Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Shell V-Power Diesel +GTL Teknolojisi

kdrrshnn
03/09/2012, 00:22
arkadaşlar ben mozotu hep PO dan alıyodum bu gün değiştirdim shell den aldım (Shell V-Power Diesel +GTL Teknolojisi) bu mozotu tavsiye ettiler bende bundan aldım kullanmaya devam edeyimmi yoksa normal euro dizelmi kullanayım tavsiyeleriniz benim için önemli şimdiden teşekür ederim

omer06
03/09/2012, 00:23
Kullanıp görün en iyi kararı siz verirsiniz

Oguzhan16
03/09/2012, 00:27
Aracın performansı sizi nasıl etki altında bırakıyorsa bencede Ömer kardeşin dediği gibi kendiniz test etseniz daha iyi olur.

aykut_1914
03/09/2012, 01:12
PO nun mazotuyla wc ye bile gitmem

tayfux
03/09/2012, 01:13
genelde çok güzel fakat erken bitiyor diyorlar birde siz deneyin bakalım..

rbcn
03/09/2012, 01:29
Full deki benzinin litresiyle gtl dizel yakitin litresi hemen hemen ayni

ibrahim06
03/09/2012, 01:33
ekonomik olarak zorlamazsa gtlye devam edin.zira en pahalı mazot.

kdrrshnn
03/09/2012, 01:35
ekonomik olarak zorlamazsa gtlye devam edin.zira en pahalı mazot.

fiyat olarak 4 kuruş farkediyor dediler

farukileri
03/09/2012, 01:38
PO ya göre shell bir miktar erken bitiyor; ancak birkaç depo kullandıktan sonra motor temizlendiği için(bizzat bu yolda şahit oldum) normalden daha az yakıt sarfiyatıyla karşılaştım. Shell'i kesinlikle tavsiye ederim

cihankardes
03/09/2012, 01:50
shell'den şikayetçi olan yok sanırım. bende fuel save dizel kullanıyorum. gayet ekonomik oluyor.

caner_ege
03/09/2012, 04:11
geçen gün ankaradan yola çıktım ist. a geliyordum shell den gtl e depoyu fulledim çıktım yola çekişte gerçekten artış var hissedilir derecede ama sarfiyet konusunu pek incelemedim açıkcası... tavsiye ederim herkese bir de shell kartın varsa şaşma derim abicim bende...

Xenophan
03/09/2012, 07:15
geçen gün ankaradan yola çıktım ist. a geliyordum shell den gtl e depoyu fulledim çıktım yola çekişte gerçekten artış var hissedilir derecede ama sarfiyet konusunu pek incelemedim açıkcası... tavsiye ederim herkese bir de shell kartın varsa şaşma derim abicim bende...

Kart yoksada alınır, sonuçta kgs özelliğide var.

Evo'dan tepetaklak ile gönderildi.

ecosi26
03/09/2012, 09:07
Ben çok uzun zamandır istisnalar hariç hep shell kullanıyorum, gayet memnunum istisnalarda aldığım farklı ofislerden mazotta yaptığım km ile pek memnun değilim. GTL ye gelince performans konusunda süper yakma konusunda full save dizele göre sarfiyat daha fazla oluyor, edindiğim bilgiye göre depo ve motor temizliği konusunda da faydalı ancak 3-4 depoda bir şehir dışı kullanımlarda alın demişlerdi gtl alınca ciddi anlamda performansını olumlu etkiliyo ancak full save e göre daha pahalı olduğundan şehir dışı kullanımda kullanıyorum...

dogus618
03/09/2012, 09:28
Opetten shell gtl ile gectim yaklastik 4 . Depomu shell gtl ile kullaniyorum motor sesi azaldi cekisi artti egsozdan cikan siyah duman yok denilicek kadar azaldi ve arabayi sıkıstirmadan kullanirsan yakit degerleri normal bence biraz sıkîstirirsan su gibi gidiyo ama hakkidir cunki ince tertemiz mazot daha zorda kalmadikca opetten almam mazotu opetten aldigim zaman sanki traktor calisiyo motor sesi cok artiyo ve duman atiyo araba cekis dusuyo artik gtl den şasmam

blackhawk
03/09/2012, 14:21
2 defadır shell'den alıyorum uzun yolda sıkıştığım anda araç fırlıyor çekişi gayet başarılı. Yalnız sormak istediğim bp'den yakıt alıp kullanan var mı? Çiğli'de kampanya yapmışlar 3.65 gibi rakama satıyor bir yer.

biancoangelo
03/09/2012, 23:17
Abi shell bu işi bitirmiş..... Pompaları eski ama o pompanın içindeki akaryakıt sanki tereyağ yahuuu.... Araba şaha kalkıyooo :)