Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka kapı sesi.
şubat 2012'de trafiğe çıkan aracım (punto POP) daha 7 aylıkken arka sağ kapı gergileri ötmeye başladı...bugün aracın arka kapısını açınca apartmanın otoparkında herkes bana dönüp baktı...utandım valla....nasıl bişe bu ya...servise bu konu için giden var mı arkadaşlar?
ibrahim06
02/09/2012, 21:10
2010 puntomda aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Serviste ücretsiz değiştirdiler.
yarın bi gidelim bakalım...bu 3. sıfır aracım bu kadar servise uğramadım:)
yarın bi gidelim bakalım...bu 3. sıfır aracım bu kadar servise uğramadım:)
güneş abi aracım 2011 model 32 binde Şu ana kadar ki tek sorunu kapı gıcırdamasiydi. 3 ay önce garantiden değişti. Mis gibi oldu kapı kendisi kapanıyor Şu an.
biancoangelo
02/09/2012, 23:34
Yaşamayan var mı dicektiniz galiba ???? :D
biancoangelo
02/09/2012, 23:34
güneş abi aracım 2011 model 32 binde Şu ana kadar ki tek sorunu kapı gıcırdamasiydi. 3 ay önce garantiden değişti. Mis gibi oldu kapı kendisi kapanıyor Şu an.
başka bi gıcırdama daha biliyorummm ben :D
başka bi gıcırdama daha biliyorummm ben :D
kapı gıcırdamasinin yanında Onun lafını etmek ayıp Olur diye söylemek istemedim:) yoksa kolçak gıcırdamasi olduğunu Herkes biliyor :D
lanet olsun fiata bu sebepten ötürü 3 kez değişti gergiler,2 kere yağlanma yapıldı,kapılar ötmesi bi yana ittir kapanmaz illa serçe kapısı gbi kapıycan baaam...aracımı cok seviyorum ama bu sebepten ötürü soğudum..!!
Sparco34
03/09/2012, 11:57
aracının garantisi var kardeşim git değiştir
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...bu serviste değiştirme işlemi kaç saat sürüyor...bir de hemen gel kardeşim gıcırdıyorsa lafı mı olur hemen değiştirelim diyorlar mı? işten güçten bi türlü gidemedik daha...fazla zaman alıyorsa bekleyelim hafta sonu halledelim...
tek çare gergilerin garantiden değştirilmesi. bende 2 yıl yazları yaşadım bu sorunu yağ filan geçici çözüm. en iyisi garantiden gergi değiştirmek
srkaradag
03/09/2012, 19:45
Sorun herkeste olduğu için hemen değiştiriyorlar gerileri eger servis kalabalık degilse ellerinde parça varsa kısa sürede hallolur.ben sabah bırakıp öğlen almıştım