Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafik cezası bu kadar olur mu?
11.08.2010 tarihinde eşim şirket aracı ile FN 749453 - Hız Aşımı cezası yemiş...
toplam tutar 567 lira... plakaya ceza kesilmiş... şirket de bize gönderdi tabi... 2 sene sonra... biz bu cezadan şüphelendik... bu para herhalde gecikme zammı falan dahildir... bu cezanın detayını nasıl öğrenebilirim... yardım ederseniz sevinirim...
evet epey geçikme zammı varmış, cezayı öderken detay isteyebilirsiniz yani ödemeden vergi dairesinden öyle biliyorum...şirket de önce gönderseymiş sonra anlayıp bakmayıp faiziyle göndermesi saçma olmuş...
şirkete de yeni gelmiş ceza... ne saçma bir şey... ceza yazılan araç değişeli 1 sene oldu... cezası yeni geliyor...
internetten mtv sorgu bölümünde araca ait ceza bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Yahut ta vergi dairesinden.
şirkete de yeni gelmiş ceza... ne saçma bir şey... ceza yazılan araç değişeli 1 sene oldu... cezası yeni geliyor...
bu arada tebliğ tarihinden 15 gün sonra başlıyor sanırım faiz size tebliğ tarihi bugüne ait ise ceza tutarı bahsettiğiniz rakamdır muhtemelen fakat iyice araştırmak lazım dediğim gibi vergi dairesinde yada trafikte sorgulatma ile öğrenilebilinir.
internetten mtv sorgu bölümünde araca ait ceza bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Yahut ta vergi dairesinden.
oradan baktım ama tescil tarihini bilmediğimiz için ulaşamadık bilgiye...
bence şirketin yaptığı yanlış, araçlarının cezası olup olmadığını ceza gelmeden plakadan sorgulatabilirdi....
bence şirketin yaptığı yanlış, araçlarının cezası olup olmadığını ceza gelmeden plakadan sorgulatabilirdi....
sorma ya dertliyim bu konuda zaten...
sorma ya dertliyim bu konuda zaten...
mesela ben arada bakıyorum ceza var mı diya mazallah......
bende baktım dün... temiz....
Infortion
01/09/2012, 01:09
Trafik şubeye gidip bilgi işlem bölümünü sorun aracın plakasını ve tam ceza yazılma tarihini söylerseniz size hangi bölgede saat kaçta ceza yazıldığını söylerler. Mtv sorgulamadan bakıldığında cezayı nerde yediğiniz görülmüyor maalesef. Geçmiş olsun.
Bende şirketin kangosuyla 3 ay önce ata bulvarında radara 89 km hızla girip durmazlar lambalarına varmadan çevirmeye takılmıştım, sanırım ticari olduğu için 314 tl gibi yüksek bi ceza kesmişlerdi, bu cezayı şirket ödedi, sizinkinin yüksek olması ticari olmasıdır yalnız 2 yıl geçmiş faiz işlemiş. Size tebliğ yapılmadıysa mahkemeyle itiraz edebilirsiniz en azından faizini ödemezsiniz... Geçmiş olsun ...
model yılını biliyorsanız yakın bir ay-gün tarihi tutturduğunuzda bilgiler açılıyor bir yakınımın aracının vergisini online öderken bu şekilde olmuştu belki işe yarar!
olmaz öyle şey.. nasıl yeni gelir iki senelik ceza.. bizzat bu cezaları ptt ye yatıran biriyim. işleyişi çok iyi biliyorum..eğer şirketinizden şüphelenmiyorsanız, evrak hangi tarihli ona bakın.. pttden ne zaman tebliğ ediliğini yada posta edildiğine bakın..
emniyet cezaları o kadar geciktiremez, çünkü 5 iş günü içinde tatırması gerekir ptt ye yoksa ceza makbuzunun yeni tarihli yenilenmesi gerekir. bu durumda polise sıkıntı yaratır. o yüzden günlük yatırılır..
Gokdeniz34
01/09/2012, 01:44
Banada 300 kusur bisi gelmişti mecbur yatırdım
mtvvd@gelirler.gov.tr
Adresine meil at ad soyad ve tc kimlik numaranı yaz borç detayını iste 1 2 gune meille tüm detayı yolluyorlar
SRDR KRKC
01/09/2012, 02:50
Bununla İlgili Geçen Aylarda Maliyeden Açıklama Yapıldı İşlem Sayısı Fazlalığından Dolayı Gecikmeler Yaşanabilir Ancak Tüm Cezaları Ulaştırıp Tahsil Edeceğiz Diye. Bizim Arkadaşada 2 Bin Küsür Ceza Geldi Paşalar Gibi Ödettiler ...
1ocak2011
01/09/2012, 10:08
Muhtemelen eşinize tebliğ edilmiş bir ceza, yoksa eşinizin adına gelmez. Şirket adına gelir, şirkette ödemek zorunda kalırdı. Eşinizle bir konuşun lütfen imza vs atmışmı?