rahat görür
heralde 6500 devirden düşmüyo :D yakıtın anasını aglatır ayrıca benden bu sekılde egzoz sesi çıkmıyor
aykut_1914
07/09/2012, 00:49
arkadaslar bişey sormak istiyorum benim EVO da sürekli far yanıyor gündüz kenar farı nası kapatıcaz kapanmıyor sis acılınca kapanıyor sisi kapatıyorum diger far acılıyor kapatması yokmu?
bence kapatma gündüz farı güzel bir özellik :)
ayrıca şu beygir düşüklüğüyle ilgili bir kere du_hast nickli can arkadaşımla sohbetim olmustu hiç unutmam. Başlarına gelmiş,yasadıgı olayı söliyeyim ben; bir depo benzini gözden çıkart ve 5 bin devir çevirtire çevirtire onu otobanda harca :) bakalım motor degerlerin o zman nasıl göstericek?
bence kapatma gündüz farı güzel bir özellik :)
ayrıca şu beygir düşüklüğüyle ilgili bir kere du_hast nickli can arkadaşımla sohbetim olmustu hiç unutmam. Başlarına gelmiş,yasadıgı olayı söliyeyim ben; bir depo benzini gözden çıkart ve 5 bin devir çevirtire çevirtire onu otobanda harca :) bakalım motor degerlerin o zman nasıl göstericek?
evet koraybeylede görüştüm oda öyle diyor uygun zamanda yapıcaz ayrıca du_hast arkadasın sorunu çözüldümü yani motoru acıldımı?
aykut_1914
07/09/2012, 01:02
evet koraybeylede görüştüm oda öyle diyor uygun zamanda yapıcaz ayrıca du_hast arkadasın sorunu çözüldümü yani motoru acıldımı?
geçen sene konusmustuk,yanlış hatırlamıyorsam 95 hp lik araç 73 ölçülüp 85 e kadar çıkartabilmişlerdi,oluru budur diyip teslim etmişlerdi :) %100 olmasa bile yinede faydası olacaktır
benzin bulursak açmayı düşünüyoruz :P